Yok ben Pendik Yüzyıl hastanesine gidiyorum canım orada yapacagım inş..Anladım canm ben atlasa gidiyorum normalde orda sadece rapor veriyor die medicanada yaptırdım bende sen doğumu afiyettemi yapacaksın
Ben ıkı kere dusuk yaptım toplamda 4 kere alltan muayne olmusumdur, zaten uzerıne bez gecırıyorsun, ben sıkıntı yasamadımarkadaşlar benim doktorum erkek işinde iyi yani bi sıkıntımız olmadı ama çekindiğimden çoğu şeyi soramıyorum aynı hastanede bayan bir doktor daha var onuda övüyorlar.şimdi doktor değiştirsem bi sıkıntı olur mu acaba malum ilerde çatı muayenesi falanda olacak.bayan doktorda daha rahat ederm gibi çok kararsızım doktorumu değiştirsem mi
Anladım canm ben atlasa gidiyorum normalde orda sadece rapor veriyor die medicanada yaptırdım bende sen doğumu afiyettemi yapacaksınÜmraniye afiyet hastanesinde yaptırdım. Fiyat olarak en uygun orasını buldum canım. 195 TLdoktorda çok iyiydi. Eger istersen cd ve foto istemiyorum dersen daha uygunuda varmış. Gayet güzel inceledi. Tek tek organların haftaya göre uyumunu anlattı. Ben memnun kaldım.
şeker yüklemesi yaptırcakmısın canımYok ben Pendik Yüzyıl hastanesine gidiyorum canım orada yapacagım inş..
evet canim bebegim erkek amadr.ym bu down sendromu belirtsi dedi cnmz cok skldi sonra 3tane daha dr.a gttk tek basina down sendromu olamaz dediler.Simdi 19ekimde bakirkoyde ahmet gul sdinda perinatoloji uzmni varms ordan randevu aldk oraya gdcez ayrintili ultroson icin ins bisi ckmazCanım bebeğin erkekmi erkek bebeklerde böyle çıkıyormuş die duymuştum ama normale dönüyormuş
bakirkoyde ahmet gul adinda perinatoloji uzmani varmis bende oraya gidicem ozel ucreti 400lira bana onu onerdilerDetaylı ultrason icin Perinatalog onerisi olan varmı arkadaşlar? Beylükdüzü Medicana Intern. gidiyorum Perinatolog yok, dısarı yonlendirdi Dr'um. Beylükdüzü Kolan hastanesi Altan bey varmıs, giden varmı yada başka tavsiye Dr varmı?
tesekkurler.
insallah benim bebegiminde gecer.Canim cok skilio bu durumabenim bebeğiminde böbreklerini biraz büyük gördü doktor. ama bizimki çişini tutuyor. çişini yaptığı zaman böbrekleri normal seviyeye geliyor. Doktor doğumdan sonra geçeceğini söyledi.
Amin. Gercekten o kismi daha zor. Ber yaptigimizi cocuklar yanlis yorumlayabiliyor odum kopuyor yanlis bi sey yapcam diye. En basiti eti elimle ayiklayip versem kizim butun yemekleri elle yiyebilecegini dusunuyor prizler keskin koseler merdivenler elektrikli aletler... En ufak bi ihmali unutkanligi kullaniyorlar bu siralar evde sandalyeyle geziyor bicaklari keskin seyleri nereye koyacagimi sasirdimEvet canim haklisin bi de onu bu hayata hazirlamak gibi hassas gorevler de eklenince Allah yardimcimiz olsun
5.5 aylikken birden hareketleniyorlar 6 aylikken kizim tirmanip ustten bakmaya baslamisti bize. Park yatagini alt kademeye indirmistikCok derin değil. 50 cm filan mis beşik. Komsumuzun oglu 8aylik ama yatiyor hala. 6ay da olsa iyidir. Haziranda tasinacagiz zaten.yeni eve yeni yatak belkide oda alırız dedim
36.haftadan sonra her hafta nst.ye giriliyor vajinal muayene de ya 32 yada 36daydi tam hatirlamiyorumKizlar bu çatı muayenesi nst ye girmefilan kaçıncı hafta oluyormus. Ayrıca doktorunuz mu yapiyo cati muayeesini.yoksa ebe filan mi. O catala mi cikiliyor
Yok canim hemen ameliyat etmiyorlar. Miyomun konumuna gore ediyorlar. Rahim disinda miyomlara pek dokunmuyorlar bebek istiyorsan. Ama icindekileri kesin aliyorlar cunku miyom buyuyen bisey ve bebekle birlikte buyumeye devam ediyor ve dusuge sebep oluyor. Benim basta 5 cmdi farkli tedaviler sonuc vermedi ameliyat oldugumda 7cm olarak alindi. Eger doktorlar ameliyat derse cok vakit kaybetmeden aldirmak gerek. Sana ne dedilerMıyomun kac cm'dı canım. Tek Mıyommuydu. Benım de tek mıyomum var 3.5 cm dı 2 hafta once gıttıgımde. Benı de amelıyat ederler mı
Canım hemen üzmeyin kendinizi benim dediğim gibide olabilir strese sokma boşuna bebeğini lütfenevet canim bebegim erkek amadr.ym bu down sendromu belirtsi dedi cnmz cok skldi sonra 3tane daha dr.a gttk tek basina down sendromu olamaz dediler.Simdi 19ekimde bakirkoyde ahmet gul sdinda perinatoloji uzmni varms ordan randevu aldk oraya gdcez ayrintili ultroson icin ins bisi ckmaz
Bize 36da dogurursunuz diyorlar :) ne xaman girecegiz su nst denen seye ben de merak ediyorum36.haftadan sonra her hafta nst.ye giriliyor vajinal muayene de ya 32 yada 36daydi tam hatirlamiyorum
benım doktorum hıcbırsye demedı sadece gecen gıttıgımde 3.5 cm dedı oncesınde onemsemedı aslında cok ıyı bır doktor ama , benımkı tabıkı rahım ıcınde ama amelıyat olmasınız normal dogum yapamazsın vs demedı banaYok canim hemen ameliyat etmiyorlar. Miyomun konumuna gore ediyorlar. Rahim disinda miyomlara pek dokunmuyorlar bebek istiyorsan. Ama icindekileri kesin aliyorlar cunku miyom buyuyen bisey ve bebekle birlikte buyumeye devam ediyor ve dusuge sebep oluyor. Benim basta 5 cmdi farkli tedaviler sonuc vermedi ameliyat oldugumda 7cm olarak alindi. Eger doktorlar ameliyat derse cok vakit kaybetmeden aldirmak gerek. Sana ne dediler
Nst ye 28.. haftadan sonra giriliyor canim.Cati muayenesi de doguma yakin yapiliyor..Kizlar bu çatı muayenesi nst ye girmefilan kaçıncı hafta oluyormus. Ayrıca doktorunuz mu yapiyo cati muayeesini.yoksa ebe filan mi. O catala mi cikiliyor
Hamilesin ama degil mi oyleyse zaten ameliyat olanazsin ki. Bide dedigim gibi miyomun tamamen konumu onemli bebegin yerlesecegi yerde ise zaten aliyorlar degilse bosu bosuna almiyorlarbenım doktorum hıcbırsye demedı sadece gecen gıttıgımde 3.5 cm dedı oncesınde onemsemedı aslında cok ıyı bır doktor ama , benımkı tabıkı rahım ıcınde ama amelıyat olmasınız normal dogum yapamazsın vs demedı bana
Doğru o da var di mi? Zaten kışa gelcek allah şifa versin hepimize o yarayla öksürük hapşuruk mahveder adamı iyi korunmak lazım doğruAlttan usutmeyelim diye bana mutlaka giymem soylendi. Lohusa oldugumuz icin cabuk hastalanabiliriz diye
yaş ve sat nedir yazarsanız eklerimMerhaba arkadaslar benim de dogum28subat kismetse erkek cinsiyetimiz.konu cok kalabali kusura bakmayin listeyeekleyecek arkadas kimse ekleyebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?