- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 83
- 35
:)iyi bir recete tesekkur ederim :)yapmaya caliscam bunlari ne beter birseymis bu yaa afedersin,ikinmaktan cocuk gelcek saniyorumCanım her gün sabah aç karnına 3 adet kuru kayısı, 2 adet kuru incir ye, gece yatmadan önce 1 yk saf zeytinyağı iç, bol su iç, muzu abartma, yürüyüş yap, ekmek yeme, geçmiş olsun
Hamilelikte hormonların ne yapacağı belli olmuyor canım.Doğumdan sonra süt gelmez mi canm ben öyle biliyordum yani Hepsi doğum sonrası oluyor diye
Ben de bugunlerde dr ve hastane arıyorum. Bir iki yerdentelefonla fiyat aldım. Sen hangi şehirdesin?kızlar doktor tavsiyesi ve dogum ücretleriniz nedir bılgılendırırmısınız benı ayreten normali destekleyen doktor tavsıyenız varmı
Yeni doğan sünnetine ben de sıcak bakıyorum. Büyük oğlumu yaptırsaymışım keşke o zamanlar. Şimdi zor olavak farkındayım. tecrübesizlik oluyor ilk çocukta. Büyük oğlum (5) da henüz sünnet olmadı yaza düşünüyoruz. 6 yaşın bitmesine bir ay kala. okullar açılmadan. acaba diyorum kardeşi ile birlikte mi yaptırsam. Kardeşinden güç alıp cesaretlensin diye. Kardeşi 6 aylık olmuş olacak o zaman. Bakalım.kızlar daha çok erken ama gördümde aklıma geldi. yeni doğan sünnetine nasıl bakıyorsunuz ? bizim hastanenin reklamlarında gördümde bi sorayım dedim. bazıları doğunca yaptırıyor. sizce nasıl olur ? iyi bişi mi ?
yatsıyı kılınca ara vermeden okumaya çalışıyorum onzaman daha kolay oluyor. en fazla 1 hafta düzenli okuyunca eksikliğini hissediyorsun.Maşallah her gece düzenli okuyomusunuz uff ben hiç okuyamıyorumzmn da cabuk geciyor surda doguma ne kaldı
Canim bendu ufaktan bir liste yapiyorum kendime,ama bir dahaki aydan sonra almaya baslicam insallah.Cinsiyet bilgisini ikinci kez teyit ettirmeden birşey alasım gelmiyor benim. Benim gibi hala tek bir çorap bile almamış olan var mı?
ilk oğlumu 17 günlükken sünnet ettirmiştik. Aslında doğar doğmaz yaptır dedi doktor ama biz niraz dünyaya alışsın diye bekledikkızlar daha çok erken ama gördümde aklıma geldi. yeni doğan sünnetine nasıl bakıyorsunuz ? bizim hastanenin reklamlarında gördümde bi sorayım dedim. bazıları doğunca yaptırıyor. sizce nasıl olur ? iyi bişi mi ?
Bende de oluyor. Top gibi oluyor bebek sanki orda. Sonra açılıyor.Kizlar sizdede ara ara alt karin kisminda bir anda tas gibi sertlesme oluyor mu.bir dk filan sürüyor. kasılma olabilir mi diye endiselendim
Senin ikinci de erkek miydi canım unutmuşum.ilk oğlumu 17 günlükken sünnet ettirmiştik. Aslında doğar doğmaz yaptır dedi doktor ama biz niraz dünyaya alışsın diye bekledikİyikide yaptırmışım göbegi iyileşmeden pipisi iyileşti :) agrı kavramı olmadıgı için ve anne sütünde antibiyotik etkisi olduğu için rahat atlattık. Sünnet olurkende aglamamıştı . Kesinlikle tavsiye ederim
Ben dogunca hemen yaptiracagim canım. .kızlar daha çok erken ama gördümde aklıma geldi. yeni doğan sünnetine nasıl bakıyorsunuz ? bizim hastanenin reklamlarında gördümde bi sorayım dedim. bazıları doğunca yaptırıyor. sizce nasıl olur ? iyi bişi mi ?
Canim ben gecenn hafta pzt acildeydim cok uzulmustum kasilmam olmustu hem kasigimdan hem belimden solda kasigimin orasi batiyordu ultrasondan baktiklarinda bebegim oraya top gobi olmustu. Dr sen uzgun oldugun cin agladigin icin stresknden dolayi boyle yapiyor bu durum erken doguma sebep olablir defi ve kendi druma sevketti. Bnm dr da rahatlicaksin dusunmuceksin bisi gibi konustu rahatlatti beni. Kasilma oldugunda ayagimizi yuksege uzatip gevseyip dinlenmel gerek demistiKizlar sizdede ara ara alt karin kisminda bir anda tas gibi sertlesme oluyor mu.bir dk filan sürüyor. kasılma olabilir mi diye endiselendim
Bizde doğunca yaptırmayı düşünüyoruz 24 saat sonra birde 7 gün sonra yapılıyor öyle okumuştum iki türlüde yaptıranların yorumları gayet iyi. 7 gün sonra yaptırma seçenegi böbreklerinin gelişmiş olması. Benim bebegim saglıklı doğar ise Allahın izni ile 24 saat sonra da yaptırabilirim o anki duruma baglı bakalım ama bizde yenidoğan sünneti yaptıracagız yanikızlar daha çok erken ama gördümde aklıma geldi. yeni doğan sünnetine nasıl bakıyorsunuz ? bizim hastanenin reklamlarında gördümde bi sorayım dedim. bazıları doğunca yaptırıyor. sizce nasıl olur ? iyi bişi mi ?
Kizlar aranizda kabizlik ceken var mi yaaa benim haril haril calisan bagirsaklarima ne olduAfedersiniz tuvalete gitmek iskence.Benle ayni durumda olan var mi,uyguladiginiz bir yontem ?
Cinsiyet bilgisini ikinci kez teyit ettirmeden birşey alasım gelmiyor benim. Benim gibi hala tek bir çorap bile almamış olan var mı?
Yatmadan once bır kasık gavıscon ıcmeyı deneyın suyla. Gavısconun zararı yok gebelıkteBen kafami yuksekte tutaym dedim ugrastm olmadi reflu yastigida bilmiorm.pek sanmiorm ise yariycagni benim gibi ilik sut bi su bardagi 3 yudumda ic ancak oyle uyuyabiliorm
Ozelm sıgortam olmasa 600tl cok gelırdı bana. Iyıce arastırmak lazım, ben ısyerıne yakın ve doktor ıyı dıye gıdıcem fakat normalde gore pahalıBana muayene ücreti bile 170 dediler Acıbadem fena yanii
Benim özel sigortamda yok
Senınle aynı haftadayız. Ben foruma yazmıstım, senın doktorun onermedımı bırkac ısım. Ben doktorumdan aldım konusundsa ıyı olan uzmanları, ısyerıne yakın olanda ve hakkında daha ıyı yorum bulunanda karar kıldımMerhaba hanımlar
okulların açılması ile birlikte yoğunluk başladı ve cok sık giremiyorum sayfaya. Umarım sizler ve bebekleriniz için herşey yolundadır.
Okul ve soğukların başlamasıyla birlikte ilk hastalığımı ve ilk raporumu almış bulunuyorumburun akıntısı, baş ağrısı ve bunların vefrdiği halsizlikle 3 gündür evde istirahat halindeyim . İlaç da kullanamıyorum bakalım ne olacak.
Önümüzdeki hafta da ayrıntılı ultrasonu yaptırmam gerek. hafta olarak birçoğunuzdan gerideyim. Eminim aranızda yaptıranlarınız olmuştur. İstanbulda olanlar nerelerde yaptırdınız acaba? Perinatoloja yaptırmayı düşünüyorum. Şimdilik aklımızda sadece koşuyolu medipolde Hakan bey var. Bugun araştırmaya devam edecegim.
Ogle mi bak simdi kafam karitiBen tam ters diye biliyorum durumu canım:) benim oğlum olacak allahın izniyle sadece göbek biraz şişti
Normal canim fazla degilKız olacak benim bebis inşallah 4 kilo aldım canım
Süt canım gebelikte süte hazırlık yapıyor vücudun prolaktin hormonu artıyor ve senin biraz erken başlamış ama sıkıntıli bir durum değil merak etme
AynenEvet karnimda belli degil kimse 5 aylik hamileyim deyince
Hamile kulodunu ilk hamileligimde giymistim rahat edememistim su an atletlerin bana 3beden buyuk bedenlerini aldim upuzun rahat rahat giyiyorum. Kuran okurken sesli okumaya calisiyorum ama bi kizim daha oldugundan acikcasi cok firsatim oldugu soylenemez namazimi uzun zamandir oturarak kiliyorum maalesef. Ilk baslarda egilir egilmez cikariyordum simdi ise ikiz olduklarindan egilmem kalkmam cok buyuk bi sorun karnim 9aylik gibi ustelik tas gibi en ufak yumusak bi tarafi yok. Istifra sorunum bittiginde cok fazla buyuduklerinden hala oturarak kiloyorum Allahim kabul eder insallahAffedersiniz ama hamile iç giyiminde neler kullanıyorsunuz, hamiş külodu giymeye başladınız mı?
Nefes egzersizleri yapıyor musunuz?
Kegel egzersizleri yapıyor musunuz?
Bebişe Kuran dinletiyo musunuz?
Namaz kılanlar secdeye giderken zorlanıyor musunuz?
Doğum kolay olsun diye dini olarak neler yapıp okuyorsunuz?
Çok soru sordum kusura bakmayın
Benim bile gözümü korkuttu ufaklık
Gobek disarda oldugu icin ozellikle soguklarda benim gobegim cok usuyor o yuzden bi kac kat kapatmak iyi geliyor simdilik pantolunun penye kisminin uzerine atleti iyice cekmek yetiyor zaten sonrasinda da tek gebeligimde giydigim hamile kulodunu ikizlerimin yarattigi kocaman karnimda kullanabilecegimi sanmiyorumkıç baş değişmesi değil zaten olay :) bizimkide büyümedi :) ya epeyce düşük bel olacak yada tam göbeği saracak. tam şiş yere geliyorsa sıkıyor benimki gibi.
çok öneriyorlar aslında canım. bizim arkadaşlar hep doğunca yaptırdı. hemen iyileşiyormuş bebek. hatta göbeği iyleşmeden o iyileşiyor diyorlar. insan kıyamıyor tabi ama sonuçta yapılacak. erken daha iyi olur gibi bakalım.Hamilelikte hormonların ne yapacağı belli olmuyor canım.
Ben de bugunlerde dr ve hastane arıyorum. Bir iki yerdentelefonla fiyat aldım. Sen hangi şehirdesin?
Yeni doğan sünnetine ben de sıcak bakıyorum. Büyük oğlumu yaptırsaymışım keşke o zamanlar. Şimdi zor olavak farkındayım. tecrübesizlik oluyor ilk çocukta. Büyük oğlum (5) da henüz sünnet olmadı yaza düşünüyoruz. 6 yaşın bitmesine bir ay kala. okullar açılmadan. acaba diyorum kardeşi ile birlikte mi yaptırsam. Kardeşinden güç alıp cesaretlensin diye. Kardeşi 6 aylık olmuş olacak o zaman. Bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?