2016 Şubat Anneleri

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı rahimdeki çentik hala var ama büyümemiş doktorum iğnelere 35. haftaya kadar devam dedi bu erken doğum tehlikesi var demekmiş ama bu çentikle doğuma kadar giden de varmış büyümezse iyi dedi inşallah bir şey olmaz bebeğim 500 gr mış

Merhaba kizlar sonunda cinsiyeti ogrendik. Iki oglumdan sonra kismetse prensesim geliyor. Ama birazda uzgunum iki dogumumda problemsizdi Ama bu kez bebegin esigi asagidaymis yukari cikmasini bekliyicez dr buyuk ihtimal cikar dedi cikmassa sezaryan olucam. Korkuyorum bu sefer. Insallah bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz hepimiz.

Evet yolun yarısını geçtik şükür kazasız belasız darısı diğer yarısına Allah hepimize kolay doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım
Aminnn inşallah Sağol bu güzel dualar icin

Gunaydiinn herkese dikis kursuna basladim, bayadir yazamiorm..neler neler konusmussunuz cok sey ogreniorz burdan kizlaar...hepinizin dogumlarini mrk ediorm nasi oluck...heralde dogumlar olmaya basladiginda hergun bi heyecan yasicaz burda

Günaydın herkese..uykum öyle huysuz ki çok sinirli Kalktım.6 dan beri uyanığım yine. Ben uyurken kimse kalkmıcak,dolaşmıcak yoksa tüm gün bitiyorum yoksauzun süredir böyle.
11de detaylı ultrasonum var.inşallah bebişi göreceğiz.hafif kahvaltı edecekmişim. Kafein,şeker tüketmeyin dediler telefonda.sizin de aklınızda olsun.gerçi çoğu kişi gitti burda.
İnşallah bebişim sağlıklıdır

Dostum demekki şanslısın benim bi arkadaş diyor ki arkaya doğru büyüdün..
Bende düşük bel çamaşırlar kasıklarımı sıkıyor..
Arkam bir buyumedi, cok isterdim popo basenn ahh ah ama atletik vucuda sahip oldugum icin zor maalesef, ne raharsa onu giyersin canim benim

cnm ben 40 cikinca yaptirmayi dusunuyorum...

Günaydın kızlar. Ayda kaç kez doktora gidiyorsunuz
bana kalsa haftada 2-3 kez gitcem ozluyorum cok ama... ayda 2-3 kez gidiyorum genelde 15 gunde bir... bu ay bobrek agrim oldugu icin ve detayli ultrason icin 3 kere gitmis oluyorum... ikizlerde 15-20 gun de bir ideal dedi doktor...

bana kalsa haftada 2-3 kez gitcem ozluyorum cok ama... ayda 2-3 kez gidiyorum genelde 15 gunde bir... bu ay bobrek agrim oldugu icin ve detayli ultrason icin 3 kere gitmis oluyorum... ikizlerde 15-20 gun de bir ideal dedi doktor...
Bnde ayda iki kez gidiyorum cnm. Sadece iki kere ayda 3 kez gittim kafama takıldı ultrason bebeğe zararı yoktur demi

Geçmiş olsun cnm geçti mi böbrek ağrın

dun aksam esimle ankarada babymall ve e bebek gittik... kraft park yatak almaya ama kafamiz iyice karisti yatak konusunda... sallanan karyola mi yoksa buyuyen besik mi yoksa direk baza mi alsak bilemedik :)) belki daha once ikeadan bakmistik ordan da alabiliriz... bebek arabasi baktik arka arkaya iyi degilmis... romer baktik yan yana cok agir... en hafifleri baston tipi maclaren chico yada kraft ... iki ayri yan yana denedik birlestirme aparatli oldukca genis oluyor... diger bastonlarda da on bar yok... gogus pompalara baktik lansinoh onerdiler ama hala avent olabilir diyorum... kisacasi aklim iyice karisti :S ne yapmam gerek bilmiyorum

Bnde ayda iki kez gidiyorum cnm. Sadece iki kere ayda 3 kez gittim kafama takıldı ultrason bebeğe zararı yoktur demi
yani ses dalgasi zarari yok dediler ama yinede vardir... bu sefer girmezsem stres yapcam onun daha cok zarari olcak :)) o yuzden doktoru dinliyorum 15- 20 gunde bir gidiyorum cunku iyiler mi diye merak ediyorum... senin doktorun nasil planladi randevulerini... ayda 2 kez olarak mi ¿

Cnm bnde büyüyen beşik alacaktım vazgeçtim onun yerine tahta sallanan ve asansörlü beşik almaya karar verdik. Gögüs pompası avent alacam. Senin ikizleri n mi olacak cnm

Cnm bn hem devlete hemde özele gidiyorum her ikisi de ayda bir kez çağırıyor iki doktora gittiğim için ayda iki kez gitmiş oluyorum.

Geçmiş olsun cnm geçti mi böbrek ağrın
yani tam bobrek mi bilmiyorum yanlarim agriyor... inanilmaz cok su icmeme ragmen... idrar tahlili yapildi normal cikti... carsambada da bobreklerden ultrasonum var... o zaman belli olcak... simdi biraz biraz agrim oluyor ama sukurler olsun cok siddetli degil...

Cnm bnde büyüyen beşik alacaktım vazgeçtim onun yerine tahta sallanan ve asansörlü beşik almaya karar verdik. Gögüs pompası avent alacam. Senin ikizleri n mi olacak cnm
evet cnm ikiz... o sallanan karyolayi 5 yasa kadar sabitler kullanirsin dedi satan personel ama bence degil 5 yas 2-3 yas anca kullaniriz gibi... ikiz olunca ikili gogus pompasi oneriyorlar ama iki gogsu birden sagmak da cok kolay olmuyormus... o yuzden lansinoh tekli yada avent alayim dedim... ozetle alisveris icin gittik kafa karisikligi ile donduk :))

Yatmadan once bır kasık gavıscon ıcmeyı deneyın suyla. Gavısconun zararı yok gebelıkte
Valla canim süt le careyi buldum. İlac kullanma taraftari degilim. He ama cok zorda kalirsam tabi onuda denerim.

Sol kasığımda ağrı var daha çok batma gibi bu normal mi.ilk kez bu kadar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…