Çok geçmiş olsun cnm geriye sıçradığın için o yüzden agrın olmuşturGünaydın anneler, ayy çok kötüyüm yaa
sabah eşime kahvaltı hazırlarken (söylemesi ayıp ) patates kizartiyordum tam isim Bitti derken tencere devrildi üzerime ani bi hareketle geriye sıçradım bana bir sey olmadı çok şükür ama hafif kramp girdi kasıklarıma simdi toparladım. Ayy hala nasıl oldu anlamadim
Cok gecmis olsun canim iyi ki ustune gelmemis ama bizim reflekslerimizi de ayarlamamiz lazim ben de ozellikle kizima mudahele ederken ani hareketler yapiyorum birden karnima kramp giriyorGünaydın anneler, ayy çok kötüyüm yaa
sabah eşime kahvaltı hazırlarken (söylemesi ayıp ) patates kizartiyordum tam isim Bitti derken tencere devrildi üzerime ani bi hareketle geriye sıçradım bana bir sey olmadı çok şükür ama hafif kramp girdi kasıklarıma simdi toparladım. Ayy hala nasıl oldu anlamadim
Bence bi tek yenidogan icin al simdilik. Biberonu tutmayabilir ya da emzirirsen gerek duymazsin biberona. Ihtiyac duyarsan eczaneler marketler her yerde o zaman alirsinHepinize güzel hafta sonları arkaşlar
Bir sorum olacaktı. Bebeğinize biberon aldınız mı ? Veya hangi marka düşünüyorsunuz? Ben philps avent cam biberon düşündüm fakat şu emzik olayı çok can sıkıcı her ay için ayrı biberon emziği var +0 +1,3,6 ve 6 üstü diye gidiyor. Özellik olarak bir delikli 2 delikli işte hızlı yavaş akış vs çeşitleri var kafamı oldukça karıştırdı. Ben açıkçası yenidoğan, 3 ay ve 6 ay sonrası olarak almak istiyorum ama sizler ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili daha önce tecrübeniz bilginiz var mı?
cnm bende ilk zamanlar cok sık irdim... kalp atislari yoktu ve dedigin gibi hep alttan ult. yapildi....zarari yok diyorlar zaten ama ne bileyim cok da dogal birsey degil diye dusunuyorum Allah meleklerimizi korusun... birseyumarımm yoktur zararı çünkü ik 5. ve 6. haftalarda uzuun uzun haftada kaç sefer girmek zorunda kamıştım ultrasona..uzun olması bebeğin kalbnde beyninde ısı artışına neden olacağı için iy olmazmış hep kafama takılır.. mecburdum ama ozaman düşük riskim vardı hergün bakılıyordu hemde alttan
cnm gecmis olsun yanmadin degil mi ¿ birde ani hareket yapinca kasilma kramp olmustur... dinlen cnm gecer... ins bir daha olmaz cnm cok gecmis olsun...Günaydın anneler, ayy çok kötüyüm yaa
masallah minige cnm... Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...Kızlar dün Ayrintiliya girdim. Tek sıkıntımız suyum fazla. Şekerim olabilirmis. Sıkı bir diyet beni bekliyor sanırım. Neyse ki başka bir şey yok. Bu da pozumuz
saçları Kıvırcık gibi çıkmışKızlar dün Ayrintiliya girdim. Tek sıkıntımız suyum fazla. Şekerim olabilirmis. Sıkı bir diyet beni bekliyor sanırım. Neyse ki başka bir şey yok. Bu da pozumuz
Oluyor cnm hele de değişik birşey yediğim de daha çok hareket ediyoKizlar ben yemek yedikten sonra 5 dk gecmeden kizimda hareketler basliyo sanki yediklerim asagi inmiste arkamdan o da yiyor gibisizde de boyle oluyor mu,esim takiliyo bana kizimiz aksam yemegine basladi diye
Cnm kaç haftalık hamilesinbenim canavar kizim hic durmuyo acayip hareketli bugun ilk defa tekmelerini tisortumun uzerinden gordum ve cok duygulandimbu kadar buyumudu diye... sizin bebeklerinizde bu kadar cok hareketli mi ? ben hissetmeye baslayi bugun tam 1 ay oldu
22+3 haftaligimCnm kaç haftalık hamilesin
Maşallah22+3 haftaligim
Gecmis olsun cnm...bu aralar kendimize daha cok dikkat etmeliyiz...dikkatli ol sendeGünaydın anneler, ayy çok kötüyüm yaa
Canım ben deneyimli anne değilim fakat fikrim şu ki,çocuğun evden uzaklaşması çok daha iyi,hem onun için hem de hamile ve kendine yoğunlaşması gereken bir dönemde olan çalışan anne olduğun için.senin boş gününün olması hiç birşey ifade etmiyor çocuk evdeyken.bakıcıya ne kadar veriyorsun bilmiyorum ama çocuğu uygun bir kreşe verip,işini rahatlatmak için haftada bir gün de yarım gün de olsa bir kadın alsan sana daha faydalı olur.üç aşağı beş yukarı aynı para çıkar cebinden.hem de sen dinlenirsin.Merhaba kizlar..bu ara kafam cok karisk stres yapiyorum.oglum 3.5 yasinda krese verelim dedik suan bakici var evde ancak cevremdeki herkes dogumdan sonra ikisi zor olur bakicin iyiyse kacirma dediler yigitte kücuk daha dediler kararimi etkilediler..3 gun okuldayim 2 gun bosum var evde kalsamda ogluma yetemiyorum bakicida aman aman bisey yapmiyo haybeden para veriyorum acikcasi suan..calisan annelerin fikrini merak ediyorum..
Çok entresan bende Avrupa'da bir ülkedeyim ama acaba nedeni nekicnm peki sallanabiliyor mu... dun e bebekte satis personeli avrupa cikis urunlerde sallanma olmuyor yasak dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?