2016 Şubat Anneleri

Merhabalat kizlar ben bir konuya deginmek istiyorum hamilelik yogasi diye bir moda safsatasi cikarmislar ben bir musluman olarak bilincli olmamiz gerektigine inaniyorum yoga birkere hindistanda budist putperestlerin ibadetleri nasill olurda bizim gibi musluman kardesler buna kaniyor bu onlara has bir ibadet bizim elhamdulillah namazimiz var gerek yok diye dusunuyorum uyanik olmamiz lazim soylemeden edemeceyektim.

Günaydın kızlar. Ayda kaç kez doktora gidiyorsunuz
15-20 günde bir gidiyorum ben

Kızlar dün Ayrintiliya girdim. Tek sıkıntımız suyum fazla. Şekerim olabilirmis. Sıkı bir diyet beni bekliyor sanırım. Neyse ki başka bir şey yok. Bu da pozumuz
Maşallah kocaman olmuş bu kuzucuk plesanta ne durumda bana yukarı çekilmeye başlamış demişti geçen hafta doktor

Tesekkur ederimm cvp icin..bakiciya 550 veriyorum kres 600 lira tabi ekstrasi olacaktir oglum eglensin para muhim degil .yalniz ikinci donem bebis gelince bakici sanada bakar ev isi vs yapar deyip durdular bakiciyi kacirmayalim dedik ama oglum krese gitse cok iyi olacak gibi cunku evde tv bakiyo ve skildim diyor..ben oglumda zorlandim cunku hep aglardi yemek yapamazdim..bu da oyle olursa diye korkmuyo degilim.bakici derdi hic bitmicek gibii :))

Eger bebeğin uslu olursa çocuk seninle kalsın zaten çalıştığın zamanlarda kısıtlı vakit var temizliğe birilerini çağırırsın diğer vakitlerde onlarla ilgilenirsin zor olur ama sana doyar çocukcağız ..
Sonra Çalışmaya başlayınca kreşe verirsin Seneye olur o da herhalde artık..

Bende de oluyor. Top gibi oluyor bebek sanki orda. Sonra açılıyor.

Senin ikinci de erkek miydi canım unutmuşum.
evet canım ikinci paşam geliyor

bende hep öyle duyuyorum canım. dr. arkadaşım kendi oğlunuda hemen yaptırdı. oda senin söylediğini söyledi. göbek iyileşmeden sünnet iyileşiyormuş. bende artık düşünüyorum ozaman :)
Kesinlikle düşün canım. Özellikle hareketlenmeden dönmeye başlamadan yaptırırsan dahada kolay
Canım biberon ilk zaman gereksiz ama olurda emziremezsen mama vermen gerekirse alıyorsun az akışı tavsiye ederim çünkü çok akışı seçersen biberona alışır. Senin göğüsünden az gelirde biberondan çok gelirse hep onu isteyebilir. Ama biberon emziği için erken sadece biberon al oda cam olsun
Kızlar dün Ayrintiliya girdim. Tek sıkıntımız suyum fazla. Şekerim olabilirmis. Sıkı bir diyet beni bekliyor sanırım. Neyse ki başka bir şey yok. Bu da pozumuz
çok tatlı maşallah saglıkla doğar inşallah..

Bana kalırsa çocuk daha önemli.hem sosyal ilişkileri düzene girer hem de yeni bir ortam iyi gelir ona.babaane tipi bakıcıların elinde çocuklar yalnızlığı öğreniyor çünkü sadece başında duruyorlar,yediriyorlar,tuvalete götürüyorlar hepsi o.çocuk bir aşağı bir yukarı evde koşturup duruyor.tek eğlencesi tv.o da çok iyi bişey değil.sana sürekli yardım eden birine ihtiyacın olmaz.temizliğe kadın çağırsan yeter.ağır işlerini yaptır.her gün gün boyu Yardıma doğumdan sonra bir-iki ay ihyacın olur.gelen kişi de akraba falan oluyor genelde zaten.büyük olan evde olmayacağından rahat edersin zaten.
Rica ederim

Allah razı olsun kızlar, hamd olsun üstüme gelmedi hafif ayağıma geldi onda da hem batık hem terlik vardı bana ulaşmadı
en korktugum seydi ucuz atlattım, bencede ck dikkat etmeliyiz, benim oğlan da hissetti korkyugumu hareket etmeyen sıpa bıdır bıdır gezmeye başladı :)

Çok geçmiş olsun cnm geriye sıçradığın için o yüzden agrın olmuştur

Cok gecmis olsun canim iyi ki ustune gelmemis ama bizim reflekslerimizi de ayarlamamiz lazim ben de ozellikle kizima mudahele ederken ani hareketler yapiyorum birden karnima kramp giriyor

cnm gecmis olsun yanmadin degil mi ¿ birde ani hareket yapinca kasilma kramp olmustur... dinlen cnm gecer... ins bir daha olmaz cnm cok gecmis olsun...

Gecmis olsun cnm...bu aralar kendimize daha cok dikkat etmeliyiz...dikkatli ol sende

Günaydın kızlar. Ayda kaç kez doktora gidiyorsunuz

canım ben sadece özel hastaneye gidiyorum drum ayda 1 kez çağırıyor ve hiç de sıkıntı olmadı Allah'a şükür:)

maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ayrıca geçmiş olsun inş şekerin yoktur

Ilk oğluma bahsettiğin aventten kullandim. Çokta memnun kaldim. Emzikleri o kadar kafa karıştırıcı değil. Ikizlere de aynısını kullanicam. Yanlız emzik uçları biraz pahalı oluyor. Diş çıkınca hemencecik yirtabiliyorlar. Astarı yüzünden pahaliya geliyor birazcık :) yanlız biz biberonu uzun zaman kullandik. Kendi adima konuşuyorum yani :)

Midem çok kötü yaaaa sanki kocaman bir taş var. Göbegimden büyük midem oldu. Karnım acıksada bişey yiyemiyorum sodada elmada fayda etmiyor. Ne yapacagım ben?

benim canavar kizim hic durmuyo acayip hareketli bugun ilk defa tekmelerini tisortumun uzerinden gordum ve cok duygulandim bu kadar buyumudu diye... sizin bebeklerinizde bu kadar cok hareketli mi ? ben hissetmeye baslayi bugun tam 1 ay oldu
benim kizimda çok haraketli ama tekme mi ne olduğunu tam anliyamiyorum
ilk gebeliğim o yüzden sanirim

benim canavar kizim hic durmuyo acayip hareketli bugun ilk defa tekmelerini tisortumun uzerinden gordum ve cok duygulandim bu kadar buyumudu diye... sizin bebeklerinizde bu kadar cok hareketli mi ? ben hissetmeye baslayi bugun tam 1 ay oldu
Hem de nasil

Benim kizim 2 yasinda seneye 3 olunca benim ikizler de 8-9 aylik olacaklar kizim cok sosyal tuvaletini de ogreniyor su siralar. Seneye 3 yasinda yarim gun de olsa gondercem krese. Kizimin kolay alisacagini dusunuyorum ustelik ikizlerim olacak ikizlere bakici tutacagim annem de gelecek kizim da artik benimle gider gelir

Namazda yapilan hareketler zaten dogumu kolaylastiriyormus ben mecburen sez.olcam ama normal dogum yapmak isteyenler namazini oturmadan kilmaya calisabilir

Ay ben de kizimim ilk defa haraketini gorunce ben de cok duygulanmistim kecen hafta goz yasimi saklayamadim

Midem çok kötü yaaaa sanki kocaman bir taş var. Göbegimden büyük midem oldu. Karnım acıksada bişey yiyemiyorum sodada elmada fayda etmiyor. Ne yapacagım ben?
Benim de mideme cok baski yapiyorlar normalden daha az yiyorum tikaniyorum ustune bi de karnim yarilcak bebekler disari cikcakmis gibi geliyor sanirim bebeklerin baskisindan herkeste farkli da olsa bi mide sorunu var

Benim de mideme cok baski yapiyorlar normalden daha az yiyorum tikaniyorum ustune bi de karnim yarilcak bebekler disari cikcakmis gibi geliyor sanirim bebeklerin baskisindan herkeste farkli da olsa bi mide sorunu var
Bende daha cok aksam ustu basliyor mide agrilari naneli sakiz ciyniyorum baska care bulamiyorum o sakinlestiryor midemi

Son düzenleme:
maşallah
be de girdi ayrıntılıya fakat benim kız hiç sevmiyor galiba poz vermeyi azcık ucunda burnunu ağzını ve bacağını gösterdi bize yüzüstü yattı durdu öyle dönmedi hiç
çok şükür iyiyiz ama bi sjkıntımız yok Allah'a şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…