Sallama olayı ıyı bırsey degılkı ama. Bebegı sallamamak lazımmıs, beyın hasarlarına sebep olabılıyormus.cnm peki sallanabiliyor mu... dun e bebekte satis personeli avrupa cikis urunlerde sallanma olmuyor yasak dedi...
Benim kuzenimde cocugununkini dogar dogmaz yaptirdi gercekten 1 hafta gecmeden iyilesti ve cocuk hicbir sikinti cekmedi. Biz de hemen yaptirmayi dusunuyoruz ama bakalim hayirlisi.çok öneriyorlar aslında canım. bizim arkadaşlar hep doğunca yaptırdı. hemen iyileşiyormuş bebek. hatta göbeği iyleşmeden o iyileşiyor diyorlar. insan kıyamıyor tabi ama sonuçta yapılacak. erken daha iyi olur gibi bakalım.
Üzülmemek mi kadinlarin kaderi bence sürekli üzülmek malesef ki benimde ağlamadan gecen bir gunum yok bu aralar allahtan cok fazla kasilmalarim falan olmuyo
6 aydan sonra bile gece yatmadan once pirinc unu muhallebisi yapiyordum o zaman bile 7-8aya kadar sut kivaminda yapmistimEvet kuvezde e prematurelere sirinayla veriliyor ama kisa bir sure diye biliyorum. Aradasin ikizleri 7 aylik dogmustu onlar bile kisa bir sure sonra emmeye basladilar. Erken doguma karsi hazirlikli olmak icin ilk biberonlarini da alayim diyordum en baslangicindan :) mamayi daha koyu bisey saniyordum o zaman mama icin de ayri biberona gerek yok demek ki sevindim bunu duyduguma
Bi ark.im 3 ay hem emzirmis hem de sagip depolamis sonraki 3 ay hem emzirmis hem de dolaptakilerden icirmis 6 ay sadece emzirdi. Insallah ona bile gerek kalmaz da rahat rahat emzirebiliriz ama aklinizda bulunsun sut poseti de almak lazimBen de mamadan kacis yok diye dusunuyorum. Kardesleim ikiz 28 yasindalar. Onlar bile o donemde mama yemisler sutle doymadiklari icin
Kizimi gunduz donenceyle gece de isikli muzikli oyuncaklar var kaplumbaga vb seklinde onlarla uyutmustum park yatagin sallanma aparatini kullanmamistim insallah sallamaya gerek kalmaz bebislerimiz rahatca uyurSallama olayı ıyı bırsey degılkı ama. Bebegı sallamamak lazımmıs, beyın hasarlarına sebep olabılıyormus.
Valla annem dıyorkı ben sızı hıc sallamadım, koydum besıgınıze uyumanızı bekledım. Ben ıstesemde annem sallamama ızın vermıycek bellı olduKizimi gunduz donenceyle gece de isikli muzikli oyuncaklar var kaplumbaga vb seklinde onlarla uyutmustum park yatagin sallanma aparatini kullanmamistim insallah sallamaya gerek kalmaz bebislerimiz rahatca uyur
Buzluga koydugumuz sut ne kadar kullanılabılıyor acaba. Yanı 3 ay once koyulan sutu cıkarıp bebege verebılırmıyız bellı bır saklama suresı varmıdır. Benım ıse donusumde emzırme odası sıkıntım olucak ve sutumu nasıl sagıcam bılmıyorum. Ilk aylar cok gelırse hem emzırırım hem de bebek uyurken sagarım dıyorum amaBi ark.im 3 ay hem emzirmis hem de sagip depolamis sonraki 3 ay hem emzirmis hem de dolaptakilerden icirmis 6 ay sadece emzirdi. Insallah ona bile gerek kalmaz da rahat rahat emzirebiliriz ama aklinizda bulunsun sut poseti de almak lazim
Ben ayda 1 defa gidiyorum canım.Günaydın kızlar. Ayda kaç kez doktora gidiyorsunuz
Onlara da baktim poset degilde sut saklama kabi olanlardan alayim diyorum. Onlar biberon gibi kullanilabiliyormus bir de agiz kismi korumali oldugundan cantada bisey tasimak istediginde de sizdirmiyormusBi ark.im 3 ay hem emzirmis hem de sagip depolamis sonraki 3 ay hem emzirmis hem de dolaptakilerden icirmis 6 ay sadece emzirdi. Insallah ona bile gerek kalmaz da rahat rahat emzirebiliriz ama aklinizda bulunsun sut poseti de almak lazim
Aslında ıkısınden de almak lazım. Mesela ısyerınde sutunuzu sagdınız dıyelım sut saklama kabına koyarsınız ve termosla eve getırır buzluga koyarken de posete koyarsınız. 3 tane felan o kaplardan almak lazım dıye dusunuyorum, sut saklama poseylerıde kesın lazım benceOnlara da baktim poset degilde sut saklama kabi olanlardan alayim diyorum. Onlar biberon gibi kullanilabiliyormus bir de agiz kismi korumali oldugundan cantada bisey tasimak istediginde de sizdirmiyormus
Ideal gibi duruyor.Tek cocuk icin yeterli canim,ama ilerde 2. Si gelirse sigmaz :))Arkadaslar ben bu tarz bır oda alıcam. Okula baslayana kadar kullanır dıyorum, butce olarak da 3bın-3500 arası ayırdım.Sızce 5 yasındakı cocuk ıcın kucukmu bu gardolap. Bebek buyudukce olmayan kıyafetlerını hurclara doldurup ıhtıyacı olanlara verecegımden dolapta sadece uzerıne olan kıyafetler olur dıye dusunup yeterlı olur dedım ama sızın fıkrınız nedır
2.cıyı sımdılık dusunmuyorum canım oldukı dusunursem de daha buyuk bır eve gecmem lazım zatenIdeal gibi duruyor.Tek cocuk icin yeterli canim,ama ilerde 2. Si gelirse sigmaz :))
Bir sorum daha var. Pendikte Erol mobılyar var netten bakıyorumda baya uygun bebek odaları var. Acaba cokmu kalıtesızdır bılemedım, daha once bırsey almıslıgı olan varmı bu markadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?