2016 Şubat Anneleri

cnm peki sallanabiliyor mu... dun e bebekte satis personeli avrupa cikis urunlerde sallanma olmuyor yasak dedi...
Sallama olayı ıyı bırsey degılkı ama. Bebegı sallamamak lazımmıs, beyın hasarlarına sebep olabılıyormus.

Kızlar okudugum kadariyla birçok kişi bel ağrısı çekiyor bana doktor sırt üstü yatinca arkada bir sinire yada damara bebek baskı yapar bel ondan ağrır demişti bide 6 cm yüksekliğinde dolgu topuk ayakkabı giymen gerek demisti bebeek öne doğru baskı yaptıkça topukla beli desteklemek gerekirmiş ben spor ayakkabı rahat diye hep oyle giyiyordum ama öyle değilmiş meğerse

Selam arkadaşlar,burayı sürekli takip ediyorum ama pek yazamıyorum,herkes bebeğinin cinsiyetini öğrenmiş,Allah izin verirse benim de kızım olacak.

Buradaki şikayetlere baktım da bende bunların hiçbiri yok çok şükür,sadece kalça ağrısı oluyor,özellikle ev işi yaptıktan sonra.

Ve bebeğimin hareketlerini artık baya hissediyorum çok güzek bir duygu.

Benim kuzenimde cocugununkini dogar dogmaz yaptirdi gercekten 1 hafta gecmeden iyilesti ve cocuk hicbir sikinti cekmedi. Biz de hemen yaptirmayi dusunuyoruz ama bakalim hayirlisi.

6 aydan sonra bile gece yatmadan once pirinc unu muhallebisi yapiyordum o zaman bile 7-8aya kadar sut kivaminda yapmistim

Kızlar psikolojiniz nasıl? Ya ben her şey sütlimankem bir sinirleniyorum böyle bir şey olamaz duvarları falan tekmeleyesim geliyor. Az önce elimden çivi düştü öyle gereksizce abartılı sinirlendim ki bulamayınca kocaöın aklı başından gitti odayı terk etti bu sefer de kendime kızdım ağladım adam geldi siyo ki çivi kayboldu ağlanır mı? Ben ne yapıcam bu ani sinirle hiç bilmiyorum kendimi sevmiyorum böyle olunca

Ben de mamadan kacis yok diye dusunuyorum. Kardesleim ikiz 28 yasindalar. Onlar bile o donemde mama yemisler sutle doymadiklari icin
Bi ark.im 3 ay hem emzirmis hem de sagip depolamis sonraki 3 ay hem emzirmis hem de dolaptakilerden icirmis 6 ay sadece emzirdi. Insallah ona bile gerek kalmaz da rahat rahat emzirebiliriz ama aklinizda bulunsun sut poseti de almak lazim

Sallama olayı ıyı bırsey degılkı ama. Bebegı sallamamak lazımmıs, beyın hasarlarına sebep olabılıyormus.
Kizimi gunduz donenceyle gece de isikli muzikli oyuncaklar var kaplumbaga vb seklinde onlarla uyutmustum park yatagin sallanma aparatini kullanmamistim insallah sallamaya gerek kalmaz bebislerimiz rahatca uyur

Kizimi gunduz donenceyle gece de isikli muzikli oyuncaklar var kaplumbaga vb seklinde onlarla uyutmustum park yatagin sallanma aparatini kullanmamistim insallah sallamaya gerek kalmaz bebislerimiz rahatca uyur
Valla annem dıyorkı ben sızı hıc sallamadım, koydum besıgınıze uyumanızı bekledım. Ben ıstesemde annem sallamama ızın vermıycek bellı oldu Bazıları cok hunharca sallıyor ama hafıf sallamanın sakıncası olmaz bence.

Bi ark.im 3 ay hem emzirmis hem de sagip depolamis sonraki 3 ay hem emzirmis hem de dolaptakilerden icirmis 6 ay sadece emzirdi. Insallah ona bile gerek kalmaz da rahat rahat emzirebiliriz ama aklinizda bulunsun sut poseti de almak lazim
Buzluga koydugumuz sut ne kadar kullanılabılıyor acaba. Yanı 3 ay once koyulan sutu cıkarıp bebege verebılırmıyız bellı bır saklama suresı varmıdır. Benım ıse donusumde emzırme odası sıkıntım olucak ve sutumu nasıl sagıcam bılmıyorum. Ilk aylar cok gelırse hem emzırırım hem de bebek uyurken sagarım dıyorum ama

Onlara da baktim poset degilde sut saklama kabi olanlardan alayim diyorum. Onlar biberon gibi kullanilabiliyormus bir de agiz kismi korumali oldugundan cantada bisey tasimak istediginde de sizdirmiyormus

Onlara da baktim poset degilde sut saklama kabi olanlardan alayim diyorum. Onlar biberon gibi kullanilabiliyormus bir de agiz kismi korumali oldugundan cantada bisey tasimak istediginde de sizdirmiyormus
Aslında ıkısınden de almak lazım. Mesela ısyerınde sutunuzu sagdınız dıyelım sut saklama kabına koyarsınız ve termosla eve getırır buzluga koyarken de posete koyarsınız. 3 tane felan o kaplardan almak lazım dıye dusunuyorum, sut saklama poseylerıde kesın lazım bence

Arkadaslar ben bu tarz bır oda alıcam. Okula baslayana kadar kullanır dıyorum, butce olarak da 3bın-3500 arası ayırdım.Sızce 5 yasındakı cocuk ıcın kucukmu bu gardolap. Bebek buyudukce olmayan kıyafetlerını hurclara doldurup ıhtıyacı olanlara verecegımden dolapta sadece uzerıne olan kıyafetler olur dıye dusunup yeterlı olur dedım ama sızın fıkrınız nedır

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 104
Ideal gibi duruyor.Tek cocuk icin yeterli canim,ama ilerde 2. Si gelirse sigmaz :))

Bir sorum daha var. Pendikte Erol mobılyar var netten bakıyorumda baya uygun bebek odaları var. Acaba cokmu kalıtesızdır bılemedım, daha once bırsey almıslıgı olan varmı bu markadan

Kızlar ben şu solda yatma işine alışamadım.. Yarım yüZüstü yatıyorum 2 haftadır evimde değilim yattığım yatak o kadar rahatsız ki şeklimi değiştirince karnım acıyor ve sanki hamlanmış gibi agrıyor sürekli. Gece bazen saçma sapan sekıllere girmiş şekilde uyanıyorum Nasıl alışıcam sola yatmaya bilmiyorum.

Bir sorum daha var. Pendikte Erol mobılyar var netten bakıyorumda baya uygun bebek odaları var. Acaba cokmu kalıtesızdır bılemedım, daha once bırsey almıslıgı olan varmı bu markadan

Canım ben bir kaç ay önce gittim mobilyalar gayet iyiydi yani düşük kaliteli olanıda var ama fiyat olarak gerçekten piyasaya göre baya iyi. Ben ikeaya karar verdiğim için vazgectım ve ilgilenen kişinin ukala tavırlarından hiç hoşlanmadım çok takılırım öyle esnaflığı :) ama bu sekılde büyüyen beşikli bir oda düşünüyorsan git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…