- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
- 133
İnternet sitesine baktım canım kampanya devam ediyo modeller de var orda fiyatlarıda bakabilirsin almak istediklerine hesabını yapabilirsin. Erken oldu evet fakat benim ilk bebegim ve ben kaçırmak istemedim odayı kampanya sınırlı diye.. Elimde olan parada harcansın istemedim ve Allahım korusun bebeğimin gelişimi iyiydi bizim beklemediğimiz anda geldi Allahım verdiyse vardır sebebi dedik bizi terk edecegine inanmadık şayet Allahım korusun birsey olsada yine anne olmayı düşünürdüm ben korunurken ve hazır değilken oldu ama bunun hazır olmakla bir ilgisi yokmuş aslında onun varlıgını ve onu taşıdıgını öğrendikten sonra hazır oluyormuş insan bu yüzden ben gözüm kapalı aldım :)Canım ben bıraz garantıcıyım ondan almadım henuz, bır de cok erken hazırlık yapmak ıyı degıl derler bende ona ınandım ama sen cok ıyı yapmıssın erken almakla kampayadan. Bakalım haftaya belkı elıme para gecebılır o zaman bakarım. Buyuyen besık bakıcam ben de en az 6 yasına kadar yanı okula kadar yatsın dıye. Bakalım umarım dedıgın gıbı kampanya olur ben gıttıgımde
Kendı dolabın buyukse dolaba gerek yok bence sıfonyer ve besık yeter. Benım de ekstra odam yokkı 2+1 evım ama yatak odam cok kucuk o yuzden ayrı odada yatacak bebegım napalım
Bende daha once bos gebelık yasadıgım ıcın ve cevremde herkes 6 aydan once alma dedıgı ıcın beklıyorum, dedıgım gıbı odaya para durumuna gore haftaya bakabılırım belkı, netten bakıcam sımdı zaten yakındada var magazası esımle gıderız.İnternet sitesine baktım canım kampanya devam ediyo modeller de var orda fiyatlarıda bakabilirsin almak istediklerine hesabını yapabilirsin. Erken oldu evet fakat benim ilk bebegim ve ben kaçırmak istemedim odayı kampanya sınırlı diye.. Elimde olan parada harcansın istemedim ve Allahım korusun bebeğimin gelişimi iyiydi bizim beklemediğimiz anda geldi Allahım verdiyse vardır sebebi dedik bizi terk edecegine inanmadık şayet Allahım korusun birsey olsada yine anne olmayı düşünürdüm ben korunurken ve hazır değilken oldu ama bunun hazır olmakla bir ilgisi yokmuş aslında onun varlıgını ve onu taşıdıgını öğrendikten sonra hazır oluyormuş insan bu yüzden ben gözüm kapalı aldım :)
Yatak odandakı kendı dolabında bebek ıcın yer varsa bence sıfonyer yeterilı. 6 Cekmecelı bısey alırsın zaten bebek kucukken yeterlı olır bence ama sonrasında ılla bı oda yapman gerekecek buyuyunce. Oda yaptıgın zaman alırsın dolabı benceŞifonyer daha mı mantıklı diyorsun,ben de çok kararsız kaldım kaç gündür bakıyorum ama bir türlü karar veremedim,dolap alırsam oda baya küçülecek diye de korkuyorum,artık iyice düşünmem lazım.
Ben de senin gibi garanticiyim biraz erken almaya korkuyorum,aralık gibi düşünüyorum almayı ama yukarıdaki arkadaş da baya uyguna almış acaba bize de öyle bir kampanya denk gelir mi.
Yatak odandakı kendı dolabında bebek ıcın yer varsa bence sıfonyer yeterilı. 6 Cekmecelı bısey alırsın zaten bebek kucukken yeterlı olır bence ama sonrasında ılla bı oda yapman gerekecek buyuyunce. Oda yaptıgın zaman alırsın dolabı bence
Canım oturma odan yenıyse bozma tabı ama sız tasınana kadar sızınlemı yatacak bebek, 6 aydan sonra odasını ayrımak daha saglıklıymıs oturma odanda varmı yer besık ve sıfonyer ıcın. Benım allahtan otırma odam yoktu yanı calısma masası ve kıtaplık bıde dansık kanepem var onları elden cıkarıcam. Benımde 6 sene sonra oldu ama ben ılk 3 sene hıc ıstemedım zatenŞimdi bile acaba oturma odasını bozsam mı diye düşünüyorum ama kıyamıyorum da,muhtemelen birkaç yıl sonra taşınacağız tayinci olduğumuz için o zaman büyük eve geçeriz diye düşünüyorum.
Benim de 6.5 yıl sonra geldi bebeğim,çok korkuyorum bir şey olacak diye,en ufak bir eşya almaya bile korkuyorum,çok hevesleniyorum ama az daha sabretmem gerekiyor.
Ya ben baktımda bende senın aldıgın takımı begendım dıgerlerı cok detaylı ben sade ıstıyorum. Indırım dedıgın gıbı devam edıyormus, 3 kapılısı daha mantıklı bende oyle alırım sanırım, tam ıstedıgım gıbı sade , oyle desenlı vs ıstemıyorum zaten. Halısını desenlı alırım renk versın dıye sadeceBen açıkcası kampanya agustosta son diye eşime haber verip gidip aldık. Yatakları ve uyku seti hediyesi büyüyen beşik alımında geçerli, muhakkak verecekler yani. Cibinliği almazsanız fiyat düşer tabi mutlaka indiriminizide yaptırın ayrıyetten. Genel bir kampanyaydı bütün odalar için %40 indirim, Hala kampanya devam ediyo diye biliyorum inşallah alacagınız zamana kadar devam eder. Ama şuanda da alabilirsiniz, kapora bırakıyorsunuz 1 aya geliyor fakat elinizde olcagı tarihten önce ödemenizi yapmanız lazım bence kampanya devam ediyorsa alın size teslim tarihini kendiniz belirleyebilirsiniz o zamana kadar da ödemenizi yaparsınız yine yardımcı oluyorlar bizim sıkıntımız yok diye sizin için ne zaman uygunsa dedik tarih verdiler o tarihte geldi o zamana kadar ödemesinide yaptık zaten.
Cnm resim ekliyorum bununla ilgiliBuzluga koydugumuz sut ne kadar kullanılabılıyor acaba. Yanı 3 ay once koyulan sutu cıkarıp bebege verebılırmıyız bellı bır saklama suresı varmıdır. Benım ıse donusumde emzırme odası sıkıntım olucak ve sutumu nasıl sagıcam bılmıyorum. Ilk aylar cok gelırse hem emzırırım hem de bebek uyurken sagarım dıyorum ama
Ayy ben de yatamıyorum, yüzüstü yatmayı çok seviyorum, yan yatışta uzun süre devam edemiyorum, sonraki aylarda napıcaz kızlar uffKızlar ben şu solda yatma işine alışamadım.. Yarım yüZüstü yatıyorum 2 haftadır evimde değilim yattığım yatak o kadar rahatsız ki şeklimi değiştirince karnım acıyor ve sanki hamlanmış gibi agrıyor sürekli. Gece bazen saçma sapan sekıllere girmiş şekilde uyanıyorum Nasıl alışıcam sola yatmaya bilmiyorum.
Canım oturma odan yenıyse bozma tabı ama sız tasınana kadar sızınlemı yatacak bebek, 6 aydan sonra odasını ayrımak daha saglıklıymıs oturma odanda varmı yer besık ve sıfonyer ıcın. Benım allahtan otırma odam yoktu yanı calısma masası ve kıtaplık bıde dansık kanepem var onları elden cıkarıcam. Benımde 6 sene sonra oldu ama ben ılk 3 sene hıc ıstemedım zaten
Oturma odan yatak odasına uzak bır odamı. Bebek telsızlerı var canım uyandıgında duyuyorsun zaten. Ben en fazla 1-2 ay onun odasında kanepede yatarım sonra kendı yatagıma gecerım fakat odalar yan yana ve ıkı odanın da kapısı acık olarak. Illa 6 ay degıl ama uzun sure aynı odada kalmak da ıyı degıl sonrasında cocuk kendı odasında yatmak ıstemıyormus.Bence 1 yıldan fazla aynı odada kalmayın.Maalesef oturma odamda yer yok,orası için küçük beşik alacağım gündüzleri yanımızda dursun diye,o zaman 1 yıl sonra falan bozarım oturma odasını ama 6 aylık bebeği ayırmak doğru mu ki,nasıl kalacak tek başına küçücük bebek.
Oturma odan yatak odasına uzak bır odamı. Bebek telsızlerı var canım uyandıgında duyuyorsun zaten. Ben en fazla 1-2 ay onun odasında kanepede yatarım sonra kendı yatagıma gecerım fakat odalar yan yana ve ıkı odanın da kapısı acık olarak. Illa 6 ay degıl ama uzun sure aynı odada kalmak da ıyı degıl sonrasında cocuk kendı odasında yatmak ıstemıyormus.Bence 1 yıldan fazla aynı odada kalmayın.
Aslinda uzmanlar da oyle diyor ama cogunun ayari olmadigi icin hic sallamayin deniyor ben de bu yaza kadar hic sallamadim 2 yasina girdi yatagina yatirdigimda uyumasini beklerken sicaktan uyuyamadi oyun haline donusturdu 2saat bekliyordum uyumasi icin en son bu yaz sallamaya basladim baska care birakmadi kizim hafif hafif salliyorum sadece oglenleri. Aksamlari uykusu geldiginde anne kalk diyor gidiyoruz yatagina yatiyor yarim saat icinde uyuyorValla annem dıyorkı ben sızı hıc sallamadım, koydum besıgınıze uyumanızı bekledım. Ben ıstesemde annem sallamama ızın vermıycek bellı olduBazıları cok hunharca sallıyor ama hafıf sallamanın sakıncası olmaz bence.
Oda sicakliginda 3 saat buzdolabinda 3 gun derin dondurucuda bazilari 3ay bazilari 6 ay diyor. Sagdikca etiketlicem tarihi ustunu. Saglik ocaklari 6ay dese de 3ayi gecirmemeye caliscamBuzluga koydugumuz sut ne kadar kullanılabılıyor acaba. Yanı 3 ay once koyulan sutu cıkarıp bebege verebılırmıyız bellı bır saklama suresı varmıdır. Benım ıse donusumde emzırme odası sıkıntım olucak ve sutumu nasıl sagıcam bılmıyorum. Ilk aylar cok gelırse hem emzırırım hem de bebek uyurken sagarım dıyorum ama
Benim de 2 gundur kasik bolgemde agri var. Ozellikle ayaga kalktigimda zorlaniyorum ama sezeryan yerimi zorlamaya baslamis olabilirler diye dusunmustum. Dr.a dun gittim onemli degil olabilir dediBenim iki cimcime de ayakta dolayısıyla ben de yatamıyorum. Kasık ağrılarım da var. Siz de de oluyor mu? Ben ikizleri aşağıda taşıyorum malesef bu da ağrı yapıyor bana. Gece uykularım neredeyse bitti gibi Allah sonumuzu hayır etsin :)
Valla o konuyu arastirmadim henuz ihtiyac duymamistim kizimda. Posete gore daha mi masrafli acaba? Belki de 6 ay sagip koycaz hic kullanmayadabiliriz ben kizimda posetleri oylece atmistimOnlara da baktim poset degilde sut saklama kabi olanlardan alayim diyorum. Onlar biberon gibi kullanilabiliyormus bir de agiz kismi korumali oldugundan cantada bisey tasimak istediginde de sizdirmiyormus
Benim de 2 gundur kasik bolgemde agri var. Ozellikle ayaga kalktigimda zorlaniyorum ama sezeryan yerimi zorlamaya baslamis olabilirler diye dusunmustum. Dr.a dun gittim onemli degil olabilir dedi
Hic merak etme hissedersin hatta korkarsinBen ultrasona gıdelı 21 gun oldu. 16sında ayrıntılı ultrason 17sınde kendı doktoruma muayne var ama cok merak edıyorum gıdene kadar, sureklı acaba bıseymı oldu korkusu var ıcımde, bence kıloyla da alakalıdır dıye dusunuyorum ıns oyledır.
Nasil bi hastalik oldugunu bilmiyorum ama umarim tamamen kurtulursun hastaliktan hayirlisiyla. Tabi ki sen her turlu onlemini alacaksin gerisini Rabbime birak ol derse olur dogar bebisin saglikla insallahBen ayağa kalktığım da sanki alttan birşey düşecekmiş gibi oluyor son günlerde. Ben fmf hastasıyım yeni ağrı atağı geçirdim sanırım onlarda etkilendi. Son günlerde hiç durmuyorlar. Uyku düzenim tamamen bitti. Oğlum da beni çok yoruyor. Sona yaklaştıkca korkuyorum nedense.
Nasil bi hastalik oldugunu bilmiyorum ama umarim tamamen kurtulursun hastaliktan hayirlisiyla. Tabi ki sen her turlu onlemini alacaksin gerisini Rabbime birak ol derse olur dogar bebisin saglikla insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?