2016 Şubat Anneleri

Ayyy kızlar çok yoruldum

7de kalktım eşime kahvaltı hazırladım eşim maalesef ctesi de çalışıyor

Sonra çabucak tüm evin dağınıklığını topladım
Evi süpürdüm yerleri sildim
Tuvaleti yıkadım
Banyoyu ovdum, temizledim
Klozet halısını yıkadım
1 makine daha çamaşır yıkadım astım
1 makine bulaşık yıkadım yerleştirdim
Elde yıkancak bulaşıkları da yıkadım
Buzdolabını temizledim tekrar düzenli yerleştirdim
Tezgahı temizledim
Bişiler hazırlayıp yedim
Ev dubleks olduğu için merdivenleri sildim
Derken epey yoruldum
Şimdi öğle namazı kılıcam

Yarına ütü var

Akşama ne yemek yapsam? Aklıma bişi gelmiyo?

Yoruml
Yorumlarda okudum onu ben de canim. 400 e inmis ama gecen sene mayis gibiymis.bu vergi zammi filan olmadan.Eşim daha ınmez fiyatlar bekledikce çıkıyor deyince aldik. Tabi belli de olmaz. Arabanın kumaşı filan çok güzel. Nettekinden daha iyi duruyor.

Merhaba arkadaşlar Nasılsıniz ..? Ben sezeryan doğum olacağından büyük ihtimal Şubat annesi olacağım. .. bi kızım olucak ins. Alışveriş yaptiniz mi... Bnm 2. Bebeğim olucak. Bir oğlum var. Bu yüzden tekrar yeni alınacak çoğu sey zaten oğlumun da çoğu şeyini verdim hatıralar hariç. Kizim i çok merak ediyorum...rüyamda görüyorum ama tabi rüya. . Kime bnzer .. Sağlıklı mı vs bur sürü soru kafamda . Tanıdığım birinin bebeğinin dudagi yarık doğmuş ve bu beni çok etkiledi... ayrıntılı ultrason a giren var mı yakinda .? 27 sinde bnde gireceğim ama çok korkuyorum olumsuz birsey duymakta. İlk oğlum da daha cesaretli idim belki acemilik belki tecrubesizlik bilemiyorum. Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin hepimize

Canım senin aldığının rengi tam olarak nasıl? gri mi? canım okuduğum yorumlar Mayıs 2015 , inşallah girer indirime takip edicem
Canım içini ferah tut, Rabbim sağlık sıhhat versin yavrularımıza :)

Merhaba kızlar nasılsınız? Biz dün ikinci tetenoz aşımızı olduk her şey yolunda çok şükür. English home daki indirim gerçekten güzeldi bu arada ben ilçede oturduğum için bütün ürünler duruyordu baya bişeyler aldık kızıma. Yün yorgan yastık nevresim battaniye alt açma havlusu çarşaf takımı çıtçıtlı badi alez aldık 150lira bile tutmadı tavsiye ederim yorganı falan baya iyi

Benim kizda ayni.dun benim idrar torbasini oyuncak belledi.ayaklariyla nasil vuruyor hooop tuvalete kosuyorum
Dün aynı durumdaymışız resmen idrar torbamı tekmeliyor kaç defa tuvalete gittiğimi unuttum,bir tekme sonra sanki günlerdir tuvaletimi tutuyormuşum gibi bir his fenaydım yani

Canım sanırım bdvye de konu açmıştın,en azından bağımsız bir isimde anlaşmanız güzel olmuş sevindim. Ama eşinin bulduğu isimi daha önce hiç duymadım anlamını da bilmiyorum ama ayırınca ben avım gibi bişey çıkıyor sanırım içine sinmemiş gibi biraz daha bastırsan

Son düzenleme:
bende de bi dünya ütü var ama ütüleyecek enerji yok..kurufasülye ıslattım ben etli kurufasülye yapcam düşünebilirsin sende

ben şimdilik şampuan, bebek yağı , ıslak mendili uni baby düşünüyorum canım

Acıkcası son bir bucuk ayda felan başlıyor canım ben gebelerle ilgileniyorum hiç birşey kullanmıyor hiçbiri kimisi 7.ay catlak içinde kimisi doğuracak hiç birşey yok

T Tugbas24 tatlim yarin aksama tamamlanir cookkk uzun zaman oldu. Basta kotuydum okuyamadim araya tatil,okul vs girdi. Daha verilmeyenler var diye agirdan almistim. Tembellik yaptim sanirim. Hakkinizi helal edin.

Puhaha çocuk gibiler, hele bir doğsun hemen aşık olucaklarrr çok konuşmasınlar öyleee

ayy istemem uzak kalsınlar bizden

okunuşu binav anlamı = isimsiz derviş demek
olumsuz tepkilere karşı geri adım atabilir saha 3,5 ay var (umudunu yitimryen anne mod )

Yerim ben onun tembelliğini
Bakalm doğduktan sonra nasıl olacaklar gene böyle hareeketli olursa yandık
Ahh dogdugunda da boyle olsun yesin icsin uyusun Babamiz daha hareketlerini hissedemedi adam delircek

Ilk kizim karnimda durmuyordu dogunca da 1dk durmadi ayaklar eller surekli hareket halindeydi su an 2 yasinda 2dk oturmuyor
Hayirlisi ayni babasi ya benimki tembel ve keyfine duskun eli ensesinde uyuyor yahuuu doktor bile alisti seninki gene keyfinde yayilmis yatio dio

Benim su grip oksuruk bi turlu gecmedi kizlar ayrintiliya da girdim amniyin sivisinda az miktarda bulaniklik varmis bu da gripden dolayiymis((

şimdi english home dan geldim.battaniyeler ilk gün bitmişnevresim takımı yakalayabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…