- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
Kız bebekler için olan model daha çok hoşuma gitti, bundan yapıcam ben :)bu da erkek bebek bekleyenlere gelsin benim gibi
Yorumlarda okudum onu ben de canim. 400 e inmis ama gecen sene mayis gibiymis.bu vergi zammi filan olmadan.Eşim daha ınmez fiyatlar bekledikce çıkıyor deyince aldik. Tabi belli de olmaz. Arabanın kumaşı filan çok güzel. Nettekinden daha iyi duruyor.Canım güle güle kullanın inşallah, biraz araştırdım da e-bebekteki yorumlarda falan %50 indirimle yanı 399 TL ye alanlar olmuş 2015 yılında acaba yine o kadar indirim yaparlar mı beklesem diyorum, bi de sen bizzat görmüşsün bende kararsız kalmıştım, bu araba biraz hoşuma gitti, biraz daha bekleyim diyorum belki daha çok indirime girer
Canım senin aldığının rengi tam olarak nasıl? gri mi? canım okuduğum yorumlar Mayıs 2015 , inşallah girer indirime takip edicemYoruml
Yorumlarda okudum onu ben de canim. 400 e inmis ama gecen sene mayis gibiymis.bu vergi zammi filan olmadan.Eşim daha ınmez fiyatlar bekledikce çıkıyor deyince aldik. Tabi belli de olmaz. Arabanın kumaşı filan çok güzel. Nettekinden daha iyi duruyor.
Canım içini ferah tut, Rabbim sağlık sıhhat versin yavrularımıza :)Merhaba arkadaşlar Nasılsıniz ..? Ben sezeryan doğum olacağından büyük ihtimal Şubat annesi olacağım. .. bi kızım olucak ins. Alışveriş yaptiniz mi... Bnm 2. Bebeğim olucak. Bir oğlum var. Bu yüzden tekrar yeni alınacak çoğu sey zaten oğlumun da çoğu şeyini verdim hatıralar hariç. Kizim i çok merak ediyorum...rüyamda görüyorum ama tabi rüya. . Kime bnzer .. Sağlıklı mı vs bur sürü soru kafamda . Tanıdığım birinin bebeğinin dudagi yarık doğmuş ve bu beni çok etkiledi... ayrıntılı ultrason a giren var mı yakinda .? 27 sinde bnde gireceğim ama çok korkuyorum olumsuz birsey duymakta. İlk oğlum da daha cesaretli idim belki acemilik belki tecrubesizlik bilemiyorum. Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin hepimize
Kimi kız bebeklerin cinsiyet organı ilk başlarda olağandn büyük olup erkek görüntüsü verebiliyor dedi doktorum ne kadar doğruysa böyle bi açıklama yaptıO Nasıl oldu ? Erkek Bebek Nasıl değişti kız oldu ki
Dün aynı durumdaymışız resmen idrar torbamı tekmeliyor kaç defa tuvalete gittiğimi unuttum,bir tekme sonra sanki günlerdir tuvaletimi tutuyormuşum gibi bir his fenaydım yaniBenim kizda ayni.dun benim idrar torbasini oyuncak belledi.ayaklariyla nasil vuruyor hooop tuvalete kosuyorum
Canım sanırım bdvye de konu açmıştın,en azından bağımsız bir isimde anlaşmanız güzel olmuş sevindim. Ama eşinin bulduğu isimi daha önce hiç duymadım anlamını da bilmiyorum ama ayırınca ben avım gibi bişey çıkıyor sanırım içine sinmemiş gibi biraz daha bastırsanGünaydın canlaaaarrrr
size birsey danışmak istiyorum ama lutfen herkes fikrini söylerse çok mutlu olurum. .
esim ve benim aramda isim konusu büyük bir kaos. Vefat eden babasinin adini istiyor bende ikinci ismin abim olsun istoyorum. Ikinci isim hakkim var ama abim olamazmis. Ailede O derece kavga oluyor ki anasi yetmiyor gibi dayisi bile müdahale ediyo istedikleri isim olmazsa gelip görmeyecekler.
nyse eşim ile anlaştık bağımsız isim koyacağız. Ben 'said' seçtim o da başına 'benav' seçti.
Simdi anlamını düşünmeden size neyi cagristirdigini söyler misiniz sizce o ismi duyunca akliniza ilk ne geliyor
bende de bi dünya ütü var ama ütüleyecek enerji yok..kurufasülye ıslattım ben etli kurufasülye yapcam düşünebilirsin sendeAyyy kızlar çok yoruldum
7de kalktım eşime kahvaltı hazırladım eşim maalesef ctesi de çalışıyor
Sonra çabucak tüm evin dağınıklığını topladım
Evi süpürdüm yerleri sildim
Tuvaleti yıkadım
Banyoyu ovdum, temizledim
Klozet halısını yıkadım
1 makine daha çamaşır yıkadım astım
1 makine bulaşık yıkadım yerleştirdim
Elde yıkancak bulaşıkları da yıkadım
Buzdolabını temizledim tekrar düzenli yerleştirdim
Tezgahı temizledim
Bişiler hazırlayıp yedim
Ev dubleks olduğu için merdivenleri sildim
Derken epey yoruldum
Şimdi öğle namazı kılıcam
Yarına ütü var
Akşama ne yemek yapsam? Aklıma bişi gelmiyo?
ben şimdilik şampuan, bebek yağı , ıslak mendili uni baby düşünüyorum canımGünaydın annişler siz bebk bakım ürünlerini hangi marka aldınız yada alıcaksınız?ben bu ay almayı düşünüyorum aklımda sabemed şampuan, dalin vs.. gibi bebek yağı hametan ve sudocrem pişik kremi var sizlerde durum nedir yardımcı olun fikir verin bana
Acıkcası son bir bucuk ayda felan başlıyor canım ben gebelerle ilgileniyorum hiç birşey kullanmıyor hiçbiri kimisi 7.ay catlak içinde kimisi doğuracak hiç birşey yokarkadaslar bu karindaki catlaklar ne zaman baslar... 6. aya basladik ama sanki karnim 1-2 ay onden gidiyor... korkuyorum catlar diye...
bu arada benim kizim hareketli oglumda tik yok... cok az hissediyorum... kiz icin doktor erkegi biraz sıkıstirms demisti... kiz geriden geliyordu erkegi bi kac gun gecmis... ins gelisimleri esit gider... birbirlerini engellemeden buyurler...
cüz verdiğim sonradan okunup okunmadığını kaydetmeyi unuttuğum kişileri yazıyorum. cüzlerinizin son durumu nedir?
@minekr1 -25.cüz
@-adre- -6. ve 22.cüz verilmişti.6yı başkasına vermiştin.22 hala sende duruyordu.
sessizyazar - 8.cüz
@serppp -10.cüz
@kukrim27 -14. cüz ve 23.cüz
@Minno2 -15.cüz
E esra5516 - 17.cüz
dediğim gibi bazıları söylemiştir okuduğunu ama ben kaydettiğim kağıdı kaybettim. tekrar bilgilendirirseniz sevinirim anneler
Puhaha çocuk gibiler, hele bir doğsun hemen aşık olucaklarrr çok konuşmasınlar öyleee
Canım sanırım bdvye de konu açmıştın,en azından bağımsız bir isimde anlaşmanız güzel olmuş sevindim. Ama eşinin bulduğu isimi daha önce hiç duymadım anlamını da bilmiyorum ama ayırınca ben avım gibi bişey çıkıyor sanırım içine sinmemiş gibi biraz daha bastırsan
Ahh dogdugunda da boyle olsun yesin icsin uyusunYerim ben onun tembelliğini
Bakalm doğduktan sonra nasıl olacaklar gene böyle hareeketli olursa yandık
Hayirlisi ayni babasi ya benimki tembel ve keyfine duskun eli ensesinde uyuyor yahuuuIlk kizim karnimda durmuyordu dogunca da 1dk durmadi ayaklar eller surekli hareket halindeydi su an 2 yasinda 2dk oturmuyor
lansinoh alacağım inş canım.baya övgü almışHangi marka alacak sın canım
şimdi english home dan geldim.battaniyeler ilk gün bitmişnevresim takımı yakalayabildimayy yazma öyleben daha hiçbşy almadım. neden bilmiyorum. toplu alırım dedim ama..
battaniye evet önemli. English home dan beğendim bir de alttaki battaniyeyi
güle güle sağlıklı günlerde kullanın..
Eki Görüntüle 1660110
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?