- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
Cnm valla bnm de ilk gebelik ya hiçbişey bilmiyorum annem de alacakmış ben şimdilik 1 hastane çıkışı, 2 patikli alt, 4 takım 5li zıbın, 1 patikli tulum, 1 uyku tulumu, 9 tane çıtçıtlı badi aldım, hep ayrı zamanlarda aldım fiyat belirtememCanım hepsini aldın mı? Sorması ayıp ne kadar tuttu?Ben abartıp abartmadığımı anlamak istiyorum.
Naptin sen ya cok yormussun kendini aksama da bi makarna yap aksam yemegine kadar dinlen. Benim evim de dubleks pers. Gunum bos yukarinin ayrintili temizligini o gun yaptim asagiyi da esime supurtturdum o aksam. Bugun yarin da asaginin ayrintili temizligini yapcam hafta ici zaten eve aksamdan aksama geliyoruz bulasik yemek camasir her dk oluyor zaten. Hele camasir tuvalet egitimine baslayan bir anne olarak koltuk kiliflarini yikamak zorunda kaldigim icin gunde 2makinem garanti 3u 4u de gordum bunlarin ustune bi de iki kati ayni anda yapsam aninda dogururum
bende sen gibiydim canım sonunda beşiğe karar verdim.haziranda yeni eve çıkınca oda yaparız inşNe zormus yataga karar vermek
besik mi
park yatak mi
büyüyen besik mi
bi karar veremedik. Büyük oda almayacagim mayısta kendi evimize gececgiz diye ama karar da veremedim
Sanırım en mantiklisi o.bende sen gibiydim canım sonunda beşiğe karar verdim.haziranda yeni eve çıkınca oda yaparız inş
Hosgeldin aramiza :)Arkadaslar herkese merhabalarhepinize rahat bir sekilde hamilelik doneminizi tamamlamanizi ve sag salim bir sekilde bebislerinizi kucaklariniza almanizi dilerim.ben ilk kez foruma msj atiyorum.subat annesi olacagim ins.bebegimin cinsiyet erkek.biz gec ogrendik biraz.hic bir alisveris yapmadim emin olmak icin.nerden baslamaliyim fikirlerinize acigim.gereksiz bir sey almak istemiyorum.
hiç 7yi beklediğim yok benim. baya bi eşya aldım. iyiki de almışım diyorum.çünkü azıcık o ay içerisinde fazla şey alsam eşim hemen beni sarstın evmasraflarına para kalmadı filan diye yakınıyor.aylara bölmem iyi oldu.kasım ayında da beşik alacağım nasipse. ama ikeadan pek memnun kalınmamış. ben ikea düşünmüyorumSanırım en mantiklisi o.
Ikeada hosuma gitti iki tanesi
biri krem rengi 249.tl
biri koyu kahve 349 tl
koyu olan daha şık ve geniş duruyor onu alabilirim
su 7ci ay gelsede herseyi alsam
Dün aynı durumdaymışız resmen idrar torbamı tekmeliyor kaç defa tuvalete gittiğimi unuttum,bir tekme sonra sanki günlerdir tuvaletimi tutuyormuşum gibi bir his fenaydım yani
hiç 7yi beklediğim yok benim. baya bi eşya aldım. iyiki de almışım diyorum.çünkü azıcık o ay içerisinde fazla şey alsam eşim hemen beni sarstın evmasraflarına para kalmadı filan diye yakınıyor.aylara bölmem iyi oldu.kasım ayında da beşik alacağım nasipse. ama ikeadan pek memnun kalınmamış. ben ikea düşünmüyorum
Oda sıcaklıgı ıdeal olunca ve ayaklı bır tulum gıydırınce bebegın usuyecegını sanmam. Yorgan ılk zamanlar ıcın tehlıkelı bence, daha cok kucuk 0ldugu ıcın tehlıkelı durumlar olabılır uzerınde yorgan varken .CCNM bn örtecem yorgan. Beşiğe göre yorgan yaptırcam yoksa bebekler üşür. Görümcem yorgan kullandı Beşiğe uygun yaptırdılar
Himm oyleyse yeterli geliyordur :) kalin battaniyem var benim.o yeter yani.zaten yastık kullanılmıyor demi
Park yatak her zaman daha mantıklı ben yerım olmadıgında almadım. Odasını da eve gecınce alırsınız bence.Ne zormus yataga karar vermek
besik mi
park yatak mi
büyüyen besik mi
bi karar veremedik. Büyük oda almayacagim mayısta kendi evimize gececgiz diye ama karar da veremedim
Aman aman pek güzeller. Güle güle uyusun odasında uyusun da büyüsün kuzun. Hepsi çok güzel canimİste dun ve bugun aldiklarimm
cilek mobilyadan baby soft oda takimini aldik bir ay sonra geliyor.icinde 3takim nevresim ve 2 yatak var. oda 3100e geldi
bugun de karacadan 14lu hastane cikisi aldim. daha once de netten yenidogan icin 5,6 parca bisey almistim
Daha kiyafet almam sanirim oda gelene kadar,sadece bebek ve anne kozmetigi bakabilirim
Aslinda ev 2+1 ve cocuk odam yoktu ama mecburen odayi bosaltiyorum.calisma masasi kitaplik ve halihazirda odada olan sert kanepeyi vericem birilerine onun yerine bebegin odasina kanepe alicam kendim icin. salonada kitaplik alcam esimin ders kitaplarini koyucam cunku doktora yapiyor. idare edicem bi sekilde
Çok güzel canım güle güle kullanınİste dun ve bugun aldiklarimm
cilek mobilyadan baby soft oda takimini aldik bir ay sonra geliyor.icinde 3takim nevresim ve 2 yatak var. oda 3100e geldi
bugun de karacadan 14lu hastane cikisi aldim. daha once de netten yenidogan icin 5,6 parca bisey almistim
Daha kiyafet almam sanirim oda gelene kadar,sadece bebek ve anne kozmetigi bakabilirim
Aslinda ev 2+1 ve cocuk odam yoktu ama mecburen odayi bosaltiyorum.calisma masasi kitaplik ve halihazirda odada olan sert kanepeyi vericem birilerine onun yerine bebegin odasina kanepe alicam kendim icin. salonada kitaplik alcam esimin ders kitaplarini koyucam cunku doktora yapiyor. idare edicem bi sekilde
Cnm bnm Odam çok soğuk oluyor. Ama dediğin gibi deneyeceğim. Senin ikinci bebeğin mi cnmOda sıcaklıgı ıdeal olunca ve ayaklı bır tulum gıydırınce bebegın usuyecegını sanmam. Yorgan ılk zamanlar ıcın tehlıkelı bence, daha cok kucuk 0ldugu ıcın tehlıkelı durumlar olabılır uzerınde yorgan varken .
Besık ıcın yorganlar var zaten bebek yorganları, ben ılk zamanlar bebegın alrına sererım yorganı, zaten sarmalayıp koyddugumuz ıcın bebek usumez, bıraz buyuyunce yorganını orterım. Hatta erflu yastıgı dusunuyorum, o yastıgın uzerınde uyurabılıyosun dırek bebegı , hatta o yastıkla salonda felan goturebılırız cok pratık bısey
Kizimda bebek hemsireleri yastigi yatagin altina koydurmuslardi yatak hafif egimli olmustu sanirim kustugunda bogulmasin disari ciksin diyeHimm oyleyse yeterli geliyordur :) kalin battaniyem var benim.o yeter yani.zaten yastık kullanılmıyor demi
Canım eger sokuksa ılk zamanlar sarmalayıp oyle yatırırsın, bıraz buyuyuncede yorgan ortersın ama yıne de belden cok yukarısına gelmesın yorgan,Cnm bnm Odam çok soğuk oluyor. Ama dediğin gibi deneyeceğim. Senin ikinci bebeğin mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?