- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
Allah hepimize kolaylık versin canım hem çalışıp hem eve yetişmek benim için oldukça zorbende de bi dünya ütü var ama ütüleyecek enerji yok..kurufasülye ıslattım ben etli kurufasülye yapcam düşünebilirsin sende
yag veya diger surduklerimiz ins ise yarar...Acıkcası son bir bucuk ayda felan başlıyor canım ben gebelerle ilgileniyorum hiç birşey kullanmıyor hiçbiri kimisi 7.ay catlak içinde kimisi doğuracak hiç birşey yok
aynennn yaaa. misafirler yüzüme baka baka birşeyler konuşuyor ben kılıktan kılığa giriyorum. ters dönmemekte kararlı benimkiDün aynı durumdaymışız resmen idrar torbamı tekmeliyor kaç defa tuvalete gittiğimi unuttum,bir tekme sonra sanki günlerdir tuvaletimi tutuyormuşum gibi bir his fenaydım yani
yok canım önemli değil. ben hızlı okunur çok hatim yapılır sanıyordum.öyle olmadı yavaş yavaş gidiyoruz bakalım :) doğuma kadar bir hatim yapacağız geliba
Canım senin aldığının rengi tam olarak nasıl? gri mi? canım okuduğum yorumlar Mayıs 2015 , inşallah girer indirime takip edicem
Siyah içi gri canım. Biz bir an önce almak istedik. Daha cok İndirime girerse daha iyi tabi.
Yorgan örtulmuyor ...biz ogluma pelus battaniye ve şu ince battaniyeler varya onlarda örttuk hep..yorgan yastik ole bi takim aldik ama hic kullanilmadikkızlar küçücük bebeklere ilk zamanlar yorgan filan örtülüyor mu ya. örtmesek üşürler mi. bir de ben karyola almıcam.beşik için yorgan büyük gelmez mi
Canım hepsini aldın mı? Sorması ayıp ne kadar tuttu?Cnm ben hastane çıkışı hariç hep 3-6 ve 6-9 aldıö
bizimkiler baya kışa gelecek ya o zaman soğuk olur da ihtiyaç olur mu. senin oğlan hangi ay doğmuştuYok
Yorgan örtulmuyor ...biz ogluma pelus battaniye ve şu ince battaniyeler varya onlarda örttuk hep..yorgan yastik ole bi takim aldik ama hic kullanilmadi
Naptin sen ya cok yormussun kendini aksama da bi makarna yap aksam yemegine kadar dinlen. Benim evim de dubleks pers. Gunum bos yukarinin ayrintili temizligini o gun yaptim asagiyi da esime supurtturdum o aksam. Bugun yarin da asaginin ayrintili temizligini yapcam hafta ici zaten eve aksamdan aksama geliyoruz bulasik yemek camasir her dk oluyor zaten. Hele camasir tuvalet egitimine baslayan bir anne olarak koltuk kiliflarini yikamak zorunda kaldigim icin gunde 2makinem garanti 3u 4u de gordum bunlarin ustune bi de iki kati ayni anda yapsam aninda dogururumAyyy kızlar çok yoruldum
7de kalktım eşime kahvaltı hazırladım eşim maalesef ctesi de çalışıyor
Sonra çabucak tüm evin dağınıklığını topladım
Evi süpürdüm yerleri sildim
Tuvaleti yıkadım
Banyoyu ovdum, temizledim
Klozet halısını yıkadım
1 makine daha çamaşır yıkadım astım
1 makine bulaşık yıkadım yerleştirdim
Elde yıkancak bulaşıkları da yıkadım
Buzdolabını temizledim tekrar düzenli yerleştirdim
Tezgahı temizledim
Bişiler hazırlayıp yedim
Ev dubleks olduğu için merdivenleri sildim
Derken epey yoruldum
Şimdi öğle namazı kılıcam
Yarına ütü var
Akşama ne yemek yapsam? Aklıma bişi gelmiyo?
İnsallah bir şey çıkmaz canım. Genelde care beklemek oluyor zaten. Bebeklerimizi sağlıkla bir alabilsek kucağımiza. Hep yeni şeyler duyuyoruzbugun kendi doktorumda bakti sonuclara o onemli bisey degil dedi,doktorum genel olarak rahat biri,tansiyon icinde takip edicez dedi o kadar. illa emin olmak istiyosan paran coksa genetik testi yaptir dedi. siz yaptirdinizmi
Islak mendillerin hepsinde az cok kimyasal var ben kizima ilk 2-3 ay pamuk kullandim bi kaba suyla zeytinyagi karistirdim pamuklari batirdim batirdim temizledim hem poposunun kurumasi pisik olmasi vs.yi engellemis oldum bebek dis dunyaya alisana kadar en dogal yolu secmek en iyisiben şimdilik şampuan, bebek yağı , ıslak mendili uni baby düşünüyorum canım
Daha iyi canim dogunca da rahat edeceksin demek kiHayirlisi ayni babasi ya benimki tembel ve keyfine duskun eli ensesinde uyuyor yahuuudoktor bile alisti seninki gene keyfinde yayilmis yatio dio
Cnm 7 mart idi..erzincanda kar yagiyordu yani epey kis cocuguydubizimkiler baya kışa gelecek ya o zaman soğuk olur da ihtiyaç olur mu. senin oğlan hangi ay doğmuştu
Benim de okul is kizimin tuvalet egitimi derken 5dk.dan fazla oturdugum zamanlari unuttumyok canım önemli değil. ben hızlı okunur çok hatim yapılır sanıyordum.öyle olmadı yavaş yavaş gidiyoruz bakalım :) doğuma kadar bir hatim yapacağız geliba
Agzindan bal damlio canm :-*Daha iyi canim dogunca da rahat edeceksin demek ki
CCNM bn örtecem yorgan. Beşiğe göre yorgan yaptırcam yoksa bebekler üşür. Görümcem yorgan kullandı Beşiğe uygun yaptırdılarkkızlar küçücük bebeklere ilk zamanlar yorgan filan örtülüyor mu ya. örtmesek üşürler mi. bir de ben karyola almıcam.beşik için yorgan büyük gelmez mi
Himm oyleyse yeterli geliyordur :) kalin battaniyem var benim.o yeter yani.zaten yastık kullanılmıyor demiCnm 7 mart idi..erzincanda kar yagiyordu yani epey kis cocuguydu
23 ü bitirmedim daha canım oğlan okula başladı telaslar,falan bitiririm ama en kısa sürede yazarım buraya okudum diyecüz verdiğim sonradan okunup okunmadığını kaydetmeyi unuttuğum kişileri yazıyorum. cüzlerinizin son durumu nedir?
@minekr1 -25.cüz
@-adre- -6. ve 22.cüz verilmişti.6yı başkasına vermiştin.22 hala sende duruyordu.
@sessizyazar - 8.cüz
S serppp -10.cüz
Kukrim -14. cüz ve 23.cüz
@Minno2 -15.cüz
@esra5516 - 17.cüz
dediğim gibi bazıları söylemiştir okuduğunu ama ben kaydettiğim kağıdı kaybettim. tekrar bilgilendirirseniz sevinirim anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?