2016 Şubat Anneleri

Ben de bi gun önce anneme tatli yaptirdim annem de garibim ya agzimi acar acmaz yapiyo kadin yok ben senin gibi takmoyorum acikcasi cunki hic gorunmuyor kilo aldigim ondan galiba

bende 8 kilo aldım üstelik iştahımda bi artış olmadığı halde..uapacak bişey yok çok almamaya çalışıuorum güya..ya bi de hamileyim diye oturup yemeğe abansam ne olurum Allah bilir
aynen aşırı bir iştah artışım olmadı ama yinede kilo artışım her ay bir kilo alıyorum bu ayda 2 kilo aldım . demekki yemeğe dadansak ne olacak .)

Az önce annem kizim bi nefes alsan dediginde dank etdi artik dayanmadan agzim calisiyor omrumde bogle yemedim ya benim kiz istahli olucak galiba
Aynı durumdayz senle ya canm.. benm kızda çok iştahlı eşim artk yemek yemeyi bırak bi oturalm falan diyo

Ben de kas yapısıyla alakalı diye duymuştum eğer sıkı bir kas yapınız varsa daha zor duyuluyormuş. Ben de benim kas yapım sıkı diye avutuyorum kendimi :)

aynen aşırı bir iştah artışım olmadı ama yinede kilo artışım her ay bir kilo alıyorum bu ayda 2 kilo aldım . demekki yemeğe dadansak ne olacak .)
Bana da dikkat ettikçe daha çok alıyormuşum gibi geliyor. vücut kendini sıkıyor mu ne . bazen bırak boşver ye gitsin dediğim de olmuyor değil.

kızlar aranızda grip olanlar oldu değil mi, ben de grip oluyorum sanırım burnum tıkandı başım ağrıyor ve boğazım acıyor

doktora gideniniz oldu mu grip sürecinde, herhangi bir şey kullanmamıza müsade var mı

Ben de bi gun önce anneme tatli yaptirdim annem de garibim ya agzimi acar acmaz yapiyo kadin yok ben senin gibi takmoyorum acikcasi cunki hic gorunmuyor kilo aldigim ondan galiba
Benim boyum çok kısa olduğu için kilo belli ediyor hemen kendini ama yapacak bir şey de yok bundan da az yiyemem zaten.

ben grip oldum. greyfurt ile atlattım canım. sadece greyfurt

Bence kilo degil bunlar merak etmegin kizlar dogurur dogurmaz diyet ve haraketle bi de kosturmaca olunca atariz kilolari
Valla tatlim benim kollarim hala cop gibi, yuzden bacaklardan ve kalcadanda almadim.. ama goyuslerimmm iki kati oldu, sirf ordan 3 kilo almisimdir bence .. Allahim dahada buyuyecekler bence

Bana da dikkat ettikçe daha çok alıyormuşum gibi geliyor. vücut kendini sıkıyor mu ne . bazen bırak boşver ye gitsin dediğim de olmuyor değil.
dün bir yerde okudum sadece bebeğin içinde bulunduğu kese suyu vs si ile birlikte 4 kiloymuş :) öyle avutuyorum kendimi
bazen saldığım benımde oluyo ama onuda bebek gereksiz kilo alıp sağlıksız olmasın diye toparlıyorum hemen :)

Benim aynısı oldu canım doktorum hemen antibiyotiğe başladı yanına da Boğaz pastili ve gargara verdi dikkat et kendine

Bende sonun da gittim #a101 e :)
Bunları aldım. Bizim a101 de bisey kalmamis nasil olur burasi issiz bir memleket diye hayiflanirken
a101 dee ki elemanlar malzemeleri cikarmamis bile kocam sorunca depodan cikardilar

Eklentiler

• IMG_20151022_164553.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 116
tartı yanlış tartıyo yaaa Dben kılo aldım ama nereme bılmıyorum hıc kımse anlamıyo hamıle oldugumu uyuz oluyorum bı yandan ısıme gelıyo bı yandan . :)

Valla tatlim benim kollarim hala cop gibi, yuzden bacaklardan ve kalcadanda almadim.. ama goyuslerimmm iki kati oldu, sirf ordan 3 kilo almisimdir bence .. Allahim dahada buyuyecekler bence
ay aynen yaaaaa benım dee vucuduma oranla goguslerım hamıle kalmadan oncede buyuktu sımdı damızlık ınek gıbı mubarek

Bende sonun da gittim #a101 e :)
Bunları aldım. Bizim a101 de bisey kalmamis nasil olur burasi issiz bir memleket diye hayiflanirken
a101 dee ki elemanlar malzemeleri cikarmamis bile kocam sorunca depodan cikardilar
hayirli olsun rabbim sağlikla kullanmayi nasip etsin güzel mişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…