Gerçekten çok hassas gramla ölçüyorum artık her gün kayıt ediyorum.
Çok ilginç ben normalde pek tatlı sevmem ama ben de hep tatlı istiyorum. dün gece çıkıp söylemeyim canınız çekmesin ama tatlıcıya gidip hop hop götürdüm.
Ben de bi gun önce anneme tatli yaptirdim annem de garibim ya agzimi acar acmaz yapiyo kadin yok ben senin gibi takmoyorum acikcasi cunki hic gorunmuyor kilo aldigim ondan galiba
bende 8 kilo aldım üstelik iştahımda bi artış olmadığı halde..uapacak bişey yok çok almamaya çalışıuorum güya..ya bi de hamileyim diye oturup yemeğe abansam ne olurum Allah bilir
Benimde moralimi bozuyor bazen, neden herkes rahatça hissediyorum diyor da ben sipa sessiz takılıyor diye :) sonra diyorum sessiz atın tekmesi pek olur en iyisi sabırla beklemek. Dr da söyledim hala hissetmiyorum diye. Ultrason da gösterdi kıpır kıpır ama bende tik yok. Bazi annelerde olabilirmis ^_^
Ben de kas yapısıyla alakalı diye duymuştum eğer sıkı bir kas yapınız varsa daha zor duyuluyormuş. Ben de benim kas yapım sıkı diye avutuyorum kendimi :)
Ben de bi gun önce anneme tatli yaptirdim annem de garibim ya agzimi acar acmaz yapiyo kadin yok ben senin gibi takmoyorum acikcasi cunki hic gorunmuyor kilo aldigim ondan galiba
Valla tatlim benim kollarim hala cop gibi, yuzden bacaklardan ve kalcadanda almadim.. ama goyuslerimmm iki kati oldu, sirf ordan 3 kilo almisimdir bence .. Allahim dahada buyuyecekler bence
dün bir yerde okudum sadece bebeğin içinde bulunduğu kese suyu vs si ile birlikte 4 kiloymuş :) öyle avutuyorum kendimi
bazen saldığım benımde oluyo ama onuda bebek gereksiz kilo alıp sağlıksız olmasın diye toparlıyorum hemen :)
Bende sonun da gittim #a101 e :)
Bunları aldım. Bizim a101 de bisey kalmamis nasil olur burasi issiz bir memleket diye hayiflanirken
a101 dee ki elemanlar malzemeleri cikarmamis bile kocam sorunca depodan cikardilar
Valla tatlim benim kollarim hala cop gibi, yuzden bacaklardan ve kalcadanda almadim.. ama goyuslerimmm iki kati oldu, sirf ordan 3 kilo almisimdir bence .. Allahim dahada buyuyecekler bence
Bende sonun da gittim #a101 e :)
Bunları aldım. Bizim a101 de bisey kalmamis nasil olur burasi issiz bir memleket diye hayiflanirken
a101 dee ki elemanlar malzemeleri cikarmamis bile kocam sorunca depodan cikardilar