Ben de bi gun önce anneme tatli yaptirdim annem de garibim ya agzimi acar acmaz yapiyo kadinGerçekten çok hassas gramla ölçüyorum artık her gün kayıt ediyorum.
Çok ilginç ben normalde pek tatlı sevmem ama ben de hep tatlı istiyorum. dün gece çıkıp söylemeyim canınız çekmesin ama tatlıcıya gidip hop hop götürdüm.
aynen aşırı bir iştah artışım olmadı ama yinede kilo artışım her ay bir kilo alıyorum bu ayda 2 kilo aldım . demekki yemeğe dadansak ne olacak .)bende 8 kilo aldım üstelik iştahımda bi artış olmadığı halde..uapacak bişey yok çok almamaya çalışıuorum güya..ya bi de hamileyim diye oturup yemeğe abansam ne olurum Allah bilir
Aynı durumdayz senle ya canm.. benm kızda çok iştahlı eşim artk yemek yemeyi bırak bi oturalm falan diyoAz önce annem kizim bi nefes alsan dediginde dank etdi artik dayanmadan agzim calisiyor omrumde bogle yemedim ya benim kiz istahli olucak galiba
Ben de kas yapısıyla alakalı diye duymuştum eğer sıkı bir kas yapınız varsa daha zor duyuluyormuş. Ben de benim kas yapım sıkı diye avutuyorum kendimi :)Benimde moralimi bozuyor bazen, neden herkes rahatça hissediyorum diyor da ben sipa sessiz takılıyor diye :) sonra diyorum sessiz atın tekmesi pek olur en iyisi sabırla beklemek. Dr da söyledim hala hissetmiyorum diye. Ultrason da gösterdi kıpır kıpır ama bende tik yok. Bazi annelerde olabilirmis ^_^
Bana da dikkat ettikçe daha çok alıyormuşum gibi geliyor. vücut kendini sıkıyor mu ne . bazen bırak boşver ye gitsin dediğim de olmuyor değil.aynen aşırı bir iştah artışım olmadı ama yinede kilo artışım her ay bir kilo alıyorum bu ayda 2 kilo aldım . demekki yemeğe dadansak ne olacak .)
kurban olsun tabi onlara :):):))Ben de bu sabah tartiya cikinca ciglik atdim resmen 60 kg oldum hayatimda bu kadar kilo olmadim ama kizima kurban olsun
Bu kadar kilo aloyoruz bebekler 3kg bilmem kac gram doguyor su kalan kiloyu kime aliyoruz orasi belli degilAynı durumdayz senle ya canm.. benm kızda çok iştahlı eşim artk yemek yemeyi bırak bi oturalm falan diyo
Benim boyum çok kısa olduğu için kilo belli ediyor hemen kendini ama yapacak bir şey de yok bundan da az yiyemem zaten.Ben de bi gun önce anneme tatli yaptirdim annem de garibim ya agzimi acar acmaz yapiyo kadinyok ben senin gibi takmoyorum acikcasi cunki hic gorunmuyor kilo aldigim ondan galiba
ben grip oldum. greyfurt ile atlattım canım. sadece greyfurtkızlar aranızda grip olanlar oldu değil mi, ben de grip oluyorum sanırım burnum tıkandı başım ağrıyor ve boğazım acıyor
doktora gideniniz oldu mu grip sürecinde, herhangi bir şey kullanmamıza müsade var mı
Benm kiloyu popiş alıyo galibaBu kadar kilo aloyoruz bebekler 3kg bilmem kac gram doguyor su kalan kiloyu kime aliyoruz orasi belli degil
Valla tatlim benim kollarim hala cop gibi, yuzden bacaklardan ve kalcadanda almadim.. ama goyuslerimmm iki kati oldu, sirf ordan 3 kilo almisimdir benceBence kilo degil bunlar merak etmegin kizlar dogurur dogurmaz diyet ve haraketle bi de kosturmaca olunca atariz kilolari
dün bir yerde okudum sadece bebeğin içinde bulunduğu kese suyu vs si ile birlikte 4 kiloymuş :) öyle avutuyorum kendimiBana da dikkat ettikçe daha çok alıyormuşum gibi geliyor. vücut kendini sıkıyor mu ne . bazen bırak boşver ye gitsin dediğim de olmuyor değil.
kızlar aranızda grip olanlar oldu değil mi, ben de grip oluyorum sanırım burnum tıkandı başım ağrıyor ve boğazım acıyor
doktora gideniniz oldu mu grip sürecinde, herhangi bir şey kullanmamıza müsade var mı
Ben çalışıyorumben grip oldum. greyfurt ile atlattım canım. sadece greyfurt
ay aynen yaaaaa benım dee vucuduma oranla goguslerım hamıle kalmadan oncede buyuktu sımdı damızlık ınek gıbı mubarekValla tatlim benim kollarim hala cop gibi, yuzden bacaklardan ve kalcadanda almadim.. ama goyuslerimmm iki kati oldu, sirf ordan 3 kilo almisimdir bence.. Allahim dahada buyuyecekler bence
o zaman ben yarın gideyim doktoraBenim aynısı oldu canım doktorum hemen antibiyotiğe başladı yanına da Boğaz pastili ve gargara verdi dikkat et kendine
hayirli olsun rabbim sağlikla kullanmayi nasip etsinBende sonun da gittim #a101 e :)
Bunları aldım. Bizim a101 de bisey kalmamis nasil olur burasi issiz bir memleket diye hayiflanirken
a101 dee ki elemanlar malzemeleri cikarmamis bile kocam sorunca depodan cikardilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?