30 mu?30-35 kilo alan yakınlarım vaaar 15 çok çok iyi bi rakam benim için zaten çok zayıftım şu anda sadece koca bi top şeklinde göbeğim var dogumdn sonra sen de gram kalmaz diyo arkadaslarim
Canim acikcasi doktorum antibiotiye karsi yani en son artik o da en dusuk olanini onerebiliyor bana sadeece bi ilac onerdi o ilaci yakinlarimdan kullananlar var bebekleri de dogdu cok sukur sagliklilar istersen sana ozele yaza bilirim ismini burda izin verildigini sanmiyorum ilac ismini yazmayaBen şimdi limonlu sıcak su içiyorum. Ihlamur içmeye bile korkuyorum. Reçelli sıcak su da iyi fikir evde deneyeyim. Doktor da zaten grip değil de ateş tehlikeli dedi. Ateşin çıkmaması lazım dedi o yüzden gidicem yarın sabah
Tamam canım özelden yaz istersen, bakalım yarın doktorda belki aynı ilacı önerir :)Canim acikcasi doktorum antibiotiye karsi yani en son artik o da en dusuk olanini onerebiliyor bana sadeece bi ilac onerdi o ilaci yakinlarimdan kullananlar var bebekleri de dogdu cok sukur sagliklilar istersen sana ozele yaza bilirim ismini burda izin verildigini sanmiyorum ilac ismini yazmaya
hayirli olsun rabbim sağlikla kullanmayi nasip etsingüzel mişler
Çok güzeller güle güle sağlıkla kullanın inşallah. Bir takım,yelek ve bakım ürünlerimiz aynı pişti olmuş bizim kızlarKızımın cicileri toplu planı eşimin teyzesi yurt dışından getirmiş sağ olsun rabbim cümlemize hayirlarla giydirmeyi nasip etsin inşallah
benim bebeğimde genelde hep aşağıyı tepikliyor tedirgin oluyorum bendeBenimki yine aşağıyı tepikliyor.afedersiniz dışarı çıkacak yani...ne kadar tedirgin oluyorum sanki aşağı çok yaklaşmış gibi olduğunda.
Ilk kizimda mide bulantim 1.5ay surdu sonrasinda iyiydim simdi ikizlerim de kiz mide bulantim ilki kadar olmadi ama halsizligim cok olduiyi günler kızlar.bu 2. hamileliğim . inş. bir kızım olacak. ilk hamileliğim bu kadar zor geçmedi.kolumu kaldıracak halim yok.kız bebek bekleyenler herkes aynı durumda mı?
Kilolar nasil sizde kizlar?
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendineKizlar ben geldim.ne uyumuşum ama. Oncelikle seker yuklememden sonra hastane ortasında bayıldım. tansiyonum düşmüşbaşımda herkes sağolsun hamileyim diye endişe ettiler hemen ilgilendiler.ama ayaga kalkar kalkmaz yine bayıldım acile aldılar. zorla uyuttular.esim telaş yapmış kaza ediyormuş nerdeyse. Sonuçta hastanede bekle bekle sonuclarimi aldim. Tokluk biraz yüksek çıktı ama doktorum cok problem etmedi.hamur isi az ye dedi.dusunce tek düşündüğüm sey kızım di.annelik duygularimiz başlamış gerçekten. ama yavrum benim beni anlamış gibi tum gun hareket etti ben iyiyim der gibi :*
Yaa inanmiyorum tatlim yaaKizlar ben geldim.ne uyumuşum ama. Oncelikle seker yuklememden sonra hastane ortasında bayıldım. tansiyonum düşmüşbaşımda herkes sağolsun hamileyim diye endişe ettiler hemen ilgilendiler.ama ayaga kalkar kalkmaz yine bayıldım acile aldılar. zorla uyuttular.esim telaş yapmış kaza ediyormuş nerdeyse. Sonuçta hastanede bekle bekle sonuclarimi aldim. Tokluk biraz yüksek çıktı ama doktorum cok problem etmedi.hamur isi az ye dedi.dusunce tek düşündüğüm sey kızım di.annelik duygularimiz başlamış gerçekten. ama yavrum benim beni anlamış gibi tum gun hareket etti ben iyiyim der gibi :*
Ben onun kilo oldugunu dusunmuyorum ya cunki ayni ben de senin gibiyim su falan karnimizda olan tek bebegimiz degil bi de bogle dusunelim tabii ki de kilo almisizdir 3-4 kilo ama kalani kilo degildir7-8 kiloda ben aldım kızlar göbüşüm çok çıkmadı 5 ay bitecek diyorum inanmıyolar maşallah hiç kilo almadın falan diyolar da ben tartıda 59-60 i gorunce nasi hantal hissediyorum kendimipopom buyudu
arkadaşlar benim midem çok kötü salı gecesi ağrıdan uyuyamadım hiç kasıklarım midem derken sabahı ettim sabah istifrada edince acile gittik idrar tahlili yaptılar epitel değeri yüksekti baya ama normal dedi doktor. mideni üşütmüş olabilirsin dedi gaviscon şurup verdi bende kendi doktoruma sordum kullan deid şurubu onu kullanıyorum ama dün de hiç yemek yiyemedim yediğimi çıkarıyorum ki ben ilk zamanlarda bile istifra etmemiştim.
Kizlar ikinize de acil sifalar dilerim Allah bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin gercekten hamilelik cok gergin bi donem her ne gelirse basina ilk bebeginin sagligini dusunuyorsunKizlar ben geldim.ne uyumuşum ama. Oncelikle seker yuklememden sonra hastane ortasında bayıldım. tansiyonum düşmüşbaşımda herkes sağolsun hamileyim diye endişe ettiler hemen ilgilendiler.ama ayaga kalkar kalkmaz yine bayıldım acile aldılar. zorla uyuttular.esim telaş yapmış kaza ediyormuş nerdeyse. Sonuçta hastanede bekle bekle sonuclarimi aldim. Tokluk biraz yüksek çıktı ama doktorum cok problem etmedi.hamur isi az ye dedi.dusunce tek düşündüğüm sey kızım di.annelik duygularimiz başlamış gerçekten. ama yavrum benim beni anlamış gibi tum gun hareket etti ben iyiyim der gibi :*
Bana da bir kez oldu bir iki hafta önce.günaydın ya da iyi geceler :)
yine bir uykusuz gece :)
kızlar sol tarafımda yatrken öksürdüm ani bir sancı girdi sola. çok keskin ama anlık hemen geçti. bu 2. kez oldu birde tam sola dönerken olmuştu aynısı. kasık değil. sol karın hizasında. acayip korkuyla uyandım ama öyle olunca. sanki içimde bişi kopmuş gibi oldu 2 sefer. sizde de oldu mu hiç ?
Ben dogurdugumda bebegim 3.800du ben tam 10kg verdim 40gun boyunca da kanamayla da az cok gidiyor 11kg garanti sayilir yaniBen onun kilo oldugunu dusunmuyorum ya cunki ayni ben de senin gibiyim su falan karnimizda olan tek bebegimiz degil bi de bogle dusunelim tabii ki de kilo almisizdir 3-4 kilo ama kalani kilo degildir
Iste bu cevabi bekliyorduk icimize su serptin tatlimBen dogurdugumda bebegim 3.800du ben tam 10kg verdim 40gun boyunca da kanamayla da az cok gidiyor 11kg garanti sayilir yani
İlk hamileliğimde toplamda 18 kilo aldım. Oğlum 3320 doğdu ve beden 10 kilo gitti. Sonrası da emzirme döneminde ve bebek hareketlenince gidiyor. Hiç dert etmiyorum. Sağlıkla dogsunlar da. .Iste bu cevabi bekliyorduk icimize su serptin tatlim
İyi diyosunda cocuk aogan kokusundan igrenir ki bizde gebeyken kokusu sute gectigi icin sogan bile yenmez :)canım emzırmeden once sogan sürüorar ve bı tane bıle agrı acı olmuyor denemek cok basıt bısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?