2016 Şubat Anneleri

Kilolar nasil sizde kizlar?

Masallah ben bu ayda artdim bu kadar 6 kg artis oldu ben son zamanlar cok su tuketmeye basladim bundan ola bilecegini dusunutorum cunki hala bana bakan 6 aylik olduguma inanmiyo
Canm benmde karnm falan yok hamileym dediğimde şok oluyo insanlar. Ve okadar çok yiyorum ki anlatamam sana tutamıyorum yani boğazımı

Kilolar hassas yerimiz olmus galiba

hemen hemen ayni oranda almisiz kilolari bi de benim su tatli takintim abartmis durumdayim bayaga durmadan canim tatli cekiyo sonumuz hayirli olsun
Gerçekten çok hassas gramla ölçüyorum artık her gün kayıt ediyorum.
Çok ilginç ben normalde pek tatlı sevmem ama ben de hep tatlı istiyorum. dün gece çıkıp söylemeyim canınız çekmesin ama tatlıcıya gidip hop hop götürdüm.

Canm benmde karnm falan yok hamileym dediğimde şok oluyo insanlar. Ve okadar çok yiyorum ki anlatamam sana tutamıyorum yani boğazımı
Az önce annem kizim bi nefes alsan dediginde dank etdi artik dayanmadan agzim calisiyor omrumde bogle yemedim ya benim kiz istahli olucak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…