Ben mağazasından ve bi siteden bu markanın beyaz zıbın setleri, yelek patikli ve ikili takımlarını aldım, Yerleri güzel pamuklu. Üzerleri boya baskılı değil aplikeli
ben de hiç hissedemiyorum. geçen hafta biraz hissediyordum bu hafta tık yok yatma pozisyonları da etkili oluyor herhalde. ben de üzülüyordum artık bazıların babalar bile başlamış hissetmeye ben neden hissedemiyorum diye. yalnız olmadığımı görmek içimi rahatlattı
bende 8 kilo aldım üstelik iştahımda bi artış olmadığı halde..uapacak bişey yok çok almamaya çalışıuorum güya..ya bi de hamileyim diye oturup yemeğe abansam ne olurum Allah bilir
Masallah ben bu ayda artdim bu kadar 6 kg artis oldu ben son zamanlar cok su tuketmeye basladim bundan ola bilecegini dusunutorum cunki hala bana bakan 6 aylik olduguma inanmiyo
Masallah ben bu ayda artdim bu kadar 6 kg artis oldu ben son zamanlar cok su tuketmeye basladim bundan ola bilecegini dusunutorum cunki hala bana bakan 6 aylik olduguma inanmiyo
Gerçekten çok hassas gramla ölçüyorum artık her gün kayıt ediyorum.
Çok ilginç ben normalde pek tatlı sevmem ama ben de hep tatlı istiyorum. dün gece çıkıp söylemeyim canınız çekmesin ama tatlıcıya gidip hop hop götürdüm.