Üzülme canım bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alalım da doğum şekli farketmez.inşallah bebişlermiz vaktinde ve sağlıkla gelir.bizde bu sıkıntılı ve stresli günleri atlatırız
maşallah.. benim annemde anlatıyor, hatta bende doğumu o kadar güzel geçmiş ki..
bakalım zaman göstericek ne olacağını. şeker çıktı bendebelki erken doğum bile olabilir
Buyuyucegini sanmiyorum benimkiler cok kucuk hamilelikte bile degismedilerSutyeni 1beden buyuk alin sutle dolunca cok sisiyor goguslerhatta ben kalkan da kullanmistim evde onu da kullaninca 2beden buyukler iyi gelmisti
ben de hiç hissedemiyorum. geçen hafta biraz hissediyordum bu hafta tık yok yatma pozisyonları da etkili oluyor herhalde. ben de üzülüyordum artık bazıların babalar bile başlamış hissetmeye ben neden hissedemiyorum diye. yalnız olmadığımı görmek içimi rahatlattı23+4 haftalığım neredeyse hiç hissetmiyorum hala
günde 1 bazen 2 günde 1 , sanırım normal, sağlık ocağı yakınca ebeye kalbini dinlettir için rahatlasın
ben de hiç hissedemiyorum. geçen hafta biraz hissediyordum bu hafta tık yok yatma pozisyonları da etkili oluyor herhalde. ben de üzülüyordum artık bazıların babalar bile başlamış hissetmeye ben neden hissedemiyorum diye. yalnız olmadığımı görmek içimi rahatlattı
Üzülme canım bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alalım da doğum şekli farketmez.inşallah bebişlermiz vaktinde ve sağlıkla gelir.bizde bu sıkıntılı ve stresli günleri atlatırız
Valla ben geç kalmışım 12 de gittim bizim burda bişi kalmamıştıBodrumda olan 101dekilerden bana birer tane bıraksın lütfeen
Hangi semttesin canm sen. Valla en son biberonu fırçayı ve emziği ben aldmValla ben geç kalmışım 12 de gittim bizim burda bişi kalmamıştı
Turgutreis deyim emzirme sütyeni aldım, nevresimlere bakmak istiyordum bi tane bile yoktuHangi semttesin canm sen. Valla en son biberonu fırçayı ve emziği ben aldm
Turgutreis deyim emzirme sütyeni aldım, nevresimlere bakmak istiyordum bi tane bile yoktu
nerden bakıyorsun canım sitesinde göremedimarkadaşlar bilmeyenler için söyleleyim yataşda bebek ürünlerinde indirim var. nevresim takımları çok güzel ve 30 tel ye düşmüş. yorgan ve yastıklar ve beşik yanları da da indirimde.
Ayy yerim çok şeker, kızların herşeyleri güzel oluyor
Eektrikli süt sağma pompası, göğüs pedi ve göğüs ucu kremini Lansinoh düşünüyorum.kızlar merhaba,
size bir sorum olacak
göğüs ucu için kremi doğumdan bi hafta önce falan kullanmaya başlamayı tavsiye ediyorlar. ben hangi marka krem alacağıma henüz karar vermedim. siz ne kullanacaksınız araştırdınız mı hiç ?
Seninki erkekti dmi canm. Ama onlarında ben o minik takm elbiselerine ceketlerine hastayımAyy yerim çok şeker, kızların herşeyleri güzel oluyor
evet bebek dokununca daha çok emiyormuş.sanırım alcam yorganı eşimi bekliyorum.annem yünden ince bir yorgan yapmış ama bu da bulunsun :)Bende kova maşrafa biberon emzik korucuyu alez aldm. Yorganla nevresim olmadığına çok üzüldm ama annem memlekette nevresimi bulmuşemzirme sütyeninde bende çok kararsızm arkadaşm aldı ama çocuk dokunmak istediği için çok huzursuz oldu arkadaşmda kullanamamıştı.
Benm annemde yaptı yorgan yünden ama indirimdeyken alıym bulunsun diyodm kısmet artk bdaha erkenden gideceğm :)evet bebek dokununca daha çok emiyormuş.sanırım alcam yorganı eşimi bekliyorum.annem yünden ince bir yorgan yapmış ama bu da bulunsun :)
canım netten baktımda gerçekten harika şeyler var ve çok uygun.çok sağolarkadaşlar bilmeyenler için söyleleyim yataşda bebek ürünlerinde indirim var. nevresim takımları çok güzel ve 30 tel ye düşmüş. yorgan ve yastıklar ve beşik yanları da da indirimde.
Ben mağazasından ve bi siteden bu markanın(agucuk) beyaz zıbın setleri, yelek patikli ve ikili takımlarını aldım, Yerleri güzel pamuklu. Üzerleri boya baskılı değil aplikeli. Ama altlarda boya baskılılar var onların gerçeğini görmedim hiçhttps://www.markafoni.com/minik-giyim-cok-satanlar/all/kampanya/44601/
kızlar bu kampanyadan bişe aldınız mı ?
uygun da acaba kalıte nasıldır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?