2016 Şubat Anneleri

Üzülme canım bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alalım da doğum şekli farketmez.inşallah bebişlermiz vaktinde ve sağlıkla gelir.bizde bu sıkıntılı ve stresli günleri atlatırız

maşallah.. benim annemde anlatıyor, hatta bende doğumu o kadar güzel geçmiş ki..
bakalım zaman göstericek ne olacağını. şeker çıktı bende belki erken doğum bile olabilir

Hiç kafana takma şeker konusunu Can'ım çünkü ben kaç hamileye şahidim çok yüksek çıkanda bile sorun olmuyo bak bende gerçekten erken doğum riski var tansiyon için çentik var ama böyle stres yaparsak olumsuzluklar beraberinde gelir. Bizim bi kere en güzel yanımız Bülent hoca gibi güvenilir bi doktorumuz var o hiç umutsuz davranmıyor çok şükür :)

23+4 haftalığım neredeyse hiç hissetmiyorum hala
günde 1 bazen 2 günde 1 , sanırım normal, sağlık ocağı yakınca ebeye kalbini dinlettir için rahatlasın
ben de hiç hissedemiyorum. geçen hafta biraz hissediyordum bu hafta tık yok yatma pozisyonları da etkili oluyor herhalde. ben de üzülüyordum artık bazıların babalar bile başlamış hissetmeye ben neden hissedemiyorum diye. yalnız olmadığımı görmek içimi rahatlattı

arkadaşlar bilmeyenler için söyleleyim yataşda bebek ürünlerinde indirim var. nevresim takımları çok güzel ve 30 tel ye düşmüş. yorgan ve yastıklar ve beşik yanları da da indirimde.

Benimde moralimi bozuyor bazen, neden herkes rahatça hissediyorum diyor da ben sipa sessiz takılıyor diye :) sonra diyorum sessiz atın tekmesi pek olur en iyisi sabırla beklemek. Dr da söyledim hala hissetmiyorum diye. Ultrason da gösterdi kıpır kıpır ama bende tik yok. Bazi annelerde olabilirmis ^_^

Üzülme canım bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alalım da doğum şekli farketmez.inşallah bebişlermiz vaktinde ve sağlıkla gelir.bizde bu sıkıntılı ve stresli günleri atlatırız

inşallah canım inşallah... valla ilk defa bebeğim doğsun istiyorum böyle vakit hemen geçsin de.. stres yapıyorum ister istemez çünki

kızlar merhaba,
size bir sorum olacak
göğüs ucu için kremi doğumdan bi hafta önce falan kullanmaya başlamayı tavsiye ediyorlar. ben hangi marka krem alacağıma henüz karar vermedim. siz ne kullanacaksınız araştırdınız mı hiç ?

arkadaşlar bilmeyenler için söyleleyim yataşda bebek ürünlerinde indirim var. nevresim takımları çok güzel ve 30 tel ye düşmüş. yorgan ve yastıklar ve beşik yanları da da indirimde.
nerden bakıyorsun canım sitesinde göremedim

Eektrikli süt sağma pompası, göğüs pedi ve göğüs ucu kremini Lansinoh düşünüyorum.

evet bebek dokununca daha çok emiyormuş.sanırım alcam yorganı eşimi bekliyorum.annem yünden ince bir yorgan yapmış ama bu da bulunsun :)

evet bebek dokununca daha çok emiyormuş.sanırım alcam yorganı eşimi bekliyorum.annem yünden ince bir yorgan yapmış ama bu da bulunsun :)
Benm annemde yaptı yorgan yünden ama indirimdeyken alıym bulunsun diyodm kısmet artk bdaha erkenden gideceğm :)

canım netten baktımda gerçekten harika şeyler var ve çok uygun.çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…