Yorumlar daha da rahatlatiyor) aynen saglikli olsunlar o bize yeterİlk hamileliğimde toplamda 18 kilo aldım. Oğlum 3320 doğdu ve beden 10 kilo gitti. Sonrası da emzirme döneminde ve bebek hareketlenince gidiyor. Hiç dert etmiyorum. Sağlıkla dogsunlar da. .
Canım arada bende de oluyorKizlar bende kuyruk sokumunda bi agri yarandi 2 gundur cok aciyor oturamaz hale geldim neden olabilir sizce?
bir dahaki gebeliğime kesinlikle yaptırmayacağım. benim bünyem kaldırmıyor böyle şeyleri. içtiğim şeyin tadı zaten iğrenç birşeydi. bir de bayılmak beni bu işten iyice uzaklaştırdı.Yaa inanmiyorum tatlim yaaCook gecmis olsun, sacmalik bu uygulamayi biran once durdurmalari lazim!!! Ya duserken sana yada bebegine birsey olsaydi, ya o seker bebegine birsey yapsaydi.. vucut boylesi bir tepki verdigine gore kesinlikle zararli bir yontem! Nokta! Kesinlikle karsiyim ve yaptirmamanizi tavsiye ederim! .. eee ne oldu bunca iskence fazla hamurisi yeme demek icinmiydi? Pehhh saka yapiyorlar heralde!
Allahim ya bana olmus gibi sinirlendim simdi!
Kizlar ben geldim.ne uyumuşum ama. Oncelikle seker yuklememden sonra hastane ortasında bayıldım. tansiyonum düşmüşbaşımda herkes sağolsun hamileyim diye endişe ettiler hemen ilgilendiler.ama ayaga kalkar kalkmaz yine bayıldım acile aldılar. zorla uyuttular.esim telaş yapmış kaza ediyormuş nerdeyse. Sonuçta hastanede bekle bekle sonuclarimi aldim. Tokluk biraz yüksek çıktı ama doktorum cok problem etmedi.hamur isi az ye dedi.dusunce tek düşündüğüm sey kızım di.annelik duygularimiz başlamış gerçekten. ama yavrum benim beni anlamış gibi tum gun hareket etti ben iyiyim der gibi :*
sağolasın tatlım.şeker yüklemesi derdi de böylece bittiHastalık geçirenlere bayilan arkadaşımıza geçmiş olsun. Ben pek girip okuyamıyorum artık.
ilkinde kaç çıktı canım değerlerin. 100 lük yapmak mı istedi doktorÇok sagol canjmm tesekkur ederim. İnsallah sende sorunsuz skintisiz bir şekilde bebisini kucağına alırsın. Dikkat edicem beslenmeme. Şekerli gidalar,hamur işi, azalticam.. Eğer 100 gr lık yüklemede gerçekten çok yüksek çıkarsa katı bir diyet uygulamam gerekecek.
Inan ki tatlim hala devam ediyor azaldi ama var yine agri oturamiyorumCanım arada bende de oluyor
Bende sonun da gittim #a101 e :)
Bunları aldım. Bizim a101 de bisey kalmamis nasil olur burasi issiz bir memleket diye hayiflanirken
a101 dee ki elemanlar malzemeleri cikarmamis bile kocam sorunca depodan cikardilar
50 gr da tokluk 150 çıktı canjm. Bunun üzerine Dr um 100 lük yaptiricaz dedi. Sana ne oldu? Ben okuyamadim tamilkinde kaç çıktı canım değerlerin. 100 lük yapmak mı istedi doktor
Artık ağrılar başladı canım. Daha da artacakInan ki tatlim hala devam ediyor azaldi ama var yine agri oturamiyorum
benim 75 gr toklukta 147 çıktı.ama doktor çok sorun etmedi. ya da ben bayıldığım için bunun üstüne çok gitmeyelim dediler50 gr da tokluk 150 çıktı canjm. Bunun üzerine Dr um 100 lük yaptiricaz dedi. Sana ne oldu? Ben okuyamadim tam
Subati iple cekiyorumArtık ağrılar başladı canım. Daha da artacak
Ya aynen bir gorsen sanki bedavaydi kadinlar kapis kapis basinda..sabahin 9 unda
Ben de ayrıntılıyi yaptırdım en son. Perinotoloja gittim. Kilim ve bir önceki hamilelikteki değerlerime bakarak şeyler yüklemesi ister yapıyor ister yaptırma dedi. Kafam karıştı. Yaptırırsan da 50 gr yapıyor dedi.sağolasın tatlım.şeker yüklemesi derdi de böylece bitti
Teşekkürler canım. Meltem bebek ve çocuk mobilyadan aldım. 4900 dü peşin alınca 4400 e indiler. 3 hafta sonra teslim. Çok kaliteli daha uygun fiyatlı olanlarda var ama ben cam kapak istediğimden bu modeli aldım.Cok guzel canim. Nereden ne kadara aldin? Gule gule kullansin bebis ins :)
Sağol canım. Benim odamda şansıma ucu ucuna denk gelip sığdı :)bence umutlanmalısın :) iyiye gidiş var
yediklerini de düşün, belki kaçamağın falan olmuş olabilir ilk gün.
bence gayet rahat atlatıcaksın bu süreci. listeye uyarak gidersen kilo alımı da yaşamazsın çok rhat gebelik ve doğum gerçekleştirirsin hem
Hayırlı olsun :)
Biz de sipariş vereceğiz ama bir türlü odaya sığdıramıyoruz
beşik dolaptan büyük oluyor, çok yer kaplıyor.
öyle mi koysak böyle mi koysak diye çizip duruyoruz. bir netleştirsek modelde netleşmiştik halbuki...
Sağol canım mektem bebek odasından 4400 e aldım. Boyasından tut en ufak ayrıntısına kadar bebeklere uygun zararsız malzeme kullanmışlar çok kaliteli.Canım çok güzelmiş bayıldım,hayırlı olsun, güle güle kullanın,nerden kaça aldın
Çok geçmiş olsun canım. Annelik çok baskaymis çok. Tokluk şekerin kaç çıktı?Kizlar ben geldim.ne uyumuşum ama. Oncelikle seker yuklememden sonra hastane ortasında bayıldım. tansiyonum düşmüşbaşımda herkes sağolsun hamileyim diye endişe ettiler hemen ilgilendiler.ama ayaga kalkar kalkmaz yine bayıldım acile aldılar. zorla uyuttular.esim telaş yapmış kaza ediyormuş nerdeyse. Sonuçta hastanede bekle bekle sonuclarimi aldim. Tokluk biraz yüksek çıktı ama doktorum cok problem etmedi.hamur isi az ye dedi.dusunce tek düşündüğüm sey kızım di.annelik duygularimiz başlamış gerçekten. ama yavrum benim beni anlamış gibi tum gun hareket etti ben iyiyim der gibi :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?