2016 Şubat Anneleri

İlk hamileliğimde toplamda 18 kilo aldım. Oğlum 3320 doğdu ve beden 10 kilo gitti. Sonrası da emzirme döneminde ve bebek hareketlenince gidiyor. Hiç dert etmiyorum. Sağlıkla dogsunlar da. .
Yorumlar daha da rahatlatiyor) aynen saglikli olsunlar o bize yeter

bir dahaki gebeliğime kesinlikle yaptırmayacağım. benim bünyem kaldırmıyor böyle şeyleri. içtiğim şeyin tadı zaten iğrenç birşeydi. bir de bayılmak beni bu işten iyice uzaklaştırdı.

Çok sagol canjmm tesekkur ederim. İnsallah sende sorunsuz skintisiz bir şekilde bebisini kucağına alırsın. Dikkat edicem beslenmeme. Şekerli gidalar,hamur işi, azalticam.. Eğer 100 gr lık yüklemede gerçekten çok yüksek çıkarsa katı bir diyet uygulamam gerekecek.

Canim cok cok dikkar et kendine..canim benim insanin aklina hemen yavrusu geliyor ya..
Sende yavrunda allaha emanetsiniz..allah kucagimizda gostersin sag saglim..

ilkinde kaç çıktı canım değerlerin. 100 lük yapmak mı istedi doktor

Bende sonun da gittim #a101 e :)
Bunları aldım. Bizim a101 de bisey kalmamis nasil olur burasi issiz bir memleket diye hayiflanirken
a101 dee ki elemanlar malzemeleri cikarmamis bile kocam sorunca depodan cikardilar

Ya aynen bir gorsen sanki bedavaydi kadinlar kapis kapis basinda..sabahin 9 unda

Ya aynen bir gorsen sanki bedavaydi kadinlar kapis kapis basinda..sabahin 9 unda

burda ki depoda hepsi fulldu ve uzun bi haftaya kadar da kalır büyük ihtima
iyi ki merkez de değilim gidip bulamamak vardı

ben kuvet - kova - maşraba - uyku seti - nevresim takımı ve biberon fırcası aldım
battaniyeleri kaşındıran cinsten ayakkabılarıda yalancıktandı kocam aldırmadı onları
netten soohtink emzik almıştım, biberonda avent in serisi var yeni doğum paketi ondan almayı planlıyorum

sağolasın tatlım.şeker yüklemesi derdi de böylece bitti
Ben de ayrıntılıyi yaptırdım en son. Perinotoloja gittim. Kilim ve bir önceki hamilelikteki değerlerime bakarak şeyler yüklemesi ister yapıyor ister yaptırma dedi. Kafam karıştı. Yaptırırsan da 50 gr yapıyor dedi.

Cok guzel canim. Nereden ne kadara aldin? Gule gule kullansin bebis ins :)
Teşekkürler canım. Meltem bebek ve çocuk mobilyadan aldım. 4900 dü peşin alınca 4400 e indiler. 3 hafta sonra teslim. Çok kaliteli daha uygun fiyatlı olanlarda var ama ben cam kapak istediğimden bu modeli aldım.

Sağol canım. Benim odamda şansıma ucu ucuna denk gelip sığdı :)

Çok geçmiş olsun canım. Annelik çok baskaymis çok. Tokluk şekerin kaç çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…