2016 Şubat Anneleri

Evet canım dikkat et benim 100 luk yüksek çıktı ve 3 gündür diyetteyiz oğlumla. Aslında daha sağlıklı besleniyoruz suan ama hep fren hep fren. Psikolojik olarak yipratacak gibi. Hamilelikte böyle olacağını hayal etmiyordum. Öbür hamilelere ozeniyorum şimdiden.

annelik çok güzel bir duygu kızlar değil mi ? o hareketlerini hissetmek, hep onu düşünmek, bebeğime şimdiden nini söylüyorum, dinletiyorum güzel şeyler. bunlarda bile gözlerim doluyor. çok büyük sevinç aynı zamanda bişey olursa korkusu vs.
Allah hepimize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin

ben dayanamadım canım.bir daha olsa asla yaptırmam. bebeğime birşey olacak sandım. sen bilirsin. bence ağır bir test

a101de uyku sti varmıydı ya. kaçırdım mı ben onu

Şeker yükleme tahlilini yaptırmadım ama sizleri de duyunca çok korkuyorum bayılma vs gibi şeyler. Kızlar zaten yaptırsak ve yüksek çıksa dahi şekerli şeylerden uzak durmamızı ve diyete yönlenmemizi söylüyorlar biz şimdiden öyle yapalım ne fark edicek ki hem bebeklerde sağlıklı beslenirler yani benimle aynı fikirde olan varmı acaba

bende katılıyorum ya genetik bir şeker hastalığı yoksa zaten biraz dikkat etmek yeterli diye düşünüyorum.

A101den aldıklarım

Eklentiler

• 20151022_193609_HDR.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 78
  • 20151022_193547_HDR.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 81
  • 20151022_193358_HDR.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 89
bende katılıyorum ya genetik bir şeker hastalığı yoksa zaten biraz dikkat etmek yeterli diye düşünüyorum.

Yani kesinlikle birde şu var ki bize zaten bu haftalara kadar bir çok defa açlık kan şekeri adı altında glukoz tahlili yapıldı olsa orda da kendini belli ederdi ve zaten şekerli şeyler yemenin ne bebeğe ne bize faydası yok hepsi sadece kilo olarak geri dönecek

Aynen canim bende senin gibi kuvet takimini toparladim bir de emzirme sutyeni aldim..hepsini gozum tutmadi
Hepsiburada da aventin yenidogan naturel serisi takim halinde 119 tl mi neydi...oradan aldim bende.. e bebekte 169 tl idi..bana uygun geldi... eger ilgileniyorsan bakabilirsin

Oyle boyle degil hemde.. benim de ilk gebeligim ilk bebegim..bazen otobuste giderken onu dusununce gozumden yas geldigini farkediyorum..deli demesinler diye hemen kendime ceki duzen veriyorum...
Icim titriyo resmen onu dusununce , hissedince..

Allah hepimizin yavrusunu korusunnnnn

Kızlar bir şey soracağım. Şimdi ben geçen ay dr a gittiğimde bana 1 ay sonra gel seni büyük renkli ultrasona göndereceğim demişti. Ben de önümüzdeki hafta salı kontrole gideceğim renkli ultrason için hastanenin diğer şubesinden randevu almak gerekiyor e iş durumu yüzünden ben de salıya almak zorundayım randevuyu. Haftaya 23 haftalık olacağız randevuyu alırken ayrıntılı ıltrason mu diyeceğim renkli ultrason mu diyeceğim ikinci düzey falan mı dr u da arayacağım ama bilmiyorum saçmalamayım adama sizler gittiniz diyende sizden bilgi almak istedim ben yazarken blık blık coştu benimki

ben 5 ay ne çikolata ne tatlı yiyemedim. canım istemedi. çikolata severim ama şerbetli tatlı sevmam. çayıda şekersiz içerim. zaten daha yeni 2 kilo aldım. kendini tutamayanlar vardır ama mutlaka bende hiç istemiyorum birde her yapılan şeye bir sürü para alıyor bizim hastane. bakalım bu basit şeyden nekadar alacak ?

amin canım amin. seni çok iyi anlıyorum. çok duygusalım bende :)

biz ayrıntılı diye hep gittik ama renkli zaten oda. 4 boyutluydu bizimki :) ne desen doğru olur bence

benim 75 gr toklukta 147 çıktı.ama doktor çok sorun etmedi. ya da ben bayıldığım için bunun üstüne çok gitmeyelim dediler
Geçmiş olsun canım benim.. Dr um aclik tokluk kan degerlerine ve 3 aylik seker duzeyime bakti yükleme istemedi.. Ama detaylı yapan perinatolog olur mu oyle şey senin gobegin cok büyümüş şeker vardir sende 75lik yükleme yaptir dedi detaylıda bi de hersey normal çıktı neden oyle dedi bilmiyorum

Dün bi site de gördün ama hatırlamıyorum 84 liraydi bi daha bakayım bulursam alayim ordan

Tabi ki bebislerimiz saglikli olsun ancak onlara bakabilmek icin bizim de saglikli olmamiz lazim hem bedenen hem psikolojik olarak
E tabi orasi da dogru ben anneme guveniyorum o bana yardim edecek yoksa ben hayatta bakamam kucucuk bebege ne kadar da saglikli olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…