2016 Şubat Anneleri

sen sağlık ocağına git yaptır canım. sonra dr.una söyle benim eski dr.umda hiç istemedi ben şimdi başka dr. ile devam ediyorum. biz 24+ 4 olduk. benimde öyle abartı karnım yok. ama var tabi yinede. gebe elbisesi giyince epeyce ortada ama mesela dümdüz bol bişi giyince anlaşılması zor. banada bir arkadaş öyle dedi. karnın yok bebekte sorun mu var
gül geç canım. hiç takma. kilo kişiden kişiye değişiyor. ben oldum olası sevmem kilo. karın büyüklüğüde kişiye göre değişiyor. önemli olan bebek. 2 kilo almama rağmen bebek 1 hafta önden gidiyor maşallah. 6. ayda kocaman karın varsa 9. da düşünemiyorum zaten. benim bacaklar taşımaz onu :)

yorgunken pek kıpırdamıyor canım. eminim gece hareketli bunlar. benimki öyle çünkü. ben kamuya geçmeye çalışıyorum

Subat anneleri olarak dogumlarimiz kişa denk geliyor aldiginiz takim nasil?ben penye aldim kalin degil hastane soguk olmaz diye dusundum..
benimkide penye canım. öyle çok kalın değil. ama sabahlık dediğimiz kısmı çok rahat. o penye değil daha farklı bir kumaşı var. ve çok rahat. mesela dışarıdada giyilecek bişi aslında. ben şimdiden evde giyiyorum çok rahat. merkezi sistem kaloriferleri şimdilik belli saatlerde yakıyorlar. üşüyünce heemn alıyorum üstüme.

çok şık çok beğendim fiyatıda çok değilmiş gerçekten. nereden aldın canım ?

cnm ben yola ciktim... simdilik bi sorun olmadi... ins donustede hersey iyi olur...
aaa çıktın demek :) hatta vardın gideceğin yere uyuyorsun :) bende sanırım çıkıcam ama dr. öyle deyince biraz korktum. bakalım ben cuma düşünüyorum ya da cumartesi.

gunaydin :)) ya benim oglum beni hep tedirgin ediyor.... sıpa az kipirdiyor kiza gore... artik duzenli hissedecegimiz doneme girdik mi¿ yoksa ara ara hissetmek normal mi¿ cuma doktora gittigim de normal demisti ama yinede sormak istedim... hangi haftadan sonra duzenli hissetmezsek korkmak gerekir...

Canım benim ilkide sezeryan öyle çok hasta olmadı. Normal bebekler gibiydi... tabiki normal doğumda Allah herşeyi ayarlamış. O kanallardan geçmesi annenin rahminden çıkarken egilip bükülmesi zor yollardan geçmesi.. sadece annelerde olan bir bakterinin agzına burnuna sürülmesi..bagışıklığın artmasını saglıyordur. Ama mecbur kalınca sezeryan olmaktan başka çare yok
Yalnız şöyle bir durum oluyor: ilk zamanlar bebiş çok tedirgin oluyor normal doğumla doğanlardan daha fazla korkak oluyor ve çok fazla irkiliyor.. sebebini doktora sormuştum. Normal doğumda sıkış tepiş olarak doğuyor sezeryanda bir anda anne karnından hop diye çıkarılıyor. Çok korkmasının sebebi bu geçer demişti. Çok şükür geçtide her irkilmesinde ellerini tutup yanagımı yanagına yaslıyordum

Canım ben düzenki hissediyorum. Ama düzenli derken akşama kadar kıpır kıpır degil. Arada dönüyor kafa atıyor tekmeliyor duruyor.Sonucunda uyuyorlar. Hepsinin uykusuda farklı belki senin bebişin daha çok uyuyordur. İlk hamileliğimde bu kadar hissetmiyordum bu daha hareketli... Çok tedirgin olma o tehlikeli zamanlar en son zamanlar doğuma yakın zamanlar. Bir gün boyunca hiç hareket etmemişti hemen doktora gittim o zaman bile normaldi sadece hareket etmek istememiş. Yeri kalmayınca sıkıntıya giriyorlar. Öyle çok tekmeler gelmiyor. Günde bazen 2 kere falan son zamanlarda Tam birgün hiç duymazsan endişeleneceksin o zaman endişelendiğinde çikolata tatlı bişeyler yiyorsun hemen cevap veriyor

Günaydın canlar
uykusuzluk dahası uyuyamama başlamış hepimizde. Yatak batıyor belim sanki boşlukta sızlıyor saga sola dönerken kasıklarım ağrıyor ve sık sık wc gitmek için uyaniyorum.

Bende hala oğlumu çok hissedememeden yana hüzünlüyüm cogunuzun babasi bile hissederken biz günde bir kere o da çok kısa süreli. ya tembel ya keyfine düşkün yada ben bi halt anlamıyorum

Kızlar gece bacağıma felaket bir kramp girdi zorla uyuduğum uykudan uyandım suan hala içinde taş varmış gibi zor yürüyorum ne yapsam acaba

Ahhh rahat uykuuuu ( üzülme Canım bazı annelerde böyle oluyor bir kaç haftaya iyice büyüdüğünde net bir sekılde hissedeceksın. Yerlerinde iyi olduklarını bildikten sonra bosver :)

Kızlar gece bacağıma felaket bir kramp girdi zorla uyuduğum uykudan uyandım suan hala içinde taş varmış gibi zor yürüyorum ne yapsam acaba
Magnezyum eksikliğinden olabilir :/
Benimde dün iş yaparken bacaklarıma kramplar girdi ama allahtan uzun sürmedi.
Masaj yaparak dağıtabilirsin.
Doktora gidene kadar mineralli maden suyu içmeni öneririm magnezyum eksikliğini karşılar bir mktarda olsa

orayı sürekli ov canım. Ovdukça o topaklık dağılıyor. Ben geçen gün 3 gün zor yürüdüm resmen gece giren kramp yüzünden. Bir de bişey keşfettim kramp girdiği anda yatarken bacağımı kaldırıp indirip yatağa sert bir şekilde vurursam hem kramp daha çabuk geçiyor hem de topaklanma sertleşme olmuyor.

çok şık çok beğendim fiyatıda çok değilmiş gerçekten. nereden aldın canım ?
Canım bizim buradan aldım. İnternette o markaya ait bir çok model var lohusasepeti sitesindeydi sanırım, artış markası. Fakat dediğim gibi internette pahalı ben indirimde aldım mağazadan..

Canım sen usta olmuşsun cok saol tamam ovayım bari analarımızın Hakkı ödenmezmiş bir kez daha anladım

Tabi doktora gidene kadarrr ... Saol Canım deneyeyim bakalım :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…