- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
sen sağlık ocağına git yaptır canım. sonra dr.una söyle benim eski dr.umda hiç istemedi ben şimdi başka dr. ile devam ediyorum. biz 24+ 4 olduk. benimde öyle abartı karnım yok. ama var tabi yinede. gebe elbisesi giyince epeyce ortada ama mesela dümdüz bol bişi giyince anlaşılması zor. banada bir arkadaş öyle dedi. karnın yok bebekte sorun mu varDoktorun onlarada baktırmıştır canım bende özele gidiyorum adam para kazanmak için bile istemiyo ya acaba ilgisizlik mi yapıyor.bide canım bebişin kaç haftalık bnde en son gittiğimde 720 gramdı.ama beslenmeme pek dikkat etmiyorm.geçen bir tuhafiyede hamile bir kadınla karşılaştm tesadüf o da 6 aylıkmış.kadının karnı kocamandı.kuzenime kendi fotomu attım oda karnın çıkmamış bebek beslenmiyor mu yoksa diyince üstüne benim moral sıfır oldu tabi
yorgunken pek kıpırdamıyor canım. eminim gece hareketli bunlar. benimki öyle çünkü. ben kamuya geçmeye çalışıyorumIyı geceler herkese
Cok yorgunum cokkkguya bugun tatıl ama sabah 8den aksam 7ye calıstım ve 9da evde oldum. Yarın da aynı sekılde calısıcsaz. Sadece cuma gunu gıtmıycem ıse ama evden calısıcam. Ozel sektor cok acımasız malesef
2 gundur bebegıun hareketlerını hıssetmıyormusum gıbı gelıyordu ama bugun masallah baya kıpır kıpır. Bazen bır yerde toplanıyor ve agrı yapıyor
benimkide penye canım. öyle çok kalın değil. ama sabahlık dediğimiz kısmı çok rahat. o penye değil daha farklı bir kumaşı var. ve çok rahat. mesela dışarıdada giyilecek bişi aslında. ben şimdiden evde giyiyorum çok rahat. merkezi sistem kaloriferleri şimdilik belli saatlerde yakıyorlar. üşüyünce heemn alıyorum üstüme.Subat anneleri olarak dogumlarimiz kişa denk geliyor aldiginiz takim nasil?ben penye aldim kalin degil hastane soguk olmaz diye dusundum..
çok şık çok beğendim fiyatıda çok değilmiş gerçekten. nereden aldın canım ?Canım bizim burdan aldım. Şubat anneleri bebeklerinize neler aldınız konusunda paylaşmıştım resmini, şimdide yükledim bunun ekrusu standart oluyo bunlar kalını incesi yok lohusa pijaması 75 tldi deneyerek aldım güzeldi. Ama internette 110tl..
aaa çıktın demek :) hatta vardın gideceğin yere uyuyorsun :) bende sanırım çıkıcam ama dr. öyle deyince biraz korktum. bakalım ben cuma düşünüyorum ya da cumartesi.cnm ben yola ciktim... simdilik bi sorun olmadi... ins donustede hersey iyi olur...
Off of iki gundur ne guzel uyuyordum bugun yine gram uyku yok sinir stres tavan bende.yine uyandım uykusuz geceler
ders çalışayım bari
Canım benim ilkide sezeryan öyle çok hasta olmadı. Normal bebekler gibiydi... tabiki normal doğumda Allah herşeyi ayarlamış. O kanallardan geçmesi annenin rahminden çıkarken egilip bükülmesi zor yollardan geçmesi.. sadece annelerde olan bir bakterinin agzına burnuna sürülmesi..bagışıklığın artmasını saglıyordur. Ama mecbur kalınca sezeryan olmaktan başka çare yokbilmiyorum günlük süt yumurta et ve meyve yemeye çalışıyorm diğerleri değişiyor.
Canım bide tecrübelisin sen sezaryen doğum bebek için çok mu riskli.ilerde enfeksiyon kapıyormuş bağışıklığı düşük oluyormuş.senin ilk normaldi galiba.ben sezaryene karar verdimde dün bi arkadaş öyle söyledi
Canım ben düzenki hissediyorum. Ama düzenli derken akşama kadar kıpır kıpır degil. Arada dönüyor kafa atıyor tekmeliyor duruyor.Sonucunda uyuyorlar. Hepsinin uykusuda farklı belki senin bebişin daha çok uyuyordur. İlk hamileliğimde bu kadar hissetmiyordum bu daha hareketli... Çok tedirgin olma o tehlikeli zamanlar en son zamanlar doğuma yakın zamanlar. Bir gün boyunca hiç hareket etmemişti hemen doktora gittim o zaman bile normaldi sadece hareket etmek istememiş. Yeri kalmayınca sıkıntıya giriyorlar. Öyle çok tekmeler gelmiyor. Günde bazen 2 kere falangunaydin :)) ya benim oglum beni hep tedirgin ediyor.... sıpa az kipirdiyor kiza gore... artik duzenli hissedecegimiz doneme girdik mi¿ yoksa ara ara hissetmek normal mi¿ cuma doktora gittigim de normal demisti ama yinede sormak istedim... hangi haftadan sonra duzenli hissetmezsek korkmak gerekir...
Günaydın canlar
uykusuzluk dahası uyuyamama başlamış hepimizde. Yatak batıyor belim sanki boşlukta sızlıyor saga sola dönerken kasıklarım ağrıyor ve sık sık wc gitmek için uyaniyorum.
Bende hala oğlumu çok hissedememeden yana hüzünlüyümcogunuzun babasi bile hissederken biz günde bir kere o da çok kısa süreli. ya tembel ya keyfine düşkün yada ben bi halt anlamıyorum
Çok merak ettim mutlaka resim isterim :)
Magnezyum eksikliğinden olabilir :/Kızlar gece bacağıma felaket bir kramp girdi zorla uyuduğum uykudan uyandım suan hala içinde taş varmış gibi zor yürüyorum ne yapsam acaba
orayı sürekli ov canım. Ovdukça o topaklık dağılıyor. Ben geçen gün 3 gün zor yürüdüm resmen gece giren kramp yüzünden. Bir de bişey keşfettim kramp girdiği anda yatarken bacağımı kaldırıp indirip yatağa sert bir şekilde vurursam hem kramp daha çabuk geçiyor hem de topaklanma sertleşme olmuyor.Kızlar gece bacağıma felaket bir kramp girdi zorla uyuduğum uykudan uyandım suan hala içinde taş varmış gibi zor yürüyorum ne yapsam acaba
Canım bizim buradan aldım. İnternette o markaya ait bir çok model var lohusasepeti sitesindeydi sanırım, artış markası. Fakat dediğim gibi internette pahalı ben indirimde aldım mağazadan..çok şık çok beğendim fiyatıda çok değilmiş gerçekten. nereden aldın canım ?
orayı sürekli ov canım. Ovdukça o topaklık dağılıyor. Ben geçen gün 3 gün zor yürüdüm resmen gece giren kramp yüzünden. Bir de bişey keşfettim kramp girdiği anda yatarken bacağımı kaldırıp indirip yatağa sert bir şekilde vurursam hem kramp daha çabuk geçiyor hem de topaklanma sertleşme olmuyor.
Magnezyum eksikliğinden olabilir :/
Benimde dün iş yaparken bacaklarıma kramplar girdi ama allahtan uzun sürmedi.
Masaj yaparak dağıtabilirsin.
Doktora gidene kadar mineralli maden suyu içmeni öneririmmagnezyum eksikliğini karşılar bir mktarda olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?