2016 Şubat Anneleri

Benim sorum arada kaynadı kızlar doktora gitmeli miyim netten baktım erken doğum falan diyor Allah korusun
Canim suyun geliyorsa zaten ara ara gelmeye devam eder akinti ile de karistiyor olabilirsin.Kendini takip et icine sinmezse dr git onlar bi testle anliyo suuun gelip gelmedigini

Adem güneş i de okuyabilirsiniz. Kesinlikle Şermin hanımın kitapları oyuncu anne, baslarim şimdi annelige kitapları... Sermin hanimi.,oyuncu anne, sayfasından da takip edin :)

arkadaşlar merhaba,
bütün anneler kuzularını sağlıcakla kucağına alsın, size bir sorum olacak bağcılardaki medipol mega hastanesine giden varmı bana önerecğiniz kadın doğum doktorunuz var mı acaba ben de şubat annesi olacağım bir oğlum var oda 2013 ocak doğumlu :) yarışmacı arkadaşlara başarılar

Allah razı olsun canım, hiç duymadım onu ona da bakayım
onun ortasında pipet gibi çubuk var o gaz yapma oranını çok önlüyormuş.Benim arkadaşlarımın çoğu ondan kullandılar.Çalıştığım için işe başladıktan sonra bana şart olacak biberon.Oyüzden ondan alacam.n11 de vardı o markada

Ben henüz saymıyorum ama ara ara hiç hareket etmeyince tıklıyorum içerii mesela son iki gün kıpırr kıpırrdıııı bugün canı istersee zillii

Sağlıklı gebelik rehberi die Bi kitap elimin altında bide sağlık bakanlığının dökümanları hep elimin altında ama ben cocuk için kitap hiç duymadım :)

Canım göztepe minibüs yolu üzerinde bildiğim ve çok güvendiğim özel bir doktor var. ilgilenirsen iletişim bilgilerini vereyim.

Aynen canim insallah bebeklerimiz saglikla dogsunlar da artik bana dusunmekden aglama krizleri falan geliyor)

canım önce içini ferah tut, tansiyonu ölçebileceğin bir yer var mı? hatta bence bir sağlık merkezine git derim. hem bebişin durumunu öğrenirsin, hemde için rahat eder.
Sagol canim hareketlendi simdi ama once goruyodum tekmesini simdi hafif hareketlendi esimde uyur herzamanmi tpecek diyo 12 isinde konturolum var bas donmemde gecti

Ya neden hamilelikte bu kadar cok idrar yolu enfeksiyonu oluyor ki, neyi yanlis yapiyoruz ne tetikliyor cok merak ettim.. ben simdiye kadar oldummu hic bilmiyorum, yanma SIKINTIM yok.. ama olmussada kendiliginden gecmistir hic test yaptirmadim acikcasi :/

Cnm kaç ay grubu aldın emziği. 0.6 ay grubu alın damak şekli bozulmasın diyorlar doğru mu sizce

benim aldığım 0-3 ay için hem alışma süreci için hemde damakları zorlamamak için
eğer onu sever ve tutarsa onun oyuncak uçlusu var +3 onu almayı düşünüyorum

benim şimdilik catlağım yok canım. Umarım olmaz. 3 kilo aldım. Ben de lierac almıştım. Ama aklıma geldiğinde üşeniorum sonra da unutuorum. Haftada bi iki kez ancak kullanıyorum

Demiş Biri

Hamilelikte neden idrar yolları enfeksiyonları daha sık görülür?
Hamile kadınlar hamile olmayanlara göre idrar yolları enfeksiyonlarına yakalanma açısından daha büyük risk altındadırlar. Hamilelerde idrar yolu enfeksiyonları genelde 6 haftalarda görülmeye başlarken en sık 22-24. haftalarda ortaya çıkar.

Hamilelik sırasında kadınların %90’ında böbreklerde üretilen idrarı mesaneye taşıyan üreterlerde genişleme olur ve bu genişleme doğuma kadar devam eder. Salgılanan hormonlara bağlı olarak tüm düz kaslarda olduğu gibi idrar yollarındaki düz kaslarda da gevşeme olur ve bunun sonucunda idrarın akım hızında azalma meydana gelir. Buna üriner staz adı verilir. Yine benzer hormonal nedenler ile mesaneden üreterlere idrar geri akımı (reflü) olur.

Öte yandan hamile kadınların büyük bir kısmında idrarda glukoz yani şeker bulunur. Bu tamamen normal bir durum olmakla birlikte bakteriler için uygun bir üreme zemini hazırlar. Ayrıca gebelik sırasında idrarın konsantrasyonu yani yoğunluğu artar. İdrardaki östrojen ve progesteron hormonu da eklendiğinde idrar yollarının bakteriler ile mücadele etme gücü azalır.

Cnm Bnmde oluyor galiba farketmeden kaçırıyor uz

Canim suyun geliyorsa zaten ara ara gelmeye devam eder akinti ile de karistiyor olabilirsin.Kendini takip et icine sinmezse dr git onlar bi testle anliyo suuun gelip gelmedigini
Sanki rahimden geliyor gibiydi afedersinz adet kanamasında aktığını hissedersiniz ya öyle.bi daha olmadı ama çamaşırım ıslanmıştı baya.evet takip edeyim olmadı doktora gideyim

Tesekkurler canim ya

Bu durumda bol su icmek ve bakteriyi barindirmamak tek care gibi gozukuyor.. ilac alip tedavi olmakta maalesef kisa sureli birsey

ben 3 lü ve 4 lü yaptırmadım canım. sadece 2 li yaptırdım. dr um 2 li temiz diğerlerine gerek yok dedi

biri bana günün menüsünü söylese o kadar sevinirim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…