GÜZELMİŞ CANIM GÜLE GÜLE KULLAN.bENDE DR.BROWN ALACAM 2LİSİNİ ONU ÖNERDİ HERKEZn11 den aldım
normal ufakların fiyatı bir cok yerde 33 büyük olanı 35 lira
burda da ikisi 58 lira ve kargo ücretsiz aldım bende
http://urun.n11.com/bebek-biberon/philips-avent-natural-120240-ml-cam-biberon-P51220490
GÜZELMİŞ CANIM GÜLE GÜLE KULLAN.bENDE DR.BROWN ALACAM 2LİSİNİ ONU ÖNERDİ HERKEZ
Iyi bari sende haftasonu baslarsin artik :)) ben kendim kartondan baski yapicam olmadi elimle cizerim bilemiyorum basit benimkisi cunku bulut ve daire cizicem o kadarben daha başlayamadım yaaaaa, kocam 4a bastırp getiremedi kalıpları
sabırsızlıkla bekliyorum kesip biçmeyi
Ben sağlıkcı olarak kesinlikle emziğe karsı değilim emme kaslarını güçlendiriyor ve cocuklarda emme duyusu uyarılması önemli ama meme tutmaya direkt etkisini bilmiyorum ama en önemlisi tuş gibi veriyorsun susuyor :)) inşallah tutar benimki ve ileri yaslarda devam etmediği sürece damak ve diş gelişimine hiç zararı yokOhh maşallah inşallah hep öyle devam eder...
aynen çok haklısın ilk günün sonunda bmamaya geçmek bencede anlamsız.. mamanın tadını alıp bir daha memeyi hiç istemez diye korkuyorum bende o yüzden...
bir de kayınvalidem bebeğe doğduktan hemne sonra emzik verilmeliymiş yoksa memeyi tutmazmış bu doğru mu?
Canim bosu bosuna begnini bulandirma.. testler riskli yada risksiz ciksa ne yazar, zaten kesin bir tani verilmiyor, suphelenilirse diger ileri tetkitler testler uygulaniyor.. Zaten artik yapsanda birsey farketmez, doguma az kalmis yanikızlar merhaba benimde bir konuda sürekli kafam takılıyor.Ben ikili test yaptırdım çok şükür temiz çıktı . doktorum çok yoğun bir doktor 4 lü test yapılacagı zaman bir sonraki randevuda 4 lü yapacağız demişti gittik muayende istiomusun dedi eşimde yaptırmayalım dedi yaptırmadık. ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür bir sorun görülmedi.Şimdi bir arkadaşımla konuştum aynı doktoro gidiyorduk 4 lü teste haftasını yanlıs yazmış sonucu rısklı cıkmıs sonra baska yerde yaptırmıs temiz çıkmış ben yaptırmadım kafam karıştı acaba 2 li de böyle bir hata yapmış olabilir mi diye içim içimi yiyor. aranızda 3 lü ve 4 lü test yaptırmayan oldu mu
kızlar merhaba benimde bir konuda sürekli kafam takılıyor.Ben ikili test yaptırdım çok şükür temiz çıktı . doktorum çok yoğun bir doktor 4 lü test yapılacagı zaman bir sonraki randevuda 4 lü yapacağız demişti gittik muayende istiomusun dedi eşimde yaptırmayalım dedi yaptırmadık. ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür bir sorun görülmedi.Şimdi bir arkadaşımla konuştum aynı doktoro gidiyorduk 4 lü teste haftasını yanlıs yazmış sonucu rısklı cıkmıs sonra baska yerde yaptırmıs temiz çıkmış ben yaptırmadım kafam karıştı acaba 2 li de böyle bir hata yapmış olabilir mi diye içim içimi yiyor. aranızda 3 lü ve 4 lü test yaptırmayan oldu mu
Canim bosu bosuna begnini bulandirma.. testler riskli yada risksiz ciksa ne yazar, zaten kesin bir tani verilmiyor, suphelenilirse diger ileri tetkitler testler uygulaniyor.. Zaten artik yapsanda birsey farketmez, doguma az kalmis yani.. detayli ultrasonun iyi ciktiysa korkma hic birseyden canim
kızlar merhaba benimde bir konuda sürekli kafam takılıyor.Ben ikili test yaptırdım çok şükür temiz çıktı . doktorum çok yoğun bir doktor 4 lü test yapılacagı zaman bir sonraki randevuda 4 lü yapacağız demişti gittik muayende istiomusun dedi eşimde yaptırmayalım dedi yaptırmadık. ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür bir sorun görülmedi.Şimdi bir arkadaşımla konuştum aynı doktoro gidiyorduk 4 lü teste haftasını yanlıs yazmış sonucu rısklı cıkmıs sonra baska yerde yaptırmıs temiz çıkmış ben yaptırmadım kafam karıştı acaba 2 li de böyle bir hata yapmış olabilir mi diye içim içimi yiyor. aranızda 3 lü ve 4 lü test yaptırmayan oldu mu
Geçer canım. Çok su da iç canımİdrar yollarimda enfeksiyon cikti kizlarİlac verdi doktor iki tane. Cefurol ve manurol sanirim. Kullanan var mi bu ilaclari. Geçer mi ki
Ben sağlıkcı olarak kesinlikle emziğe karsı değilim emme kaslarını güçlendiriyor ve cocuklarda emme duyusu uyarılması önemli ama meme tutmaya direkt etkisini bilmiyorum ama en önemlisi tuş gibi veriyorsun susuyor :)) inşallah tutar benimki ve ileri yaslarda devam etmediği sürece damak ve diş gelişimine hiç zararı yok
Cnm kaç ay grubu aldın emziği. 0.6 ay grubu alın damak şekli bozulmasın diyorlar doğru mu sizceben hem damaklarına zarar vermeyecek hemde anne göğüsüne yakın ve anne ile yakın olacağına inandığım
avent soothie emzik aldım, ona bakabilirsiniz
https://www.google.com.tr/search?q=...ved=0CAcQ_AUoAWoVChMIu4O29Jv5yAIVRsAUCh0NaQfa
Benim sorum arada kaynadı kızlar doktora gitmeli miyim netten baktım erken doğum falan diyor Allah korusunKızlar bugün sabah eşimi işe göndermek için yatağımdan kalktım lavaboya gittm sonra rahimden mi geldi idrar mıydı bilmiyorum ama 4 5 damla su geldi.İnşallah idrardır ama öyle idrarada sıkışık değildim ne ola ki acaba
Ay kuzum yanlis anlayip uzuyorsunuz kendi kendinizi.. dogum pozisyonu derken bebek asagilanmismi yani doguma hazir durumdami yoksa sadece kafasimi asagida?? .. ikisi cok farkli seyler cunkuslm canlar bızde şeker yuklemesı yapıldı bır sorun yok çok sukur ama b12 89 a dusmus ıgneye baslayacaz hap bıle yetersız kalır dedı drum ayn durumu yaşayan varmıdır acaba bıde kızım aşagıdaydı hep sımdıden dogum pozısyonunu almıs ama kanal kapalı cok sukur işallah erken dogum olmaz
İdrar yollarimda enfeksiyon cikti kizlarİlac verdi doktor iki tane. Cefurol ve manurol sanirim. Kullanan var mi bu ilaclari. Geçer mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?