2016 Şubat Anneleri

Kizlar 6-9 ay pilates e giden varmi? Yada konu hakkinda ne dusunuyorsunuz? Dogumu baya kolaylastiriyormus dogru nefes teknikleri?

Canim ishal olman iyi degil bi doktoruna danis kisa zamanda gecmesini saglaman lazm vucudun su kaybini engellemen icin. Ben 2. Dozunuda oldum herkesde fakli etki yapiyor. Tercih senin tabiki.

Kizlar 6-9 ay pilates e giden varmi? Yada konu hakkinda ne dusunuyorsunuz? Dogumu baya kolaylastiriyormus dogru nefes teknikleri?

Canım bende gitmek istiyorum bu ara arastırmadayım sen hangi sehırdesin? Bide bir kaç vıdeo izledim bizim korkup yapmayacağımız hareketleri yapıyorlar

Canım bende ateş yaptı doğru ama yine olsa yine yapardım, çünkü hastanelere hiç güvenmiyorum doğum esnasında kullandıkları herhangi bir materyel paslı olursa enfeksiyona karşı korumalı olmalıyız.. Yoksa olursun olmazsın tabiki bunun yüzde yüz kimse bilemez, ama olma ihtimali bile beni endişelendirmeye yetiyor..

Ben de 2. Doz aşımı oldum arkadaşlar dr um da bana gerek yok demişti ben yaptırdım daha önce iki kez ameliyat geçirdim o zamanlar aşılı falan mıydım hiç hatırlamıyorum biri devlet biri özel hastaneydi ama biraz pimpirikliyim ben hastane ortamı kasıyor ister istemez 5 doz yaparsan ömür boyu koruyormuş bu arada. İlkinde kolum şişip fena ağrımıştı kaldıramıyordum bunda hafif ağırlık var sanki geçenki kadar sıkıntı yapmadı bende

Öyle canım insan merak ediyor. Ama bazı şeyleri canın isteyince onu yemeden aklından çıkmıyor.

Oda iyiymiş hiç bu zamana kadar birşeyi çok istemedinmi??

uff bunu kesin yemeliyim dediğim daha olmadı , klasik sevdiğim seyler önüme gelirse fırsatı tepmem o kadar

Ay evet o konuda haklısın en son bulaşıkları sudan geçirmedn dizmişti makinaya Bi makarna yaptı üç tencere batırmış yine kendm yaparım gibi
Bulasiklari toplama gorevini de esinize yikin baya ise yariyor su an fazla egilemedigimden kizimin dagittigi oyuncaklari esime toplattim bi kac defa. Bana birak dagitsin oynasin diyen adam oyuncaklarin cogunu kaldirdi fazla dagitiyor diye

Bencede cnm bnm eşimde öyle çok dağıtıyorlar bir kez makarna pişirdi kapağını da kapatmış her yeri batırdı

Ay evet o konuda haklısın en son bulaşıkları sudan geçirmedn dizmişti makinaya Bi makarna yaptı üç tencere batırmış yine kendm yaparım gibi
Ama neyi seviyorum kizlar biliyormusunuz ogle bizim icin ugrasmalari guzel
Bende ikinciyi yaptırmayacağım canım ewet sonradan gördüm canım.
Evet canim ben yabanci ulkede yasiyorum ve burda asla ogle seyler yapilmiyor ben bunu turkiyede gordum ve iyi bisey oldugunu dusunmuyorum

nevin ismine 2. isim alya, mira ve miray arasında kaldım, sizce hangisi güzel ?

Canım harikalar, sen mi yapıyosun yoksa, valla el emeği göz nuru nasıl kıymetli :)
Ben yapmadim hepsini canım sağolsun iş arkadaşlarım yapıyor mor yeleği ben yaptım geçen battaniye yapmıştım kalan ipi değerlendirdim annem ve kayinvalidem orguden anlamıyor o yüzden arkadaşlar ve ablam ara ara cici şeyler örüyorlar böyle

Doktorum da bana israrla onermisti...
Ama tabi yaptirma karari bize ait.. bende yaptirdim canim..ne ates oldu ne de baska bisey.. sadece 2. Dozda azicik kolum agri yapti o kadar..
Sonucta hepimize ameliyathane veya dogumhane yolu gorundu ufacik bir ihtimal olasilik bile beni rahatsiz eder asi gibi bi onlem varken neden yaptirmayalim ki...

Uzun zamandır giremiyorum Naber annişler? Benim midem çok ekşiyor yaa öf ne yapabilirim? Zaten Dr un bütün ilaçlarını içemiyorum o kadar fazla ki
1) troid için bi ilaç
2) gynoferon
3) decavit (1)
4) magnezyum (1)
5) kalsiyum
6) omega3
İnanın sadece ilk ikisini içiyorum gerisini hep unutuyorum vakit bulamıyorum kimisi yok yemekten once yok 2 saat sonra yok tok karna Günaydın geldi yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…