Canim karnimizda artik yaklasik 1kg.lik bebislerimiz var icerisi dar geliyor bu yuzden hareketleri kisitlaniyor daha da yavaslayacaklar dert etmeyin daracik yerde napsin yavrucaklarSagol canim hareketlendi simdi ama once goruyodum tekmesini simdi hafif hareketlendi esimde uyur herzamanmi tpecek diyo 12 isinde konturolum var bas donmemde gecti
Corba cesidi farkliligiyla bizde de bunlar olacak sanirimMercimek çorbası balık salata :)
Benim de bi suru var orgu yelek suveter hirka... Kizima orulenler hediye gelenler.. Bi kismini kullanamamistim bile. Ama simdi ikizlerimin hepsinin hasatini cikaracagini dusunuyorumoyy maşallahh ellerinize sağlık canım.Sağlıkla sıhatle giyer inşallah :) bizimkilerde 2 valiz yapmışlar yüne doyacak bizim kızda :) kayınvalidemle annem saolsun her yaşına göre yapmışlar :)
ben günlük ilaç alıyorum sentetik troid hormonu...iyot tableti hiç duymadım?Sağolun kızlar içim ferahladı biraz. Yarın ilk iş endokrine gideceğim ama kısmetse belki bi doz ayarlaması yapar doktor :/
MANAVGAT60 Can'ım bir de internette ilk 3 ay günlük iyot tableti kullanılması gerekir diyor. Ben öyle bişi de kullanmadım doktor söylemedi. Sen kullandın mı?
Vallaha ogle esim napicagini sasiriyo guzel dusun diyo o da)Sen bebeğim için en iyisi olsun derken kendıni daha beter strese sokmussun :) rahat ol hep güzel düşün canım
ikinciyi ilk defa duyuyorum deneyebilirim ama sogan kavururken kokusu beni cok rahatsiz ediyor ondan yapamiyorumCanım iki türlü yapılıyor bir senin dediğin gibi diğerine haslıyorsun patatesi sonra soğan Salça ile kavuruyorsun
Canim sanirim bu soganla oluyor kup seklinde dogranip once sogan kavruluyor sonra patatesler ilave ediliyor ogle galiba sanirsam
huzurunmeraklisi canım ben de bugün k.mercimek çorbası, kuru biber dolması, pirinç pilavı ve üzüm hoşafı yapıyorum çok acıktım pişse de yesek kociş de gelir az kaldı
Patlıcan dolması ve pazı yemeği yaptm canım şimdide Canım tavuk corbası çekti onu koydum ateşe :)
Var tabi ki
Patatesleri yemeklikten az küçük dogruyorsun bikac tane yeşil biber bir soğan sarımsak kimyon karabiber domates ve biber salcası ile az su ile pisiriyorsun..çok lezzetli oluyor
Valla patatesten o kadar bahsedilmişki benimde canım çektihamileler grubunda yemek konuşmayalım bir daha
Çok lezzetli oluyor canım içine nane maydanoz ve dereotu da ekliyorsun oh misVallaha ogle esim napicagini sasiriyo guzel dusun diyo o da)
ikinciyi ilk defa duyuyorum deneyebilirim ama sogan kavururken kokusu beni cok rahatsiz ediyor ondan yapamiyorum
En iyisi kasar peynirini sar yufkaya kizart ver yesin esin hem doydurur hem de pizza keyfine yakin tadyeni yeni yemekler öğrenmekte ayrı bi keyf :) burası ufak ilçe hersey fazla pahalı o sebebten 2 haftada bir anneme gelince yüklü alıyorum, ama bu gün buzdolabı bomboş kocaya ıspanak aldırdım onu yapam
ıspanak yemeği, mercimek corbası yaptım kafi bugünlük
Ay guzell yaparimÇok lezzetli oluyor canım içine nane maydanoz ve dereotu da ekliyorsun oh mis
Benim ilk defa böyle oldu bi anda gittim aldım malzemeyi yakın olan buyursun gelsin kücükyalıdayımBenim canım çekmiyor hiç
Işyerindekilere hep sorarım ne yemek vardı akşam diye ona göre eve gelince yemek hazirlardım simdi canım çeker diye kimse söylemiyor..hayır canım çekmiyor da merak ediyorum busefer de
Canim ozel hastahaneye gidiyorsan once hastane ile konus ona gore al. Benim hastanem hasta bezini pedi cocuk bezini islak mendili falan kendisi veriyor zaten. Kuzenim de benimle ayni yerde dogum yapti (acibadem) odasinda hepsi hazirdi.e
bişey daha öğrendim..bende ekliyorum hemen listeme o vakittt
Ay süpermiş canım acıbadem de çok pahalıCanim ozel hastahaneye gidiyorsan once hastane ile konus ona gore al. Benim hastanem hasta bezini pedi cocuk bezini islak mendili falan kendisi veriyor zaten. Kuzenim de benimle ayni yerde dogum yapti (acibadem) odasinda hepsi hazirdi.
Canim bi sey cekmisti ay soylemim kizlar caniniz ceker simdi yiyorum teyzeme yaptirdimYap kuzummmm
Neymiş merak ettim canım söyleCanim bi sey cekmisti ay soylemim kizlar caniniz ceker simdi yiyorum teyzeme yaptirdimben 3 ayindan beri ara ara aseriyirum bunu
En iyisi kasar peynirini sar yufkaya kizart ver yesin esin hem doydurur hem de pizza keyfine yakin tadispanakla doymazsa gene yemek ister
Vallaha icim rahat etmez caniniz ister soylemimNeymiş merak ettim canım söyle
Ay benimki de ogle canim ya her gun makarna yap adam gikin cikarmaz ama sonunda cikarir artik sabirin denememek gerekEşi yemek seçmiyorsa tabiAllahtan benim o derdim yok dediğin gibi kolaya kaçıyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?