2016 Şubat Anneleri

Sagol canim hareketlendi simdi ama once goruyodum tekmesini simdi hafif hareketlendi esimde uyur herzamanmi tpecek diyo 12 isinde konturolum var bas donmemde gecti
Canim karnimizda artik yaklasik 1kg.lik bebislerimiz var icerisi dar geliyor bu yuzden hareketleri kisitlaniyor daha da yavaslayacaklar dert etmeyin daracik yerde napsin yavrucaklar

oyy maşallahh ellerinize sağlık canım.Sağlıkla sıhatle giyer inşallah :) bizimkilerde 2 valiz yapmışlar yüne doyacak bizim kızda :) kayınvalidemle annem saolsun her yaşına göre yapmışlar :)
Benim de bi suru var orgu yelek suveter hirka... Kizima orulenler hediye gelenler.. Bi kismini kullanamamistim bile. Ama simdi ikizlerimin hepsinin hasatini cikaracagini dusunuyorum gerci annem yenilerini ormeye basladi bile. Biri annemi durdursun

Offf kızlarrr canım acaip patates kavurması çekti sizin yuzunuzden kalkıp yapiyim bari

ben günlük ilaç alıyorum sentetik troid hormonu...iyot tableti hiç duymadım?

Sen bebeğim için en iyisi olsun derken kendıni daha beter strese sokmussun :) rahat ol hep güzel düşün canım
Vallaha ogle esim napicagini sasiriyo guzel dusun diyo o da)
Canım iki türlü yapılıyor bir senin dediğin gibi diğerine haslıyorsun patatesi sonra soğan Salça ile kavuruyorsun
ikinciyi ilk defa duyuyorum deneyebilirim ama sogan kavururken kokusu beni cok rahatsiz ediyor ondan yapamiyorum

Canim sanirim bu soganla oluyor kup seklinde dogranip once sogan kavruluyor sonra patatesler ilave ediliyor ogle galiba sanirsam

huzurunmeraklisi canım ben de bugün k.mercimek çorbası, kuru biber dolması, pirinç pilavı ve üzüm hoşafı yapıyorum çok acıktım pişse de yesek kociş de gelir az kaldı

Patlıcan dolması ve pazı yemeği yaptm canım şimdide Canım tavuk corbası çekti onu koydum ateşe :)

Var tabi ki
Patatesleri yemeklikten az küçük dogruyorsun bikac tane yeşil biber bir soğan sarımsak kimyon karabiber domates ve biber salcası ile az su ile pisiriyorsun..çok lezzetli oluyor

yeni yeni yemekler öğrenmekte ayrı bi keyf :) burası ufak ilçe hersey fazla pahalı o sebebten 2 haftada bir anneme gelince yüklü alıyorum, ama bu gün buzdolabı bomboş kocaya ıspanak aldırdım onu yapam
ıspanak yemeği, mercimek corbası yaptım kafi bugünlük

Valla patatesten o kadar bahsedilmişki benimde canım çekti hamileler grubunda yemek konuşmayalım bir daha

hiç canım bişy çekmiyor, aşermek nasıl bişy deseler cevap vermicem sadece karnım aç kalmasın, boğazımdan birşeyler geçsin yeter

Vallaha ogle esim napicagini sasiriyo guzel dusun diyo o da)

ikinciyi ilk defa duyuyorum deneyebilirim ama sogan kavururken kokusu beni cok rahatsiz ediyor ondan yapamiyorum
Çok lezzetli oluyor canım içine nane maydanoz ve dereotu da ekliyorsun oh mis

En iyisi kasar peynirini sar yufkaya kizart ver yesin esin hem doydurur hem de pizza keyfine yakin tad ispanakla doymazsa gene yemek ister

Benim ilk defa böyle oldu bi anda gittim aldım malzemeyi yakın olan buyursun gelsin kücükyalıdayım

e
bişey daha öğrendim..bende ekliyorum hemen listeme o vakittt
Canim ozel hastahaneye gidiyorsan once hastane ile konus ona gore al. Benim hastanem hasta bezini pedi cocuk bezini islak mendili falan kendisi veriyor zaten. Kuzenim de benimle ayni yerde dogum yapti (acibadem) odasinda hepsi hazirdi.

Canim ozel hastahaneye gidiyorsan once hastane ile konus ona gore al. Benim hastanem hasta bezini pedi cocuk bezini islak mendili falan kendisi veriyor zaten. Kuzenim de benimle ayni yerde dogum yapti (acibadem) odasinda hepsi hazirdi.
Ay süpermiş canım acıbadem de çok pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…