Tmm cnm bn pek bişey canım çekmiyor şimdiye kadar sadece ayva çektiVallaha icim rahat etmez caniniz ister soylemim
Ay benimki de ogle canim ya her gun makarna yap adam gikin cikarmaz ama sonunda cikarir artik sabirin denememek gerek
Ben mecbur yedim kizim guzel olsun diye canim istemediTmm cnm bn pek bişey canım çekmiyor şimdiye kadar sadece ayva çekti
Bn ayva ayva diye yeni yiyebildim 3 aylıkken çekmişti ayva yoktuBen mecbur yedim kizim guzel olsun diye canim istemedi
Aynen ama dua ediyorum annesine yemek seçmemeyi öğretmiş oğlum şunu yer şunu yemez dememiş hiç ev işleride yaptırmış Allah izin verirse bende oğlumu öyle yetiştircem yarın elin kızı da belki bana dua ederVallaha icim rahat etmez caniniz ister soylemim
Ay benimki de ogle canim ya her gun makarna yap adam gikin cikarmaz ama sonunda cikarir artik sabirin denememek gerek
ay bak bilmiyodum canim heme yapayimBn ayva ayva diye yeni yiyebildim 3 aylıkken çekmişti ayva yoktuyeni yedim canım ayvayı yedikten sonra yanağına dokunursan gamzesi oluyormuş doğru mu
Ay napalim artik ne pisireyim diye dusun dusun kafayi yiyorum her sey de pahali en iyisi makarna yani
Maşallah canımAynen ama dua ediyorum annesine yemek seçmemeyi öğretmiş oğlum şunu yer şunu yemez dememiş hiç ev işleride yaptırmış Allah izin verirse bende oğlumu öyle yetiştircem yarın elin kızı da belki bana dua ederbebek doğunca bi süre yemeğide o yapcak bakalım sözünden dönmezse :)
Benimki dun gece kendisi yapti mutfakdan ordu gecmis gibiydi yapmasi toplamasindan daha zormus ayol en iyisi kendin yapAynen ama dua ediyorum annesine yemek seçmemeyi öğretmiş oğlum şunu yer şunu yemez dememiş hiç ev işleride yaptırmış Allah izin verirse bende oğlumu öyle yetiştircem yarın elin kızı da belki bana dua ederbebek doğunca bi süre yemeğide o yapcak bakalım sözünden dönmezse :)
Canım ben de dün sağlık ocagının istemi ile yaptırmıştım tahlil normalde bir şikayetim yoktu fakat Bahsetmiştim burada bol bakteri,bol epitel,5-6 lökosit yazıyordu. Korkmuştum çünkü iyi şeyler yazmıyordu bugun doktora gittim. Az enfeksiyon olmuşsun bol su iç dedi ben ilerlemesinden korktugumu söyledim manurol verdi o zaman temizleyici yazayım temizlensin bi dedi. bu akşam af edersin yatmadan önce tuvalete cıktıktan sonra o ilacı al uyu. Temizleyiciymiş. Doktor sakindi bu konuda korkma sende inşallah geçecek.. Su içmeyide ihmal etme.İdrar yollarimda enfeksiyon cikti kizlarİlac verdi doktor iki tane. Cefurol ve manurol sanirim. Kullanan var mi bu ilaclari. Geçer mi ki
canım sağlık ocagında idrar tahlili yapılmıyor bildiğim kadarıyla çünkü bende yaptıramadım yok dedi hemşire. Özelde yaptırdım.Bu idrar tahlili yaptıranlar saglık ocagındamı yaptırıyor. Bizimki yapmıyormuş.
Bnde çok yerim canım ama şekerim biraz fazla çıktı yerken dikkatli yiyeceğim ikinci kez yükleme yapalım dediler ama bn yaptırmadım doğru mu yaptım yanlış mu bilmiyorumay bak bilmiyodum canim heme yapayim
Bi de nar cok yiyorum canim cekiyor eksisini sevmem ama
Canim sen buraya yerlestirdiyim videoyu gordun mu? Pr canan bu konuda soyledikleri acikcasi bana mantikli geldi ve ben hic yaptirmamistim zatenBnde çok yerim canım ama şekerim biraz fazla çıktı yerken dikkatli yiyeceğim ikinci kez yükleme yapalım dediler ama bn yaptırmadım doğru mu yaptım yanlış mu bilmiyorum
Bencede cnm bnm eşimde öyle çok dağıtıyorlar bir kez makarna pişirdi kapağını da kapatmış her yeri batırdıBenimki dun gece kendisi yapti mutfakdan ordu gecmis gibiydi yapmasi toplamasindan daha zormus ayol en iyisi kendin yap
Ay evet o konuda haklısın en son bulaşıkları sudan geçirmedn dizmişti makinaya Bi makarna yaptı üç tencere batırmışBenimki dun gece kendisi yapti mutfakdan ordu gecmis gibiydi yapmasi toplamasindan daha zormus ayol en iyisi kendin yap
Bende ikinciyi yaptırmayacağım canım ewet sonradan gördüm canım.Canim sen buraya yerlestirdiyim videoyu gordun mu? Pr canan bu konuda soyledikleri acikcasi bana mantikli geldi ve ben hic yaptirmamistim zaten
inşaAllah cancazım :)ben dr. değiştirdim zaten canım artık normal ile bir sıkıntım yok. normal olabilirmişim.
Aaa öyle mi bakayım o zaman taki edeyim ordanda =)
canim benim de bir kere yuksekti stres olup hemen ozele gitmistim... sorun degil dedi doktor... deniz kenarina tatile gittim duzeldi 3-4 gunde... iyot ise yariyor sanirim...Kızlar valla iyi ki varsınız ya :) çok rahatladım gerçekten. Ben kendimi suçladım neden kadın doğum doktoruna güvenip endokrine gitmedim diye ondan çok üzüldüm benim yüzümden bebeğime bişi olursa diye. Allahtan değerim çok yüksek değil Cidden ama yüksek olsa bile öyle birkaç kereden bişi olmuyormuş anladığım kadarıyla.
Nolur nolmaz diye yarın özel bi hastanede profesörden randevu aldım bütün eski tahlillerimi de götüreceğim yorumlasın bakalım. Bir de hastane kampanya yapmış başka bir bölümde de ücretsiz muayene olabilecekmişim atladım tabi kadın doğuma :))
Ben normalde Gata ya gittiğim için ultrason görüntülerinden hiçbişi anlamıyordum. O yüzden özel hastanenin cihazı çok iyidir diye düşünüyorum çok heyecanlıyım belki yüzünü görürüz oğluşun bu sefer :) ben detaylı ultrasonda da yüzünü kapattığı için görememiştim.
Tekrar hepinize teşekkür ederim kızlar :)
ES-ER Canım çok haklısın inşallah bebeklerimizi sağlıkla alacağız kucağımıza :) Allah'a emanet onlar... Biz elimizden geleni yapalım da.
Yarın seni de haberdar ederim doktorun söylediklerinden inş.
Doktor sana iyot kullanmanı önermiş miydi bu Arada canım? İnternette öyle de yazıyor.
Öyle canım insan merak ediyor. Ama bazı şeyleri canın isteyince onu yemeden aklından çıkmıyor.Benim canım çekmiyor hiç
Işyerindekilere hep sorarım ne yemek vardı akşam diye ona göre eve gelince yemek hazirlardım simdi canım çeker diye kimse söylemiyor..hayır canım çekmiyor da merak ediyorum busefer de
Oda iyiymişhiç canım bişy çekmiyor, aşermek nasıl bişy deseler cevap vermicemsadece karnım aç kalmasın, boğazımdan birşeyler geçsin yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?