Kızlarrr dün bunları aldım bütün günümü incik boncuk kumaş bakmakla geçirdim nitekim sabaha kadar bel agrısından uyumadım olsun kuzuma bişeler yapmak için değer :) lavanta kesesi yapıcam hastane odasına hediyelik bitince paylaşırım umarım güzel olur
Ne demek canım burda birbirimizden öğreniyoruz çoğu şeyi zaten tabi tabi parmaktan olanda hemen görüyorsun parmaktan alıp makinenin ucuna kan veriyosun makine saymaya başlıyo ve hemen çıkıyo aynı dijital tansiyon aletleri gibi yani 3 gün sonunda da sağlık ocağı doktoru şeker takip çizelgesini doldurdu verdi bana bende kadın doğumcuya götürdümHemen çıkıyor mu sonuç canım e yüklemeden kaç gün sonra kanına baktırdın çok soru sordum ama
Bnm birax yüksek çıktı doktor endokrinoloji gönderdi o istedi eğer yüksek gelirse diyet yaparsın dedi canımCanım bana doktor yüksek çıkınca takip verdi eğer o sonuçlarında yüksek olursa endokrinolojiye yönlendiricem dedi bildiğim kadarıyla ikinci yüklemeyi endokrinolojide yapıyolar
çok cici görünüyo bitmiş halini merak ediyorum, bende küçük yasin kitaplarından almak istiyorum, nasıl olur bi fikrim yok, gerçi ben eve gelenlere dağıtıcam mini bi çikolata eşliğinde
Çok teşekkür ederim cnm. Bnm kadın doğumcum da böyle yaptırsaydı hemen endokrinoloji gönderdiNe demek canım burda birbirimizden öğreniyoruz çoğu şeyi zaten tabi tabi parmaktan olanda hemen görüyorsun parmaktan alıp makinenin ucuna kan veriyosun makine saymaya başlıyo ve hemen çıkıyo aynı dijital tansiyon aletleri gibi yani 3 gün sonunda da sağlık ocağı doktoru şeker takip çizelgesini doldurdu verdi bana bende kadın doğumcuya götürdüm
Canım Yasin kitabınıda tüllere sarıyorlar tepesini baglayıp bende resmi vardı du bakayım. Heh buldm :)
Cumartesi yaptırabilirsin canım hemşirelerde suyu içirip kan alıyolar başka yaptıkları bişey yok cumartesi yaptırıp alırsın sonuçlarını zaten yüksek olursa önce kilona göre diyet yada şeker takibi isteyebilir doktorun inşallah güzel sonuçlar alırsın
Bn çok yedim cnm çok abarttım günde 2 mandilina 2 elma nar keçiboynuzunu pekmezi bal yüksek çıktı 140 olması gerekirken 148 çıktı bn bunlara bağlıyprumKızlar şekerli şeyler yiyince mi yüksek çıkıyor şeker etkiliyor mu yani.. Ben kendimi tutamıyorum hep şekerli tatlı şeyler yiyorum 7kilo aldm beyaz ekmekte çok yiyorum
Hamileyken çalışmak Zor oluyor bn bıraktım işiBelim, kasıklarım falan çok ağrıyo..
Off çalışmak istemiyorum resmen
Canm ben neler yiyorum ya şeker çikolata bal meyve reçel hemde böyle bıkana midem bulanana kadar okadr çok canm istiyoki yandm ozaman benBn çok yedim cnm çok abarttım günde 2 mandilina 2 elma nar keçiboynuzunu pekmezi bal yüksek çıktı 140 olması gerekirken 148 çıktı bn bunlara bağlıyprum
ya ben 37 ye kadar çalışmayı düşünüyordum ama bu şekilde nasıl devam edicem bilmiyorum.Hamileyken çalışmak Zor oluyor bn bıraktım işi
Amin canım nerde çalışıyorsun canımya ben 37 ye kadar çalışmayı düşünüyordum ama bu şekilde nasıl devam edicem bilmiyorum.
Allah güç versin bizlere..
Ye memeye özen göster canım fazla tüketme bn iki gündür bal pekmez ve beyaz ekmek yemıyorum tam buğday ekmeği yiyorum. Meyve de günde iki kez cnöCanm ben neler yiyorum ya şeker çikolata bal meyve reçel hemde böyle bıkana midem bulanana kadar okadr çok canm istiyoki yandm ozaman ben
Araştırma şirketinde canım. Allahtan evim iş yerinin yanında hemen ama şuan yatmak istiyorum.Amin canım nerde çalışıyorsun canım
Oy Kıyamam kuzumm. Ne kadar geç izne ayrılırsan senin için o jadar iyi olur cnm doğumdan sonraya aktarırsınAraştırma şirketinde canım. Allahtan evim iş yerinin yanında hemen ama şuan yatmak istiyorum.
sürekli masa başı oturuyorum.
Oluyor canım ben oğluma oda takımı aldığımda kokusu 2-3haftada çıktı. İçine raflarına çekmecelere guzel kokan sabunlardan koyarsan daha çabuk çıkıyorKızlar ahşaptan koku oluyor mı ki nede olsa onlar da boya oluyor
Canım kafa atsa iyi idrar torbasına vurmaktan büyük zevk alıyo bizimki ben tuvalete koşturunca içerden kıskıs gülüyor heraldeBirde acıyorki.
Kızlar şekerli şeyler yiyince mi yüksek çıkıyor şeker etkiliyor mu yani.. Ben kendimi tutamıyorum hep şekerli tatlı şeyler yiyorum 7kilo aldm beyaz ekmekte çok yiyorum
Hayır etkilemiyor kızlar etkilese benimde çok yüksek çıkardı. Tatlıya karşı durduramıyorum kendimiBn çok yedim cnm çok abarttım günde 2 mandilina 2 elma nar keçiboynuzunu pekmezi bal yüksek çıktı 140 olması gerekirken 148 çıktı bn bunlara bağlıyprum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?