2016 Şubat Anneleri

çok cici görünüyo bitmiş halini merak ediyorum, bende küçük yasin kitaplarından almak istiyorum, nasıl olur bi fikrim yok, gerçi ben eve gelenlere dağıtıcam mini bi çikolata eşliğinde

Hemen çıkıyor mu sonuç canım e yüklemeden kaç gün sonra kanına baktırdın çok soru sordum ama
Ne demek canım burda birbirimizden öğreniyoruz çoğu şeyi zaten tabi tabi parmaktan olanda hemen görüyorsun parmaktan alıp makinenin ucuna kan veriyosun makine saymaya başlıyo ve hemen çıkıyo aynı dijital tansiyon aletleri gibi yani 3 gün sonunda da sağlık ocağı doktoru şeker takip çizelgesini doldurdu verdi bana bende kadın doğumcuya götürdüm

Canım bana doktor yüksek çıkınca takip verdi eğer o sonuçlarında yüksek olursa endokrinolojiye yönlendiricem dedi bildiğim kadarıyla ikinci yüklemeyi endokrinolojide yapıyolar
Bnm birax yüksek çıktı doktor endokrinoloji gönderdi o istedi eğer yüksek gelirse diyet yaparsın dedi canım

çok cici görünüyo bitmiş halini merak ediyorum, bende küçük yasin kitaplarından almak istiyorum, nasıl olur bi fikrim yok, gerçi ben eve gelenlere dağıtıcam mini bi çikolata eşliğinde

Canım Yasin kitabınıda tüllere sarıyorlar tepesini baglayıp bende resmi vardı du bakayım. Heh buldm :)

Eklentiler

• image.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 212
Çok teşekkür ederim cnm. Bnm kadın doğumcum da böyle yaptırsaydı hemen endokrinoloji gönderdi

2 gündür alttan kasıklarım sızlıyor,
adet öncesi gibi hafiften hafiften bişy pazartesi olsaydı da gitseydim dktora
şu şeker yükleme işinide halletsey sırtımda yük gibi,
yapsam yapmasam falan filan nokta koymadan da aklımın bi köşesinde beni meşkul edecek

ayy amin inşallah canımm... şekerim yükselmiyordur umarım... gerçi çok tatlıya girmiyorum ama nolur nolmaz y,nede bakalım...

Kizlar kan tahlil sonuclarim geldi cok cukur hersey yolunda.. karaciger degerlerimde normale ulasmis diyet ise yaramis anlasilan , ama aclik sekerim normal degerin altinda cikmis, hemsire aradi rahatsizlik duyup duymadigimi sordu.. normalde yuksek cikarsa toklugada cagiriyoruz dedi ama bilemedim icim rahat etmedi simdi.. cok dusukte iyi degil diye biliyorum.. neyse iki hafta sonra tokluguda olcturucem, evde ye ic iki saat onceden sonra gel kan ver dedi, gorucez :)

Kızlar şekerli şeyler yiyince mi yüksek çıkıyor şeker etkiliyor mu yani.. Ben kendimi tutamıyorum hep şekerli tatlı şeyler yiyorum 7kilo aldm beyaz ekmekte çok yiyorum

Kızlar şekerli şeyler yiyince mi yüksek çıkıyor şeker etkiliyor mu yani.. Ben kendimi tutamıyorum hep şekerli tatlı şeyler yiyorum 7kilo aldm beyaz ekmekte çok yiyorum
Bn çok yedim cnm çok abarttım günde 2 mandilina 2 elma nar keçiboynuzunu pekmezi bal yüksek çıktı 140 olması gerekirken 148 çıktı bn bunlara bağlıyprum

Bn çok yedim cnm çok abarttım günde 2 mandilina 2 elma nar keçiboynuzunu pekmezi bal yüksek çıktı 140 olması gerekirken 148 çıktı bn bunlara bağlıyprum
Canm ben neler yiyorum ya şeker çikolata bal meyve reçel hemde böyle bıkana midem bulanana kadar okadr çok canm istiyoki yandm ozaman ben

Canm ben neler yiyorum ya şeker çikolata bal meyve reçel hemde böyle bıkana midem bulanana kadar okadr çok canm istiyoki yandm ozaman ben
Ye memeye özen göster canım fazla tüketme bn iki gündür bal pekmez ve beyaz ekmek yemıyorum tam buğday ekmeği yiyorum. Meyve de günde iki kez cnö

Araştırma şirketinde canım. Allahtan evim iş yerinin yanında hemen ama şuan yatmak istiyorum.
sürekli masa başı oturuyorum.
Oy Kıyamam kuzumm. Ne kadar geç izne ayrılırsan senin için o jadar iyi olur cnm doğumdan sonraya aktarırsın

Kızlar ahşaptan koku oluyor mı ki nede olsa onlar da boya oluyor
Oluyor canım ben oğluma oda takımı aldığımda kokusu 2-3haftada çıktı. İçine raflarına çekmecelere guzel kokan sabunlardan koyarsan daha çabuk çıkıyor
Canım kafa atsa iyi idrar torbasına vurmaktan büyük zevk alıyo bizimki ben tuvalete koşturunca içerden kıskıs gülüyor heralde Birde acıyorki.

Hayır etkilemiyor kızlar etkilese benimde çok yüksek çıkardı. Tatlıya karşı durduramıyorum kendimi çok yiyorum tatlı şeyler özelliklede çikolata.. ondan çok korkuyordum şekerim yüksek çıkacak diye ama 75 çıktı. Sınırında yarısı....
Yani yükleme öncesinde yedikleriniz etkilemiyor desem daha doğru olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…