2016 Şubat Anneleri

Kızlar şekerli şeyler yiyince mi yüksek çıkıyor şeker etkiliyor mu yani.. Ben kendimi tutamıyorum hep şekerli tatlı şeyler yiyorum 7kilo aldm beyaz ekmekte çok yiyorum
beyaz ekmek, şeker, pirinç, un vs. canım. sadece tatlı değil yani. ben 2 buçuk kilo aldım şekerim 142 çıktı.

Hepside özellikle yediğim şeyler kendimi tutmam lazım demekki
ben ekmek ve pirinçten uzak durum canım. ama çikolataya hayır demek ne güzel ilk 4 ay ben bir tiksindim çikolatadan evde olmasına rağmen yemedeim. ama 5. ayda yine başladı çikolata krizleri.
şerbetli tatlıda yemem aslında. ama öğle aralarında sıcak çikolata, çikolata çay, kek, kurabiye bunları tüketiyorum. demek bunlarıda yemicez ya da arada istek geçene kadar bitter çikolata yiyebiliriz.
neyse bebişler için her şey değer canım. senin kaç çıkmıştı ? benim 142 sınır aslında abartılacak bişi değil. ama dr. um biraz pimpirikli sanırım. endokrine git dedi bana.

Canm ben daha yaptırmadım. 16sı yada 17sinde gideceğim doktora ama yükleme yaptırmayı düşünmüyorum genetikte şeker hastalığı olan kimse yok doktorumda bi açlık tokluk ölçeriz yükleme yapmayız demişti

Sinir nedir hic bilmiyorum tatlim ya.. ama aksatmamak gerektigini biliyorum bende tokluga en kisa surede baktircam :/ .. ama illa ki hisseder insan dimi ya yani sekeri olanlarda asiri istah acilimi filan oluyor, daha SIK toilete cikma, asiri yorgunluk belirtisi vs .. titreme vs .. isin kotu tarafi bir cogu hamilelik belirtileriyle ayni ahaha neyse Allah yardimcimiz olsun

Selam kızlar birlikte yarıladık hamişliği hatta yarıyı geçtik bile son döneme girdik heycan var mı alıştınız mı bebeğinizin olacağı fikrine anne olmaya
Ben bebegimi cok merak ediyorum, gelsede koklaya koklaya alsam kollarimaa .. Allahim yardimcimiz olsun

Ooofff offf kafam bi milyoonnn...
Miniğimle birlikte çıkaracağımız kitabımıza önsöz yazıyoruz sabahtan beri. Ama o da ben de çok sıkıldık.
Bebek alışveriş sitelerini açmamak, buraya dalmamak için kendimizi çok zor tuttuk... Sonunda bitirdik ama yine de kararsız kaldık sizinle kafa dağıtmaya geldik.

Kitap mi çıkarıyorsunuz. Çok güzel. Ne üzerine nasıl :)

Selam kızlar birlikte yarıladık hamişliği hatta yarıyı geçtik bile son döneme girdik heycan var mı alıştınız mı bebeğinizin olacağı fikrine anne olmaya
Oglusumu cok.merak ediyorum tipini gozlerini off buyuk heycan tabi araya giren dogum endiseleri olmasa.. Ama yinede ne olursa olsunn ona kavusmayi 4 gozle bekliyorum.

Buz koyda ağrın olursa kolonyalı pamukla azıcık masaj yap. Rahatlatıyor.
Yok canım maalesef belirti olmadanda yüksek çıkan var kuzenimde hamile Aralıkta doğum yapacak onun şekeri çok yüksek çıktı. Riskli gebelik durumunda.. sıkı diyet yapıyor. Hiç belirti yoktu. Tatlıya düşkünlüğüde yoktu. Herşeyi normal giderken yaptırdı. Onunkini bu kadar yüksek görünce ve ben tatlıdan vazgeçemeyince yüklemeye karar verdim yaptırdım çok şükür şeker çıkmadı. Ben çok şekerli şeyler yiyorum. Tutamıyorum kendimi devamlı tatlı şeyler istiyorum. Bundan korkmuştum bende... Allahtan çıkmadı :/

Vajina kültür sonucum çıkmış baktım internetten de çok anlamadım tabi yarın doktor ne diyecek bakalım ama candida (mantar) ve bakteriyel vajinozis diye bir şey yazıyo anladık işte bakteri ve mantar var bu bakteriyel vajinit olayina sinir oldum güzel bir şey olmadığını okudum allah esirgesin erken doğum falan yazıyo internette dua edin geçsin gitsin şu lanet şey

Hiç korkma canım bende şuan aynıyım 4 gündür ilaç kullanıyorum biraz geçti sanki Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz bebişlerimize :)

Hiç korkma canım bende şuan aynıyım 4 gündür ilaç kullanıyorum biraz geçti sanki Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz bebişlerimize :)
Ay canım sorma ya bana da geçen gittim işte muayene etti Kültür aldı o zaman fitil ve antibiyotik verdi işe yaradı gibiler 3 gün hiç gelmedi bugün de normal bir akıntıymış gibi geldi ama ne bileyim korktum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…