- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
keton ve bolca lökosit bendede çıktı canım. 2 çeşit antibiyotik verdi dr.um. ama protein için sen hemen git dr.a umarım önemli derecede değildir. sonuçta onunda bir sınırı var.İyi akşamlar kızlar...
Ben obez olarak hamile kaldığından dolayı şu ana kadar çok rahat bir hamilelik geçirmem arkadaşlarım ve akrabalarım dahil herkesi şaşırtıyordu. Sonunda olan oldu nazar değdi
Şu an hem korku hem telaş hem endişe hem üzüntü her şey var...
Tiroid kontrolü için bugün özel bir hastaneye gitmiştim orda da bi kampanya yapmışlar ve 2. Bir bölüme muayene ücretsiz dediler ben de tabiki kadın doğuma gittim.
Doktor oldukça ilgilendi ilk defa oğlumuzun yüzünü gördük çok mutluyduk. Doktor kan ve idrar tahlili istedi. Ben de sonuçları mail atmalarını söyledim.
Mail geldi birkaç saat sonra idrar tahlilimde protein ve keton ESER miktardaçıkmış.
Lökosit bol miktardave bakteri görüldü denilmiş.
Muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu var ama protein çıkmış olmasına üzülmekten ona üzülemedim bile
Direkt gebelik zehirlenmesi riski ve belirtisi yazıyor her yerde. Doktor da tansiyon takibin çok iyi yapılmalı deri riskli gebelik deri
O kadar korkuyorum ki ikidebir ayaklarımda ödem oluyor mu diye kontrol ediyorum tansiyon ölçüyorum flan
Bol su içip dikkat edersem protein yeniden negatif olur mu acabaçok korkuyorum ya...
:'(
Bu düşüncede birtek ben varım saniyordumheyecan, korku, mutluluk tarif edemiyorum :) öyle sabırsızlanıyorumki diyorum keşke hayırlısıysa tabi 37. haftada doğsa bebiş. ama tabi sağlıklı olacaksa. 40. haftayı beklemek çok zor :)
aynen canım yaBu düşüncede birtek ben varım saniyordumneden 37 yse. 38e taşmasın istiyorum
Cnm üzülme bn hamile kaldığından itibaren eşim hiç yanaşmadıKızlar özel olacak ama merak ediyorum cinsel durumlarla aranız nasıl 2 ben 2 ay öncesine kadar cok istekliydim hatta insanlar son ana kadar devam ediyor felan deyince normal karşılıyordum ama iki aydır o kadar soğuğum ki birden böyle olması normal mi acabaesimede üzülüyorum o cok anlayışlı hiç birşey hissettirmiyor ama ne bileyim birdaha hiç düzelmez mi die düşünüyorum arada
Dogru diyorsun oyle kiloya sekeri olup olmayana bakmiyor bu durum, hep tetikte olmak lazim :)) sende cok dadanma tatliya ne olur ne olmaz garantisi yok sonradanda cikabilirBuz koyda ağrın olursa kolonyalı pamukla azıcık masaj yap. Rahatlatıyor.
Yok canım maalesef belirti olmadanda yüksek çıkan var kuzenimde hamile Aralıkta doğum yapacak onun şekeri çok yüksek çıktı. Riskli gebelik durumunda.. sıkı diyet yapıyor. Hiç belirti yoktu. Tatlıya düşkünlüğüde yoktu. Herşeyi normal giderken yaptırdı. Onunkini bu kadar yüksek görünce ve ben tatlıdan vazgeçemeyince yüklemeye karar verdim yaptırdım çok şükür şeker çıkmadı. Ben çok şekerli şeyler yiyorum. Tutamıyorum kendimi devamlı tatlı şeyler istiyorum. Bundan korkmuştum bende... Allahtan çıkmadı :/
Canim dur hele doktor riskli buldumu olcuyu sen bilemezsinki.. Sen birde devlette yaptir ozellere ben nedense cokta guvenmiyorum, olmadi en hizli aile doktoruna git birde o yapsin..İyi akşamlar kızlar...
Ben obez olarak hamile kaldığından dolayı şu ana kadar çok rahat bir hamilelik geçirmem arkadaşlarım ve akrabalarım dahil herkesi şaşırtıyordu. Sonunda olan oldu nazar değdi
Şu an hem korku hem telaş hem endişe hem üzüntü her şey var...
Tiroid kontrolü için bugün özel bir hastaneye gitmiştim orda da bi kampanya yapmışlar ve 2. Bir bölüme muayene ücretsiz dediler ben de tabiki kadın doğuma gittim.
Doktor oldukça ilgilendi ilk defa oğlumuzun yüzünü gördük çok mutluyduk. Doktor kan ve idrar tahlili istedi. Ben de sonuçları mail atmalarını söyledim.
Mail geldi birkaç saat sonra idrar tahlilimde protein ve keton ESER miktardaçıkmış.
Lökosit bol miktardave bakteri görüldü denilmiş.
Muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu var ama protein çıkmış olmasına üzülmekten ona üzülemedim bile
Direkt gebelik zehirlenmesi riski ve belirtisi yazıyor her yerde. Doktor da tansiyon takibin çok iyi yapılmalı deri riskli gebelik deri
O kadar korkuyorum ki ikidebir ayaklarımda ödem oluyor mu diye kontrol ediyorum tansiyon ölçüyorum flan
Bol su içip dikkat edersem protein yeniden negatif olur mu acabaçok korkuyorum ya...
:'(
Merak etme sonra düzeliyor canım.Kızlar özel olacak ama merak ediyorum cinsel durumlarla aranız nasıl 2 ben 2 ay öncesine kadar cok istekliydim hatta insanlar son ana kadar devam ediyor felan deyince normal karşılıyordum ama iki aydır o kadar soğuğum ki birden böyle olması normal mi acabaesimede üzülüyorum o cok anlayışlı hiç birşey hissettirmiyor ama ne bileyim birdaha hiç düzelmez mi die düşünüyorum arada
ben 28 ekimde sipariş vermiştim araya 4 gün tatil girdi salı günü geldi iki günde gelirbirmaxtan sipariş veren anneler :) kaç günde geldi siparişleriniz??
ben kullanıyorum 2 şişe bitti 2 tane ddaha istedim son kullanma tarihi olmuyor kozmetiklerin kapağı acıldıktan saonra 6 ay lierac ınki şişenin arkasında kavanoz resminde 6mvar ya o anlama geliyo cnmLierac kullanan var mi.? Son kullanma tarihi nerede yazıyr? İnternetten aldım. Bulamadım. İçim rahat etmedi.
Seker yüklemesi yaptirdim bu derttende kurttuldum cok şükürHoşgeldin canım nasılsın
ben kullanıyorum 2 şişe bitti 2 tane ddaha istedim son kullanma tarihi olmuyor kozmetiklerin kapağı acıldıktan saonra 6 ay lierac ınki şişenin arkasında kavanoz resminde 6mvar ya o anlama geliyo cnm
Canım yoktur birşey bazen oluyor öyle benim 4-5 gündür neredeyse hiç kıpırdamıyordu.
Sakin korkma canim benim.. aynem bende senin gibi oluyorum..hergun pit pit vuran kizim gun geliyor bir kere bile kipirdamadigi oluyor.. sanirim anne gerginken ki kipirdamayinca gergin olmamak mumkun degil.. ve de yorgunken kipirdamiyorlar..
Endiselenme hic...
Allah sag saglim kucaginda gostersinn..hepimize insallahh
evet yok sadece kutu uzerinde urun korum bandı var o kadar baska güvenlik yok bide ambalajı janjanlı olmayınca bende elime alınca söyle bi baktım :)Himm anladım canım. Koruyucu kapak yok sanırım canım. Ay netten hiç almadim kozmetik. İçim rahat olmadı. Buralarda da çok pahaliydi
Kaç çıktı cnmSeker yüklemesi yaptirdim bu derttende kurttuldum cok şükür
evet yok sadece kutu uzerinde urun korum bandı var o kadar baska güvenlik yok bide ambalajı janjanlı olmayınca bende elime alınca söyle bi baktım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?