Ay canım sorma ya bana da geçen gittim işte muayene etti Kültür aldı o zaman fitil ve antibiyotik verdi işe yaradı gibiler 3 gün hiç gelmedi bugün de normal bir akıntıymış gibi geldi ama ne bileyim korktum ya
ne kitabi canimOoofff offf kafam bi milyoonnn...
Miniğimle birlikte çıkaracağımız kitabımıza önsöz yazıyoruz sabahtan beri. Ama o da ben de çok sıkıldık.
Bebek alışveriş sitelerini açmamak, buraya dalmamak için kendimizi çok zor tuttuk... Sonunda bitirdik ama yine de kararsız kaldık sizinle kafa dağıtmaya geldik.
Roman yaziyorum demeyi cok isterdim. Gerci belki bir gun onu da yazarimKitap mi çıkarıyorsunuz. Çok güzel. Ne üzerine nasıl :)
Tedavisi olan birşey sulu köpüklü akıntıya sebeb oluyor bebeğe bir zararı yok kültür yapılmasada verilen ilaçlar genelde B. Vajinozis ve candida için veriliyor yani cok farklı bi ilaç bile vermeyecek ve hemen tedavi olacaksın :)Vajina kültür sonucum çıkmış baktım internetten de çok anlamadım tabi yarın doktor ne diyecek bakalım ama candida (mantar) ve bakteriyel vajinozis diye bir şey yazıyo anladık işte bakteri ve mantar var bu bakteriyel vajinit olayina sinir oldumgüzel bir şey olmadığını okudum allah esirgesin erken doğum falan yazıyo internette dua edin geçsin gitsin şu lanet şey
Yuksek lisans tezim kitap olarak basiliyor canim. Insallah iş hukuku alaninda profosörluge kadar ilerlemek nasip olur. Tezimin savunmasini yaparken oglusuma hamileymisim ama bilmiyordum daha varligini. Surpriz geldi minikne kitabi canim
Canım Sağol rahatladım biraz ne çok felaket tellalı var sinir oluyorum .. benim köpüklü falan değildi rengi farklı geliyordu ondan istedi neyse kurtulcam inşallahTedavisi olan birşey sulu köpüklü akıntıya sebeb oluyor bebeğe bir zararı yok kültür yapılmasada verilen ilaçlar genelde B. Vajinozis ve candida için veriliyor yani cok farklı bi ilaç bile vermeyecek ve hemen tedavi olacaksın :)
cnm bana yanma icin gaviscon verdi... yanarsa ic dedi.. . istersen nobetci ecz gaviscon al yesil kapli bir surupSanki ilk aylardaki gibi midem bulanıyor. Midem çok yanıyornasıl geçer. Doktora daha var. Dayanamazsam arayacagim ama şimdi evde nasıl geçer. Çok yanıyor
cnm tebrik ederim... bende ins pdr alaninda istiyorum hangi univ de yaptin ben ankaradayim gazide doktora ders doneminde... ama savunma sureci heyecanli bir surec ...Yuksek lisans tezim kitap olarak basiliyor canim. Insallah iş hukuku alaninda profosörluge kadar ilerlemek nasip olur. Tezimin savunmasini yaparken oglusuma hamileymisim ama bilmiyordum daha varligini. Surpriz geldi minik
evet canım benim paniğimden sanırım hareketlendi. bugün detaylı ultrason vardı gayet iyi bebişim.Canım birşey olmaz korkma benim çok başıma geldi hele kedimin biri baya sisko :) sen birden korktuğun için hareketlenmistir minigin
canım iyiyim bebişimi gördüm bugün onun da iyi olduğunu öğrendim içim çok rahat.kıpır kıpır dünden beri çok az nerdeyse hiç kıpırdamayan çocuk başladı kıpırdımaya huzursuz mu oldu anlamadım.cnm nasilsin bugun kipirdiyor mu bebek... mide bulantin ani hareketten de olmustur... birsey yoktur ins... cok mu hizli atladi ki ...
Roman yaziyorum demeyi cok isterdim. Gerci belki bir gun onu da yazarimAma simdilik is hukuku uzerine yaziyorum. Tezimi kitaplastiriyorum insallah.
cnm bana yanma icin gaviscon verdi... yanarsa ic dedi.. . istersen nobetci ecz gaviscon al yesil kapli bir surup
Canım yoktur birşey bazen oluyor öyle benim 4-5 gündür neredeyse hiç kıpırdamıyordu.İyi akşamlar kızlar benim hep o gareketli pıt pıt vuran kızım dün öğleden beri çok hareketsizbugün bir iki belli belirsiz kıpırtı hüssettim o kadar bir şeyi yoktur inşallah yaa
Sakin korkma canim benim.. aynem bende senin gibi oluyorum..hergun pit pit vuran kizim gun geliyor bir kere bile kipirdamadigi oluyor.. sanirim anne gerginken ki kipirdamayinca gergin olmamak mumkun degil.. ve de yorgunken kipirdamiyorlar..İyi akşamlar kızlar benim hep o gareketli pıt pıt vuran kızım dün öğleden beri çok hareketsizbugün bir iki belli belirsiz kıpırtı hüssettim o kadar bir şeyi yoktur inşallah yaa
belirtileri bilmiyorum. ben sadece 2buçuk kilo aldım 62 kiloyum şuan. ama şekerim biraz yüksek çıktı. öyle çok yemek yiyen biride değilim. ekmek kahvaltıda sadece tüketiyorum. ama çikolatalı tatlılardan uzak kalamıyorum. neyse çok mühim değil. sağlık olsun diyet yaparızSinir nedir hic bilmiyorum tatlim ya.. ama aksatmamak gerektigini biliyorum bende tokluga en kisa surede baktircam :/ .. ama illa ki hisseder insan dimi ya yani sekeri olanlarda asiri istah acilimi filan oluyor, daha SIK toilete cikma, asiri yorgunluk belirtisi vs .. titreme vs ..isin kotu tarafi bir cogu hamilelik belirtileriyle ayni ahaha neyse Allah yardimcimiz olsun
heyecan, korku, mutluluk tarif edemiyorum :) öyle sabırsızlanıyorumki diyorum keşke hayırlısıysa tabi 37. haftada doğsa bebiş. ama tabi sağlıklı olacaksa. 40. haftayı beklemek çok zor :)Selam kızlar birlikte yarıladık hamişliği hatta yarıyı geçtik bile son döneme girdik heycan var mı alıştınız mı bebeğinizin olacağı fikrine anne olmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?