- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
İnşallah iyi gider canım herşeyKese 18 mm civarında olmuş,gebeliği öğrendiğimden beri kendi doktoruma gidememiştim o da bhcg istedi şimdi sonuçlar çıktı 31bin civarında bir sonuç çıktı,tsh önemliydi benim için biraz kilom var o da 3.1 çıkmış biraz yüksek şimdilik değerlerin çok güzel dedi,hayırlısı bakalım sen ne yaptın canım duyabildin mi kalbini
öyle mi canım ev testi dediğin idrar testi di mi idrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar güzelim
benım tsh da 3.1 cıktı dr hımm 2.5un uzerınde ama dedı ılaç da vermedı bıda gıttıgımde yıne ölçturcem o çok onemlı gebelıkteKese 18 mm civarında olmuş,gebeliği öğrendiğimden beri kendi doktoruma gidememiştim o da bhcg istedi şimdi sonuçlar çıktı 31bin civarında bir sonuç çıktı,tsh önemliydi benim için biraz kilom var o da 3.1 çıkmış biraz yüksek şimdilik değerlerin çok güzel dedi,hayırlısı bakalım sen ne yaptın canım duyabildin mi kalbini
Hem evliliğin hem bebişin hayırlı olsun canım Su anda batmalar ağrılar hepsi normal Bebisin in tadını çıkar : )
Oyyy maşallah canım görmüşsünüz kalp atışı başlamış ya o bile yeterİnşallah iyi gider canım herşey
biz de kalp atışını duyamadık ama çok şükür görebildik atıyordu beyazlık bir görünüp bir kayboluyor maşallahKesemizi büyümüş çok şükür İki doktora gidiyorum şu anda Bugün ki doktorun ultrasonu biraz daha kötü gibi geldi Çarşamba günü gideceğim doktorun ultrasonu daha iyi Kesenin şekli falan daha belli İnşallah o zaman duyabiliriz diye düşünüyorum
maşallah darısı hepimizin başınaİnşallah iyi gider canım herşey
biz de kalp atışını duyamadık ama çok şükür görebildik atıyordu beyazlık bir görünüp bir kayboluyor maşallahKesemizi büyümüş çok şükür İki doktora gidiyorum şu anda Bugün ki doktorun ultrasonu biraz daha kötü gibi geldi Çarşamba günü gideceğim doktorun ultrasonu daha iyi Kesenin şekli falan daha belli İnşallah o zaman duyabiliriz diye düşünüyorum
Evet benimde kafama takıldı 2,5 üzerinde olması çok iyi değil biliyorum ama benim doktorumda ilaç vermedi takip edeceğiz dedi,bundan önceki düşüğümde 4,8 çıkmıştıbenım tsh da 3.1 cıktı dr hımm 2.5un uzerınde ama dedı ılaç da vermedı bıda gıttıgımde yıne ölçturcem o çok onemlı gebelıkte
Gerçektir canım idrarda kandan daha geç çıkıyor,eğer evde yaptığın testte silik çizgi çıktıysa bebişin seninledir gözün aydın sağlıkla kavuşursun inşallahmerhaba canlar,
ben az önce gebelik testi yaptım dayanamayıp veeee silik çizgi gördüm ama belirgin ya belli oluyo yani eşim de gördü bat günüm yarın çok heyecanlıyım şu an doğrudur di mi gerçektir di mi
Amin canım İnşallahmaşallah darısı hepimizin başına
eşlerimizzzz ah onların cekecegı var bızden az önce eşime küstüm nıye kustun dıyor bılmıyorum küstum dıyorum
Canım testi aynı yerde yaptirdin mi İnşallah makina bozuktur Bir kere daha test yaptir bakalımArkadaşlar ayın 4 ünde 24.54 tü sonucum ama bugün 63.31 cıktı
inşallah duyacaz hepımız canım ılk esım gormustu o defterı arkadasın cocuguna hedıye alırken bakalım kalp atıslarını duyalımda alırız inşallahBiliyorum o defterleri ben tutmak istiyorum kalbini bir duyabilsem defter arayışına giricem
Ewt haklisin cnm stress filan yapma bide sinirlenmeselamün aleyküm kızlar: )
maşaallah topiğimiz çok aktif, yoksa bana mı öyle geliyor?: )
bu arada bugün gebeliğe kanda baktırmak için kan vermeye gitcektim, doktor kanı sabah alıyomuş pazartesi salıya kaldı: )
nasip bakalım...
acele etmemeye karar verdim, akışına bıraktım... ben ne kadar acele etsemde olacağına varıyor onu gördüm...
çok heycanlıyım, çok karışığım kızlar yaaa...
çokta duygusalım
bu arada benim bir geçen midem bulandı, 1-2gündürde baş dönmem var ara ara, birde çok hafiften tada kokuya hassaslık var, birde alınganlık hat safhada: )
onun dışında ara ara karın ağrım oluyo, yalnız farkediyorum stressten karnım daha çok ağrıyo, stress etmemeye çalışın kızlar, birde ille hamilelik şikayetli geçecek diye bişey yok...
bence bol bol dua etmeliyiz, yer gök dua ile...
Ewt cnm haklisiniz hepinizde insallah bu ilk ve son olur cnm.. baya bi korkum ama Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.. Amin...Olmaz inşallah canım hemen kötü düşünme Progestan iç doktorun söylediği şekilde Sinirlenmemeye çalış Ayaklarını havaya kaldırarak yat
Ewt haklisin cnm stress filan yapma bide sinirlenme
Allah razi olsun... ewt haklisin herseyden nem kapar olduk.. dr dedi zaten icini rahat tut diye.. ben bide isden oluyor dusunuyorum yine 7 saat kadar sadece oturdum arada kalktim.. piskopat gibi durmadan tuvalete kostum.. bide patronda bilmiyorya.. haftaya 8.haftaya giriyor o zaman derim dedik dr la oyle karar verdik.. persembe tekrar dr randevum var.. baktim simdi leke meke yok insallah gelmez daha.. sipa korkutu beni :) bide dun dr vajinal bakti acaba diyorum ondan mi oldu ki ???inşallah canım dualarım senınle Alah ım senıde melegınıde korusun aslıda bız her seyı cok takıyoruz yan komsumun eltısı sprl olmasına ragmen hamıle kaldı 3. ay ögrendı ne vıtamın ne baska bısı bıde o kadar rahattı kı telı kırılmıs spıralın heran fetusu delıp erken dogum ihtimalı vardı dıger cocukları sureklı ustundeydı kucuktu kucaktaydı o kadar tatlı bır kızı varkı tosuncuk maşallah hıc bır seyı yok yanı dıyecegım cok buyuk bır saglık sorunun yoksa rabbım nasıp edecekse verıyor bol bol dua yapacagımız en buyuk şey
Aminnn... cnm.. bebeklerimiz Ona emanet..tamam canım sağol, sende dinlen bol bol dua et sende sinirlenme...
allahım sizide korusun inş...
kızlar aranızda gebelık gunlugu tutan var mı hanı şu sırın defterler varya ondan
Ben canım oğlumda 2ayri tuttum biri hafta Hafta yaşadıklarım diğeri hissettikletim şimdi yine yapıyorum aynı şekildekızlar aranızda gebelık gunlugu tutan var mı hanı şu sırın defterler varya ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?