2016 Şubat Anneleri

İnşallah iyi gider canım herşey
biz de kalp atışını duyamadık ama çok şükür görebildik atıyordu beyazlık bir görünüp bir kayboluyor maşallah Kesemizi büyümüş çok şükür İki doktora gidiyorum şu anda Bugün ki doktorun ultrasonu biraz daha kötü gibi geldi Çarşamba günü gideceğim doktorun ultrasonu daha iyi Kesenin şekli falan daha belli İnşallah o zaman duyabiliriz diye düşünüyorum

öyle mi canım ev testi dediğin idrar testi di mi idrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar güzelim

bende onu diyom işte: )
sen soruyorsun ya hamilemiyimdir diye: ) inş öylesindir canımcım, çünkü öyle diyorlar idrarda çıkarsa büyük ihtimal hamilesindir diyorlar: )
evet ev dediğim idrar testi, haftaya pazartesi salı kan vericem bende.
sende sonucunu paylaş bizimle oldumu?

Kızlar ben bugün ilk doktor kontrolüme gittim.Ancak doktor bana vajinal ultroson yapmadı ya sadece karından baktı. Rahmin kalınlaşmış bu iyi dedi,iç gebelik olduğunu gösterir dedi.Ama kese fln bakmadı hiç yani. sonra gebelik takvimi gibi bişi verdi tarihler yazdı on gün sonra gel dedi kalp atışını duyalım dedi. bide bazı testler istedi gittim kan verdim yarın çıkıcak sonucu. Kafam çok karıştı kızlar hiç ilaçta vermedi yani folik asit fln..kese için vajinadanda bakmadı..tekrar b hcg testide yapmadı...

benım tsh da 3.1 cıktı dr hımm 2.5un uzerınde ama dedı ılaç da vermedı bıda gıttıgımde yıne ölçturcem o çok onemlı gebelıkte

Oyyy maşallah canım görmüşsünüz kalp atışı başlamış ya o bile yeter

maşallah darısı hepimizin başına

benım tsh da 3.1 cıktı dr hımm 2.5un uzerınde ama dedı ılaç da vermedı bıda gıttıgımde yıne ölçturcem o çok onemlı gebelıkte
Evet benimde kafama takıldı 2,5 üzerinde olması çok iyi değil biliyorum ama benim doktorumda ilaç vermedi takip edeceğiz dedi,bundan önceki düşüğümde 4,8 çıkmıştı

Gerçektir canım idrarda kandan daha geç çıkıyor,eğer evde yaptığın testte silik çizgi çıktıysa bebişin seninledir gözün aydın sağlıkla kavuşursun inşallah

Biliyorum o defterleri ben tutmak istiyorum kalbini bir duyabilsem defter arayışına giricem
inşallah duyacaz hepımız canım ılk esım gormustu o defterı arkadasın cocuguna hedıye alırken bakalım kalp atıslarını duyalımda alırız inşallah

Ewt haklisin cnm stress filan yapma bide sinirlenme

Allah razi olsun... ewt haklisin herseyden nem kapar olduk.. dr dedi zaten icini rahat tut diye.. ben bide isden oluyor dusunuyorum yine 7 saat kadar sadece oturdum arada kalktim.. piskopat gibi durmadan tuvalete kostum.. bide patronda bilmiyorya.. haftaya 8.haftaya giriyor o zaman derim dedik dr la oyle karar verdik.. persembe tekrar dr randevum var.. baktim simdi leke meke yok insallah gelmez daha.. sipa korkutu beni :) bide dun dr vajinal bakti acaba diyorum ondan mi oldu ki ???

TopukluPollyanna galiba seninle aynı durumdayız pazar test yaptırmıştım 22çıktı dün yaptırdım 57 çıktı Dr Um kimyasal sanırım bi iki güne regli olursun dedi varmı böyle olup Değeri sonra artan arkadaşlar moralim Sıfır ya lütfen bilgi verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…