benim bildiğin 250 litrelik şeffaf su şişesinde bi suydu. markası neydi unuttum. ayy kurtulduk ya bu meseleden. çok mutluyumAllahtan bayilmadim tektim en son ben kaldım icemedim benimkide böyle değişik bir kaptaydi özel birseydi ama gazozda olsa aynı yani çirkin
vay bee pek özendimbu arada ihtiyaç listelerine bakıyorum da benim alacağım şeyler bitmişne aceleci davranmışım.
Yani kesinlikle sana katiliyorum bende bu sekilde yazanlara çok kırıldım ama cevap verip gerilmek istemedim. Nazı niyazi ailemize yaziyoruz buradaki hamile arkadaslara yapacak degiliz ya. Evet cok zor ictim boğazımdan akıp gitmedi oğürdüm bile ben normalde soda bile icmem bana inanilmaz zor geldi . Arkadaslari rahatlatmak isterdim ama malesef benim kötü oldu
Bence cok güzel yakindan inceledim e bebekde bu arabayi puseti kullananda kadinlar gördüm. Bende mantıklı ve minderleri çok güzel duruyo
Iste bende özele bu yüzden isinamiyorum tecrübesiz genç personel ve eksik ekipman personel devlet gibisi yok istanbulda hanhi devlet hastanesini onerirsin aslinda eskisehirdede dogum yapabilirim ama senin hastane pahali dimi . Eşim eskisehirli.
öyle yap canım.bende hep kampanya süreleri bitecek filan diye acele ettim biriktirdim biriktirdim aldım. bir tek buhar makinesi kaldı. onu da alıp almamakta kararsızım.vay bee pek özendim
bende e bebekte kampanya bekliyorum.
puset alırken 250tl ye 50 tl indirim veriyorlar ya , oradan gelecek olan yaklaşık 250tl miz olursa onu kullanmak için bir kaç ürün bekletmedeyim
Aynen canım benimde bitmiş listedeki herşeyden var üstüne bayağı fazlasida var sadece besigini almadık biz onuda aralık gibi alırız diye düşündükbu arada ihtiyaç listelerine bakıyorum da benim alacağım şeyler bitmişne aceleci davranmışım.
Ben sise edinmistim ogle iciyodum ve oda sicakliginda olan su bile bogazimin agrimasina sebeb oluyor onda ichmiyorum. Canim dusmesinu istiyorsan hemen limon tuketerek dusure biliyorsun hem gunde 1 y.k limon suyu bebegin kemik gelisimi icin cok yararli ama ben dusuk tansiyondan dolayi tuketemiyorum. Evet cok halsiz oluyorum bi de bas agrisi oluyo arti carpintiAynrn cok su icmeliymisiz.. ben sise edindim bitane yanimda gezdiriyorum surekli..oylelikle su icme aliskanligi kazandim..
Dusuk olsa keske ya..hayatimda 12 bile olmazdi benimde..bu hamilelik herseyi degistiriyo sanirim..
Ama dusugun de halsizligi berbat oluyo
Suan yok di mi canım ben kaçırmadim kampanya filan. Biz de arabayi bekletiyoruz bakalım cadillac ta gönlümüz. Ama 1000 tl. Bi düşmedi ki. Bakalım yeni yıl indirimleri filan da olur bence daha. Acele etmiim diyorum. İnşallah bebis de acele etmez. Puseti lazım olacak çünküvay bee pek özendim
bende e bebekte kampanya bekliyorum.
puset alırken 250tl ye 50 tl indirim veriyorlar ya , oradan gelecek olan yaklaşık 250tl miz olursa onu kullanmak için bir kaç ürün bekletmedeyim
Sezeryan fiyatı 8000 tl ama full paket bizim doktorumuz ahmet fatih öguc oda süslemesi lohusa şerbeti eve ambulans bebek anne muayenesi diyetisyen görüşmesi falan herşey var içinde diğer doktorların sgk anlaşması var full paket 5000 tl onlarda da onlari da düşünebilirsin istanbul da ümraniye eğitim araştırma da çalıştım ben çok iyiydi hastane ama biraz fazla kalabalık oluyor doğudan çok göç aldığı için doğum sayısı hayli fazla ama bebeklede anneylede çok güzel ilgileniyorlar
bende öyle idim ama bu gün itibari ile liste yaptım bak yüklüyorumBen daha ogle ineyin trene baktigi gibi sizin listelere falan bakiyorum ne aliyorsunuz diye sanirim en son ben alicam daha bi seye alamadim
Helal Valla ben okumaya bile üseniyorumVeeee kızlaaarr işte listeee üşenmedim bu günkü mesaimi buna harcadımmm Eki Görüntüle 1684297 Eki Görüntüle 1684297 Eki Görüntüle 1684306
valla bu listeye bakınca çoğu şeyi almışım ben. baya az eksiğim var :)Eki Görüntüle 1684176 oturdum liste hazırladım :) bundan fazla hiç bişe almayı düşünmüyorum şimdi ortalama fiyat araştırması yapıp yanlarına yazacağım totalde ne kadar tutar ki???
eşime verdim oda okumaya üşendi toplam fiyatlara baktı..:) arabanın birini satalım bari dio :))Helal Valla ben okumaya bile üseniyorum
benim sadece şekerlerim varvalla bu listeye bakınca çoğu şeyi almışım ben. baya az eksiğim var :)
Eee cocuk bogle iste) benimki daha farkinda degil olayin dogunca gorucekeşime verdim oda okumaya üşendi toplam fiyatlara baktı..:) arabanın birini satalım bari dio :))
ooo sen baya tamamlanmışsınbenim sadece şekerlerim vardurum vahim
öyle yap canım.bende hep kampanya süreleri bitecek filan diye acele ettim biriktirdim biriktirdim aldım. bir tek buhar makinesi kaldı. onu da alıp almamakta kararsızım.
Suan yok di mi canım ben kaçırmadim kampanya filan. Biz de arabayi bekletiyoruz bakalım cadillac ta gönlümüz. Ama 1000 tl. Bi düşmedi ki. Bakalım yeni yıl indirimleri filan da olur bence daha. Acele etmiim diyorum. İnşallah bebis de acele etmez. Puseti lazım olacak çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?