2016 Şubat Anneleri

Kizlar sonucumu aldim seker 171 çıktı sabah bir kez daha hastahane yolu gözüktü bana

oyy gene yükleme yapılacak mı?

Sizi gördükçe tedirgin oluyorum kaç kilo aldın bu arada?

Evet malesef.
856 ile hamile kaldim su an 89.7 kiloyum ama iste obez hamilelerdenim bu gece ankarada annemde kalacağım git gel yapmamak için ama .. insAllah bebeğim için sıkıntı olmaz

Evet malesef.
856 ile hamile kaldim su an 89.7 kiloyum ama iste obez hamilelerdenim bu gece ankarada annemde kalacağım git gel yapmamak için ama .. insAllah bebeğim için sıkıntı olmaz
Canım bende obez anneyim. hatta çook fazla kiloluyum. şekerin kiloyla alakası yok.
genetik bir durum. ben hem kiloluydum hemde çok kilo aldım hamilelikte. bu yüzden bana 75lik yükleme yapmışlardı.
ama şekerim iyi çıktı. inşallah seninde ikinci yükleme iyi çıkar.

Evet malesef.

çok da kilo almamışsın ki 4 kilo almışsın ne güzelllllll

ben de obez olmaya adayım resmen....
birden kilo almaya başladım. 16 haftadan sonra artışlardayım. 24 hafta bitti 8 kilo aldım.
doktor kesin şeker yüklemesi yapmak istemediğimi duyunca bu kiloya yapmamız lazım diyecek

Ya benim anlamadigim sekeri icipte mi yaptiriyosunuz bunun seyi ne onu anlatirmisiniz sekeri icip te tahlil yaptirirsaniz tabi ki seker yuksek cikacaktir

evet bir miktar şekerli su tüketiliyor (50- 75veya 100 şeker).
sonrasında vücudun buna karşı tepkisini ölçüyorlar.
normalde bu kadar yükselmesi beklenmez. çnkü vücut bu değeri yükseldiğini farkedince insüli hormonu salgılayıp denegelemeye çalışır.

yanlış ifade ettiysem düzeltin sağlıkçı arkadaşlar.

arkadaşlar vallahi reklam sayfası gibi oldum

Bebekform ve 444emarket sitelerini biliyor musunuz? ES-ER
etrafımda yeni anne çok olunca tavsiyeler çok oluyor

o birşey değil de ben siteyi size dedim, siz aldınız kargolarınızı da teslim alacaksınız ben daha sepette bekletiyorum
Kararsızlık

Ayse2016 jolianfemme bskn

Iste orasını ben de anlamış değilim şekerli su icirip seker ölçümü yapmak ne derece doğru bilemiyorum :/ cok kilo almadım hani abur cubur ne varaa kestim bi de hareketliydim ondan da etkisi var.

Bu arada galiba ben yanlış mi anlıyorum sabah gel kan vereceksin dedi ben gidip direk kan mi verecem yoksa o şekerli suyu yeniden mi alip icecegim 1 saat bekleyip mi vericem

iki kere yaptiranlar yardimci olur mu

şu ikinciyi yaptırılmasına daha da şaşkınım zaten... madem yüksek ver diyeti yani niye zorluyorsun bünyeyi

Aynen canım benimde bitmiş listedeki herşeyden var üstüne bayağı fazlasida var sadece besigini almadık biz onuda aralık gibi alırız diye düşündük
aralık en iyisi. ben de aralıkta alacaktım ama annem parasını erken gönderdi.çar çur olmasın para diye aldım hemen

50 mg canım. Ama bu ikincisi için kafam çok karıştı :/ bskn dediği gibi yüksek ise neden bir kez daha bana şeker yükleniyor bu zararli değil mi
Cnm bnde 50 mg lık yüklettim 148 çıktı ikinci yükleme yapalım dediler ben gitmedim tatlıyı kestim bakalım iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum

50 mg canım. Ama bu ikincisi için kafam çok karıştı :/ bskn dediği gibi yüksek ise neden bir kez daha bana şeker yükleniyor bu zararli değil mi
sanırım 100 yapacak bu sefer. işte onda da yüksek çıkarsa öyle diyet verecek. bizim doktorun yöntemi de böyleydi ordan biliyorum. saçma yaaa

Hamilelik gerçekten çok zormuş. Bebeğimize bir şey olacak korkusu insanı yıpratıyor. Hayırlısı ile bu dönemi sağ salim atlatırız. Hepimiz inşallah sağ saglım bebişlerimizi kucağımıza alırız

sanırım 100 yapacak bu sefer. işte onda da yüksek çıkarsa öyle diyet verecek. bizim doktorun yöntemi de böyleydi ordan biliyorum. saçma yaaa
Bana da diyet dedi madem öyle diyet yaparım dedim tam buğday ekmeği yiyorum reçel leri yemıyorum balı pekmezi bıraktım makarna da yemeyeceğim. Meyve yi az tüketmeye çalışacağım

Kızlar bugün gribim daha da arttı çok kötüyüm başım ağrıyor gözlerimi açamıyorum çok halsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…