evet ben tutuyorumkızlar aranızda gebelık gunlugu tutan var mı hanı şu sırın defterler varya ondan
canım nerdesın sen doktora sordum gayet normal dedı bı anda başlar bıter bulantılar bıle bı olur bı olmaz dedı korkmana gerek yok
benım gebelıgımde 7 cıkmıstı tıroıt ılacına baslamıstımEvet benimde kafama takıldı 2,5 üzerinde olması çok iyi değil biliyorum ama benim doktorumda ilaç vermedi takip edeceğiz dedi,bundan önceki düşüğümde 4,8 çıkmıştı
ne demek canım kım olsa yapardı ben bıraz arsız mıyım sevımlı mı bılemedım her soruma cevap verdı o tarzdı ılk doktorum degıstırdım hemen kendını rahat hıssedecegın doktor cok onemlı ama bunların hepsı gelıp gecıcı seyler takmayalımCanım çok sağol sorduğun için tüm gün kendimi dinlemeyim diye gezip tozdum kafamı dağıttım ama şimdi daha iyiyim :) tekrar teşekkürler içim rahatladı kendi doktorum beni dinlemedi bile onada ayrı sinir oldum. Sevgiler
özel bı marka varmı bı topıkte tıpıs tıpıs guzel dıyorlardı ama bende yarın kayserıye gıdınce alırım inşallah vakıt kalırsaevet ben tutuyorum
tavsıye edebılecegın bı marka yada tarz varmı acabaBen canım oğlumda 2ayri tuttum biri hafta Hafta yaşadıklarım diğeri hissettikletim şimdi yine yapıyorum aynı şekilde
hadı gozun aydın canım bazı derıden gorunmuyor dıye duymustum bende gordum bugun fındık kurdumu :) kaç mm kese bıde doktor kaç haftalık dedıVE TEKRARR KIZLAAARRR :)
Çarşamba günü verdiğim tahlil 6650 çıkmış bugün kü 10000 üzeri çıktı doktor ilk karından ultrasonla baktı ve dış gebelik sanırım gözükmüyor dedi ölüyorsun dese sanki daha iyiydi o ansonra vajinal baktı ve çoookk şükür mercimeğimin kesesi gözüktü perşembe günü kalp atışı için çağrdı :) Allahım hepimizin yardımcısı olsun
ay inş. canım ya inş. testte hata yoktur,,Gerçektir canım idrarda kandan daha geç çıkıyor,eğer evde yaptığın testte silik çizgi çıktıysa bebişin seninledir gözün aydın sağlıkla kavuşursun inşallah
Aynı hastanede yaptırdım canım yaCanım testi aynı yerde yaptirdin mi İnşallah makina bozuktur Bir kere daha test yaptir bakalım
Umarım yanılır drTopukluPollyanna galiba seninle aynı durumdayız pazar test yaptırmıştım 22çıktı dün yaptırdım 57 çıktı Dr Um kimyasal sanırım bi iki güne regli olursun dedi varmı böyle olup Değeri sonra artan arkadaşlar moralim Sıfır ya lütfen bilgi verin
Aynı hastanede yaptırdım canım ya
Umarım yanılır dr
Az once dr.um aradı ve 24.54 ten 8 gün sonra 63.31 olmasına gebelik bozulmuş dedi ve 2 gün sonra tekrar kan testi istedi
benimde geçen hafta çok ağrıdı canım . şimdi bile hafif hafif varay inş. canım ya inş. testte hata yoktur,,
bu arada benim çok baş ağrım var böyle sıkıntısı olan oldu mu erken gebelik zamanlarında
Kan testi yaptıracaksın değil mi yine de 2 gün sonra
Banada kimyasal dedi çok ümitsiz konuştu Rabbim Hayırlısı ne ise onu göstersin
Hiç bir şey demedi Dr haftaya regli olmazsam ANCA yaptırırımKan testi yaptıracaksın değil mi yine de 2 gün sonra
bence testı yaptır o drun da gorusunu al bende mutasyon cıkmasına ragmen drun bırı gerek yok dedı dıgerı kesınlıkle rıske atamayız dedı acıkcası ben ıgneyı vurmaya basladım her gece 11 de vurcam ınsallahKizlar merhabaaaaaaaa bugun kesemizi gorduk 10.40 mm masallahdr kansulandirici igne verdi baska bi dr kullanma gerek yok dedi sehirdisinda tanidigimz 1.2 dr var onlarasordum onlara kanda pihtilasma derecene baktir ona gore kullan eger pihtilasma yoksa kanamaya sebep olabilir dediler yrn onu yaptiricam ic hastaljklari uzmani yapiyormus igne kullananlar bilgi verin bana lutfen
teşekkür ederim cnm inş. ondandırbenimde geçen hafta çok ağrıdı canım . şimdi bile hafif hafif var
Yrn nasipse yaptiricam canim bakalim hayirlisi olsun isallahbence testı yaptır o drun da gorusunu al bende mutasyon cıkmasına ragmen drun bırı gerek yok dedı dıgerı kesınlıkle rıske atamayız dedı acıkcası ben ıgneyı vurmaya basladım her gece 11 de vurcam ınsallah
dahılıyeye ne dıyıp gıdıceksın nasıl bakıolarmısYrn nasipse yaptiricam canim bakalim hayirlisi olsun isallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?