ne olacak halimiz bilmiyorum ya :/Ben dee :) doymuyorum sanki:)
Canım zaten bebek mobılyayla dırek temas etmeyecek dedıgın gıbı ara ara toz almak yeterlıdırya arkadaşım yaklaşık bir ay ara ara silmişti, koku yok deselerde koku oluyor ne yazıkki. bir gelse mobilyalar
Ben çok hassas olamayacağım galibaSabunlu su ile bir kaç sefer silerim.
bir kimyager olarak bulunduğum ortam soluduğum ortam hep kimyasal
deterjanlar bana en masumları geliyor
bu haftadan sonrada olsa değiştirri miydin.. aynı hastanede başka doktora mı gitsem acaba ya :/ sonuçta hastane çok iyi bi hastane diğer doktorlarda veriyormuş duyduğuma göre sadece bizimkisi vermiyorBenimki de başta vermemişti canım sonra kendisi verdi ki vermese değiştirmeyi dusunurdum. Geçen çok agrim oldu katıldı hemen watsaptan yazdım. Tepki verdi. Yoksa zor olacaktı.
aynen nerede ıvır zıvır canım hep onları çekiyor :/MErhaba
Saglikli yiyecekleri zevkle severek mi yiyorsun yoksa saglikli olduklari icin zorunlumu
ben bilincindeyim ama sut icemiyorum ceviz yiyemiyorumcanim istemiyo nerde pogaca borek ivir zivir var beni cekiyoooo
benim beşiğim ve dolabım hazır yerleştiKizlar mobilyalalari ne zaman eve yerlestireceksiniz?
o bendede var. miğdem yanıyormuş gibi oluyor. özellikle namaz kılarken secdeye gidince sanki miğdemden ağzıma doğru bi ateş geliyor ....Ya benim de midem kötü bi de gunboyu boyle bogazimdan mideme uzanan garip bisiy var anlatamiyorum ne oldugunu
Ben de duz beyaz alicam ama ogle birakicam sade istiyorum) bak simdi senin sticrlari da merak etdim))benim beşiğim ve dolabım hazır yerleşti
dolabı düz beyaz almıştık üzerini dolap stickrları ile kendimiz süsleyeceğiz eşimle. :)
Evet bisey de yeyince sanki soguk bisey duruyor orda ogle anlayamadim gittio bendede var. miğdem yanıyormuş gibi oluyor. özellikle namaz kılarken secdeye gidince sanki miğdemden ağzıma doğru bi ateş geliyor ....
Hanımlar kaç kilo aldınız nasıl besleniyorsunuz ?
Ben 68 le hamile kaldım sonra 62 oldum istifralarla
Sonra 14. Haftadan sonra kilo almaya başladım ve cok yiyorum sınırsız ekmek bazen bir ekmek dışarıya cikinca alisveris esnasinda poğaçalar bazen evdeyken çıkıp yandaki okul kantininden fast food yiyorum . Yani nutella kaşık kaşık abarti yiyorum . 7. 5 kilo aldım =)
Boy : 164
kilo : 69.5
13 haftada +7,5kg
15 kiloyu geçmem inşallah .
aynen bende de var.benimki hamilelik reflüsüo bendede var. miğdem yanıyormuş gibi oluyor. özellikle namaz kılarken secdeye gidince sanki miğdemden ağzıma doğru bi ateş geliyor ....
Hamilelik reflüsü nasıl oluyor canm.aynen bende de var.benimki hamilelik reflüsü
Ya benim de midem kötü bi de gunboyu boyle bogazimdan mideme uzanan garip bisiy var anlatamiyorum ne oldugunu
Aynı şeyleri yaşıyoruz kızlar ama sakız çiğnemek iyi gelirmiş diye okudum nette tükürük salgılandığı için o asiti bastırıyomuşo bendede var. miğdem yanıyormuş gibi oluyor. özellikle namaz kılarken secdeye gidince sanki miğdemden ağzıma doğru bi ateş geliyor ....
Canim ihmal ettim sizi valla çok yoğundum sıkıntılı geçiyor biraz benim hamilelik suyum geldi arada bugün de çok kasılmam var doktora gidiyorum.şimdi çok mutsuzumCanım nerelerdesin? Çok ugramiyorsun? Her şey yolunda inşallah.
Canm sende eskilerdensin göremiyodum bayadır. Geçmiş olsun bizi habersiz bırakma ama mutsuz da olma ki bebeğin etkilenmesin. Nasıl anladın suyunun geldiğiniCanim ihmal ettim sizi valla çok yoğundum sıkıntılı geçiyor biraz benim hamilelik suyum geldi arada bugün de çok kasılmam var doktora gidiyorum.şimdi çok mutsuzum
Ben okumadim ama gercekten o an tesadufen sakiz ciynerken rahatladladigimiz fark etdimHamilelik reflüsü nasıl oluyor canm.
Aynı şeyleri yaşıyoruz kızlar ama sakız çiğnemek iyi gelirmiş diye okudum nette tükürük salgılandığı için o asiti bastırıyomuş
Ben karacadan aldım canım hastane cıkısını
10lu takımda neler oluyorkı, bende mıyom var doktor demedı ama netten arastırdıgım kadarıyla sezeryan olabılır
Hastane cıkısına ek olarak ayaklı uzun kollu cıtcıtlı tulum var onlardan da koysam yetermıkı acaba cantaya,
Su an eksıgım su zıbın denılen ust, onlardan tek bulamadım yenıdogan ıcın. Sadece hastane cıkısı setınde var zıbınım
Bu hafta ebebekten ev tıpı ana kucagı alıcam. Burdan bı arkadas eklemıstı resmını sonra baktım super bısey. Normal yata vazıyette kullanıyosun ılk zamanlar sonra da egık vazıyette yanı otururu durumda kullanabılıyosun. Sanırım ısıme en cok yarayacak sey bu, ben nereye bebek odaya artık
ah mobilyalar bir teslim olsaKizlar mobilyalalari ne zaman eve yerlestireceksiniz?
Canım zaten bebek mobılyayla dırek temas etmeyecek dedıgın gıbı ara ara toz almak yeterlıdır
Bakalım nevresım takımı, yatak koruyucu vs gelınce onları yıkarım ılk ıs ve katlarım. Onları da utulemeye gerek yoktur heralde:) Onları cekmecelere yerlestırıp sonra kıyafet yıkamaya utulemeye gırısırım
Daha cok eksık var kozmetık vs ama yavas yavas olur dıye dusunuyorum, zaten maddı olarak da zordayım o yuzden sımdıye dek pek alamadım
bende sade seviyorum ama kız bebek olduğu için hafif pembemsi birşeyler olsun istedim üstüne büyüyünce çıkartırız diyede sticker düşündük :)Ben de duz beyaz alicam ama ogle birakicam sade istiyorum) bak simdi senin sticrlari da merak etdim))
İşe yarıyor yani gerçekten sakızBen okumadim ama gercekten o an tesadufen sakiz ciynerken rahatladladigimiz fark etdim
bendede mi hamilelik reflüsü var acaba ..:/aynen bende de var.benimki hamilelik reflüsü
Ay bizim bu kizlar cimcime olucaga benziyor buyuyunce zaten kendileri koparirlarbende sade seviyorum ama kız bebek olduğu için hafif pembemsi birşeyler olsun istedim üstüne büyüyünce çıkartırız diyede sticker düşündük :)
yarın koyarım fotoğrafını canım bu akşam yapabilirsek eğer. eşime bağlı :=))
bende bebek arabasını almadım henüz. onu mu bıraksam acabaşu kırmızı olan ürün mü? tiny love 3in1?
eğer ebebekten alacaksan indirim zamanını bekle derim
250tl ye 50 tl hediye çeki. gayet güzel oluyor
ah mobilyalar bir teslim olsa
teslimata 47 gün kaldı
aynen dediğin gibi çouk temas etmeyecek, illa örtü vs olacak zaten.
galiba onları ütülemeye gerek yok. ütü işini teyzeme vereceğimpek sever ütüyü
buara geçen teyzemler bize de alınacak şey bırak dedilerbazı şeyleri bırakmak lazım aslında
mesela görüntülü bebek telsizi alabilirler aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?