2016 Şubat Anneleri

Canım zaten bebek mobılyayla dırek temas etmeyecek dedıgın gıbı ara ara toz almak yeterlıdır

Bakalım nevresım takımı, yatak koruyucu vs gelınce onları yıkarım ılk ıs ve katlarım. Onları da utulemeye gerek yoktur heralde:) Onları cekmecelere yerlestırıp sonra kıyafet yıkamaya utulemeye gırısırım

Daha cok eksık var kozmetık vs ama yavas yavas olur dıye dusunuyorum, zaten maddı olarak da zordayım o yuzden sımdıye dek pek alamadım

Benimki de başta vermemişti canım sonra kendisi verdi ki vermese değiştirmeyi dusunurdum. Geçen çok agrim oldu katıldı hemen watsaptan yazdım. Tepki verdi. Yoksa zor olacaktı.
bu haftadan sonrada olsa değiştirri miydin.. aynı hastanede başka doktora mı gitsem acaba ya :/ sonuçta hastane çok iyi bi hastane diğer doktorlarda veriyormuş duyduğuma göre sadece bizimkisi vermiyor

MErhaba
Saglikli yiyecekleri zevkle severek mi yiyorsun yoksa saglikli olduklari icin zorunlumu
ben bilincindeyim ama sut icemiyorum ceviz yiyemiyorum canim istemiyo nerde pogaca borek ivir zivir var beni cekiyoooo
aynen nerede ıvır zıvır canım hep onları çekiyor :/
bebeğime resmen zarar veriyorum

Ya benim de midem kötü bi de gunboyu boyle bogazimdan mideme uzanan garip bisiy var anlatamiyorum ne oldugunu
o bendede var. miğdem yanıyormuş gibi oluyor. özellikle namaz kılarken secdeye gidince sanki miğdemden ağzıma doğru bi ateş geliyor ....

benim beşiğim ve dolabım hazır yerleşti
dolabı düz beyaz almıştık üzerini dolap stickrları ile kendimiz süsleyeceğiz eşimle. :)
Ben de duz beyaz alicam ama ogle birakicam sade istiyorum) bak simdi senin sticrlari da merak etdim))
o bendede var. miğdem yanıyormuş gibi oluyor. özellikle namaz kılarken secdeye gidince sanki miğdemden ağzıma doğru bi ateş geliyor ....
Evet bisey de yeyince sanki soguk bisey duruyor orda ogle anlayamadim gitti

boy 152
başlangıç 53,6
şuan 61,4

25. haftaya girdim. 8 kilo aldım

aynen bende de var.benimki hamilelik reflüsü
Hamilelik reflüsü nasıl oluyor canm.
Ya benim de midem kötü bi de gunboyu boyle bogazimdan mideme uzanan garip bisiy var anlatamiyorum ne oldugunu

Aynı şeyleri yaşıyoruz kızlar ama sakız çiğnemek iyi gelirmiş diye okudum nette tükürük salgılandığı için o asiti bastırıyomuş

Canim ihmal ettim sizi valla çok yoğundum sıkıntılı geçiyor biraz benim hamilelik suyum geldi arada bugün de çok kasılmam var doktora gidiyorum.şimdi çok mutsuzum
Canm sende eskilerdensin göremiyodum bayadır. Geçmiş olsun bizi habersiz bırakma ama mutsuz da olma ki bebeğin etkilenmesin. Nasıl anladın suyunun geldiğini

Hamilelik reflüsü nasıl oluyor canm.

Aynı şeyleri yaşıyoruz kızlar ama sakız çiğnemek iyi gelirmiş diye okudum nette tükürük salgılandığı için o asiti bastırıyomuş
Ben okumadim ama gercekten o an tesadufen sakiz ciynerken rahatladladigimiz fark etdim

şu kırmızı olan ürün mü? tiny love 3in1?
eğer ebebekten alacaksan indirim zamanını bekle derim
250tl ye 50 tl hediye çeki. gayet güzel oluyor

Kizlar mobilyalalari ne zaman eve yerlestireceksiniz?
ah mobilyalar bir teslim olsa
teslimata 47 gün kaldı

aynen dediğin gibi çouk temas etmeyecek, illa örtü vs olacak zaten.
galiba onları ütülemeye gerek yok. ütü işini teyzeme vereceğim pek sever ütüyü

buara geçen teyzemler bize de alınacak şey bırak dediler bazı şeyleri bırakmak lazım aslında
mesela görüntülü bebek telsizi alabilirler aslında

Ben de duz beyaz alicam ama ogle birakicam sade istiyorum) bak simdi senin sticrlari da merak etdim))
bende sade seviyorum ama kız bebek olduğu için hafif pembemsi birşeyler olsun istedim üstüne büyüyünce çıkartırız diyede sticker düşündük :)
yarın koyarım fotoğrafını canım bu akşam yapabilirsek eğer. eşime bağlı :=))

artık bebek büyüdüğü için organlarımız sıkışmaya başlıyor. yaşadığımız değişiklikler ondan sanırım :/

Ay bizim bu kizlar cimcime olucaga benziyor buyuyunce zaten kendileri koparirlar

bende bebek arabasını almadım henüz. onu mu bıraksam acaba

Kizlar yarin 101 e nevresim tk geliyo lisansli 27 tl ye ben kizima 90 a aldim :/ ihtiyaci olanlarin haberi olsun.Cocuk nevresim takimi bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…