Buradaki ozel hast aradim kandaki pihtilasma derecesine bakiyomusunz dedim ic hastaliklari bakiyomus baska neresi bakiyodahılıyeye ne dıyıp gıdıceksın nasıl bakıolarmıs
Insallah canim hakkinzda hayirlisi olsun bi zamani vardir mutlaka :)hayır tatlım kalmadım hiç herhangi bi sorun olmamasına rağmen rahim filmi falan da çekildim herşey temiz,,
bu ay doktorda yumurtamın çatladığını da öğrendim o yüzden heyecanlıyım biraz acaba bu ay oldu mu diye hem rahim filmi sonrası...bakalım hayırlısı aman sorun yokmuş ya Rabbim istediği zaman gönderir
bılmıom kı ben kadın dogumcuya baktırdım sonuclar cok gec cıktı zaten aynı testler mı onu dusunuyorumBuradaki ozel hast aradim kandaki pihtilasma derecesine bakiyomusunz dedim ic hastaliklari bakiyomus baska neresi bakiyo
O 1 1.5 ayda cikn degil bu canim o anlik pihtilasma varmi ona bakiliyo sanirimbılmıom kı ben kadın dogumcuya baktırdım sonuclar cok gec cıktı zaten aynı testler mı onu dusunuyorum
pekı ben zaten kan sulandırıcı kullanıyorum gıdıp yaptırsam pıhtılaşma gorunur mu varsa yanı kan zaten sulu sen aspırın ıcıo musunO 1 1.5 ayda cikn degil bu canim o anlik pihtilasma varmi ona bakiliyo sanirim
Suan icmiyorm canm dr sabahlari asprinde verdi su testi bi yaptiraym ona gore kullanicm ya da kullanmiycmpekı ben zaten kan sulandırıcı kullanıyorum gıdıp yaptırsam pıhtılaşma gorunur mu varsa yanı kan zaten sulu sen aspırın ıcıo musun
anladım benım yaptırmamın bı anlamı yok o zaman nasılsa kullanıyorum heterozıgot bır genım de var neyse pimpiriklenmıyım ben de yarın sonucunu yaz merak ettım bnedeSuan icmiyorm canm dr sabahlari asprinde verdi su testi bi yaptiraym ona gore kullanicm ya da kullanmiycm
cnm ben bugün idrar testi yaptım bat yarın,Insallah canim hakkinzda hayirlisi olsun bi zamani vardir mutlaka :)
Merhaba Annisler, size bir sorum olacak. Ben çay ve kahveye fazlaca düşkünüm. Doktorun kahve içme çayı da icmesen en güzeli ama sınırla en azından dedi. Ben de tabii hemen söz dinledim ama sizler bu konuda ne yapıyorsunuz merak ettim. Malum ülkemizde çay sevilir.
Merhaba Annisler, size bir sorum olacak. Ben çay ve kahveye fazlaca düşkünüm. Doktorun kahve içme çayı da icmesen en güzeli ama sınırla en azından dedi. Ben de tabii hemen söz dinledim ama sizler bu konuda ne yapıyorsunuz merak ettim. Malum ülkemizde çay sevilir.
Belkide ama sinirin ilaçtan bile daha zararlı olduğunu biliyorum canım boş ver düşünme sakin ve relaxAllah razi olsun... ewt haklisin herseyden nem kapar olduk.. dr dedi zaten icini rahat tut diye.. ben bide isden oluyor dusunuyorum yine 7 saat kadar sadece oturdum arada kalktim.. piskopat gibi durmadan tuvalete kostum.. bide patronda bilmiyorya.. haftaya 8.haftaya giriyor o zaman derim dedik dr la oyle karar verdik.. persembe tekrar dr randevum var.. baktim simdi leke meke yok insallah gelmez daha.. sipa korkutu beni :) bide dun dr vajinal bakti acaba diyorum ondan mi oldu ki ???
Canım çok geçmiş canım mübdi Çek karnına dokunanarakKızlar bugün hastanedeydim kanamam oldu yoğun bi şekilde serum fitil verdiler kese etrafında kanama var hafif hafif devam ediyor yatıyorum şuan lütfen bu haftalarda dikkat edin kendinize banada dua edin lütfen
Vok tewekkur ederim canim rahatlativi sozleein ivin cok fazla takmamaya caliwiyorum..bak cok wukr sen hamilesin bende pozitiv duwunuyorum uzulmemeye calowoyorum..inwAllah bu ay bende sevindirecem ewimi tabikii allahin izniyle..Allah senin bebiwinide nazarlardan korusun aminnncanım benim çook duygulandim yazını okuyunca, ben de senin gibi 1,5 senelik evliyim ve seninki kadar olmasa da iki de bir torun için laf çarpıtan bi kayınvalidem ve iki düşüğüm varAyrıca yaşım da senin gibi 18 değil 26.. sen içimiz de en küçüğümüzsün bildigim kadarıyla. . Önümüzde çok uzun bi hayat var Allahin izniyle bu durumlar hep imtihan .. Allah için iki kaybım da da çok fazla üzülmedim Rabbime tevekkül ettim hep, insanın çevresi , eşi vs çok önemli kimileri destek oluyo kimileri acıları katliyooo .. rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun .. yoktan var eden ol deyince olduran o hiç olmayacaksa bile ona boyun bükmek lazım .. ve en önemlisi Allahtan ümit kesmemek vesselam
InwAllah bak bende gecen ay gecirdiyim bu ay okadar umutluyum ki..veren Allah yine verir yeterki istemesini bilelim )bu durumu bilmiyordum.
doktorum da korunmana gerek yok dedi. aslında gecikmiş adet görüyormuşsun gibi düşün dedi. Bir çok kadın hamile olduğunun farkına varmadan böyle düşük yapıyor dedi.
Bu arada cevap veremediğim tüm arkadaşlara teşekkürler. Umutluyum ben de bir sonraki aya kısmet olur belki.
Ay ne guzel bardakti o oyle hayirli olsun ))))))Belkide ama sinirin ilaçtan bile daha zararlı olduğunu biliyorum canım boş ver düşünme sakin ve relax
çoook geçmiş olsun cnm Allah a emanet olunKızlar bugün hastanedeydim kanamam oldu yoğun bi şekilde serum fitil verdiler kese etrafında kanama var hafif hafif devam ediyor yatıyorum şuan lütfen bu haftalarda dikkat edin kendinize banada dua edin lütfen
Ay iyi hatırlattın ben ondan almak istiyorum ya nereden bulabilirim acabakızlar aranızda gebelık gunlugu tutan var mı hanı şu sırın defterler varya ondan
Ben kahvaltıda bi bardak akşam iki bardak falan içiyorum ama çok açıkMerhaba Annisler, size bir sorum olacak. Ben çay ve kahveye fazlaca düşkünüm. Doktorun kahve içme çayı da icmesen en güzeli ama sınırla en azından dedi. Ben de tabii hemen söz dinledim ama sizler bu konuda ne yapıyorsunuz merak ettim. Malum ülkemizde çay sevilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?