2016 Şubat Anneleri

Insallah canim hakkinzda hayirlisi olsun bi zamani vardir mutlaka :)

Buradaki ozel hast aradim kandaki pihtilasma derecesine bakiyomusunz dedim ic hastaliklari bakiyomus baska neresi bakiyo
bılmıom kı ben kadın dogumcuya baktırdım sonuclar cok gec cıktı zaten aynı testler mı onu dusunuyorum

O 1 1.5 ayda cikn degil bu canim o anlik pihtilasma varmi ona bakiliyo sanirim
pekı ben zaten kan sulandırıcı kullanıyorum gıdıp yaptırsam pıhtılaşma gorunur mu varsa yanı kan zaten sulu sen aspırın ıcıo musun

pekı ben zaten kan sulandırıcı kullanıyorum gıdıp yaptırsam pıhtılaşma gorunur mu varsa yanı kan zaten sulu sen aspırın ıcıo musun
Suan icmiyorm canm dr sabahlari asprinde verdi su testi bi yaptiraym ona gore kullanicm ya da kullanmiycm

Suan icmiyorm canm dr sabahlari asprinde verdi su testi bi yaptiraym ona gore kullanicm ya da kullanmiycm
anladım benım yaptırmamın bı anlamı yok o zaman nasılsa kullanıyorum heterozıgot bır genım de var neyse pimpiriklenmıyım ben de yarın sonucunu yaz merak ettım bnede

Insallah canim hakkinzda hayirlisi olsun bi zamani vardir mutlaka :)
cnm ben bugün idrar testi yaptım bat yarın,
silik bi çizgi gördüm ama bakalım :)
yarın sabah da bi test yapıp aynı sonucu görürsem kan testine giderim dite düşünüyorum,
gerçi çizgi silik baya ama eşim de gördü

Çok zorlanıyorumm kahveyi silerim ama çay içmek istiyorum . Kahvaltıda içiyorum şimdilik

Sabah bi tane içiyorum başka içmiyorum ben. Malum demireksikliği vs yapıyor

Kızlar bugün hastanedeydim kanamam oldu yoğun bi şekilde serum fitil verdiler kese etrafında kanama var hafif hafif devam ediyor yatıyorum şuan lütfen bu haftalarda dikkat edin kendinize banada dua edin lütfen

Belkide ama sinirin ilaçtan bile daha zararlı olduğunu biliyorum canım boş ver düşünme sakin ve relax

Vok tewekkur ederim canim rahatlativi sozleein ivin cok fazla takmamaya caliwiyorum..bak cok wukr sen hamilesin bende pozitiv duwunuyorum uzulmemeye calowoyorum..inwAllah bu ay bende sevindirecem ewimi tabikii allahin izniyle..Allah senin bebiwinide nazarlardan korusun aminnn

InwAllah bak bende gecen ay gecirdiyim bu ay okadar umutluyum ki..veren Allah yine verir yeterki istemesini bilelim )

Kızlar bugün hastanedeydim kanamam oldu yoğun bi şekilde serum fitil verdiler kese etrafında kanama var hafif hafif devam ediyor yatıyorum şuan lütfen bu haftalarda dikkat edin kendinize banada dua edin lütfen
çoook geçmiş olsun cnm Allah a emanet olun

Ben kahvaltıda bi bardak akşam iki bardak falan içiyorum ama çok açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…