2016 Şubat Anneleri

Aynı hastanede yaptırdım canım ya

Umarım yanılır dr

Az once dr.um aradı ve 24.54 ten 8 gün sonra 63.31 olmasına gebelik bozulmuş dedi ve 2 gün sonra tekrar kan testi istedi
Pollyanna umarım doktor yanılır. Bizi habersiz bırakma. İnsan vücudu tam bir mucize bazen tıpın da şaştığı olmaz mı, olur elbette.

Kızlar bugün hastanedeydim kanamam oldu yoğun bi şekilde serum fitil verdiler kese etrafında kanama var hafif hafif devam ediyor yatıyorum şuan lütfen bu haftalarda dikkat edin kendinize banada dua edin lütfen
inşallah bir sorun yaşamadan atlatırsınız canım,çok zor ama içini ferah tutmaya çalış uzan bol bol geçmiş olsun

iyi geceler bayanlar,bulantılar tüm şiddetiyle çaldı kapımızı,hastaneden geldiğimden beri çok fenayım öğürmekten bi hal oldum sürekli alttan alttan rahatsız eden bir bulantı var inşallah böyle devam etmez hafifler yoksa mahvolur insan

anladım benım yaptırmamın bı anlamı yok o zaman nasılsa kullanıyorum heterozıgot bır genım de var neyse pimpiriklenmıyım ben de yarın sonucunu yaz merak ettım bnede
Tmm cnm haber vercem
ayyyyy cok sevindim hayirli olsuninsallah :)

Kızlar bugün hastanedeydim kanamam oldu yoğun bi şekilde serum fitil verdiler kese etrafında kanama var hafif hafif devam ediyor yatıyorum şuan lütfen bu haftalarda dikkat edin kendinize banada dua edin lütfen
gecmis olsun Allaha emant olun

Canım çok geçmiş olsun inşallah bişey olmuycak bebeğine

Herkese gunaydin, taptazeeeee çıpçıtırrrrr annelerrrrrr

bugun dr randewum war, ölüyorum heyecandan..dua edin bana lütfen.tum gece ruysmda ultrason cihazlariyla sawaştımm, cok gerginim cokkkk

Herkese gunaydin, taptazeeeee çıpçıtırrrrr annelerrrrrr

bugun dr randewum war, ölüyorum heyecandan..dua edin bana lütfen.tum gece ruysmda ultrason cihazlariyla sawaştımm, cok gerginim cokkkk
Gunaydinnnnn cnm bu genelde boyle oluyo benim de persembe gunu kontrolum vardi bi onceli gece sabaha kadar dondum dolandim kıvrandım atesler icinde kaldim ama hicbiseyimiz yokmuss hattaaa erkenden keseyi gordukkk

o heyecan bizi uyutmuyo yaa ama merak etme cok guzel haberlerle geri geleceksinizzzz kalp atisini duyarsinnn

Kizlar ben gece doktora gittim. Rahimde kanama durmus cok sukur. Son adete gore 7 haftalik olmam gerekirken doktorum 4+5 gunluksun dedi. bu neden olabilir? Her sey yolunda dedi.

Insallah cnm yaaa oyle tuhaf bi korku warki icimde saat biran once birbucuk olsun istiyorumm offf. Benim kinci cocugum 6 yasinda bi kizim war onda hic boyle olmamistim, bu cok degisik hayirlisi ins

Insallah cnm yaaa oyle tuhaf bi korku warki icimde saat biran once birbucuk olsun istiyorumm offf. Benim kinci cocugum 6 yasinda bi kizim war onda hic boyle olmamistim, bu cok degisik hayirlisi ins
Hayirlisi cnmm bana da oyle geliyo oncekilerde boyle değildim diyorum esim yooo ayniydin dio. Kizina masallahh cnm buyumus o bayaa yardim da edr annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…