Rabbim acil şifalar versin canımKızlar bugün hastanedeydim kanamam oldu yoğun bi şekilde serum fitil verdiler kese etrafında kanama var hafif hafif devam ediyor yatıyorum şuan lütfen bu haftalarda dikkat edin kendinize banada dua edin lütfen
ewwwtttt cok guzellll@Adre sendemı hamılesın ay ne gusellll
Çok zorlanıyorumm kahveyi silerim ama çay içmek istiyorum . Kahvaltıda içiyorum şimdilik
Sabah bi tane içiyorum başka içmiyorum ben. Malum demireksikliği vs yapıyor
Evet kızlar sağolun, demir önemli azaltmak lazım.Ben kahvaltıda bi bardak akşam iki bardak falan içiyorum ama çok açık
Çok çok geçmiş olsun, çok dikkat et kendine. Rabbim yardımcın olsun.Kızlar bugün hastanedeydim kanamam oldu yoğun bi şekilde serum fitil verdiler kese etrafında kanama var hafif hafif devam ediyor yatıyorum şuan lütfen bu haftalarda dikkat edin kendinize banada dua edin lütfen
Pollyanna umarım doktor yanılır. Bizi habersiz bırakma. İnsan vücudu tam bir mucize bazen tıpın da şaştığı olmaz mı, olur elbette.Aynı hastanede yaptırdım canım ya
Umarım yanılır dr
Az once dr.um aradı ve 24.54 ten 8 gün sonra 63.31 olmasına gebelik bozulmuş dedi ve 2 gün sonra tekrar kan testi istedi
Umarim...Muhakkak ki yazarim,herseyin hayirlisi olsun diyorum bakalim... Minigine ve sana sevgilerPollyanna umarım doktor yanılır. Bizi habersiz bırakma. İnsan vücudu tam bir mucize bazen tıpın da şaştığı olmaz mı, olur elbette.
Maalesef degilim cnmfotodakı sen mısın cnm ?
İnternette var özellikle tıpış tıpış varmış yaz google a çıkıyor mağaza varsa direk alırsın olmadı netten alirsinAy iyi hatırlattın ben ondan almak istiyorum ya nereden bulabilirim acaba
inşallah bir sorun yaşamadan atlatırsınız canım,çok zor ama içini ferah tutmaya çalış uzan bol bol geçmiş olsunKızlar bugün hastanedeydim kanamam oldu yoğun bi şekilde serum fitil verdiler kese etrafında kanama var hafif hafif devam ediyor yatıyorum şuan lütfen bu haftalarda dikkat edin kendinize banada dua edin lütfen
Tmm cnm haber vercemanladım benım yaptırmamın bı anlamı yok o zaman nasılsa kullanıyorum heterozıgot bır genım de var neyse pimpiriklenmıyım ben de yarın sonucunu yaz merak ettım bnede
ayyyyy cok sevindim hayirli olsuninsallah :)cnm ben bugün idrar testi yaptım bat yarın,
silik bi çizgi gördüm ama bakalım :)
yarın sabah da bi test yapıp aynı sonucu görürsem kan testine giderim dite düşünüyorum,
gerçi çizgi silik baya ama eşim de gördü
gecmis olsun Allaha emant olunKızlar bugün hastanedeydim kanamam oldu yoğun bi şekilde serum fitil verdiler kese etrafında kanama var hafif hafif devam ediyor yatıyorum şuan lütfen bu haftalarda dikkat edin kendinize banada dua edin lütfen
Canım çok geçmiş olsun inşallah bişey olmuycak bebeğineKızlar bugün hastanedeydim kanamam oldu yoğun bi şekilde serum fitil verdiler kese etrafında kanama var hafif hafif devam ediyor yatıyorum şuan lütfen bu haftalarda dikkat edin kendinize banada dua edin lütfen
Gunaydinnnnn cnm bu genelde boyle oluyo benim de persembe gunu kontrolum vardi bi onceli gece sabaha kadar dondum dolandim kıvrandım atesler icinde kaldim ama hicbiseyimiz yokmuss hattaaa erkenden keseyi gordukkkHerkese gunaydin, taptazeeeee çıpçıtırrrrr annelerrrrrr
bugun dr randewum war, ölüyorum heyecandan..dua edin bana lütfen.tum gece ruysmda ultrason cihazlariyla sawaştımm, cok gerginim cokkkk
Insallah cnm yaaa oyle tuhaf bi korku warki icimde saat biran once birbucuk olsun istiyorumm offf. Benim kinci cocugum 6 yasinda bi kizim war onda hic boyle olmamistim, bu cok degisik hayirlisi insGunaydinnnnn cnm bu genelde boyle oluyo benim de persembe gunu kontrolum vardi bi onceli gece sabaha kadar dondum dolandim kıvrandım atesler icinde kaldim ama hicbiseyimiz yokmuss hattaaa erkenden keseyi gordukkk
o heyecan bizi uyutmuyo yaa ama merak etme cok guzel haberlerle geri geleceksinizzzz kalp atisini duyarsinnn
Cokk gecmis olsun canim gec dollenmistir minigin.rabbim sana bagislasinKizlar ben gece doktora gittim. Rahimde kanama durmus cok sukur. Son adete gore 7 haftalik olmam gerekirken doktorum 4+5 gunluksun dedi. bu neden olabilir? Her sey yolunda dedi.
Hayirlisi cnmm bana da oyle geliyo oncekilerde boyle değildim diyorum esim yooo ayniydin dio. Kizina masallahh cnm buyumus o bayaa yardim da edr annesineInsallah cnm yaaa oyle tuhaf bi korku warki icimde saat biran once birbucuk olsun istiyorumm offf. Benim kinci cocugum 6 yasinda bi kizim war onda hic boyle olmamistim, bu cok degisik hayirlisi ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?