- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
Gec dollenmedir cnm merak etme zaten ultrason 5fazla 5 eksik gun uzerinden veriyo ya normal oluyo o aralikta zaten kanamanin durmasi cok iyi sn dinlenmene bak iyice merak etme bi de bazen geri kalabiliyorlar sonra bi atak yapip tamamliyorlar arayiKizlar ben gece doktora gittim. Rahimde kanama durmus cok sukur. Son adete gore 7 haftalik olmam gerekirken doktorum 4+5 gunluksun dedi. bu neden olabilir? Her sey yolunda dedi.
Buyudu cok sukur, en iyi arkadasim oldu o benim, ewde en buyuk yardimcim..rabbim yawrularimiza hayirli uzun omur wersin insHayirlisi cnmm bana da oyle geliyo oncekilerde boyle değildim diyorum esim yooo ayniydin dio. Kizina masallahh cnm buyumus o bayaa yardim da edr annesine
Amin cnm bize de versin onlarin her mutlu anini gorelim sikintilari oldugunda arkalarinda sapasaglam durabilelimBuyudu cok sukur, en iyi arkadasim oldu o benim, ewde en buyuk yardimcim..rabbim yawrularimiza hayirli uzun omur wersin ins
Cokk gecmis olsun canim gec dollenmistir minigin.rabbim sana bagislasin
Gec dollenmedir cnm merak etme zaten ultrason 5fazla 5 eksik gun uzerinden veriyo ya normal oluyo o aralikta zaten kanamanin durmasi cok iyi sn dinlenmene bak iyice merak etme bi de bazen geri kalabiliyorlar sonra bi atak yapip tamamliyorlar arayi
Canım ben clexane 0.4 ml iğne kullanıyorum ama ben de genetik olarak var mthfr c677t homozigot çıktı Bu testler biraz pahali testlerKizlar merhabaaaaaaaa bugun kesemizi gorduk 10.40 mm masallahdr kansulandirici igne verdi baska bi dr kullanma gerek yok dedi sehirdisinda tanidigimz 1.2 dr var onlarasordum onlara kanda pihtilasma derecene baktir ona gore kullan eger pihtilasma yoksa kanamaya sebep olabilir dediler yrn onu yaptiricam ic hastaljklari uzmani yapiyormus igne kullananlar bilgi verin bana lutfen
sen aspırın de ıcıyor musun bana da 0.4 verdı basladım ama aspırını bıraktım ben fazla gelır dıyeCanım ben clexane 0.4 ml iğne kullanıyorum ama ben de genetik olarak var mthfr c677t homozigot çıktı Bu testler biraz pahali testler
Ama sana yapacakları test bizim yaptirdigimiz testler değil muhtemelen PTZ dir sen de mutlaka kan testi yaptir sonucuna göre hareket edersin
bizde de bu önemli mesala kullandığımız ignenin yeterli gelip gelmedigine baktiriyoruz
daha önce kimyasal, düşük geçirdin mi hiç
Ayyy ben çok zorlanıyorum kahve ile çok aram yoktu zaten ama çaya dayanamıyorum Dedemin abdest suyu gibi derler ya öyle içiyorum Doktor çok iyi yapmışsın dedi Normalde 6 kupa bardağı rahat icerdim Azalttim amaMerhaba Annisler, size bir sorum olacak. Ben çay ve kahveye fazlaca düşkünüm. Doktorun kahve içme çayı da icmesen en güzeli ama sınırla en azından dedi. Ben de tabii hemen söz dinledim ama sizler bu konuda ne yapıyorsunuz merak ettim. Malum ülkemizde çay sevilir.
Allah yardimcin olsun canimKızlar bugün hastanedeydim kanamam oldu yoğun bi şekilde serum fitil verdiler kese etrafında kanama var hafif hafif devam ediyor yatıyorum şuan lütfen bu haftalarda dikkat edin kendinize banada dua edin lütfen
Günaydın canim güzel haberlerle dönersin inşallahHerkese gunaydin, taptazeeeee çıpçıtırrrrr annelerrrrrr
bugun dr randewum war, ölüyorum heyecandan..dua edin bana lütfen.tum gece ruysmda ultrason cihazlariyla sawaştımm, cok gerginim cokkkk
Bebe aspirini içiyorum PTZ yaptırmıştım aspirini kullanmadan önce yeterli gelmişti ama doktor en azından 3 ay kullan dedisen aspırın de ıcıyor musun bana da 0.4 verdı basladım ama aspırını bıraktım ben fazla gelır dıye
Geç döllenme olmuş olabilir ama zamanla aradaki farkı kapatır inşallah sıkıntı yapmaKizlar ben gece doktora gittim. Rahimde kanama durmus cok sukur. Son adete gore 7 haftalik olmam gerekirken doktorum 4+5 gunluksun dedi. bu neden olabilir? Her sey yolunda dedi.
pztyı kadın dogumcu mu yapıyor ya ben ıkı dra gıdıyom dedım ya bırı gerekyok beyın kanaması gecırırsın de dı bırı de bısey olmaz rıske atamayız dedı o gerek yok dıyene bu anlık pıhtılaşmayı sordum ona da gerek yok sana aspırın yeter dedı adam bıde 200 tl para alıo rısklı gebelık uzmanı ama pek guven de vermedı banaBebe aspirini içiyorum PTZ yaptırmıştım aspirini kullanmadan önce yeterli gelmişti ama doktor en azından 3 ay kullan dedi
Gittim dr a gerek yok sen bana guven kullan igneleri dedi daha once bi kez bebegm gelismedi hic goremedk kurtaj oldmCanım ben clexane 0.4 ml iğne kullanıyorum ama ben de genetik olarak var mthfr c677t homozigot çıktı Bu testler biraz pahali testler
Ama sana yapacakları test bizim yaptirdigimiz testler değil muhtemelen PTZ dir sen de mutlaka kan testi yaptir sonucuna göre hareket edersin
bizde de bu önemli mesala kullandığımız ignenin yeterli gelip gelmedigine baktiriyoruz
daha önce kimyasal, düşük geçirdin mi hiç
Ayyyy ne olcak bu halimz ya kime guvenecegimizi sasirdikpztyı kadın dogumcu mu yapıyor ya ben ıkı dra gıdıyom dedım ya bırı gerekyok beyın kanaması gecırırsın de dı bırı de bısey olmaz rıske atamayız dedı o gerek yok dıyene bu anlık pıhtılaşmayı sordum ona da gerek yok sana aspırın yeter dedı adam bıde 200 tl para alıo rısklı gebelık uzmanı ama pek guven de vermedı bana
valla zaten ılk gıttım hemen ben tup bebek uzmanıyım dedı hemen tupe yonlendırmeye calıstı asıl guvensızlıgım orda basladı ama bılmıyorum yaaa benım tum gebelıklerım en fazla klomenle olmus bana tup bebek dıo bunu da soyle acıklıo kısırlık sadece hamıle kalamamak degıl saglıklı dunyaya getırememektır saglıklı getıremıosan kısırsın gıbı bısey dedı benım sorunum erken dogum 23 haftaya kadar geldık bebekde hıcbı sakatlık hastalık yoktuAyyyy ne olcak bu halimz ya kime guvenecegimizi sasirdik
demekkı ıgnelerın bı zararı yok cnm benımkı de hıcbısey olmaz dedı bebek beslenır dedıGittim dr a gerek yok sen bana guven kullan igneleri dedi daha once bi kez bebegm gelismedi hic goremedk kurtaj oldm
Offf ya ne alaka tup bebekte de her an gebelik sonlanabilir hic biseyin garantisi yok Allah verdigi gibi alabilir devalla zaten ılk gıttım hemen ben tup bebek uzmanıyım dedı hemen tupe yonlendırmeye calıstı asıl guvensızlıgım orda basladı ama bılmıyorum yaaa benım tum gebelıklerım en fazla klomenle olmus bana tup bebek dıo bunu da soyle acıklıo kısırlık sadece hamıle kalamamak degıl saglıklı dunyaya getırememektır saglıklı getıremıosan kısırsın gıbı bısey dedı benım sorunum erken dogum 23 haftaya kadar geldık bebekde hıcbı sakatlık hastalık yoktu
kullancm heralde canimdemekkı ıgnelerın bı zararı yok cnm benımkı de hıcbısey olmaz dedı bebek beslenır dedı
bence de son bı kontrol muayenesı var ona da gıdıcem kalp ıcın cagırdı sonra daha gıtmıycem sanırımOfff ya ne alaka tup bebekte de her an gebelik sonlanabilir hic biseyin garantisi yok Allah verdigi gibi alabilir de
kullancm heralde canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?