2016 Şubat Anneleri

Kizlar ben gece doktora gittim. Rahimde kanama durmus cok sukur. Son adete gore 7 haftalik olmam gerekirken doktorum 4+5 gunluksun dedi. bu neden olabilir? Her sey yolunda dedi.
Gec dollenmedir cnm merak etme zaten ultrason 5fazla 5 eksik gun uzerinden veriyo ya normal oluyo o aralikta zaten kanamanin durmasi cok iyi sn dinlenmene bak iyice merak etme bi de bazen geri kalabiliyorlar sonra bi atak yapip tamamliyorlar arayi

Guaydin kizlar....dusuklrden sonra drlariniz igne vermedi mi?bnm geblugimde bebek hic gelsmemis gorememistik dun dr gittim kn sulandirici igne verdi krarsizm kullanip kullanmamakta

Cokk gecmis olsun canim gec dollenmistir minigin.rabbim sana bagislasin

Gec dollenmedir cnm merak etme zaten ultrason 5fazla 5 eksik gun uzerinden veriyo ya normal oluyo o aralikta zaten kanamanin durmasi cok iyi sn dinlenmene bak iyice merak etme bi de bazen geri kalabiliyorlar sonra bi atak yapip tamamliyorlar arayi

Cok tesekkur ederim. Yuregime su serptiniz. Rabbin de sizi mujdelesin bebislerinizden beklediginiz iyi haberlerle. :)

Günaydın herkese... Doktora gidecekler hayırlı haberlerle döner inş... Mide bulantısı olanlar tuzlu krakerler limon geçirebilir çoook güzel bi haftasonu olur inş ben de yılın son misafirini ağırlıyorum... Saat ikide gelecekler inş....

Canım ben clexane 0.4 ml iğne kullanıyorum ama ben de genetik olarak var mthfr c677t homozigot çıktı Bu testler biraz pahali testler
Ama sana yapacakları test bizim yaptirdigimiz testler değil muhtemelen PTZ dir sen de mutlaka kan testi yaptir sonucuna göre hareket edersin
bizde de bu önemli mesala kullandığımız ignenin yeterli gelip gelmedigine baktiriyoruz
daha önce kimyasal, düşük geçirdin mi hiç

sen aspırın de ıcıyor musun bana da 0.4 verdı basladım ama aspırını bıraktım ben fazla gelır dıye

Ayyy ben çok zorlanıyorum kahve ile çok aram yoktu zaten ama çaya dayanamıyorum Dedemin abdest suyu gibi derler ya öyle içiyorum Doktor çok iyi yapmışsın dedi Normalde 6 kupa bardağı rahat icerdim Azalttim ama

sen aspırın de ıcıyor musun bana da 0.4 verdı basladım ama aspırını bıraktım ben fazla gelır dıye
Bebe aspirini içiyorum PTZ yaptırmıştım aspirini kullanmadan önce yeterli gelmişti ama doktor en azından 3 ay kullan dedi

Bebe aspirini içiyorum PTZ yaptırmıştım aspirini kullanmadan önce yeterli gelmişti ama doktor en azından 3 ay kullan dedi
pztyı kadın dogumcu mu yapıyor ya ben ıkı dra gıdıyom dedım ya bırı gerekyok beyın kanaması gecırırsın de dı bırı de bısey olmaz rıske atamayız dedı o gerek yok dıyene bu anlık pıhtılaşmayı sordum ona da gerek yok sana aspırın yeter dedı adam bıde 200 tl para alıo rısklı gebelık uzmanı ama pek guven de vermedı bana

Gittim dr a gerek yok sen bana guven kullan igneleri dedi daha once bi kez bebegm gelismedi hic goremedk kurtaj oldm

Ayyyy ne olcak bu halimz ya kime guvenecegimizi sasirdik

Ayyyy ne olcak bu halimz ya kime guvenecegimizi sasirdik
valla zaten ılk gıttım hemen ben tup bebek uzmanıyım dedı hemen tupe yonlendırmeye calıstı asıl guvensızlıgım orda basladı ama bılmıyorum yaaa benım tum gebelıklerım en fazla klomenle olmus bana tup bebek dıo bunu da soyle acıklıo kısırlık sadece hamıle kalamamak degıl saglıklı dunyaya getırememektır saglıklı getıremıosan kısırsın gıbı bısey dedı benım sorunum erken dogum 23 haftaya kadar geldık bebekde hıcbı sakatlık hastalık yoktu

Gittim dr a gerek yok sen bana guven kullan igneleri dedi daha once bi kez bebegm gelismedi hic goremedk kurtaj oldm
demekkı ıgnelerın bı zararı yok cnm benımkı de hıcbısey olmaz dedı bebek beslenır dedı

Offf ya ne alaka tup bebekte de her an gebelik sonlanabilir hic biseyin garantisi yok Allah verdigi gibi alabilir de
demekkı ıgnelerın bı zararı yok cnm benımkı de hıcbısey olmaz dedı bebek beslenır dedı
kullancm heralde canim

Offf ya ne alaka tup bebekte de her an gebelik sonlanabilir hic biseyin garantisi yok Allah verdigi gibi alabilir de
kullancm heralde canim
bence de son bı kontrol muayenesı var ona da gıdıcem kalp ıcın cagırdı sonra daha gıtmıycem sanırım
ufff başka ile mı gıtsem napcamı sasırdım bı tane haa tam guvenılır dedıgım dr yok bı tek kendı drum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…