2016 Şubat Anneleri

İyi geceler hanımlar, ben bu hafta içi doktora gidip keseyi gördüm. Kendi doktorum tatilde olduğu için devlet hastanesine gittim. Ufak bir kese var dedi ve kan-idrar tahlillerini verdi. Şimdilik uyku hali beni zorluyor, eşim yardımcı olmasa hiç bir şeyi yetiştiremem sanırım. Bir de iştahım çok açıldı. Kendimi durdurmakta zorlanıyorum..

Ben de yatayım artık, gündüz uyudum, akşam da 9 da uyudum, bu saatte cin gibi ayaktayım.. İyi geceler.

kızlar herkese merhaba gecenin bir yarısı aklıma geç döllenme yaşıyor olabilecegim geldi ..acaba mı dedim son adet tarihimi 8 mayısı baz alırsak adetim geçeli 6 gün oldu 1 kez idrar 1 kez kan tahlili yaptırmıştım 2 haziranda negatifti ama hala hastalanmayınca araştırdım ki kan tahlilinde bile kesinlik olmayabiliyormuş takibi gerekirmiş yani hala bir ümit taşıyorum sanırım.. bu arada aslında adet döngüm düzenli olduğu için 14 günlük br gecikmem oluyor hakkımızda hayırlısı olsun inşallah meraktayım

Canım benim hala var damla damla yine bu akşam acilen gittik çok şükür kese duruyor iğne yapıp gönderdiler bol bol dinlen dediler yapacak bişey yok dua edip dinlenecegiz sizde kanama durumu nasıl
Canım rutin kanamam yok cok az peceteye geldi iki kere.progeston kullanıyorum. En son gittigimde 5 hafta 4 günlüktü kesede 8 mm . İnsallah bi sıkıntı olmaz

Günaydın herkese sabah 5te kalktik ailecek ve hala uyuyamadik.. deniz ve sevenlerr geçmiş olsun kanamaniz varmış çok dikkat edin kendinize bolbol dinlenin.. başka kacirdigim rahatsız olan arkadaş im var sa kusura bakmasin

Canım rutin kanamam yok cok az peceteye geldi iki kere.progeston kullanıyorum. En son gittigimde 5 hafta 4 günlüktü kesede 8 mm . İnsallah bi sıkıntı olmaz
Gunaydin cnm benimde oyle ara ara geliyor ben cok uzuluyorum.. dun hastanediki dr dedi ki aspirinde yapar.. sen aliyormusun kan sulandirici seyler..

Gunaydin cnm cok tsk ederim.. is korkutuyor beni su 3 gunude bi dayansam sonra rapor verecek dr zaten... hayirlisi ile bi gecseydi su zor dönem

Günaydınn canlar sormak istediğim bisey var ben testi dün evde çıkar çıkmaz yaptırdım ve değerim 1.086,56 çıktı doktora salı günü gidicem sat göre 6 haftalık ama değerim düşük sanki ? Prolaktinim yüksekti bu yüzden ilaç kullanmıştım bi iki gün geçte yumurtlamıs olabilirim diye düşünüyorum

Gunaydin cnm benimde oyle ara ara geliyor ben cok uzuluyorum.. dun hastanediki dr dedi ki aspirinde yapar.. sen aliyormusun kan sulandirici seyler..
Canım alıyordum ama yenı doktorum gerek duymadı.daha once pıhtılasma yüzünden düşük yapmadıysan önermiyorlar kan sulandırıcı

Günaydınnn güzel anneler
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza
lekesi gelen arkadaşlar çoook geçmiş olsun Progestan aliyorsunuzdur diye düşünüyorum inşallah bir şey olmayacak bebişlerimize Ayaklarınızı havaya kaldırarak yatarsaniz daha iyi olur
ben de iğne ve Bebe aspirini içiyorum ama bende kan pıhtılaşması var Bende çok şükür leke gelmedi Gerci benim durumum biraz farkli

Deger sonra ataga geciyo cnm o degerlere cikmissa zaten bi sorun yoktur

Gunaydin herkeseeee :) Bayanlar hamile oldugunu ailesine soyleyen var mii? Biz hala soylemedik kalbini duymadik henuz diye. Sizce aileye ve cevreye ne zaman soylemek dogru olur ??

Gunaydin herkeseeee :) Bayanlar hamile oldugunu ailesine soyleyen var mii? Biz hala soylemedik kalbini duymadik henuz diye. Sizce aileye ve cevreye ne zaman soylemek dogru olur ??
Biz söyledik aileye ve yakın çevreye keseyi ve kalp atimini görünce Bazılarına kan pıhtılaşması olduğunu öğrenince iğne kullanacaksin deyince endiselenince söylemiştik Ama kalp atımını da duyalım biraz daha zaman geçsin oyle soyleriz başkalarına diyoruz

Canım alıyordum ama yenı doktorum gerek duymadı.daha once pıhtılasma yüzünden düşük yapmadıysan önermiyorlar kan sulandırıcı
Daha once 25 haftaliken erken dogum yaptim... sonrada 2 dusuk daha.. aslinda kanim ii mis.. ama digerleri niye boyle oldu onu da bilmiyorlar.. genlere filanda baktilar... bu sefer dr ben soyledim cok insan aliyor aspirinin diye... sen de al bu sefer dedi.. hamileyken illa bi kan koyulasiyor dedi aspirin alirsan bebegine daha iyi kan ve oksijen gider dedi.. bu sefer aliyorum.. bende pco var bska bi trpic de okudum pco su olanlara ii geliyormus diye taa o zamandir aliyorum.. o zaman iki aliyordum simdi bir aliyorum.. burdaki dr lara kendin soracaksin soylemi yapsam boyle mi yapsak onlarda diyor ewt yada hayir.. ben burdan cok bilgi aliyorum ve sonrada soruyorum :) isi boyle cozdum yani..

Bizde sadece ennn yakin cevreye soyledik.. 3ay bittene kadar ben kimseye soylemem.. sanirim Annem soyler :) insallah bu sefer bisey olmicak... Rabbim bebeklerimizi korusun...

Herkese günaydın mutlu pazarlar kanaması rahatsızlığı olan arkadaşlarım umarım hiç sorun yaşamadan atlatırsınız bu süreci,yeni gelen hamile olduğunu yeni öğrenen bayanlar hoşgeldiniz

benım annem bılıo ama kv tarafı bılmıo kalp atısını beklıyoruz bız de

Gunaydin kizlarrrr....gunaydin guzel annisler....bugun babalar gunu baba adaylarimizi unutmayalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…