2016 Şubat Anneleri

Doğum tarihlerimiz aynı canım. Suyun iyiyse şekerin düşüktür inşallah. Biz cumartesi gidicez bizim sipa ne kadar oldu merak ediyorum
Şekerim 145 çıkmış canım. Bakalım akşama doğru randevu aldım doktor ne diyecek. Sınır 140 imiş sanırım 50 lik yüklemede.

Rica ederim canm yardimci olduysam ne mutlu disaridan gozukmemesi iyi insallah bu sekilde kalir

Cok guzel odaniz gulegule kullansin kizin :) bu kizlar cok sansli bizim odamizda 16 aralikta teslim edilecek heyecanliyim:)
Teşekkür ederim odanız gelince sende paylaş canım inşallah sağlıkli günlerde kullaniriz

Şekerim 145 çıkmış canım. Bakalım akşama doğru randevu aldım doktor ne diyecek. Sınır 140 imiş sanırım 50 lik yüklemede.
Benimde 144 çıktı yarın 100 gr yapılacak canım

Bende onları nasıl alicam nerden bulucam bilemedim cibinlik perde avize hali lazım bana da internetten bakıyorum ama bilemedim sende foto atsana fikir olur

Canım biz hello kitty konsepti düşündük eşimle malum bnmki de kız bebek:) odamız da epey büyük bu nedenle sivasta büyük ebatlarda bebek odası halısı bulamadık hepsi paspas gibi
Çok şükür n11den 150*230 ebadında hello kitty halımızı ve avizemizi aldık halı henüz gelmedi ama yorumlar olumlu avize de lisanslı gayet güzel
Perdeyi şükür sivastan bulduk o da lisanslı rengi felan akmaz dedi boy standart oluyomuş 2 metre, eni de ölçtük, zebra stor, bugün yarın monte etcekler:)
Şımdılık eğreti ama bikaç foto atayım perdenin fotosu elimde yok internetten bitane buldum buna benziyo

Sana da n11i öneririm
Mickey mouse ya da prenses konsepti hoş olur mobilyana

Eklentiler

• 190133103_tn30_0.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 81
  • 20151116_202535_HDR.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 82
  • 20151116_202520_HDR.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 96
  • Babyhope-sifonyer-931-05_41424_1.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG-20151102-WA0006.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG-20151102-WA0005.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG-20151102-WA0003.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 84
  • images.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 100
kızlar kontrolden geldim. allahıma bin şükür herşeyimiz yolunda. bebiş biraz tombik olacak galiba dedi doktorumuz. şu anda 1470 gr olmuş kızım. çok hareketli bu hissediyormusun dedi. oooo hemde nasıl dedim. poz verdi babasına el salladı. ağzını açıp kapattı.bizde babası sana öpücük atıyor kızın dedik vee ilk defa bu kızı babasına bu kadar benzettim. bildiğin babasının kopyası olacak bebişim

Amin canım doğeu diyorsun Allah daim etsin inşallah.. hakkaten zor bir durum. keşke bende ev hanımı olsam diyorum ama olmuyor işte maddi durumlar yüzünden ücretsiz izin bile alamycam gibi.. benim annem bana çok yakın hemen yan binada oturuyor o çalışıyor o yüzden benm iznm bitene kadr işi bırakır mı bıraakmaz mı bilemiyorum.. kv.demde bende kalırsın dedi arabayla 20 dk.lık mesafe var aramızda. bende rahat edemyceğim için annecim ben burda kalamam rahat edemiyorum yerimi yadırgıyorum yatagımı yadırhıyorum kalamam o yüzden amasiz bende kalabilirsiniz dedim.

açıkcası bütün kapıları da kapatmak istemedim yani. siz bizde kalırsınız dedim. o da olabilir o zaman o gün gelsin bakarız dedi. bakalım neler olcak =)

Bakalım doğum olunca nelerle karşılaşıcaz hayırlısı :) bnm annemler de kv de şehir dışında

ayyy maşallah subhanallah canım allah nazarlardan saklasın iyi olmasına sewindim :)

ayy onu ultrasonda nasıl anlıyorsuuz canım yaaa ben hiç renkli görmedim daha senin doktorun renkli mi gösterdi de anladınız acaba?

Bebişlerin hastane çıkışlarını yaptırdım. Benim terlik taçta hazır. Sirada pijamam var

Daha sonra da bebişlerin eksiklerini almaya devam
Çok güzel olmuş canım güle güle giyin bende kendim yapıyorum ama bakalım ortaya nasıl bisey çıkacak becerebilirsem bitirince eklerim fotosunu bende

iyi günlerde kullanin canım kızınla birlikte bizde
prenses konseptini düşündük uyku setinide öyle alicaz çünkü n11 e bende bakayım bari

arkadaşlar kraft como sallanma ozellıgı yazmıyor... alan var mı aranızda sallanma ozellıgı yok mudur

iyi günlerde kullanin canım kızınla birlikte bizde
prenses konseptini düşündük uyku setinide öyle alicaz çünkü n11 e bende bakayım bari
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah sen de iyi günlerde kullan
Bnm de cibinlik konusunda hiç bilgim yok
Pembe istiyorum ama nasıl olcak standart mı aparat fılan gerekıyo mu, dırekt alsak hemen beşıge monte edebilir miyiz

Mobilyalarimiz geldi ama daha çok eksiğimiz var hali perde avize.... bir arada onları alırız artik rabbim iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah

Çok güzeller canım. Icinde Sağlıkla büyüsün minigin:)

Ben de günde bir kez açlık tokluk bakıyorum suan. Bazen tokluk açlıktan 1 puan yüksek çıkıyor da düşük çıktığı hiç olmadı. O ilgincmis. Yükleme yaptırsan en kötü benim gibi çıkar heralde. Tatlı hamur işi az ye canım. Benim de suan yaptığım o aslında.
Bi de tulum için satıcıya aradın mi merak ettim. Hastane çıkışının tüm parçalarını çekip atar misin? Benim de pek hoşuma gitti. Bi tane daha böyle takım alsam mi diyorum oğluma.

Benim 50likte açlık 80 tokluk 152 çıkmisti. 100luk te 4 değerin 3 u yüksekti. Sadece açlık normaldi ama değerler sınırın az üstündeydi hep. Diyetle düzene soktuk çok şükür. Senin daha da düşük degerin

Benimkini de Ayrintilida gördük ki babasinin kopyası esimden bi tane daha ne baskin genleriniz varmis dedim. Esim de babasinin kopyasi zaten. ben yine de bana benzer diye ümit ediyordum. İşin esprisi tabi sağlıklı olsunlar da.

2 tarafın uzak olması senin iin kötü tabi ama hayat şartları işte..

aynen çocuk doğunc a neler olcak bende çok merak ediyorum çocuk yüzünden tartışmalar yaşanmaz umarım =)

Bizim de iki taraf uzak ve ilk defa bizim evde aynı anda yatılı kalacaklar dogumda. Off bebisleri paylasamiyolarmis,her şeye karisiyolarmis öyle diyo başından geçenler. Bi hakimiyet yarısı olacak gibi gibi. Bakalım neler yapıcaz.

Rahimdki varisle vajinaların Vahid farklı diye biliyorum rahim damarlarının kalınlığından bahsediyor gebeliğin son dönemlerinde kontrol altında olmak ve sezaryen olacaksan iyi bi Dr olması kanama kontrolu acısından gerekli... Bide cocugun kan akışı kontrolu önemli

bebek konusunda herseye karışmalarını bende istemem tabiki.. sonuçta ilk bebeğim olabilir ama yinede öle yapma böle yap derlerse deli olurum herhalde... şimdiden mesela lv.dem emzik tutturcaz önce doğduğunda dedi. nedenini sorduğumda memeyi tutmaz yoksa emziremezsin dedi. her çocuk mutlaka emzik mi emmeli hemde ilk etapta meme değil emzik vermek doğru mu gerçekten bana saçma gibi geldi :/

söyle yapcaz boyle yapıcaz aaa hic olmaz öyle " ben de bu dillere bilmisliklere kızıyorum. Her şeyi onlar biliyor. Esimin tüm tarafında var bu tavırlar. Bişey soruyor kv m . Cevaplıyorum. Bize söyle böyle demislerdi diyor hemen. hep kızını anlatıyor. ( biz dediği gorumcem) e biz kimiz? Yabancı. Bebek konusunda katı kesin kurallar yok gibi. Hepsinin huyu suyu farklı canım. Bebeklerimize göre tavır takinicaz. Çok biliyo onlar

Bana çok acı yeme demişlerdi. İlk defa bu kadar acı ve çok yemeği bugün yedim. Ondan endişe ettim.. Ama şimdi dhaa iyiyim

Canim ben aciyi cok severim. Ve benim yedigim aci muhtemelen cogunuza zehir gibi gelir ve agziniza bile suremezsiniz. Cok seviyorum yani. Tum yemeklerimide aci yaparim. Bir sikintisinida gormedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…