- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
Şekerim 145 çıkmış canım. Bakalım akşama doğru randevu aldım doktor ne diyecek. Sınır 140 imiş sanırım 50 lik yüklemede.Doğum tarihlerimiz aynı canım. Suyun iyiyse şekerin düşüktür inşallah. Biz cumartesi gidicez bizim sipa ne kadar oldu merak ediyorum
Rica ederim canm yardimci olduysam ne mutlu disaridan gozukmemesi iyi insallah bu sekilde kalirBilgi için teşekkür ederim. Danışılacak bir konuymuş gerçekten. Dışardan bakıldığında hiç varis gibi bir görüntü yok zaten. Ancak ultrasondan anlaşılıyor. Ama ilerlememesi için ben danışayım. Çok teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim odanız gelince sende paylaş canım inşallah sağlıkli günlerde kullanirizCok guzel odaniz gulegule kullansin kizin :) bu kizlar cok sansli bizim odamizda 16 aralikta teslim edilecek heyecanliyim:)
Benimde 144 çıktı yarın 100 gr yapılacak canımŞekerim 145 çıkmış canım. Bakalım akşama doğru randevu aldım doktor ne diyecek. Sınır 140 imiş sanırım 50 lik yüklemede.
Bende onları nasıl alicam nerden bulucam bilemedim cibinlik perde avize hali lazım bana da internetten bakıyorum ama bilemedim sende foto atsana fikir olur
Amin inşallah canım gerçekten eşimin ailesi ile hiçbir zaman kötü olmak istemiyorum zaten sehir dışındakar ya ilişkimiz mesafeli hiç yüz göz olmadık ama bebişe bakmak için kendi annemlerle dönüşümlü gelip uzuuun uzuuun kalcaklar umarım bu süreci sağ selamet atlatırım çünkü bakıcı olayı da bebiş küçükken çok zor keşke ev hanımı olsam ücretsiz izin alsam maddi açıdan zorlancaz kafam karışık
Bakalım doğum olunca nelerle karşılaşıcaz hayırlısı :) bnm annemler de kv de şehir dışındaAmin canım doğeu diyorsun Allah daim etsin inşallah.. hakkaten zor bir durum. keşke bende ev hanımı olsam diyorum ama olmuyor işte maddi durumlar yüzünden ücretsiz izin bile alamycam gibi.. benim annem bana çok yakın hemen yan binada oturuyor o çalışıyor o yüzden benm iznm bitene kadr işi bırakır mı bıraakmaz mı bilemiyorum.. kv.demde bende kalırsın dedi arabayla 20 dk.lık mesafe var aramızda. bende rahat edemyceğim için annecim ben burda kalamam rahat edemiyorum yerimi yadırgıyorum yatagımı yadırhıyorum kalamam o yüzden amasiz bende kalabilirsiniz dedim.
açıkcası bütün kapıları da kapatmak istemedim yani. siz bizde kalırsınız dedim. o da olabilir o zaman o gün gelsin bakarız dedi. bakalım neler olcak =)
kızlar kontrolden geldim. allahıma bin şükür herşeyimiz yolunda. bebiş biraz tombik olacak galiba dedi doktorumuz. şu anda 1470 gr olmuş kızım. çok hareketli bu hissediyormusun dedi. oooo hemde nasıl dedim. poz verdi babasına el salladı. ağzını açıp kapattı.bizde babası sana öpücük atıyor kızın dedikvee ilk defa bu kızı babasına bu kadar benzettim. bildiğin babasının kopyası olacak bebişim
Bakalım doğum olunca nelerle karşılaşıcaz hayırlısı :) bnm annemler de kv de şehir dışında
Çok güzel olmuş canım güle güle giyin bende kendim yapıyorum ama bakalım ortaya nasıl bisey çıkacak becerebilirsem bitirince eklerim fotosunu bendeBebişlerin hastane çıkışlarını yaptırdım. Benim terlik taçta hazır. Sirada pijamam var
Daha sonra da bebişlerin eksiklerini almaya devam
iyi günlerde kullanin canım kızınla birlikte bizdeCanım biz hello kitty konsepti düşündük eşimle malum bnmki de kız bebek:) odamız da epey büyük bu nedenle sivasta büyük ebatlarda bebek odası halısı bulamadık hepsi paspas gibi
Çok şükür n11den 150*230 ebadında hello kitty halımızı ve avizemizi aldık halı henüz gelmedi ama yorumlar olumlu avize de lisanslı gayet güzel
Perdeyi şükür sivastan bulduk o da lisanslı rengi felan akmaz dedi boy standart oluyomuş 2 metre, eni de ölçtük, zebra stor, bugün yarın monte etcekler:)
Şımdılık eğreti ama bikaç foto atayım perdenin fotosu elimde yok internetten bitane buldum buna benziyo
Sana da n11i öneririm
Mickey mouse ya da prenses konsepti hoş olur mobilyana
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah sen de iyi günlerde kullaniyi günlerde kullanin canım kızınla birlikte bizde
prenses konseptini düşündük uyku setinide öyle alicaz çünkü n11 e bende bakayım bari
Mobilyalarimiz geldi ama daha çok eksiğimiz var hali perde avize.... bir arada onları alırız artik rabbim iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
çok teşekkür edeirm. benimde kontrol altında gibi. ama arada sapıttığı oluyor. Açlık şekerimin tokluktan yüksek çıkması da ilgin. bir durum. acaba sende de oluyor mu diye merak ettim.
henüz doktora gitmedim. yükleme de istemedi tabiki, isterse yaptırmamak için tüm bu çabam
parmaklarımda delinecek yer kalmadı , eğer gene yükletme isterse daha da doktora moktora gitmem
Şekerim 145 çıkmış canım. Bakalım akşama doğru randevu aldım doktor ne diyecek. Sınır 140 imiş sanırım 50 lik yüklemede.
kızlar kontrolden geldim. allahıma bin şükür herşeyimiz yolunda. bebiş biraz tombik olacak galiba dedi doktorumuz. şu anda 1470 gr olmuş kızım. çok hareketli bu hissediyormusun dedi. oooo hemde nasıl dedim. poz verdi babasına el salladı. ağzını açıp kapattı.bizde babası sana öpücük atıyor kızın dedikvee ilk defa bu kızı babasına bu kadar benzettim. bildiğin babasının kopyası olacak bebişim
2 tarafın uzak olması senin iin kötü tabi ama hayat şartları işte..
aynen çocuk doğunc a neler olcak bende çok merak ediyorum çocuk yüzünden tartışmalar yaşanmaz umarım =)
Rahimdki varisle vajinaların Vahid farklı diye biliyorum rahim damarlarının kalınlığından bahsediyor gebeliğin son dönemlerinde kontrol altında olmak ve sezaryen olacaksan iyi bi Dr olması kanama kontrolu acısından gerekli... Bide cocugun kan akışı kontrolu önemliBilgi için teşekkür ederim. Danışılacak bir konuymuş gerçekten. Dışardan bakıldığında hiç varis gibi bir görüntü yok zaten. Ancak ultrasondan anlaşılıyor. Ama ilerlememesi için ben danışayım. Çok teşekkür ederim :)
Bizim de iki taraf uzak ve ilk defa bizim evde aynı anda yatılı kalacaklar dogumda. Off bebisleri paylasamiyolarmis,her şeye karisiyolarmis öyle diyo başından geçenler. Bi hakimiyet yarısı olacak gibi gibi. Bakalım neler yapıcaz.
Evet tatlim beyaz turp ben denedim faydasini ilk defasindan gordum Allah sifalar versinben onu siyah turpta biliyorum.beyazda oluyor mu ya.beyaz turp vardı yapayım ben onu teşekkürler
söyle yapcaz boyle yapıcaz aaa hic olmaz öyle " ben de bu dillere bilmisliklere kızıyorum. Her şeyi onlar biliyor. Esimin tüm tarafında var bu tavırlar. Bişey soruyor kv m . Cevaplıyorum. Bize söyle böyle demislerdi diyor hemen. hep kızını anlatıyor. ( biz dediği gorumcem) e biz kimiz? Yabancı. Bebek konusunda katı kesin kurallar yok gibi. Hepsinin huyu suyu farklı canım. Bebeklerimize göre tavır takinicaz. Çok biliyo onlarbebek konusunda herseye karışmalarını bende istemem tabiki.. sonuçta ilk bebeğim olabilir ama yinede öle yapma böle yap derlerse deli olurum herhalde... şimdiden mesela lv.dem emzik tutturcaz önce doğduğunda dedi. nedenini sorduğumda memeyi tutmaz yoksa emziremezsin dedi. her çocuk mutlaka emzik mi emmeli hemde ilk etapta meme değil emzik vermek doğru mu gerçekten bana saçma gibi geldi :/
Bana çok acı yeme demişlerdi. İlk defa bu kadar acı ve çok yemeği bugün yedim. Ondan endişe ettim.. Ama şimdi dhaa iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?