- 30 Temmuz 2015
- 818
- 2.271
- 63
Rahimdki varisle vajinaların Vahid farklı diye biliyorum rahim damarlarının kalınlığından bahsediyor gebeliğin son dönemlerinde kontrol altında olmak ve sezaryen olacaksan iyi bi Dr olması kanama kontrolu acısından gerekli... Bide cocugun kan akışı kontrolu önemli
Benim kiz da ogle babasinin ctrl+pkızlar kontrolden geldim. allahıma bin şükür herşeyimiz yolunda. bebiş biraz tombik olacak galiba dedi doktorumuz. şu anda 1470 gr olmuş kızım. çok hareketli bu hissediyormusun dedi. oooo hemde nasıl dedim. poz verdi babasına el salladı. ağzını açıp kapattı.bizde babası sana öpücük atıyor kızın dedikvee ilk defa bu kızı babasına bu kadar benzettim. bildiğin babasının kopyası olacak bebişim
söyle yapcaz boyle yapıcaz aaa hic olmaz öyle " ben de bu dillere bilmisliklere kızıyorum. Her şeyi onlar biliyor. Esimin tüm tarafında var bu tavırlar. Bişey soruyor kv m . Cevaplıyorum. Bize söyle böyle demislerdi diyor hemen. hep kızını anlatıyor. ( biz dediği gorumcem) e biz kimiz? Yabancı. Bebek konusunda katı kesin kurallar yok gibi. Hepsinin huyu suyu farklı canım. Bebeklerimize göre tavır takinicaz. Çok biliyo onlar
yok canım bu sefer ki renkli değildi. ama ekrana çok net bakıyordu. yüzü tamemen dönüktü. belli oldu bu seferayyy maşallah subhanallah canım allah nazarlardan saklasın iyi olmasına sewindim :)
ayy onu ultrasonda nasıl anlıyorsuuz canım yaaa ben hiç renkli görmedim daha senin doktorun renkli mi gösterdi de anladınız acaba?
yok canım bu sefer ki renkli değildi. ama ekrana çok net bakıyordu. yüzü tamemen dönüktü. belli oldu bu sefer
Amin canım doğeu diyorsun Allah daim etsin inşallah.. hakkaten zor bir durum. keşke bende ev hanımı olsam diyorum ama olmuyor işte maddi durumlar yüzünden ücretsiz izin bile alamycam gibi.. benim annem bana çok yakın hemen yan binada oturuyor o çalışıyor o yüzden benm iznm bitene kadr işi bırakır mı bıraakmaz mı bilemiyorum.. kv.demde bende kalırsın dedi arabayla 20 dk.lık mesafe var aramızda. bende rahat edemyceğim için annecim ben burda kalamam rahat edemiyorum yerimi yadırgıyorum yatagımı yadırhıyorum kalamam o yüzden amasiz bende kalabilirsiniz dedim.
açıkcası bütün kapıları da kapatmak istemedim yani. siz bizde kalırsınız dedim. o da olabilir o zaman o gün gelsin bakarız dedi. bakalım neler olcak =)
ciddi misin :) miden de bir sorun yok o zaman.. maşallah sana.. ya ben zaten çok acı yiyemem. gebelikte yediğim en acı şey o yemekti işte :)Canim ben aciyi cok severim. Ve benim yedigim aci muhtemelen cogunuza zehir gibi gelir ve agziniza bile suremezsiniz. Cok seviyorum yani. Tum yemeklerimide aci yaparim. Bir sikintisinida gormedim.
Canım geçen gün bana da oldu aynı yer2 gün boyunca ağrıdı ayaklarımı fln sıcak tuttum ani hareketten kaçındım bol bol uzandım geçti şükür galiba rahim de bebek de büyüdüğü için normal
Maşallah çok güzel Allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin biz de oda telaşındayız perdemiz, halımız yakında gelcek, avizeyi alıp astık, çok heyecanlıyım :)
Kan ilacı da içiyorum tahlil de normal ama bilmiyorum
Canım geçmiş olsun bebeğin ağrı yapıcağını sanmıyorum ama rahim genişlediği için o ağrı yapıyordur, bu haftalarda bebek daha hızlı büyüyo ve ağırlığıda arttığı için daha çok baskı olması çok normal, dinlenmeni tavsiye ederim, zor hareketlerden kaçınmaya çalış..
Çalışan anne olmak zor ama ailenın uzakta olması daha zor bence. Benım annem baska sehırde yasıyor ve calısıyor o yuzden cok fazla kalamaz yanımda. Kayınvalıde de hasta , seker hastası ve fazla ıs yapamıyor gun ıcınde uykusu gelıyor o yuzden ona baktıramam. Bakıcı bulmam lazım mecburen ama bakıcı da evıme yakın oturmalıkı sabah 6da evıme gelsın. Malum karım kosa evden 6.20de cıkmamız lazım.
Guzel olmus canım gule gule kullanhuu huuuu kızlaaaaaaar
kendime lohusa taçı ve lohusa terliği yaptım
nasıl olmuş :)
Bizim de iki taraf uzak ve ilk defa bizim evde aynı anda yatılı kalacaklar dogumda. Off bebisleri paylasamiyolarmis,her şeye karisiyolarmis öyle diyo başından geçenler. Bi hakimiyet yarısı olacak gibi gibi. Bakalım neler yapıcaz.
O yasa bıze yetısırmıs yetısmezmı bılınmez canım. Hos oyle olsa bıle benım o 2 ay yarım gun calısıp metro metrobus yapmak cok zor olur benım ıcın. 2 ay az gercekten ben o hakkımı kullansam bıle sonrasında yıne ucretsız ızın alırdım. Gunde 4 saate yakın yol gıdıp gelıyorum ve kucucuk bebegı sabahın korunde bırakıp gıtmek ıstemıyorum. Ben kucuk sehırde buyudum keske benım cocugumda kucuk sehırde buyuseydı ya da daha rahat bı ısım olsaydıAynen benim kv.mde şeker hastası gün içinde uykusu geliyor hep.. ama kayınpederime güvenebilirim en azından o yardımcı olabilir belki diyorum. ama bakcam arık. haklısın sabahtan sana gelmesi lazım bakıcının o yüzden mutlaka yakın olmalı. bende hiç bi çae bulamazsam bakıcı diyorum ama nolur bilemiyorum şuan.
Ayy bi de yeni bi yasa çıkıyormuş geçen arkadaşım söyledi. hani 4 ay iznimiz var ya 1. çocuğa 2 ay, 2. çocuğa da 4 ay yarım gün çalışma ve tam maaş vereceklermiş. yani özel dektörde çalışıyorsan yarım gün çalışacaksın yarı maaşını şirket kalan yarsını da devlet ödeyecekmiş. inşallah böyle birşey olur yaaa 2 ay 2 aydır
O yasa bıze yetısırmıs yetısmezmı bılınmez canım. Hos oyle olsa bıle benım o 2 ay yarım gun calısıp metro metrobus yapmak cok zor olur benım ıcın. 2 ay az gercekten ben o hakkımı kullansam bıle sonrasında yıne ucretsız ızın alırdım. Gunde 4 saate yakın yol gıdıp gelıyorum ve kucucuk bebegı sabahın korunde bırakıp gıtmek ıstemıyorum. Ben kucuk sehırde buyudum keske benım cocugumda kucuk sehırde buyuseydı ya da daha rahat bı ısım olsaydıBakalım zaman ne gosterecek. Maddı olarak bırıkımım vardı ama esımın hataları yuzunde 4 ay ıcınde o para gıttıgı gıbı bırde bır suru borclandım. Zaten oncesınde de aılesı yuzunden sureklı borcluyduk tam rahata erdık derken beyefendı benden gızlı ısler cevırmıs ve yıne dıpdeyız. Ne olursa olsun ucretsız ızın kullanıcam ama, olmadı kayınpederı arayıp borc ıstıycem 5 yıldır en az 50-60bınımız gıtmıstır onlara.
iç zıbın dedıgın kolsuz alttan cıtcıtlı atletler mı? Benım adlgım sette 2 zıbın 2 pantolın bır tulum bır cıtcıtlı atlet var. Setınde yoksa ayrı alırsın ondan koyarsın canımHanımlar benim aldihim setlerde iç zibin yok iç zibin takımlari alan almayi düşünen var mı
Kötü haber değil ama dr un mutlaka bilsin.. Biz sezaryen ameliyatı yaparken bazen bir açıyorduk karnı rahimde kocaman damar dr ona göre kesi yapacağı yeri ayarlıyordu sıkıntı olmuyordu ama dr önceden bilsinNeler oluyor ya? Tedirgin olmaya başladım. Kendi doktorum değil de ayrıntılı ultrasona gittiğim doktor söyledi bunu. Acaba her doktor kontrol etmiyor mu rahim varisini? Kendi doktorumu arayacağım bugün ama kötü haber almaktan korkuyorum.
Hanımlar benim aldihim setlerde iç zibin yok iç zibin takımlari alan almayi düşünen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?