2016 Şubat Anneleri

Bu adam öldürecek beni
herseyi annem alıyor o eksiklerimi tespit edip kendi almaya çalışıyor. Beyfendi diyor eşyaları toplayalim konyaya gidelim annemde yikayalim o sevinsin mutlu olsun diye. Eee hani annen ne yaptı ne aldı onu gectim 7ci ay oldu insan bi arar sorar. Iyimisin rahatmisin eksigin var mi diye sorar. Bi de kocam okuldayken arar evdeyken aramaz benden dolayi

Son düzenleme:
canım sıkma canını, daha zaman var stres yapma alışveriş bi günlük iş alır belki kvn üzülme

canım sıkma canını, daha zaman var stres yapma alışveriş bi günlük iş alır belki kvn üzülme

yok ya alışverişten bahsetmiyor, aldıklarımızı yıkamaktan ütülemekten bahsediyor,
almayacak ki, hanfendi diyor ki hiç bişy alma doğumdan sonra alırız , sanki kış vakti lohusa halimle gezebilecem

hımmm anladım canım... benimde 2 hafta sonra muayenem var. bende yüzünü görmek istiyorum gösterirse tabi doktoruma söylicem yüzünün fotosunu istycem =)
Iate canim bencede.bugun ben kendim farkettim yüzünü. resim verin dedim öyle verdi.yoksa taktığı yok doktorun

keryneia canım sen keçe bebek süslerini ne yaptın bitirdinmi? Seninkiler çok hoşuma gitti bende gittim malzeme aldım. Kesecegim anneme diktirecegim

Eklentiler

• 14479318244881118030478.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 83
Arkadaşlar bana ÇOK ACİL park yatak tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

250-300 tl arası ne alabilirim?

Baby plus kuş evleri alan var mı mesela ebebekten?

Ölçüsü nasıl olsa daha iyi olur?

Kızlar doğumdaki kanama için Depend hasta bezi alcaz ya hani o kaçlı olmalı? 8li mi 10lu mu daha mı çok? Adı emici külot diye de geçiyo dimi? Daha önce doğum yapan annişler yardım
O kadar fazlaya gerek yok ilk gün 3-4 tane olsa yeterli sonra pede geçiyorsun. Çünkü daha rahat..
Bu yatma işi büyük problem bende de kalbimde sıkıntı var sola yatinca batma oluyor sırtüstü ve sağa yatmak çok mu risklidir acaba
İstediğin tarafa yat canım hiç bi sıkıntı olmaz. Son zamanlarda bebek doğum pozisyonuna girsin ve daha rahat olsun diye sol taraf önemli. Ben bazen saga bazen sola bazen sırt üstü yatıyoorum. Zaten o an bebek rahatsız olursa içerde tepiniyor. Pozisyon degistirirsin ilk çocuğumda her türlü yattım sapasaglam dogdu. Sıkıntı yapma.
Gunaydin annisler. Gece bacagima giren krampla uyandim ve uyku sersemligiyle bagirmisim. Esim de korktu garibim. Ne yapayim ne yapiliyo krampta diye panikledi. Ilk defa yasiyorum kramp neymis aci da olsa ogrendim sıklasir mi bundan sonra korktum
Canımm bebek içerde bazen sinirlere baskı yaparmış kramplar bu yüzden arada olacak maalesef..
İlk defa duydum canım geçmiş olsun..
Hanımlar benim aldihim setlerde iç zibin yok iç zibin takımlari alan almayi düşünen var mı
Gerekiyor canım. Kıuafetlerin iç dikişleri onun narin cildini kızartabiliyor. Zıbınlar dikişsiz ve uzun kollu oluyor. Üst ayrı alt ayrı oluyor. 2.3 tanede olsa almabı tavsiye ederim. Fazla abartma çünkü ilk zamanlar giyecek.. sonra kolsuz çıtçıtlı iç badilere geçersin.

Iate canim bencede.bugun ben kendim farkettim yüzünü. resim verin dedim öyle verdi.yoksa taktığı yok doktorun
Benim dr umda yuzunu fotoğraflayana kadar ugrasıyor dönmezse dönmesi bekliyo bi sürü fotoğraf veriyo hatta diyorum bugun de fotoğrasız olsun ugrasmak die her defasında tum organları tek tek ayrıntılı gösteriyo eşimle konuşuyor zaten yok diyo olmaz o kadar zamanda bi geliyorsun 20 günde bir cağırıyo kontrole

Ben aldım canım. Daha sonra oda yapacagım için uygun bişey aradım. Ve aldım fotoyu koydum. Dış kumaşlarında pek bi fark yok.

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-19-13-48-20.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 108
keryneia canım sen keçe bebek süslerini ne yaptın bitirdinmi? Seninkiler çok hoşuma gitti bende gittim malzeme aldım. Kesecegim anneme diktirecegim
Yok canim ya, misafirlerim gelmisti ya yapamadim, haftasonuna kaldi artik bu hafta baslicam :)
Kolay gelsin canim

http://m.babymall.com.tr/CHC-79108490/chicco-lullaby-europa-oyun-parki-silver-65-95-cm.htmlb ben bundan almayı dusunuyorum fiyatı biraz var ama benim için cok mantıklı gerçekten portatif bi ürün videosuna bakabilirsin küçük ve portatif olması benim için gerekli evim cok küçük ve her 15 günde 3 gün yatılı misafirlikteyim

yok ya alışverişten bahsetmiyor, aldıklarımızı yıkamaktan ütülemekten bahsediyor,
almayacak ki, hanfendi diyor ki hiç bişy alma doğumdan sonra alırız , sanki kış vakti lohusa halimle gezebilecem

Kocan da bı alemmıs canım ya. Anneme goturelım yıkayalşım sevınsınmı Ben kendı evımde yıkıycam annen gelsın bızde sevınsın de sen de

Kocan da bı alemmıs canım ya. Anneme goturelım yıkayalşım sevınsınmı Ben kendı evımde yıkıycam annen gelsın bızde sevınsın de sen de

öyle dedim zaten beyfendi bozuldu, bu haftasonu konyaya gideceğiz kv bizi özlemiş,
gidelim cok merak ediyorum anneciğin bize neler almış görelim dedim hıı yaptı bakalım kvciğimm canım napmş bize

Gunaydin annisler. Gece bacagima giren krampla uyandim ve uyku sersemligiyle bagirmisim. Esim de korktu garibim. Ne yapayim ne yapiliyo krampta diye panikledi. Ilk defa yasiyorum kramp neymis aci da olsa ogrendim sıklasir mi bundan sonra korktum
Bende magnezyum eksikliginden cok kramp oluyor dr.a sor belki seninki de ondan kaynaklaniyordur hafif masaj yaparak o anda kramptan kurtulursun ama gecici bir cozum olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…