- 28 Eylül 2015
- 5.378
- 15.173
- 248
canım sıkma canını, daha zaman var stres yapma alışveriş bi günlük iş alır belki kvn üzülmeBu adam öldürecek beni
herseyi annem alıyor o eksiklerimi tespit edip kendi almaya çalışıyor. Beyfendi diyor eşyaları toplayalim konyaya gidelim annemde yikayalim o sevinsin mutlu olsun diye. Eee hani annen ne yaptı ne aldı onu gectim 7ci ay oldu insan bi arar sorar. Iyimisin rahatmisin eksigin var mi diye sorar. Bi de kocam okuldayken arar evdeyken aramaz benden dolayi
canım sıkma canını, daha zaman var stres yapma alışveriş bi günlük iş alır belki kvn üzülme
yok ya alışverişten bahsetmiyor, aldıklarımızı yıkamaktan ütülemekten bahsediyor,
almayacak ki, hanfendi diyor ki hiç bişy alma doğumdan sonra alırız , sanki kış vakti lohusa halimle gezebilecem
Iate canim bencede.bugun ben kendim farkettim yüzünü. resim verin dedim öyle verdi.yoksa taktığı yok doktorunhımmm anladım canım... benimde 2 hafta sonra muayenem var. bende yüzünü görmek istiyorum gösterirse tabi doktoruma söylicem yüzünün fotosunu istycem =)
Iate canim bencede.bugun ben kendim farkettim yüzünü. resim verin dedim öyle verdi.yoksa taktığı yok doktorun
Arkadaşlar bana ÇOK ACİL park yatak tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
250-300 tl arası ne alabilirim?
Baby plus kuş evleri alan var mı mesela ebebekten?
Ölçüsü nasıl olsa daha iyi olur?
O kadar fazlaya gerek yok ilk gün 3-4 tane olsa yeterli sonra pede geçiyorsun. Çünkü daha rahat..Kızlar doğumdaki kanama için Depend hasta bezi alcaz ya hani o kaçlı olmalı? 8li mi 10lu mu daha mı çok? Adı emici külot diye de geçiyo dimi? Daha önce doğum yapan annişler yardım
İstediğin tarafa yat canım hiç bi sıkıntı olmaz. Son zamanlarda bebek doğum pozisyonuna girsin ve daha rahat olsun diye sol taraf önemli. Ben bazen saga bazen sola bazen sırt üstü yatıyoorum. Zaten o an bebek rahatsız olursa içerde tepiniyor. Pozisyon degistirirsinBu yatma işi büyük problem bende dekalbimde sıkıntı var sola yatinca batma oluyor sırtüstü ve sağa yatmak çok mu risklidir acaba
Canımm bebek içerde bazen sinirlere baskı yaparmış kramplar bu yüzden arada olacak maalesef..Gunaydin annisler. Gece bacagima giren krampla uyandim ve uyku sersemligiyle bagirmisim. Esim de korktu garibim. Ne yapayim ne yapiliyo krampta diye panikledi. Ilk defa yasiyorum kramp neymis aci da olsa ogrendimsıklasir mi bundan sonra korktum
İlk defa duydum canım geçmiş olsun..Günaydın hamişler. Nette araştırdım pek tatmin olmadım. Dedim ben bunu hamişlere de sorayım. :) Ayrıntılı ultrasonda doktor bana "Rahim varislerin var. Ağrı yapıyor mu hiç?" dedi.O günlerde yapmıyordu "Hayır." dedim. Ama bir haftadır pelvis kemiklerim çok acıyor. Sanki bir yerimiz morarır ve çürür ya, o acı gibi. Bazen yataktan kalkamıyorum, yürüyemiyorum. Nedir bu rahim varisi? Bilen, duyan, yaşayan var mı?
Gerekiyor canım. Kıuafetlerin iç dikişleri onun narin cildini kızartabiliyor. Zıbınlar dikişsiz ve uzun kollu oluyor. Üst ayrı alt ayrı oluyor. 2.3 tanede olsa almabı tavsiye ederim. Fazla abartma çünkü ilk zamanlar giyecek.. sonra kolsuz çıtçıtlı iç badilere geçersin.Hanımlar benim aldihim setlerde iç zibin yok iç zibin takımlari alan almayi düşünen var mı
Benim dr umda yuzunu fotoğraflayana kadar ugrasıyor dönmezse dönmesi bekliyo bi sürü fotoğraf veriyo hatta diyorum bugun de fotoğrasız olsun ugrasmak die her defasında tum organları tek tek ayrıntılı gösteriyo eşimle konuşuyor zaten yok diyo olmaz o kadar zamanda bi geliyorsun 20 günde bir cağırıyo kontroleIate canim bencede.bugun ben kendim farkettim yüzünü. resim verin dedim öyle verdi.yoksa taktığı yok doktorun
Yok canim ya, misafirlerim gelmisti ya yapamadim, haftasonuna kaldi artik bu hafta baslicam :)keryneia canım sen keçe bebek süslerini ne yaptın bitirdinmi? Seninkiler çok hoşuma gitti bende gittim malzeme aldım. Kesecegim anneme diktirecegim
Sagol sanada kolay gelsinYok canim ya, misafirlerim gelmisti ya yapamadim, haftasonuna kaldi artik bu hafta baslicam :)
Kolay gelsin canim
yok ya alışverişten bahsetmiyor, aldıklarımızı yıkamaktan ütülemekten bahsediyor,
almayacak ki, hanfendi diyor ki hiç bişy alma doğumdan sonra alırız , sanki kış vakti lohusa halimle gezebilecem
Kocan da bı alemmıs canım ya. Anneme goturelım yıkayalşım sevınsınmıBen kendı evımde yıkıycam annen gelsın bızde sevınsın de sen de
Bende magnezyum eksikliginden cok kramp oluyor dr.a sor belki seninki de ondan kaynaklaniyordur hafif masaj yaparak o anda kramptan kurtulursun ama gecici bir cozum olurGunaydin annisler. Gece bacagima giren krampla uyandim ve uyku sersemligiyle bagirmisim. Esim de korktu garibim. Ne yapayim ne yapiliyo krampta diye panikledi. Ilk defa yasiyorum kramp neymis aci da olsa ogrendimsıklasir mi bundan sonra korktum
Mide bulantisi yapan ilaclari yatmadan hemen once iciyorum ben bi dene istersenMagnorm vermisti. O donem bulantilarim vardi zaten iyice tiksinmistim sonradan hic denemedim icmeyi. Doktorum da zorlama icemiyorsan dedi ama eksikligini hissetmeye basladim demek ki
cnm sallanma ozellıgı var mıCanım Kraft como tavsiyem. Ben aldım gayet de memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?