2016 Şubat Anneleri

Ikiz canim masallah 1300kusur gr.a ulasmis iki kizim daha var karnimda halsizligim cok oluyor benim de yol sorunum yok arabayla 10dk.da okuldayim ama ikizlerden dolayi sanirim cok halsizim

Kontrolden geldim 1300kusur gr.a ulasmis benim zilliler bi de kafa kafaya vermisler sanirim anne babanin dedikodusunu yapiyorlar birinin kafasi asagida digerinin yukaridaydi nasil dondu o sikisiklikta anlamadim turkiyede olmasak normal dogurturlardi beni ama maalesef turk dr.i da korkak ben de korkagim

çok güzeller güle güle kullanın inşallah nerde yaptırdın bana özelden yaparmısın canımm çünkü dürekli bakamıyorum çalışıyorum

Canim bir arkadaşıma yaptırdım model çizip B bebesko

cnm şunu mu kullandın... bunun manuel kullanımı var mı yoksa onu ayrı mı almıstın...
http://www.e-toker.com/Philips-Avent-SCF332-01-Natural-Elektronik-Gogus-Pompasi-1397

Benim 1 makina da 2 özellikte vardı canım. Hatta otomatiğe aliyorsun ne hizda istersen kendi devam ediyor. 3 sene önce yanılmıyorsam 350 tl ye almıştım. Güzel indirimler oluyordu ama bana acil lazımdı.

Çok güzel olmuş canım güle güle giyin bende kendim yapıyorum ama bakalım ortaya nasıl bisey çıkacak becerebilirsem bitirince eklerim fotosunu bende

Fotosunu bekliyoruz canım. Inşallah hepimize sağlıkla giydirmek nasip olsun :)

sdss canım bu model değil. Çünkü bu yeni modeli. Biberonu bir önceki model. Bulursam aticam sana.

Oyyyy maşallah kocaman olmuşlar

Ben de merak ediyorum benim cimcimeleri. Dr um rahatsız raporlu 10 günden önce gidemicem malesef.

yok ya alışverişten bahsetmiyor, aldıklarımızı yıkamaktan ütülemekten bahsediyor,
almayacak ki, hanfendi diyor ki hiç bişy alma doğumdan sonra alırız , sanki kış vakti lohusa halimle gezebilecem
Senin kv yine aliriz demis benimki cimrilikden kriz geciricek nerdeyse. Hepsi bi cins ya su kvlerin

Ikiz canim masallah 1300kusur gr.a ulasmis iki kizim daha var karnimda halsizligim cok oluyor benim de yol sorunum yok arabayla 10dk.da okuldayim ama ikizlerden dolayi sanirim cok halsizim

maşallah canımm.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. haklısın tabi ben tek bebekle ağırlaştım şimdiden sen 2 bebek taşyorsun daha fazla ağır hissedersin kendini doğal olarak.. Aman allah sağlık versinde gerisi önemli değil canım... :)

Topitikk firkan Doktorumu haberdar ettim. "Eğer dışardan belli olmuyorsa önemli değil. Hemen hemen her hamilelikte rahim varisi oluşur ve son 3 ayda pelvis kemiklerin ağrı yapar. Çünkü çatı genişlemesi yaşıyorsun, kemiklerin ağrısı normal ve bu durum mutlaka rahim varislerinden kaynaklanyor diyemeyiz. Dışardan varis görünmedikçe hiç endişe yapma. Kemiklerin ağrısı için de endişe etme." dedi. İçimi rahatlattı. Yeni bir şey öğrenmiş oldum. Paylaşayım dedim, belki aynı durumu yaşayan olacaktır.

Senin kv yine aliriz demis benimki cimrilikden kriz geciricek nerdeyse. Hepsi bi cins ya su kvlerin

Hahaha bizim ki kurnaz biliyor herseyi alacağımı. Sonra diyecek aaa evladim ben almayin bekleyin dedim ama siz almissiniz bana gerek kalmadi ki simdi diyecek. Aynisinj düğünde de yaptığı için sasirmadim :)

Ah bu kayinvalideler... bizimki cimriligi de asarak umreye gitmek icin para istiyor :) gulup geciyorum artik.
Allahim sen biliyosun ben susuyum en iyisi
Hahaha bizim ki kurnaz biliyor herseyi alacağımı. Sonra diyecek aaa evladim ben almayin bekleyin dedim ama siz almissiniz bana gerek kalmadi ki simdi diyecek. Aynisinj düğünde de yaptığı için sasirmadim :)
Bunlarin kafasi neyle calisiyo kiz valla merak ediyorum artik dayanamayip sorcam bi gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…