Ikiz canim masallah 1300kusur gr.a ulasmis iki kizim daha var karnimda halsizligim cok oluyor benim de yol sorunum yok arabayla 10dk.da okuldayim ama ikizlerden dolayi sanirim cok halsizimHımmm anladım canım haklısın tabi sende... evde de çocuk var diyorsun valla zor tabi.. benim ilk bebeğim. işe de servisle gidip geliyorum o yüzden dadayanabilirim diyorum bakalım inşallah dediğim gibi olur tabi.. ne kadar kaldı ne zaman ayrılacaksın izne diye soruyorlar müdürler iş arkadaşlarım falan bende sonuna kadar burdayım diyorum, burda doğurcan faln diye dalga geçiyorlar
senin ikiz mi?
çok güzeller güle güle kullanın inşallah nerde yaptırdın bana özelden yaparmısın canımm çünkü dürekli bakamıyorum çalışıyorum
cnm şunu mu kullandın... bunun manuel kullanımı var mı yoksa onu ayrı mı almıstın...
http://www.e-toker.com/Philips-Avent-SCF332-01-Natural-Elektronik-Gogus-Pompasi-1397
Çok güzel olmuş canım güle güle giyin bende kendim yapıyorum ama bakalım ortaya nasıl bisey çıkacak becerebilirsem bitirince eklerim fotosunu bende
Kontrolden geldim 1300kusur gr.a ulasmis benim zilliler bi de kafa kafaya vermisler sanirim anne babanin dedikodusunu yapiyorlarbirinin kafasi asagida digerinin yukaridaydi nasil dondu o sikisiklikta anlamadim turkiyede olmasak normal dogurturlardi beni ama maalesef turk dr.i da korkak ben de korkagim
Senin kv yine aliriz demis benimki cimrilikden kriz geciricek nerdeyse. Hepsi bi cins ya su kvlerinyok ya alışverişten bahsetmiyor, aldıklarımızı yıkamaktan ütülemekten bahsediyor,
almayacak ki, hanfendi diyor ki hiç bişy alma doğumdan sonra alırız , sanki kış vakti lohusa halimle gezebilecem
Ikiz canim masallah 1300kusur gr.a ulasmis iki kizim daha var karnimda halsizligim cok oluyor benim de yol sorunum yok arabayla 10dk.da okuldayim ama ikizlerden dolayi sanirim cok halsizim
Denerim canim ben de. Kontrolume iki hafta var cunku.Mide bulantisi yapan ilaclari yatmadan hemen once iciyorum ben bi dene istersen
Onceden bahsetmistim biz de aldik ama kurmadik daha. Nette bir sitede sallanma ozelliginin oldugi yaziyor baska bir sitede belirtilmemis. Kurulumunu yapan arkadaslar biliyordur kesin sonucucnm sallanma ozellıgı var mı
Çok teşekkür ederim canım bakıcam:)Canım Kraft como tavsiyem. Ben aldım gayet de memnunum
Ben aldım canım. Daha sonra oda yapacagım için uygun bişey aradım. Ve aldım fotoyu koydum. Dış kumaşlarında pek bi fark yok.
Ah bu kayinvalideler... bizimki cimriligi de asarak umreye gitmek icin para istiyor :) gulup geciyorum artik.Senin kv yine aliriz demis benimki cimrilikden kriz geciricek nerdeyse. Hepsi bi cins ya su kvlerin
Senin kv yine aliriz demis benimki cimrilikden kriz geciricek nerdeyse. Hepsi bi cins ya su kvlerin
kaça yaptırdın canımmBebişlerin hastane çıkışlarını yaptırdım. Benim terlik taçta hazır. Sirada pijamam var
Daha sonra da bebişlerin eksiklerini almaya devam
Allahim sen biliyosun ben susuyum en iyisiAh bu kayinvalideler... bizimki cimriligi de asarak umreye gitmek icin para istiyor :) gulup geciyorum artik.
Bunlarin kafasi neyle calisiyo kiz valla merak ediyorum artik dayanamayip sorcam bi gunHahaha bizim ki kurnaz biliyor herseyi alacağımı. Sonra diyecek aaa evladim ben almayin bekleyin dedim ama siz almissiniz bana gerek kalmadi ki simdi diyecek. Aynisinj düğünde de yaptığı için sasirmadim :)
Ben dalin sıvı deterjan ve dalan roxy sabun alcam, yumuşatıcı kullanmıcamKızlar bebiş kıyafetlerini hangi deterjan ve yumuşatıcıyla yıkamalıyız sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?