2016 Şubat Anneleri

Guzel olmus canım gule gule kullan

Ya benım logusa tacı felan takmıycam Terlık olarak da terlıgım suslu olmayacak, cok mu abes kacar bılmıyorum ama ben sevmıyorum demekkı ıcınden gelmeyınce olmuyor.

bende takmıycam. elimden geldiğince sade ve farklı şeyler yapmak istiyorum. bakıyorum da herşey ne kadar birbirine benziyor. hatta kapı süsüne bile sadece adını yazdırmayı düşünüyorum.

Oyy maşallah onlara ne tatlı görünüyolardır kafa kafaya kuzular kırk bin kere maşallah canım

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-19-17-13-12.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 81
Bebişlerin hastane çıkışlarını yaptırdım. Benim terlik taçta hazır. Sirada pijamam var

Daha sonra da bebişlerin eksiklerini almaya devam
Güle güle kullanın inşallah:) çok tatlılar.o süsler oraya Dikili mi yoksa sıcak silikonla mı yapışık?

öyle dedim zaten beyfendi bozuldu, bu haftasonu konyaya gideceğiz kv bizi özlemiş,
gidelim cok merak ediyorum anneciğin bize neler almış görelim dedim hıı yaptı bakalım kvciğimm canım napmş bize
Sevinen adam bir çift çorap alır en kötü alınanları yıkarken sevineni de yeni gördüm benim kv.de de 6 ay oldu bir kere arayıp sormadı bile beni torununu o da öyle bir çift çorap al be kadın ilk torun bir de herşey bitsin gelip baş köşede oturur ama lanet olasıca

Ya bugün Karnım taş gibi bir de gerim gerim geriliyo uyy sabahtan beri bir tuhafım ittirip duruyo mu bu çocuk anlamadım ki acayip gergin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…