sabun tozuKızlar bebiş kıyafetlerini hangi deterjan ve yumuşatıcıyla yıkamalıyız sizce?
Ben dalin sıvı deterjan ve dalan roxy sabun alcam, yumuşatıcı kullanmıcam
Roxy iyi yani öyle misabun tozu
ben roxy dalan ın granülünü alacağım
ben dalin sıvı deterjan aldımRoxy iyi yani öyle mi
Guzel olmus canım gule gule kullan
Ya benım logusa tacı felan takmıycamTerlık olarak da terlıgım suslu olmayacak, cok mu abes kacar bılmıyorum ama ben sevmıyorum demekkı ıcınden gelmeyınce olmuyor.
Kontrolden geldim 1300kusur gr.a ulasmis benim zilliler bi de kafa kafaya vermisler sanirim anne babanin dedikodusunu yapiyorlarbirinin kafasi asagida digerinin yukaridaydi nasil dondu o sikisiklikta anlamadim turkiyede olmasak normal dogurturlardi beni ama maalesef turk dr.i da korkak ben de korkagim
iç zıbın dedıgın kolsuz alttan cıtcıtlı atletler mı? Benım adlgım sette 2 zıbın 2 pantolın bır tulum bır cıtcıtlı atlet var. Setınde yoksa ayrı alırsın ondan koyarsın canım
Bende roxy aldım ..Roxy iyi yani öyle mi
Kızlar bebiş kıyafetlerini hangi deterjan ve yumuşatıcıyla yıkamalıyız sizce?
Güle güle kullanın inşallah:) çok tatlılar.o süsler oraya Dikili mi yoksa sıcak silikonla mı yapışık?Bebişlerin hastane çıkışlarını yaptırdım. Benim terlik taçta hazır. Sirada pijamam var
Daha sonra da bebişlerin eksiklerini almaya devam
Sevinen adam bir çift çorap alır en kötü alınanları yıkarken sevineni de yeni gördüm benim kv.de de 6 ay oldu bir kere arayıp sormadı bile beni torununu o da öyle bir çift çorap al be kadın ilk torun bir de herşey bitsin gelip baş köşede oturur ama lanet olasıcaöyle dedim zaten beyfendi bozuldu, bu haftasonu konyaya gideceğiz kv bizi özlemiş,
gidelim cok merak ediyorum anneciğin bize neler almış görelim dedim hıı yaptı bakalım kvciğimm canım napmş bize
Bizim bi tane corap bile yok dahaKızımın ilk ve tek cicisi bu bile heyecanlandırdı beni valla bakip duruyorum (esim daha erken dediği icin bu kadar)Eki Görüntüle 1694353
Doguma 1 hafta kala corek otu yagi icmemiz kolaylastiriyormus dogumu yapsammi yapmasammi diye dusuniyorum ben de canimBn çok yedim çörekotunu canım
Bende kızımda kullandım roxy.alırken dikkat edin ama üzerinde eldemi makinedemi yazıyor diyeRoxy iyi yani öyle mi
krem sürsene biraz rahatlatır.Ya bugün Karnım taş gibi bir de gerim gerim geriliyo uyy sabahtan beri bir tuhafım ittirip duruyo mu bu çocuk anlamadım kiacayip gergin
ben yağ olarak değilde çok tüketmiştim.birde hurma kilolarca hemde.kızım 2.5 yaşındaDoguma 1 hafta kala corek otu yagi icmemiz kolaylastiriyormus dogumu yapsammi yapmasammi diye dusuniyorum ben de canim
Bn o kadar çok tükettim ki canım ezdim balla yedim doğuma yakın yapsam mı kiDoguma 1 hafta kala corek otu yagi icmemiz kolaylastiriyormus dogumu yapsammi yapmasammi diye dusuniyorum ben de canim
Sallanıyor mu o? Yazmıyor özelliklerinde de....Canım Kraft como tavsiyem. Ben aldım gayet de memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?