Kontrolden geldim 1300kusur gr.a ulasmis benim zilliler bi de kafa kafaya vermisler sanirim anne babanin dedikodusunu yapiyorlar birinin kafasi asagida digerinin yukaridaydi nasil dondu o sikisiklikta anlamadim turkiyede olmasak normal dogurturlardi beni ama maalesef turk dr.i da korkak ben de korkagim
Masallah tatlim evet hurma da iyi ama okudugum kadariyla corekotu erken tuketilirse erken dogum riski yaratiyir ondan da doguma yakin tuketilmesi gerekiyor
Masallah tatlim evet hurma da iyi ama okudugum kadariyla corekotu erken tuketilirse erken dogum riski yaratiyir ondan da doguma yakin tuketilmesi gerekiyor
Herkese iyi akşamlar :) Bugün bende 75 gr lık şeker yüklemesi yaptırdım, sonuçlarım biraz yüksek çıkmış, ve bende diyettekiler listesine katıldım malesef Allah yar ve yardımcımız olsun, yavrularımızı korusun inşallah
Ben her ikisinden de korkuyorum sezeryan dahil kesip biciyorlar insani normal dogumu kolastiracak seyleri okuyorum ve 37ci haftadan itibaren her gun 4-5 tane hurma dogumu kolaylastiriyomus su icmek yurus yapmak nefes egzersizleri yapalim canim ya korkuyo insan http://m.gazetevatan.com/News/Article?ID=519798
Sunu okuyun kizlar
Topitikkfirkan
Doktorumu haberdar ettim. "Eğer dışardan belli olmuyorsa önemli değil. Hemen hemen her hamilelikte rahim varisi oluşur ve son 3 ayda pelvis kemiklerin ağrı yapar. Çünkü çatı genişlemesi yaşıyorsun, kemiklerin ağrısı normal ve bu durum mutlaka rahim varislerinden kaynaklanyor diyemeyiz. Dışardan varis görünmedikçe hiç endişe yapma. Kemiklerin ağrısı için de endişe etme." dedi. İçimi rahatlattı. Yeni bir şey öğrenmiş oldum. Paylaşayım dedim, belki aynı durumu yaşayan olacaktır.
Ben her ikisinden de korkuyorum sezeryan dahil kesip biciyorlar insani normal dogumu kolastiracak seyleri okuyorum ve 37ci haftadan itibaren her gun 4-5 tane hurma dogumu kolaylastiriyomus su icmek yurus yapmak nefes egzersizleri yapalim canim ya korkuyo insan http://m.gazetevatan.com/News/Article?ID=519798
Sunu okuyun kizlar