2016 Şubat Anneleri

cnm urun guzele benzıyor... memnun kaldın sanırım... sesı cok oluyor mu... zaten dıger modelle arasında pek fıyat farkı yok bunu da dusunebilirim..

Çok memnun kaldım. Sesi yok öyle. Düşün yanımda oğlum uyurken ben süt sağabiliyordum. Şuan fiyati da çok iyi. Ben faturasına baktim 365 tl ye almışım. Pişman olmayacağın bir ürün.

Ayy ne güldümmm. Çok haklısn al bendende o kadar

Kızlar bebiş kıyafetlerini hangi deterjan ve yumuşatıcıyla yıkamalıyız sizce?

Canım ben bebişimin kıyafetlerine dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını kullandım.mis gibi oldular.. Ama henüz ütülemedim. Sadece hastane çıkışı ve bir iki ufak kıyafeti ütülerim abartmayim diyorum.

bende takmıycam. elimden geldiğince sade ve farklı şeyler yapmak istiyorum. bakıyorum da herşey ne kadar birbirine benziyor. hatta kapı süsüne bile sadece adını yazdırmayı düşünüyorum.
,

Benım kapı susumu arkadasım yapıcak sade bı model begendım ben de, onun hayal gucu de bırlesınce farklı bırsey olacak

Benim dediğim çıtcitli degil incecik beyaz kumaştan . Ic zibin .

Bende roxy aldım ..

Tamam anladım sımdı su dıkıssız uzun kollu bluz dıyelım. Ic dıyınce kafam karıstı:) Ice gıyılen bırseyden bahsedıyorsun dıye dusundum. Ben o zıbının altına cıtcıtlı atlet gıyılır dıye dusundum ama.

A
maşallah cnm bizimkilerin arasında fark var biraz cnm sıkıldı kız 980 gr erkek 768 gr neden böyle ki
canim canini sikma ben her kontrolumde farkli sonuc aliyorum bi kiz onde oluyor bi erkek... daha onumuzde 10 hafta var... yakalar birbirlerini hem bu sonuclar %
10 asagi yukari oluyor... doktor herhangi olumsuz birsey dedi mi¿

hala cok sayida eksigim oldugunu farkettim bazilarini dogumdan sonra alcam ama bakalim... bunlar alinacaklardaki eksiklerim... haftasonu tamamlayayim diyorum biraz daha...

Eklentiler

• 2015-11-19 20.50.13.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 110
Kizlarrrr usutmemeye cok ozen gosterin ben terlemistim oyelce oturdum disarida iki gundur iki büklüm geziyorum yazayim dedim siz dikkat edin

canim canini sikma ben her kontrolumde farkli sonuc aliyorum bi kiz onde oluyor bi erkek... daha onumuzde 10 hafta var... yakalar birbirlerini hem bu sonuclar %
10 asagi yukari oluyor... doktor herhangi olumsuz birsey dedi mi¿
Demedi cnm ikizlerde normal dedi de insan takıyo

Demedi cnm ikizlerde normal dedi de insan takıyo
cnm diamniyotik dikoryonik mi senin herseyi ayri mi¿ bi problem olsaydi doktor soylerdi zaten gonlunu rahat tut ki onlar da rahat olsun... ins birbirlerine cok yakin kilolarda alcaz minikleri ins hepimizin bebegi 3u gecerde kilo olarak rahat ederiz... gerci kuvez siniri 2,5 kilo ama 3`u gecerse gonlumuz daha rahat olcak gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…