Güle güle kullanın inşallah:) çok tatlılar.o süsler oraya Dikili mi yoksa sıcak silikonla mı yapışık?
cnm urun guzele benzıyor... memnun kaldın sanırım... sesı cok oluyor mu... zaten dıger modelle arasında pek fıyat farkı yok bunu da dusunebilirim..
Tüketmek derken canm yağı içmek mi gerekiyo.. Dokunmasın sonuçta yağ yani
Sağol canm .:) Hurma Fatma ana eli otu duydum da çörek otu yağı duymamıştımSoğuk sıkım alırsan içebilirsin canım. Ben oğluma bile kullandım.
Sevinen adam bir çift çorap alır en kötü alınanları yıkarken sevineni de yeni gördüm benim kv.de de 6 ay oldu bir kere arayıp sormadı bile beni torununu o da öyle bir çift çorap al be kadın ilk torun bir de herşey bitsin gelip baş köşede oturur ama lanet olasıca
Kızlar bebiş kıyafetlerini hangi deterjan ve yumuşatıcıyla yıkamalıyız sizce?
,bende takmıycam. elimden geldiğince sade ve farklı şeyler yapmak istiyorum. bakıyorum da herşey ne kadar birbirine benziyor. hatta kapı süsüne bile sadece adını yazdırmayı düşünüyorum.
Benim dediğim çıtcitli degil incecik beyaz kumaştan . Ic zibin .
Bende roxy aldım ..
maşallah cnm bizimkilerin arasında fark var biraz cnm sıkıldı kız 980 gr erkek 768 gr neden böyle kicnm sevındım :) cok tatlıdırlar... senın tek yumurtaydı degıl mı... tıpatıp olcaklar...
canim canini sikma ben her kontrolumde farkli sonuc aliyorum bi kiz onde oluyor bi erkek... daha onumuzde 10 hafta var... yakalar birbirlerini hem bu sonuclar %A
maşallah cnm bizimkilerin arasında fark var biraz cnm sıkıldı kız 980 gr erkek 768 gr neden böyle ki
Demedi cnm ikizlerde normal dedi de insan takıyocanim canini sikma ben her kontrolumde farkli sonuc aliyorum bi kiz onde oluyor bi erkek... daha onumuzde 10 hafta var... yakalar birbirlerini hem bu sonuclar %
10 asagi yukari oluyor... doktor herhangi olumsuz birsey dedi mi¿
cnm diamniyotik dikoryonik mi senin herseyi ayri mi¿ bi problem olsaydi doktor soylerdi zaten gonlunu rahat tut ki onlar da rahat olsun... ins birbirlerine cok yakin kilolarda alcaz minikleri ins hepimizin bebegi 3u gecerde kilo olarak rahat ederiz... gerci kuvez siniri 2,5 kilo ama 3`u gecerse gonlumuz daha rahat olcak gibi...Demedi cnm ikizlerde normal dedi de insan takıyo
cnm gecmis olsun soguklar basladi dikkat edelim...Kizlarrrr usutmemeye cok ozen gosterin ben terlemistim oyelce oturdum disarida iki gundur iki büklüm geziyorum yazayim dedim siz dikkat edin
Kızlar vagihex kullanan oldu mu aranız da
Ben indirimli bebe diye bi siteden 4 paket aldim. Acil durum seti mi oyke bi isimle geciyordu. Sade zibin setiHanımlar benim aldihim setlerde iç zibin yok iç zibin takımlari alan almayi düşünen var mı
Çok iltihap kapmışım daha önce de böyle olmuştu sadece antibiyotik vermişti bunu ilkkez kullanıcam endişelendim bende bu sefer daha mı çok diyeEvet ben kullandım arkadaşım faydalı bi ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?