Canım amaç sesleri erkekden saklamak degilki.. doğum yapan kişinin mahremiyeti.. o sancı anında ne dediğini bilmiyorsun? Ablamın yanında ben sancı odasında 6 saat geçirdim. Doğum yapan bayanın sancı çekerken söyledikleri çıkardığı sesler... diğer bayanların rahatı için senin eşinide almıyorlar... bu konu hakkında daha fazla bişey yazmak istemiyorumBeyefendilere asıl o sesleri duyurmak lazım.. Bizim canımız cıkıyor sesini bile saklıyorlar erkeklerden nasıl iş bu ya
Canım evet hayatın bambaşka olacak birçok durumunu gezmelerini misafirlerini cinsel hayatını hep ona göre ayarlayacaksın. Akşam eşin ile başbaşa kaldığın zamanları özleyeceksin.Bu konu beni de düşündürüyor. Hayatım bambaşka olacak gibi geliyor ama öyle olmamalı diii mi? Ailemize yeni bir üye katılacak. tabi ki ona göre olacak birçok şey ama biz degismiycez. Keyfini çıkarmak lazim
Bayanlar iyice bunaldım ben gebelik bitse sonrası ayrı dert zaten.. Gebeliğin kendi ayrı bi dert ne olacak böyle hiç birşey düzene girmeyecek gibi geliyor sanki bundan sonra benim hiç hayatım olacak gibi
Bosver bunu iki uc ay sonra gorursun belki uslu uykucu bi bebek olacak.benim oglum hic uyumazdi yaklasik 1.5 yasina kadar kabus gibi gecirdim adapte olamadim ama bu biraz benimde pek citkirildim nazli ve abartan biri olmamdan kaynaklandi.suan oyle dusunmuyorum mesela bu sefer daha sabirli olucam :)) belki bu uyur...zaten en buyuk skinti gece uykusu gerisi kolay inSallah uykucu sakin olur minnoslarimiz ne diyim..hissettiklerinz normal ama cok takilmayin derim kurdukça buyuyor yoksaKeyfini cıkaracagım bişey yokki işte 2-3 ay sonra basımıza gelecekleri bekliyorum ve sonrasını.. Birsürü Sinir stres uykusuzluk... Hiç birşey eskisi gibi olmayacak artık bi hayatım olmayacak gibi geliyor
Amin tabiki orası öyle ama bazen o kadar zor ve mantıksız geliyor ki o yuzden ancak annelik kutsal diye kendimizi kandırıyoruz gibi geliyor tutar yani yok yani gebelik.. Doğum.. Sonrası... Erkekler için hiç bi değişiklik yok... Valla annelik bana cok özel gelmiyo görüşmüyorum kendisiyle yaklaşık iki yıldır yani cok özel kutsal felan olmuyor oda herkes gibi yabancı olabiliyor... Ki ben annemi severdim.. Ama işte herşey gibi onlar da değişiyor...Canım amaç sesleri erkekden saklamak degilki.. doğum yapan kişinin mahremiyeti.. o sancı anında ne dediğini bilmiyorsun? Ablamın yanında ben sancı odasında 6 saat geçirdim. Doğum yapan bayanın sancı çekerken söyledikleri çıkardığı sesler... diğer bayanların rahatı için senin eşinide almıyorlar... bu konu hakkında daha fazla bişey yazmak istemiyorumsancı odalarına bekar doğum yapmamış kızları da sokmazlar desem anlarsınız beni
Canım evet hayatın bambaşka olacak birçok durumunu gezmelerini misafirlerini cinsel hayatını hep ona göre ayarlayacaksın. Akşam eşin ile başbaşa kaldığın zamanları özleyeceksin.
Ama bu seni üzecek diye birşey yok. Bir zamandan sonra herşeyin tekrardan düzene girecek. Evet bazen bunalıma gireceksin yanına annen geldiği zaman dışarı çıkıp bir hava alacaksın ahh keşke hemen anne olmasaydım falan filan diyeceksin belki... ama anneliği kutsal ve özel yapan bu.. bak bizim gibi ikinci annelere.. benim 5 sene geçti ama 2 senedir istiyorum. En fazla 2-3 sene sonra bir daha bebek istiyorsun. Onu emzirmek koklamak hasretle beklediğim şeyler.
Kimse size annelik kolay diyemez. Degil çünkü... ne yaşarsanız yaşayın ne kadar zorlanırsanız zorlanın nekadar uykusuz kalırsanız kalın onun o şiş gözlerle size gülümseyerek bakması bir zaman sonra size anne ben bu dünyada ençok seni seviyorum iyiki benim annem sensin demesi herşeye defer. Yani durum bu açıklaması zor,yaşaması zor ama kesinlikle herkesin mutlaka yaşaması gereken birşey varkı oda ANNELİK..
Benim şu sıralar en çok ettiğim dua ne biliyormuaunız?
ALLAHIM KİMSEYİ ANNE OLAMAMAK İLE İMTİHAN ETMESİN. HERKES BU GÜZEL DUYGUYU TATSIN... AMİNN
Evet fazlasıyla buyuyor daha da bunalıyorum nefes alamıyorum herşey üstüme üstüme geliyor eşim sürekli uyuyorum sanıyor oysa ki uyuyamıyorum bile artık düşünmekten uyanık kabus görüyorum sürekliBosver bunu iki uc ay sonra gorursun belki uslu uykucu bi bebek olacak.benim oglum hic uyumazdi yaklasik 1.5 yasina kadar kabus gibi gecirdim adapte olamadim ama bu biraz benimde pek citkirildim nazli ve abartan biri olmamdan kaynaklandi.suan oyle dusunmuyorum mesela bu sefer daha sabirli olucam :)) belki bu uyur...zaten en buyuk skinti gece uykusu gerisi kolay inSallah uykucu sakin olur minnoslarimiz ne diyim..hissettiklerinz normal ama cok takilmayin derim kurdukça buyuyor yoksa
Canım senin annen işe yaşadığın özel durumlarda böyle düşünmene sebep olabilir. Düşüncelerin yanlış degil zaten. Allah erkekleri böyle yaratmış gamsız.. anneler farklı şefkatli merhametli... Anca kendi çocuğun olduğu zaman hissedeceksin. İsterse 50 tane yegenin olsun. Kendi çocuğun,içinden çıkan senin canından bir parça ve herşeyiyle sana muhtaç bir parça seni çok farklı hissettirecek. Sen doyurursan doyacak sen oynarsan konuşursan eglenecek bir parça... Görürsün bak. Şimdiden anne olmayı düşünme.. Erken başlayan bu düşünceler seni annelik sendromuna da sokar. Düşünmemeye çalış. Hayatını oluruna bırak. Belki çok uslu çok uyuyan seni hiç yormayan bir bebişin olacak bunu kimse bilemezki.. bu kadar düşünürsen yaşadıklarından hiçbişey anlamazsın zaten.Amin tabiki orası öyle ama bazen o kadar zor ve mantıksız geliyor ki o yuzden ancak annelik kutsal diye kendimizi kandırıyoruz gibi geliyor tutar yani yok yani gebelik.. Doğum.. Sonrası... Erkekler için hiç bi değişiklik yok... Valla annelik bana cok özel gelmiyo görüşmüyorum kendisiyle yaklaşık iki yıldır yani cok özel kutsal felan olmuyor oda herkes gibi yabancı olabiliyor... Ki ben annemi severdim.. Ama işte herşey gibi onlar da değişiyor...
Normal doğum yaptıran ve sayısız sezaryene giren biriyim ne yazıkki hepsini biliyorum özellikle erkeklerin bulunmasını istiyorum böyle göre göre olsun mümkünse soğuyacaksa zaten insanlığından şüphe edilir
üf benim sormak istediğim bir sürü konu var ama hastaneye gittiğimde bu konularda kiminle muhatap olmalıyım bilmiyorum.
bir de eşim doğuma girsin istiyorum. Markete bile gittiğinde herşeyi ben yapıyorum diye söyleniyor, görsün bakalım herşeyi kim yapıyormuş
şakası bir yana o duyguyu birlikte yaşamak istiyorum(bayılmazsa )
Kizlarrrr usutmemeye cok ozen gosterin ben terlemistim oyelce oturdum disarida iki gundur iki büklüm geziyorum yazayim dedim siz dikkat edin[/QUOTE
Canım geçmiş olsun şimdi nasılsın
Canim gercekten okurken icimden gecn leri yazmissin annelik anlatilmz yasanir her cok guzel olucak Allah kimsenin kucani bos koymasinCanım amaç sesleri erkekden saklamak degilki.. doğum yapan kişinin mahremiyeti.. o sancı anında ne dediğini bilmiyorsun? Ablamın yanında ben sancı odasında 6 saat geçirdim. Doğum yapan bayanın sancı çekerken söyledikleri çıkardığı sesler... diğer bayanların rahatı için senin eşinide almıyorlar... bu konu hakkında daha fazla bişey yazmak istemiyorumsancı odalarına bekar doğum yapmamış kızları da sokmazlar desem anlarsınız beni
Canım evet hayatın bambaşka olacak birçok durumunu gezmelerini misafirlerini cinsel hayatını hep ona göre ayarlayacaksın. Akşam eşin ile başbaşa kaldığın zamanları özleyeceksin.
Ama bu seni üzecek diye birşey yok. Bir zamandan sonra herşeyin tekrardan düzene girecek. Evet bazen bunalıma gireceksin yanına annen geldiği zaman dışarı çıkıp bir hava alacaksın ahh keşke hemen anne olmasaydım falan filan diyeceksin belki... ama anneliği kutsal ve özel yapan bu.. bak bizim gibi ikinci annelere.. benim 5 sene geçti ama 2 senedir istiyorum. En fazla 2-3 sene sonra bir daha bebek istiyorsun. Onu emzirmek koklamak hasretle beklediğim şeyler.
Kimse size annelik kolay diyemez. Degil çünkü... ne yaşarsanız yaşayın ne kadar zorlanırsanız zorlanın nekadar uykusuz kalırsanız kalın onun o şiş gözlerle size gülümseyerek bakması bir zaman sonra size anne ben bu dünyada ençok seni seviyorum iyiki benim annem sensin demesi herşeye defer. Yani durum bu açıklaması zor,yaşaması zor ama kesinlikle herkesin mutlaka yaşaması gereken birşey varkı oda ANNELİK..
ALLAHIM KİMSEYİ ANNE OLAMAMAK İLE İMTİHAN ETMESİN. HERKES BU GÜZEL DUYGUYU TATSIN... AMİNN
Canım ya yapıştırma ile tutmadı denedik bizde çivi cakip tutturdukayy canım süper ya çok beğendim güle güle kullan nasıl astınız bizim kapıda ascak yer yok da fikir alsam senden ya da yapıştırsak düşer mi ki?
Canim aldigim hastane cikisinin icindekinin aynisi. İncecik bir pamuk. Kalin degil. Mendil kumasi gibi. Zaten bunun uzerine kac kat giyecekler :) kiyafet kumasi gibi degil yani. Bebek magazalarinda da zibin diye satilanlardan iste. Bir de baska sitelerdeki markalarin aynisiydi ben o yuzden aldim. Bir de yelek ve gunluk takimlardan aldim bu siteden onlar da guzel. Onlari da ankarada bir avmdeki magazadan aldiklarimin aynisi diye aldim gormedigim urunlerin kalitesini hic bilmiyorum amaAtletleri var setin içinde ama bu daha uygun sanırım alcam
Evet bende o siteye baktim ucuz diye alamadim resmini çekip atarsan cok sevinirim çok minik mi ve kumaşı nasıl tavsiye edersen bende o siteden alayim acil bakim seti diyo ama kış çocuğu olacak içlik şart.
amin canim bende hep diyorum Allah isteyen herkese en hayirli ve dogru zamanda nasip etsin... Allah arattirmasin... Sukurler olsun yaradana onlari bize verdigi icin... ins saglikla aliriz kucagimiza... onlar hayirli evlat bizde hayirli ebeveyn olalim...Canım amaç sesleri erkekden saklamak degilki.. doğum yapan kişinin mahremiyeti.. o sancı anında ne dediğini bilmiyorsun? Ablamın yanında ben sancı odasında 6 saat geçirdim. Doğum yapan bayanın sancı çekerken söyledikleri çıkardığı sesler... diğer bayanların rahatı için senin eşinide almıyorlar... bu konu hakkında daha fazla bişey yazmak istemiyorumsancı odalarına bekar doğum yapmamış kızları da sokmazlar desem anlarsınız beni
Evet canım babası istedi illa Okyanus diye benimde sonradan hoşuma gitmeye başladıona da bi bakayım, peki o an denk gelmezse genelde mi olacağım
anneeemm bayıldım yaaa çok şeker maşAllah, okyanus mu adı
Ben bu besıgı gunduzlerı uyanık oldugunda salonda ya da mutfakta yanımda olsun dıye aldım. Basks kucuk besık almadım cunku bebek benım odamda degıl ben bebegın odasında yatıcam ılk bı kac ay. Portatıf bır urun dusunuyorsan bu anakucagı ıdealMağazada göremedim ben nettende çok fazla anlaşılmıyor peki sen kücük besik almayı düşünüyomusun canım biz hala karar veremedik yatağıda sallanıyor ama günlük yanmda olsun diye ana kucağı mı yoksa küçük beşik mi alalım diye
Sağol canım :) instagram dan bir bayana yaptirtmis, kecedekorasyon gibi bi isimdi sanırım :)Çok guzelll :)) nereden sipariş etmiş :)
Canim aldigim hastane cikisinin icindekinin aynisi. İncecik bir pamuk. Kalin degil. Mendil kumasi gibi. Zaten bunun uzerine kac kat giyecekler :) kiyafet kumasi gibi degil yani. Bebek magazalarinda da zibin diye satilanlardan iste. Bir de baska sitelerdeki markalarin aynisiydi ben o yuzden aldim. Bir de yelek ve gunluk takimlardan aldim bu siteden onlar da guzel. Onlari da ankarada bir avmdeki magazadan aldiklarimin aynisi diye aldim gormedigim urunlerin kalitesini hic bilmiyorum ama
Sabahlari hiss ediyorum canim bi koku ama daha yeni tahlil yaptirdim bisey cikmadiKızlar idrarın ız kokuyor mu
Ay evet benim soyledigim cift de ayrildi ondan ben sokmam adami nasil aci cektiyimi gorsun derken kendimizden soyutmalayimAyse2016 niye komik gelsin.benim halamin eside doguma girdi ve ondan sonra dedigin gibi halama yanaşmadi bi zaman sonrada ayrildilar ki bunun da etkisi oldu cunku cinsel sogukluk olustu.bence hic gerek yok esinizi odaya almaya sezeryani bilemem ama normal dogumu kaldiramayabilir eşler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?