2016 Şubat Anneleri

Dokttora gittiğinde soyle mutlaka canım mg eksikliğin olabilir. Büyüdükçe bizde aldıklarıda haliyle artıyor. Bazen yetiremiyoruz ahh ahh fil bunlar fil maşallah
Mg iciyorum zaten canim 1-2 gun icmeyi unutsam hemen kramp giriyor zaten yefi bitirdi bu zilliler beni simdiden

Benim evim buyuk dubleks ama kizimin su an hem yukarda yatak odasi var hem de asagida oyun odasi. Kaldi ki oyuncaklarini tek odada toplasam da o uyanik oldugu surece butun ev onun oyun odasi oluyor ikizler de gelince heralde ya onlar beni mahvedecek ya da ben butun oyuncaklari yakicam

Ben daha 0-3 ay ıcın bısey almıycam canım. 3-6 ay alırım onu da hosuma gıttıkce netten alırım dıyorum.
Eksık gordugun bısey varmı 0-3 ay ıcın
ayrıca eldıven ,sapka, onluk vs de var yeterınce

Bence niye bu kadar almisim diyorum bide cinsiyet degisikligide dahada coknzor oluyor hani kiz yaaa bide vicdan yaparmiyim oğluma temiz amabkziima onlari kullnamm ama 0 3 ay bence az alin kizlar hemn buyumus eskilere gittim yaaa

Bende az once ona vurgu yaptim o kadar cok ki minicik seyler. Hemende buyumus dedim kendime

Ben daha 0-3 ay ıcın bısey almıycam canım. 3-6 ay alırım onu da hosuma gıttıkce netten alırım dıyorum.
Eksık gordugun bısey varmı 0-3 ay ıcın
ayrıca eldıven ,sapka, onluk vs de var yeterınce
Herşeyi almışsın bence. Benimde kafama takılanlar var. üstüne zıbın kıyafet yelek giydirilirde alt kısmına zıbın altlar tek satılmıyor. Üst üste 2 tanemi alt giydirsek. bacaklarında üşümemesi lazım.bende magazalara gittitkçe tek altlara bakıyrum pamuklu varmı diyee..

Eklentiler

• 20151121_171608.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 119
  • 20151121_171521.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 142
Tamamen benim kafamdan gecen şeyler kimse birşey demiyor yoksa... Ben bir sürü yeni doğum yapmış insan görüyorum o etkili olabilir topuk kanları lohusalık takipleri felan

Benim de kizimdan kalan hediye gelip de kucuk diye hic kullanmadigim o kadar cok sey var ki 0-3aylik olanlari koskoca bi bavula koymustum kullanmadigim hediyelerle birlikte yeter bi tek bunlar kis bebegi olacagi icin 0-3 ay kadife tulum alcam kizimin tulumlari genelde buyuk

Bugun 26+4 günlük 1040 gr olmuşuz... Gelişimimiz bir hafta önde imiş.. 7 kilo aldım dr gayet iyi kitabi gidiyor dedi 68 le kalmıştım.. Kocaman dudaklarımız var hiç yerinde durmuyor sürekli ağzını acıp kapayıp su içiyor ki ac gitmiştim.. Transvers yani yan duruyor açıkcası yan gelip yatmış keyfi yerindeymiş diğer kontrol 1 ay sonra... Demir decavit ve omega 3 e devam arada aklıma geldikçede magnezyum öyle işte suratını ekşittiği fotoları koymadım çirkinin :)

Eklentiler

• DSC_7812.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 170
Canım nie gitmedin doktorumun dediği gün gittim tam 28 haftalıkken vuruldum

Bn vuruldum canım bnm doktorum vurulmam taraftarıydı

Maşallah tatliliga bakın

bu konuda dr. lar farklı görüşlere sahip canım. şöyleki benim hafif lekelenmem oldu ve 6. haftada bile tedbir amaçlı ben bu iğneyi oldum.
28. haftada yine olucam. yani ben şunu gerçekten anlamıyorum. bunun hiç bir garantisi yok. anne ve bebeğin kanı karışmaz diye bir şey yok. karışma ihtimali var herzaman var. küçücük bir iğneyi olmakla önlemini alacaklar. ceplerinden para çıkmıcak. nedir yani bu anlamıyorum. evet bebekle senin kanın aynı olabilir. ve gerek yoktur ama bebek pozitifse ve kan karışırsa antikor oluşuyormuş. ve bebğin kanını tahrip etmeye başlıyormuş. bebekte ciddi anlamda kansızlık ve kalp sorunu ortaya çıkıyormuş. ya sürekli kan verip kanın karışmadığına bakılcak. ya da iğne verilecek. bunun test,i var karışıp karışmadığı anlaşılyor. ama nezamana kadar ve kaç defa kan vereceksin. bence git bir devlet hastanesine durumunu anlat. anında verirler. benim dr. um verecek zaten uğraşmıcam ama sen devlete git birde.

ay ne güzel maşallah :)
bizimki yüzünü göstermemkte ısrarcı. geçn ayda göstermedi. 2-3 gün öncde. ellerini bir kapatıyor ne kaşı ne gözü hiç gözükmüyor :)

Çok güzel anlattın canım bende katılıyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…