2016 Şubat Anneleri

inşallah vaktinde sağlıcakla gelirler canım

Bende de ayni sorun bebek cok asagida ve simdiden altimda acilma olmus.surekli kasiklarimda agri sanci var belimden gelen cok kotu oluyorum. Ama yinede iyi olmaya calisiyorum surekli kontrole gidiyorum ultrasonda görüyorum icim rahatliyo.rabbim hepimize hayirli sağlıklı dogumlar nasip etsin.

Maşallah canım çok kıskandım bizimki hiç göstermiyor yüzünü elleriyle kapatıyor kafayı dizlere gömüyo bide arkayı dönüyo anlıycan göstermemeye yeminli sanki :)

Kızlar birşey sorucam sizdede acıkınca bebek hareket ediyormu, ben israrla yemiyim dedim ama durucak gibi değil birşeyler atıştırıcam artık

Benim kilerin de biri dönmüş aşağı diğeri hala yukarda ara ara kasık Ağrı'm var ana rahim ağzı kapalı şükür ne yapsak bu ağrılara

benimde tatlı ile aram yoktu ekmek te az yerdim oda tam buğday makarna vw pilavı sevmem zaten çayı yıllardır şekersiz içerim hiç tahmin etmezdim şekerin yüksek çıkacağını benm 198 çıktı hergün 1 saat yürüyüş verdi ama o kadar yürüyemiyorum diyet yaptım 15 gün gittim açlık ve tokluk şekerime bakıldı ben 8 zeytin yarım dilim tam buğday ekmeği vw 1 bardak süt içtim bir saat sonra 147 çıktı şekerim çok şaşırdım 1 haftadır tam buğday ekmeği de yemiyorum cuma tekrar tahlil yapılacak

Kızlar bebeğim son 1,5 saattir hep hareket halinde, endişelenmelimiyim

canım benim doktorum da gerek yok demişti 3 aylıkken kan tahlili istemişti negatif çıkmıştı sonuç sordum ilerleyen haftalarda iğne olacakmıyım hayır demişti ama herkesin doktoru yaptırmış bilemedim şimdi

Oo ben benimkinin uyudugundan şüphe ediyorum canım. Sorun yoktur inşallah şimdi de karnimi yamultuyor :)
Valla tatlım hiç durmadan hareket edermi böyle neyse şimdi duruldu, ben her saat hissediyorum ama bu kadar uzunu ilk defa oldu doğrusu :)

Ahh sabah olsa da bu evden kazasız belasiz evime gitsem.
çok laf sokuyor ve ben susmak için iyi direniyorum. annem laf atıyor

Annen battaniye yaptı mi evet 2 kalın 2 de pike tarzı dedim bir de annemin aldığı hastahane cikisinin icinde var dedim. Eee el örgüsü yapmadı mi daha yapmadi diyince aaaa annenin hakki yapsaydi yaa dedi.

eee sen ne güne duruyorsun daha bi çorap almamissin car car kkonuşuyorsun dememek için zor tuttum kendimi. Son ana kadar minnet etmeyeceğim bakalım ne yapacak. Piiiisskiiiinnnnn şey

Off agridan uyuyamiyorum.sag gogsumun altinda sanki yara var bicak saplaniyo sanki.Allahim ne zor bisey.sirtima da vuruyo.ne yapsam olmuyo gecmiyo bu agri

Valla tatlım hiç durmadan hareket edermi böyle neyse şimdi duruldu, ben her saat hissediyorum ama bu kadar uzunu ilk defa oldu doğrusu :)

Bende doktora sormuştum o da daha dur demişti :) iki gundur daha güçlü hissediyorum. Hissedelim canım hissermesek sorun. Çok mu yedin akşam canım o zaman da cosuyorlar. Arkadaş bu yüzden doktorunu aramıştı durmuyor bu çocuk diye çok mu yedin demiş hemen. Evet diyor deli gibi yemistim :)

Iyi geceler kizlar
Acil bisey sormam lazim kan hapimi icecekken yanlislikla decavit i ictim.. Gun icinde 2 tane icmis oldum oglen saatlerinde de ocmistim zaten. Bi sorun olmaz herhalde dimi off nasil daldim ictim oleee

Duyma takma canım. Bir de kırmadan içindekileri şöyle dünyanın şeyini yaptı onu da ben istemedim. Kayinvalidem yapar demiştim de mesela. Ben istemedim de sorduğunda geç canım. Takma sakin

Duyma takma canım. Bir de kırmadan içindekileri şöyle dünyanın şeyini yaptı onu da ben istemedim. Kayinvalidem yapar demiştim de mesela. Ben istemedim de sorduğunda geç canım. Takma sakin

Onu dememe gerek.kalmadan ahh ahhben yyapardım ama boynum ağrıyor dedi. Ki benim annem boyun fıtığından sık sık amelyat olan biri. Ben es geçiyorum sözleri de rabbim kocama gönül gözü versin de ayrımı görsün insAllah. Gerçekten hakeden hakkettigini görmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…