- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
Bizimkisi de öyle canım elleri ile yüzünü kapatıyor sürekli poposunu gösteriyor
inşallah vaktinde sağlıcakla gelirler canımBaşı asagida kendisi de asagidaymis. Ama rahim ağzı kapaliymis ve 30 mm. Doğum kanalı filan demedi. Çalışıyorum 1 hafta rapor verdi. 2 hafta sonra da çağırdı. Gripim sürekli hapsiriyorum ondan mı attı kendini asagiya ki. Bi de bu hafta çok ayakta kaldım galiba. İnşallah vakitlerini beklerler
Maşallah canım çok kıskandım bizimki hiç göstermiyor yüzünü elleriyle kapatıyor kafayı dizlere gömüyo bide arkayı dönüyo anlıycan göstermemeye yeminli sanki :)Bugun 26+4 günlük 1040 gr olmuşuz... Gelişimimiz bir hafta önde imiş.. 7 kilo aldım dr gayet iyi kitabi gidiyor dedi 68 le kalmıştım.. Kocaman dudaklarımız var hiç yerinde durmuyor sürekli ağzını acıp kapayıp su içiyor ki ac gitmiştim.. Transvers yani yan duruyor açıkcası yan gelip yatmış keyfi yerindeymiş diğer kontrol 1 ay sonra... Demir decavit ve omega 3 e devam arada aklıma geldikçede magnezyum öyle işte suratını ekşittiği fotoları koymadım çirkinin :)
benimde tatlı ile aram yoktu ekmek te az yerdim oda tam buğday makarna vw pilavı sevmem zaten çayı yıllardır şekersiz içerim hiç tahmin etmezdim şekerin yüksek çıkacağını benm 198 çıktı hergün 1 saat yürüyüş verdi ama o kadar yürüyemiyorum diyet yaptım 15 gün gittim açlık ve tokluk şekerime bakıldı ben 8 zeytin yarım dilim tam buğday ekmeği vw 1 bardak süt içtim bir saat sonra 147 çıktı şekerim çok şaşırdım 1 haftadır tam buğday ekmeği de yemiyorum cuma tekrar tahlil yapılacakbenim 142 çıktı ama diyet falan yapmıyorum. sadece tatlıyı bitter çikolata olarak karşılıyorum. ekmeğide kepekli alıyorum öyle abartılı zaten tatlı ve hamur işi yemezdim. ekmek kahvaltıda sadece tüketirdim. neyin diyetini yapıcam hala anlamış değilim. sadece 3 kilo aldım zaten. yesem alırdım kilo bende saldım gitti
Bende aynalı kapı süsü yapmak istiyorum Nasıl yaptın Can'ım ismi felan Nasıl yazdırdın?Kizlar kapi susumuz daha kapiya takmadik ama hazir :) anneannemizle beraber yaptik :)
Kızlar bebeğim son 1,5 saattir hep hareket halinde, endişelenmelimiyim
Kızlar bebeğim son 1,5 saattir hep hareket halinde, endişelenmelimiyim
canım benim doktorum da gerek yok demişti 3 aylıkken kan tahlili istemişti negatif çıkmıştı sonuç sordum ilerleyen haftalarda iğne olacakmıyım hayır demişti ama herkesin doktoru yaptırmış bilemedim şimdiKızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum nasılsınız? Ben iyiyim cok sukur bu hafta kontrole gittik 1250gr olmus kizim. Ona alışveriş yapiyoruz her fırsatta.kan uyuşmazlığı olan arkadaşlara bi sorum var 28.haftada igne olacak sanıyordum ama doktorum bu ignenin suanda bi ise yaramadığını zaten anneyle bebegin kanlarinin karismadigini bu yüzden dogumdan sonra bebeğin kan grubuna gore igne yapılacağını söyledi. Kanama gibi bi sikayetin olursa da gelirsin yapariz ama suanda gereksiz dedi. Sizin doktorunuz ne dedi acaba? Bu konuda iki gorus varmis bizim doktor böyle düşünüyor bazıları her ihtimale karsi yapiyormus kafam karıştı
Valla tatlım hiç durmadan hareket edermi böyle neyse şimdi duruldu, ben her saat hissediyorum ama bu kadar uzunu ilk defa oldu doğrusu :)Oo ben benimkinin uyudugundan şüphe ediyorum canım. Sorun yoktur inşallah şimdi de karnimi yamultuyor :)
Valla tatlım hiç durmadan hareket edermi böyle neyse şimdi duruldu, ben her saat hissediyorum ama bu kadar uzunu ilk defa oldu doğrusu :)
Ahh sabah olsa da bu evden kazasız belasiz evime gitsem.
çok laf sokuyor ve ben susmak için iyi direniyorum. annem laf atıyor
Annen battaniye yaptı mi evet 2 kalın 2 de pike tarzı dedim bir de annemin aldığı hastahane cikisinin icinde var dedim. Eee el örgüsü yapmadı mi daha yapmadi diyince aaaa annenin hakki yapsaydi yaa dedi.
eee sen ne güne duruyorsun daha bi çorap almamissin car car kkonuşuyorsun dememek için zor tuttum kendimi. Son ana kadar minnet etmeyeceğim bakalım ne yapacak. Piiiisskiiiinnnnn şey
Duyma takma canım. Bir de kırmadan içindekileri şöyle dünyanın şeyini yaptı onu da ben istemedim. Kayinvalidem yapar demiştim de mesela. Ben istemedim de sorduğunda geç canım. Takma sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?