2016 Şubat Anneleri

Çok güzel anlattın canım bende katılıyorum sana
ayyy şu dr. lar farklı tıp okuyor her konuda istisnasız her konuda. ben gerçekten anlamıyorum :) hiç bir meslekte dr. lar bu kadar farklı düşünemez. ben pıhtılaşm akonusundada az çekmedim şu farklılıktan :) sen önlemini al ne olur ne olmaz. zararı yok sonuçta. hadi oldu kanı karıştı ne yapacaksın uyduracak bi sepep yok şundan oldu bundan oldu diye. kandıracak belki çünkü bizler tıp okumadık ve bilmiyoruz. peşine düşsen ne fayda.

Kızlar bugün kontrolumuz vardı. 28+0 1280 gram olmuşuz. Suyumuz gelisimimiz normal. Ama kafayı aşağıya vermiş yatıyor. Cok asagida dedi dr. Kafası suan burda dediği yer resmen hani vajinanin üstünde kemik var ya orası. 1 hafta rapor istirahat dedi. Kasılmalar için magnezyum verdi. Idratimda yanma vardi bi de sag kasigimda agri. Bir de gripim kiii. Erken doğum riski olurmuş asagida olunca. Ufff nolcak sonumuz ust komsununkine de bu Dr böyle demişti 30 haftalik geldi. Ödüm patlıyor

yani benimki 5. aydan beri kafası aşağıda canım ama sorun yok dedi dr. yani doğum kanalında değil zaten. seninki nasıl bişi anlamadım. yani doğum kanalına mı girmiş bu olamaz bence. sende çalışmıyorsa istirahat ederek geçir son ayları inşallah bişi olmaz. çalışıyorsan rapor versin dr.

Ewet cnm bnm doktorum iğne vurulacak dedi ama bn izne gidiyorum başkasıa yaptır dedi başka doktor vurmadı bizde başka doktorada gittik o yaptı şükür doktorunun izne gitmesi de kötü

Başı asagida kendisi de asagidaymis. Ama rahim ağzı kapaliymis ve 30 mm. Doğum kanalı filan demedi. Çalışıyorum 1 hafta rapor verdi. 2 hafta sonra da çağırdı. Gripim sürekli hapsiriyorum ondan mı attı kendini asagiya ki. Bi de bu hafta çok ayakta kaldım galiba. İnşallah vakitlerini beklerler

Zannetmiyorum cnm hapşırmak tan olmaz çünkü Bn hamileliğim boyunca çok fena öksürdüm hapşırdım. İnş vakti zamanında alırız bebeğimizi

Yok böyle bir insan yaaa,
Kocam diyo bu yelek kimin için
nolmus yelege diyor eee fusya ya rengi kız rengi degilmi dedi, diyor ki aaa olur mu bu rengi erkeklerde giyer

Ben birmax ile hiç sorun yaşamadım canım
Ctesi gece sipariş verdim çarş elimdeydi

Benimde 22. Haftadan beri kafa aşağıda, ama doktorun bahsettiği doğum kanalına girmiş olması, hiç korkmasın kuzenimin eşine doktor üç hafta kala bebek geliyor dedi günü geçti gelmeyince sunni sancı verdiler :)

Canım panikleme aşağılanmış bebeğin, eğilme, çok ayakta kalma, sırt üstü yatma.. Benide uyarmışlardı, çok evi temizlicem diye kendini zorlama diye sanırım bu yüzdenmiş..

ben ayaklı ayaksız tek alt aldım. ayaklılar daha ıyı olur aslında ıstersek ayaklının uzerıne corap da gıydırırız daha sıcak olur.
Ben kısın uzun kollu cıtcıtlı bady uzerıne dıs zıbın altına da ayaklı pıjama gıydırırım dıye dusundum. Aslında evım sıcak olacak , uzun kollu cıtcıtlı bady altına patıklı pantolon bıle yeter. Dısarıya cıkarken ayrı tabı ama evde cok sıkı sıkı sarmaya gerek yok bence

Arkadaşlar öncelikle hepiniz bebişlerinizi saglıcakla kucagınıza alın inşallah sizlere bir sorum olucak benim 1oğlum var birde allah nasip ederse hayırlısıyla kızın olsun istiyorum sizin bebeklerin cinsiyetleri bellidir kız bebek için varmı oneriniz kız için sık iliski yumurtlama günümden önce iliski kesilmeli diyorlar dogruluk payı tutan arkadaßlar varmı aranızda yardımcı olurmusunuz

benim doktor ilk gebeliklerde sıkıntı olmadığından galiba bu konu ile ilgili birşey söylemedi ilk test sonuçları norrmaldi çünkü..ama ben baktırıyorum yine de..pzt alcam sonuçları

Canım ya baska doktora da gıtsen mı acaba. Ben de cok asagıda hıssedıyorum ozellıkle dısarda yururken rahmımı asagıya dusurecekmıs gıbı oluyor. Bu konuda ben de endıselıyım yanı. Pekı dınlenınce ve magnezyum kullanınca duzelme ıhtımalı neymıs. Bır de sen nasıl anlıyacakmıssın allah korusun erken dogum olursa

böyle şeylere inanmıyorum ben..Allah neyi nasip ederse o gelir dünyaya

Yok sarmalamaya gerek yokta bebişlerin karnı çok fazla agrıyor. Habire kasıyorlar kendini .. bacakları üşütmemek lazım. Bende öyle tek alt alayımda 2 kat alt giydiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…