Benim çamaşır makinem 4 kgkurutma makineli bir defa denemek için kullandım 1. Cok uzun sürüyorKuzular nasılsınızzzzz ? Kurutma makinası kullanan varmı aramızda ? Ben sanırım alıcam evimde sıkıntısını cekıyorum çamaşır asmanın. Kullanıp memnun olduğunuz marka varmı? Bu arada coook sevdıgım görümcem eşimi aramış gece yola cıkıyoruz sabaha karşı oradayız demiş benım yeni haberım oluyor eşiyle geliyorlarmış bu Nasıl bir emri vakidir arkadaş... O mesajını gördükten sonra yüzünü görmek istemıyorummm
Benimde düşük canım. Doktorum birazcık acıksan elin ayagın titreme yapabilir sık ye dedi..selam kızlar geçen gün şekerime baktırdım sonuçları bugün aldım..test sonucuna göre şeker yüklemesini düşünürüm diye konuşmuştum doktorumla..oyüzden açlık tokluk ve hb1ac testi yaptırdım sonuçlarımı paylaşıyorum..
açlık şekeri referrans aralığı:74-106 benim sonuç ise 76
tokluk şekeri ref. aralığı: 74-106 benim sonucum 59
hb1ac ref.aralığı:4-6 bu testte 4.2 çıktı..
doktor değerlerin güzel yanlız aç durrma uzun süre dedi tokkluk şekerimin düşük olmasından dolayı..
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı aramızda?tokluk şekeri düşüklüğü sıkıntı yaratır mı?
Gayet normal canım haftasıyla uyumlu gidiyorKızlar 29 haftalığım bebeğimin kilosu 1400 boyu 38 cm sizce nasıl
Çook tatlı olmuş güle güle yatsın uyusun oynasın inş.Hanımlar bugün kızımızın perdesi geldi, odamız tamamlandı, şükürler olsun, çok mutluyuz:)
Buyrun teyzoşlar:)
Kuzular nasılsınızzzzz ? Kurutma makinası kullanan varmı aramızda ? Ben sanırım alıcam evimde sıkıntısını cekıyorum çamaşır asmanın. Kullanıp memnun olduğunuz marka varmı? Bu arada coook sevdıgım görümcem eşimi aramış gece yola cıkıyoruz sabaha karşı oradayız demiş benım yeni haberım oluyor eşiyle geliyorlarmış bu Nasıl bir emri vakidir arkadaş... O mesajını gördükten sonra yüzünü görmek istemıyorummm
Bende yapamaz mıyız diye düşündüm ama çok kolay canım tozu yeterli suyla karıştırıp kalıba döküyorsun,kuruyunca çıkarıp boyuyosun 10 dk içinde kuruyor arkasına mıknatısla tül silikonla bu kadar. Sağol canım benim bir cesaret dene sendeYaa ona bakayım ben de o zaman. Yanı kendim yapmak istiyorum ama beceriksizim ben :) elinize sağlık tekrar çok guzeller :)
Kokulu taşları Nasıl iki renk yaptınız ????Merhabalar herkese kızımla kontrolden geldim herşey yolunda şükürler olsun 1.748 gram olmuş 1 hafta önden gidiyormuş kuzucumbiraz bel ve kasık ağrım vardı ilk defa nstye girdik onda da bir sıkıntı çıkmadı artık 2 haftada 1 gidecekmişiz kontrole. Bu arada hafta sonu eşimle birlikte hediyeliklerin çoğunu hallettik kokulu taş magnet yaptık,loğusa terliğimi süsledik,lavanta şişelerini aldık onların süslemesi kaldı bir de şeker kutularını hallettik birtek badem şekeri alması kaldı nasıl olmuş sizce?
Tozu beyaz aldık,kalıptan çıkıp kuruduktan sonra akrilik boyayla boyadım gereken yerleriKokulu taşları Nasıl iki renk yaptınız ????
Canım ben yeni aldım çok çok çok memnunum b sınıfı Beko marka aldım 890 tl tavsiyem her çocuklu anne almalı
Benim çamaşır makinem 4 kgkurutma makineli bir defa denemek için kullandım 1. Cok uzun sürüyor
2. 8 kg yıkama 4 kurutma oldugu için iki defa kurutmak gerekiyor
3. Kuruluyor ama cıkardığını sonra direk katlamak yerine yine bi havalandırma veya utu gerektiriyor
4. Ve bence en önemlisi çamaşırı cok yıpratıyor
5. Coğu giysiye tamburlu kurutma yapılmaz diyor etiketinde
Böyle olunca ben kullanmıyorum makinem cok yüksek devirde sıktığı için evin içinde kısın bile 1,5 2 saatte zaten kuruyor çamaşırlıkta... Ben hep öyle yapıyorum hiç açık havada kurutmadım yerim yok çünkü
Merhaba şubat anneleri bende ekim annesiyim düşünen olursa nuna pipa oto koltuğunu çok uygun fiyata vermek istiyorum. Rengi hem kıza hem erkeğe uygun. Sadece 2-3 kez kullandık zaten bebeğim bugün 50 günlük: Piyasa fiyatının yarısına vericem. Her arabaya uyumlu.
Herkese hayırlı doğumlar...
Fa zla Beyaz tenli olmama ragmen alt kısımlar biraz koyulaştı gibi esmerlerde cok daha fazla belli oluyo göğüs ucu gibi doğumdan sonra kısa zamanda geçiyokızlar sizinde bikini bölgenizde kararma oldu mu hamilelikten diyorlar ama hiç hoş değil daha da artıyor günden güne yokmu bunun bi çaresi ya
Aynen öyle bak 5 den beri 3 makine yıkadım şimdi yatarken alırım camaşırlıktan salondan... Belki bir oldugu için öyledir... Ama hepsinde yıpratma olayı oluo cunku saatlerce sıcak havada ceviriyoBenim evde 3 günde anca kuruyor malesef artık Bebek olacağı için böyle bir durumda kalmak istemıyorm yüksek devirde sıkmasına rağmenhem yıkama hem kurutma olanların kurutması pek basarılı olmuyor Canım sanırım ondan ama zaten 2 saate kuruyorsa gerek bile yok :)
Bende esmer sayılırm canım aynen öyle valla doğumu nasıl yapcam bu vaziyette acaba gerçi geneli böyleyse çokta sıkıntı yapmayım o zaman kendime.Fa zla Beyaz tenli olmama ragmen alt kısımlar biraz koyulaştı gibi esmerlerde cok daha fazla belli oluyo göğüs ucu gibi doğumdan sonra kısa zamanda geçiyo
Kurutması Nasıl Can'ım çıkardıktan sonra nemlimi kalıyor? Cok buruşuk mu cıkıyor? Ben çıkarıp ütüleyip dolaba yerşestırmek istiyorum bir daha havalandıracaksam ne anlamı kaldı
Doğum salonunda cok gördüm herkesin öyle normal olan yok ki için rahat olsun yani karnının buyumesi kadar normal :)Bende esmer sayılırm canım aynen öyle valla doğumu nasıl yapcam bu vaziyette acaba gerçi geneli böyleyse çokta sıkıntı yapmayım o zaman kendime.
Aynen öyle bak 5 den beri 3 makine yıkadım şimdi yatarken alırım camaşırlıktan salondan... Belki bir oldugu için öyledir... Ama hepsinde yıpratma olayı oluo cunku saatlerce sıcak havada ceviriyo
Yok Can'ım ekstra kuru programı var her türlü çamaşırı kupkuru çıkarıyor direk katla yerleştir yani ben pantolonda atıyorum çokta kırıştırmıyo yani aşırı memnunum anlayacağın ve koyu elbiselerin rengini getiriyo ve üstündeki tüm tüyleri alıyo
İç Anadolu'da kuruyor :) hava öyle kuru ki bırakın bebeği kendim için nemlendirici buhar makinesi alacağım :)Nasıl kuruyor öyle yaa hangi şehirdesin sen :)
Ayy ne diyorsunnnnhangi modeli Canım kupkuru cıkarıyorsa daha ne isterimmmmm çok saol canımm yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?