2016 Şubat Anneleri

Yazdıklarını okutayım vazgeçer sanırım,benden hiç hayır beklemesin zaten çabuk sıkılıyorum öyle 300-500 tane çok zor gelir. Allah sanada kolaylık versin canım

Selam kızlar ben de annemlere gidip geldim yolculuk tahmin ettiğim kadar zorlamadı beni :)) kızımın odasını aldıııkkkkkk anneannesi teyzesi almış da almış hiç kıyafet ihtiyacımız kalmamış çanta çanta getirdim kızım hareketsiz bugün biraz yol yorgunluğu sanırım yarın da hem şekerim ölçülecek hem de tiroit kontrolüm var:)) şeker sonucu hemen çıkıyor değil mi :)

Maşallah canım. Kilosu baya olmuş. Hepsi çok güzel olmuş. Elinize saglik
Sabun zor oldu mi canım? Zorlandin mi yaparken? Şişeleri biz de netten sipariş vereceğiz bir veremedik :)
Sabun yapmadık canım biz kokulu taş onlar. Sabun zor olacaktı tek kalıp olduğu için sabun bazını sürekli eritmek gerekecekti durmadan ocak yanacaktı yani,bunun taş tozunu tek seferlik suyla karıştırıp karıştırıp yapıyoruz sabundan çok daha kolay oluyor.

Slm kızlar bugün doktora gittim. Bebeğim dönmemiş ters duruyormuş ağrılarım o yüzden miş. Doktorum 34. Haftaya kadar dönebilir dedi

Yaa ona bakayım ben de o zaman. Yanı kendim yapmak istiyorum ama beceriksizim ben :) elinize sağlık tekrar çok guzeller :)

selam kızlar geçen gün şekerime baktırdım sonuçları bugün aldım..test sonucuna göre şeker yüklemesini düşünürüm diye konuşmuştum doktorumla..oyüzden açlık tokluk ve hb1ac testi yaptırdım sonuçlarımı paylaşıyorum..
açlık şekeri referrans aralığı:74-106 benim sonuç ise 76
tokluk şekeri ref. aralığı: 74-106 benim sonucum 59
hb1ac ref.aralığı:4-6 bu testte 4.2 çıktı..
doktor değerlerin güzel yanlız aç durrma uzun süre dedi tokkluk şekerimin düşük olmasından dolayı..
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı aramızda?tokluk şekeri düşüklüğü sıkıntı yaratır mı?

aynen bende içinden umursamadığını düşünüyorum, ama ne diyelim hakkımızda hayırlısı
----------
bebek isimlerini duydukça içim cız ediyor
o kadar üzülüyorum ki bu konu kocamın bana yaptığı en büyük acımasızlık gibi geliyor

Merhaba şubat anneleri bende ekim annesiyim düşünen olursa nuna pipa oto koltuğunu çok uygun fiyata vermek istiyorum. Rengi hem kıza hem erkeğe uygun. Sadece 2-3 kez kullandık zaten bebeğim bugün 50 günlük: Piyasa fiyatının yarısına vericem. Her arabaya uyumlu.

Herkese hayırlı doğumlar...

Eklentiler

• image.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 108
  • image.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 88
Slm hanımlar...
Oğluma umut ismini koymayı düşünüyorum ama yanına güzel bir isim bulamadım. Sizler ne dersiniz bu konuda?
kuzenimin adı ahmet umut..kimse umut demez ahmet demez öyle birleşti ki ismi ☺ herkes ahmetumut der

bende bundan aldım..memnun kalmadınız mı yoksa daha kullanmadım çünkü..bi sıkkıntısı varsa bilmek isterim

Canim niye satiyorsun birde fiyati nedir

bende bundan aldım..memnun kalmadınız mı yoksa daha kullanmadım çünkü..bi sıkkıntısı varsa bilmek isterim
Çok çok memnun kaldım daha doğrusu daha yeni doğum yaptım bebeğim 50 günlük sadece bir kaç kez kullandım bebişim biraz kucakçı ben momfortbaby kanguru aldım onunla daha rahat ettik bu yüzden elden çıkarmak istiyorum. İhtiyacı olan birine uygun fiyata vereceğim. E esesseses

E bebekten aldım kutusu garanti belgesine bakıcam mutalaka duruyordur kullanım klavuzu ile birlikte göndereceğim şuan sitede indirimli fiyatı 369 normalde 499 liraya satılıyor ben 200 liraya alan olursa vermek istiyorum.

Sattığınız başka birşey varmı süt pompası vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…