çok güzel fiyata satıyorsun inşallah alıcısı çıkar..bizde severek aldık inşallah kullanabiliriz yok hanım kızımız beğenmezse üzülürüm vallaÇok çok memnun kaldım daha doğrusu daha yeni doğum yaptım bebeğim 50 günlük sadece bir kaç kez kullandım bebişim biraz kucakçı ben momfortbaby kanguru aldım onunla daha rahat ettik bu yüzden elden çıkarmak istiyorum. İhtiyacı olan birine uygun fiyata vereceğim. @suzanemre
E bebekten aldım kutusu garanti belgesine bakıcam mutalaka duruyordur kullanım klavuzu ile birlikte göndereceğim şuan sitede indirimli fiyatı 369 normalde 499 liraya satılıyor ben 200 liraya alan olursa vermek istiyorum.
Evet çok uyguna vericem. Yeterki evimden çıksın çünkü evim çok küçük. Tüp bebekle bebek sahibi oldum zaten 2. bebişi düşünmüyoruz ihtiyacı olan varsa sadece kargoyu karşılaması dahilinde hemen göndereceğim. Tabii fiyattada anlaşırsak. Ürün çok güzel, çok kaliteli bu arada için rahat olsun canım. Bende çok araştırarak almıştım.çok güzel fiyata satıyorsun inşallah alıcısı çıkar..bizde severek aldık inşallah kullanabiliriz yok hanım kızımız beğenmezse üzülürüm valla
Tek isim koymayı neden düşünmüyorsunuz :)Slm hanımlar...
Oğluma umut ismini koymayı düşünüyorum ama yanına güzel bir isim bulamadım. Sizler ne dersiniz bu konuda?
Olsun ben elimden geleni yapayım da... Valla ben takıntılı bir insanım zaten eşimde dikkatlidirOglumda cok kullandim ama catlicaksan catliyosun ..bu sefer almadim vazelin bademyagi vs suriyorum aklima geldikce..ayrica cok gozu tirmalayan bisey yoksa erkekler pek takilmiyo bunlara
kızlar yeni lierac larım geldi:) 2 tane 200 lük bitirmiştim 2 tane daha geldi şimdi eşim soruyo yeter dimi die bilmiyorum doğuma yakın belki bi daha isteriz dedim:) napacaksın yüzecen mi içinde dio :) herşey onun için halbuki:)
Merhabalar herkese kızımla kontrolden geldim herşey yolunda şükürler olsun 1.748 gram olmuş 1 hafta önden gidiyormuş kuzucumbiraz bel ve kasık ağrım vardı ilk defa nstye girdik onda da bir sıkıntı çıkmadı artık 2 haftada 1 gidecekmişiz kontrole. Bu arada hafta sonu eşimle birlikte hediyeliklerin çoğunu hallettik kokulu taş magnet yaptık,loğusa terliğimi süsledik,lavanta şişelerini aldık onların süslemesi kaldı bir de şeker kutularını hallettik birtek badem şekeri alması kaldı nasıl olmuş sizce?
Slm hanımlar...
Oğluma umut ismini koymayı düşünüyorum ama yanına güzel bir isim bulamadım. Sizler ne dersiniz bu konuda?
Kızımın odasının halısı geldi sırada perde var ama bir türlü model begenemiyorum
borrdoKizlar
Yazın ki yoğun tempoda oğlum da benimle insAllah gezecek. Baston bebek arabasi hediyeydi birda Bebek Arabası kulfet ve yorucu olacağı için momfortbaby almayi düşünüyorum Lâkin renkte Kararsız kaldım
#bordo mu #siyah mi ?
BordoKizlar
Yazın ki yoğun tempoda oğlum da benimle insAllah gezecek. Baston bebek arabasi hediyeydi birda Bebek Arabası kulfet ve yorucu olacağı için momfortbaby almayi düşünüyorum Lâkin renkte Kararsız kaldım
#bordo mu #siyah mi ?
borrdo
Kızlar birşey demediniz
29 haftalığım canım bebeğimin kilosu 1400 boyu 38 cm sizce nasıl bide bebeğim dönmemiş ters duruyormuş ağrılarım o yüzden miş??????
Cnm bn Dalin sıvı deterjan ı aldım yumuşatı olanından almadımKızlar bu deterjan konusunda ben bebek deterjanı almayı düşünmüyorum ilk evlendiğimde amway kullanıyordum bırakmıştım yine ona geçeceğim çünkü makinede ister istemez kalıntı kalacak ki kimyasal yani her defasında da kazan temizleme yapmak daha mantıksız... Hem bebek deterjanlarının da cok masum olmadığını düşünüyorum yumuşatıcısı felan yine kimyasal kalıyor kumaşta
29 haftalığım canım bebeğimin kilosu 1400 boyu 38 cm sizce nasıl bide bebeğim dönmemiş ters duruyormuş ağrılarım o yüzden miş
Kızlar bu deterjan konusunda ben bebek deterjanı almayı düşünmüyorum ilk evlendiğimde amway kullanıyordum bırakmıştım yine ona geçeceğim çünkü makinede ister istemez kalıntı kalacak ki kimyasal yani her defasında da kazan temizleme yapmak daha mantıksız... Hem bebek deterjanlarının da cok masum olmadığını düşünüyorum yumuşatıcısı felan yine kimyasal kalıyor kumaşta
Çok güzel olmuş güle güle kullansın canımHanımlar bugün kızımızın perdesi geldi, odamız tamamlandı, şükürler olsun, çok mutluyuz:)
Buyrun teyzoşlar:)
Teşekkür ederim canım amin inşallahÇok güzel olmuş güle güle kullansın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?