2016 Şubat Anneleri

çok güzel fiyata satıyorsun inşallah alıcısı çıkar..bizde severek aldık inşallah kullanabiliriz yok hanım kızımız beğenmezse üzülürüm valla

çok güzel fiyata satıyorsun inşallah alıcısı çıkar..bizde severek aldık inşallah kullanabiliriz yok hanım kızımız beğenmezse üzülürüm valla
Evet çok uyguna vericem. Yeterki evimden çıksın çünkü evim çok küçük. Tüp bebekle bebek sahibi oldum zaten 2. bebişi düşünmüyoruz ihtiyacı olan varsa sadece kargoyu karşılaması dahilinde hemen göndereceğim. Tabii fiyattada anlaşırsak. Ürün çok güzel, çok kaliteli bu arada için rahat olsun canım. Bende çok araştırarak almıştım.

Oglumda cok kullandim ama catlicaksan catliyosun ..bu sefer almadim vazelin bademyagi vs suriyorum aklima geldikce..ayrica cok gozu tirmalayan bisey yoksa erkekler pek takilmiyo bunlara
Olsun ben elimden geleni yapayım da... Valla ben takıntılı bir insanım zaten eşimde dikkatlidir ne bileyim ya inşallah catlamam

Kizlar
Yazın ki yoğun tempoda oğlum da benimle insAllah gezecek. Baston bebek arabasi hediyeydi birda Bebek Arabası kulfet ve yorucu olacağı için momfortbaby almayi düşünüyorum Lâkin renkte Kararsız kaldım
#bordo mu #siyah mi ?

Eklentiler

• IMG_20151123_182927.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 79

Canım çatlarsak da çatlarız nolmuş, kocişler bizi her halimizle sevmek zorunda:) ben valla kocam için değil kendim için çatlak kremi sürüyorum :)

Maşallah ellerine sağlık harika olmuş güle güle kullan

Slm hanımlar...
Oğluma umut ismini koymayı düşünüyorum ama yanına güzel bir isim bulamadım. Sizler ne dersiniz bu konuda?

Canım bence umut koyma tabi sen bilirsin işine karışmak istemem ama ben fizyoterapistim yıllarca özel eğitimde çalıştım umut isminde bi dünya hasta çocuk vardı artık bana umut ismi gerçekten umuda ihtiyacı olan insanların ismi gibi geliyo, kötü şeyler çağrıştırıyor niyetim senin canını sıkmak değil, bizzat yaşadığım gördüğüm için dedim lütfen kırılma

Kızımın odasının halısı geldi sırada perde var ama bir türlü model begenemiyorum

Canım süper olmuş çok uyumlu, güle güle kullanın, çok beğendim, hemen de almışsın:) ben de bi sonraki msjımda bizim kızın odasını paylaşcam

merhaba şubat anneleri bebek arabası olarak hangi markayı ve modeli aldınız ben casual cadillac air beğendim ama kararsızım 1200 tl fiyatı yanında da 400 tl hediye çeki veriyorlar sizce alayım mı yoksa başka bir tavsiyeniz var mı

Kızlar bu deterjan konusunda ben bebek deterjanı almayı düşünmüyorum ilk evlendiğimde amway kullanıyordum bırakmıştım yine ona geçeceğim çünkü makinede ister istemez kalıntı kalacak ki kimyasal yani her defasında da kazan temizleme yapmak daha mantıksız... Hem bebek deterjanlarının da cok masum olmadığını düşünüyorum yumuşatıcısı felan yine kimyasal kalıyor kumaşta

Kuzular nasılsınızzzzz ? Kurutma makinası kullanan varmı aramızda ? Ben sanırım alıcam evimde sıkıntısını cekıyorum çamaşır asmanın. Kullanıp memnun olduğunuz marka varmı? Bu arada coook sevdıgım görümcem eşimi aramış gece yola cıkıyoruz sabaha karşı oradayız demiş benım yeni haberım oluyor eşiyle geliyorlarmış bu Nasıl bir emri vakidir arkadaş... O mesajını gördükten sonra yüzünü görmek istemıyorummm

Hanımlar bugün kızımızın perdesi geldi, odamız tamamlandı, şükürler olsun, çok mutluyuz:)

Buyrun teyzoşlar:)

Eklentiler

• 20151123_172954.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 156
  • 20151123_172809_HDR.webp
    14 KB · Görüntüleme: 144
  • 20151123_172751_HDR.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 121
  • 20151123_172738_HDR.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 127
  • 20151123_172728_HDR.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 136
  • 20151123_172721_HDR.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 125
  • 20151123_172651_HDR.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 116
  • 20151116_202520_HDR.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 133
  • 20151116_202535_HDR.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 127
Cnm bn Dalin sıvı deterjan ı aldım yumuşatı olanından almadım

29 haftalığım canım bebeğimin kilosu 1400 boyu 38 cm sizce nasıl bide bebeğim dönmemiş ters duruyormuş ağrılarım o yüzden miş

ben en son 26+5 de gitmiştim 850 gr idi şu an nedir bilmiyorum
senin imzan da ortalama 1300 yazıyor demek ki normal seviyede bebekin :*

şimdilik roxy aldım 2 kg, yorhanını nevresimlerini çamaşırları yıkıyacagım eğer içime sinerse devam eder etmezse sıvı deterjan bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…