Aynen öyle bir risk yoksa zorlanmadan devam edilir diye gördüm hep eğitimlerde merak ettim sizi... Hoş benim gebeliğin basında bitti o işte Neyse :) :/Allah allah benim drum hicbisey demedi ama saglik ocagindaki ebe bundan sonra altta olma demistiRisk yoksa neden demis anlamadim canim sahsen kanama falan yada dr demedigi surece hic kisitlamadik.Hatta sen saglikcisin daha iyi bilirsin son haftalarda iliski dogumu kolaylastirirmis.
Tamda onu sorucaktım kiloylada çok alakası var, olmazmı.. Daha sertleşmeler kasılmalar başlıcak onuda hissedersin bence artık :)))erkek olacak bi de
bizim ki dürtüklemeden , el feneri ışığından, yüksek müzik sesinden etkilenmiyor, bildiğiniz garfield gibi
sonra dyorum doktor bana şişkosun o sebebten hissetmiyorsun demişti acaba o yüzden mi
Bol su içmeyi ihmal etme canım, kramp içinBenim bacaklarima kramp giriyo uyurken tutuluyo bacaklarim sisti cok acayip tuzlu yasak tansiyonum dusuyo gelin siz dusunun halimi
Aynen cok uyumak lazim enerji depolama bakimindan :)Oyy.. Demek bende gece uyuyamacaklardanim. Yatağa gieiyorum başlıyor, gece uyandırıyor benj :)
Kızlar bende bir sıkılaşma söz konusu, çok daraldı.. Epey bir zorlanıyorum doğrusu mecburen seyrekleştirdim, yoksa canım acıyor yani, psikolojikmi anlamadımAllah allah benim drum hicbisey demedi ama saglik ocagindaki ebe bundan sonra altta olma demistiRisk yoksa neden demis anlamadim canim sahsen kanama falan yada dr demedigi surece hic kisitlamadik.Hatta sen saglikcisin daha iyi bilirsin son haftalarda iliski dogumu kolaylastirirmis.
İyim canım çok şükür sen nasılsınaleyküm slm canim nasilsin
Psikolojik mi acaba bebege birsey olacak korkusuyla kasiyosundur kendini,benimde iliski sirasinda bacagima kramp giriyoKızlar bende bir sıkılaşma söz konusu, çok daraldı.. Epey bir zorlanıyorum doğrusu mecburen seyrekleştirdim, yoksa canım acıyor yani, psikolojikmi anlamadım
İyim canım sen nasılsın bnde günler çabuk geçsin istiyorum artık baya yorgun hissediyorumNasılsınz günler gecsin istiyorum
Çok iyi almışsın canım inş bende bulurum.İnşallah canım sağol.. ben ayrı ayrı normal mağazadan aldım canım. Tek altları 3 tanesi 10 tl ye aldım. Uzun kollu bodyleri de 3 tanesi 10 tl ye aldım , çok uygun ve kumaşları çok güzel pamuklu.. civili bekleme bence canım normal bebek mağazalarindan alabilirsin benim gibi..
Canım bende senine aynı kilodayım. Ama benim göbek bölgesi degilde popo basen de var. Senin göbüşdemi fazla kiloların?erkek olacak bi de
bizim ki dürtüklemeden , el feneri ışığından, yüksek müzik sesinden etkilenmiyor, bildiğiniz garfield gibi
sonra dyorum doktor bana şişkosun o sebebten hissetmiyorsun demişti acaba o yüzden mi
Yazarım canım..Canım orada ki civil açılırsa yazar misin bana da
Evet ya ben de subati sabirsizlikla bekliyorumNasılsınz günler gecsin istiyorum
Az once anneme diyordum canim sabahlari uyanamiyorum diyeKızlar sizinde çok uykunuz geliyor mu
Aynen canım akşam altıda yatıyorum bazen kendimi çok zorluyorum uyumamak içinAz once anneme diyordum canim sabahlari uyanamiyorum diye
Napalim canim hormonlar dengesizlestiriyor)Aynen canım akşam altıda yatıyorum bazen kendimi çok zorluyorum uyumamak için
:) hayırlısı ile doğursaydık bnm bebiş ters duruyormuş o yüzden çok ağrım oluyor cnmNapalim canim hormonlar dengesizlestiriyor)
Ay sorma benimkiler de oyle icerde deliriyorlar kocam dokununca cit yok hanimefendilerdebende işte o nasıl bişy onu bilmiyorum, böyle bir iki pıt yapıyor hemen kocamın yanına geliyorum açıyorum karnımı diyorum dokun sonra dakikalarca mal gibi bekliyoruz ama bi daha ses yok en son kocam pes ediyor çekiyor elini
Ya benim keşke öyle olsa hiç bir daralma felan söz konusu değil... Sadece hormonlardan kaynaklı kuruyum... Doğumdan sonra dahada artacak kayganlaştırıcı olmadan olmayacak... O değil ben Normal felan dogursam cocugun cıktığı gibi kalır heralde...Kızlar bende bir sıkılaşma söz konusu, çok daraldı.. Epey bir zorlanıyorum doğrusu mecburen seyrekleştirdim, yoksa canım acıyor yani, psikolojikmi anlamadım
Çok iyi almışsın canım inş bende bulurum.
İnşallah bulursun canım istediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?